Gość: koro IP: *.edytor.net / 195.136.45.* 01.10.03, 15:56 jutro wyjeżdżam do łomży. czy ktoś orientuje się może, cóż ciekawego dzieje się obecnie w owym pięknym mieście nad narwią? i gdzie warto się wybrać wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romano76 Re: do łomży jadę 01.10.03, 17:27 w tym zapyzialym miescie nic nie ma i nie warto tam jechac .lepiej zostan w grodzie nad bialka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: do łomży jadę IP: 38.112.0.* 01.10.03, 18:20 Gość portalu: koro napisał(a): > jutro wyjeżdżam do łomży. czy ktoś orientuje się może, cóż ciekawego dzieje > się obecnie w owym pięknym mieście nad narwią? i gdzie warto się wybrać > wieczorem? jako dziennikarz moglbys przeprowadzic ciekawy eksperyment: nalozyc mycke i przejsc sie wieczorem po miescie - zobaczyc jakie sa nastroje tamtejszej ludnosci w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: do łomży jadę IP: *.snet.net 01.10.03, 19:47 Gość portalu: Spec napisał(a): > jako dziennikarz moglbys przeprowadzic ciekawy > eksperyment: nalozyc mycke i przejsc sie wieczorem po > miescie - zobaczyc jakie sa nastroje tamtejszej ludnosci > w tej kwestii. albo pospacerowac w mundurze wermachtu, tez jakis pomysl na wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: do łomży jadę IP: *.edytor.net / 195.136.45.* 02.10.03, 13:48 moja córka znalazła kiedyś zdjęcie na którym występuję w mundurze gestapo i zapytała - tata, to jak byłeś harcerzem? powiadacie, że normalnie po łomży chodzić nie warto? ano zobaczymy. te pomysły z przebieraniem się bardzo mi się spodobały. trza do szafy zajrzeć, może się co ciekawego znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: do łomży jadę ( w komzy?) IP: 62.88.128.* 02.10.03, 14:40 wszystkiego najlepszego koro, bernard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: do łomży jadę ( w komzy?) IP: 195.245.213.* 03.10.03, 10:27 Usłyszane w Warszawie, w siedzibie Agencji Restrukturyzacji,której niotabene oddział wojewódzki udało sie posłom PSL-u przenieść do Łomży: Spotyka sie trzech panów i porównują przyrodzenia swoich żon.Pierwszy mówi,moja ma jak Paryż,-romantyczną i subtelną, Drugi mówi moja jest jak Londyn-Ciekawa i ciągle mokra. A mojej jest jak Łomża. -??? _?? Dziura ,po prostu dziura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: do łomży jadę ( w komzy?) IP: 195.245.213.* 03.10.03, 10:28 Usłyszane w Warszawie, w siedzibie Agencji Restrukturyzacji,której notabene oddział wojewódzki udało sie posłom PSL-u przenieść do Łomży: Spotyka sie trzech panów i porównują przyrodzenia swoich żon.Pierwszy mówi,moja ma jak Paryż,-romantyczną i subtelną, Drugi mówi moja jest jak Londyn-Ciekawa i ciągle mokra. A mojej jest jak Łomża. -??? _?? Dziura ,po prostu dziura Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: do łomży jadę 02.10.03, 14:21 Łomża to wspaniałem miasto wierne tradycji katolickiej i narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Lomza to takze miasto o tradycjach... IP: 62.88.128.* 02.10.03, 14:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Lomza to takze miasto o tradycjach... IP: 62.88.128.* 02.10.03, 14:43 komunistycznych, tzw. komuna miasta Lomzy - wielu wiezniow Berezy Kartuskiej Bernard Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: do 3omży jadę 02.10.03, 15:04 Tylko nikt w Lomzy nie potrafi powiedziec gdzie w ktorym miejscu znajduje sie dana parafia. Na pytanie dosc proste odpowiedz brzmi - "U kogo?". Zadalem pytanie na forumm Lomzea , na razie cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: do łomży jadę IP: *.cs.bialystok.pl 03.10.03, 12:13 Dojechałeś wreszcie ? No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
chinagirl Re: do ?omz˙y jade˛ 02.10.03, 15:16 Czyzby Wojtku znudzil sie Bialystok, ze chcesz wyemigrowac na Mazowsze? Pozdrowienia od kolezanki z biurka obok R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anfernee Re: do łomży jadę IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 22:24 Gość portalu: koro napisał(a): > jutro wyjeżdżam do łomży. czy ktoś orientuje się może, cóż ciekawego dzieje > się obecnie w owym pięknym mieście nad narwią? i gdzie warto się wybrać > wieczorem? Jeśli działa jeszcze pub "Studencki" przy rondzie, gdzie zaczyna się ulica Zjazd, to tam zapadnij, a nie pożałujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos Re: do łomży jadę IP: 195.245.213.* 03.10.03, 10:30 nic,po prostu dziura Odpowiedz Link Zgłoś