travelka 04.10.03, 11:24 Alan jest juz na świecie. Urodził sie w dniu moich urodzin tj.1 pażdziernika- zrobił nam prezent. Waży 3250 i ma 53 cm. Pozdrawiamy forumowiczów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomk Re: Jestem mamą 04.10.03, 11:35 Taki prezent na urodziny to miła niespodzianka Najlepszego młodym rodzicom Mamie z okazji 18-tyh urodzin niech zawsze ma te 18 ;-) Małemu - niech zdrowo się chowa Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jestem mamą 04.10.03, 11:41 > Alan jest juz na świecie. Urodził sie w dniu moich urodzin tj.1 pażdziernika- > zrobił nam prezent. Waży 3250 i ma 53 cm. Pozdrawiamy forumowiczów! Gratulacje. Jeszcze jedna waga. Najbardziej zrownowazony znak zodiaku ;)) Alan??? Czyzbys byla milosniczka gry aktorskiej Alana Delon'a? Odpowiedz Link Zgłoś
hawk.eye Re: Jestem mamą 04.10.03, 11:55 Gratuluję. A co to za imię Alan? Jest w spisie imion? Nie chcę się czepiać, ale czy nie będzie problemów przy chrzcie? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Imię 04.10.03, 16:46 hawk.eye napisał: > Gratuluję. A co to za imię Alan? Jest w spisie imion? Nie chcę się czepiać, > ale czy nie będzie problemów przy chrzcie? Imieniny Alana wg kalendarza są 14 października Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Imię 04.10.03, 17:18 to imieniny pierwsze juz nie długo !!!!!!!!!! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Jestem mamą IP: w3cache:* / *.gazeta.pl 04.10.03, 12:48 Huraaaaaa :) Duzo zdrowia zycze! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jestem mamą 04.10.03, 13:28 Najlepsze zyczenia. Abyś była tak szczęśliwa jak zanim pojawił się Alan. I aby alan przynosił Ci tylko radości Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jestem mamą 05.10.03, 08:50 alex.4 napisał: > Najlepsze zyczenia. Abyś była tak szczęśliwa jak zanim pojawił się Alan. I aby I byl taki sliczny jak Alan Delon ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
travelka Re: Jestem mamą 05.10.03, 11:24 Dziekujemy wszystkim za życzenia. Synek jest śliczny, ale czy bedzie aktorem czas pokaże. Zapowiada sie na żarłoka-je co dwie godziny, a jak już sie przyssie to ciąga pół godziny. Faktycznie imieniny już wkrótce-może jakaś imprezka? Pozdrawiamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jestem mamą IP: *.visp.energis.pl 05.10.03, 22:23 travelka napisała: > a jak już sie > przyssie to ciąga pół godziny. Ech, też bym tak chciał... ;-) Pozdrowionka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Jestem mamą 06.10.03, 14:08 Gość portalu: piecyk gazowy napisa3(a): > travelka napisa3a: > > > a jak już sie > > przyssie to ciąga pó3 godziny. > > Ech, też bym tak chcia3... ;-) Sie przyssac czy pociagac? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Jestem mamą IP: *.visp.energis.pl 04.10.03, 22:36 Serdeczne gratulacje składa piecyk gazowy Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Jestem mamą 05.10.03, 13:08 Gratulacje i życzenia wszystkiego najlepszego całej rodzince! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Jestem mamą 05.10.03, 17:42 Travelko tylko nie wpadaj w depresję poporodową.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
travelka Re: Jestem mamą 06.10.03, 13:40 Moj stan jest bliski euforii a nie depresji-mimo nieprzespanych nocy. Taki maly czlowieczek a tyle szczescia i radosci wnosi do życia. Dziekujemy za życzenia i pozdrawiamy forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
akir Re: Jestem mamą 06.10.03, 15:48 Z czasem będzie coraz wiecej nieprzespanych nocy i coraz więcej szczęścia :-). Życzę zdrówka przedewszystkim i żeby kolek nie było i ząbki rosły bezboleśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Jestem mamą IP: 212.33.74.* 06.10.03, 18:09 Travelka gratulacje i duuuzo zdrowia calej Rodzince ! nowe pokolenie forumowiczow rosnie w ilosc i sile :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaizyimoniki Re: Jestem mamą 08.10.03, 12:33 travelka, jak ty to zrobiłaś, że oba pierwsze posty napisałaś o 11.24. Tylko, że pierwszy był 4.10, a drugi 5.10...? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Jestem mamą 08.10.03, 14:39 Hej, a to wasze zdjęcie bylo dziś w gazecie???? Gratuluję i mam nadzieję, że w lutym będę mogła napisać to samo, pozdrawiam mamę i małego Alanka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Jestem mamą 08.10.03, 14:43 lastka napisała: > Hej, a to wasze zdjęcie bylo dziś w gazecie???? > > Gratuluję i mam nadzieję, że w lutym będę mogła napisać to samo, pozdrawiam > mamę i małego Alanka :)))) Nie sadze zeby nad Bialka co drugi dzidzis mial na imie Alan.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Jestem mamą IP: *.bos.east.verizon.net 10.10.03, 06:23 Ja rowniez gratuluje! Pisz jak Wam sie chowa Wasz maluszek. Moj jest juz duzy (ponad 3 miesiace) i kazdy dzien przynosci nam niezmierna ilosc radosci, milosci i czulosci. Odpowiedz Link Zgłoś