morfeusz_1 12.09.08, 23:34 Eh trzeba się będzie przesiąść na rowery... Kto będzie wyłapywał policjantów przekraczających szybkość bez uzasadnienia w swoich świszczących maszynach ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grat.nowy Drogówka: nowe kamery i fikcyjne fotoradary 15.09.08, 08:29 fotoimitatory... ja nie mogę, działają jak prawdziwe fotoradary, tylko nic nie robią... :D Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: Drogówka: nowe kamery i fikcyjne fotoradary 15.09.08, 08:58 hehe cale osprzetowanie za podatki kupione: urzedzenie pomiarowe, blysk, slup, obudowa, soczewka... tylko zwyklej fotokomorki brakuje do sciagniecia kasy :D Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 10:36 rejestracyjne,i będziecie mieli w d. fotoradary. Dostępne w internetowych sklepach typu Allegro i na bazarach. W porze od zmierzchu do świtu wystarczy spryskać tabl.rej. lakierem do włosów i fotoradar nie odczyta waszych numerów. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 11:11 wyprobowalas? mi sie wydaje, ze tloczenie tablic (zamiast samego malowania) ma wlasnie taki sens, ze twoja propozycja nie owocuje powodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 11:36 macrow napisał: > wyprobowalas? > mi sie wydaje, ze tloczenie tablic (zamiast samego malowania) ma wlasnie taki > sens, ze twoja propozycja nie owocuje powodzeniem. Nie prawda mam to i wspaniale zdaje egzamin. folie polaryzacyje nie zdają egzaminu ale nakładki tak.No i folie są widoczne a nakładek policjant nie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 13:36 skąd wiesz, że zdaje egzamin? zadzwonili do Ciebie i powiedzieli, że na zdjęciu, które Ci zrobili zupełnie nie widać numerów, czy może jednak do tej pory obyło się bez zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 19:28 grat.nowy napisał: > skąd wiesz, że zdaje egzamin? zadzwonili do Ciebie i powiedzieli, że na zdjęciu > , > które Ci zrobili zupełnie nie widać numerów, czy może jednak do tej pory obyło > się bez zdjęcia? A stąd ,że potrafię odróżnic atrapę od fotoradaru pracującego. a przy mojej jeździe musiałbym co parę miesięcy zdawać egzamin kontrolny.Jeszcze raz ci powtarzam ,mając nakładki żaden fotoradar nie jest w stanie mi zrobić czytelnego zdjęcia moich tablic rej. A zreszta jak chcecie to płaćcie . Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 20:54 zamiast kupowac jakies oslonki, pojdz do kiosku i kup bilet autobusowy. nie dosc, ze baba, to jeszcze uwaza sie za gwiazde motorsportu. i to na publicznych drogach! malo tego, jeszcze sie tym chwali! zalosne! zycze wysokich mandatow wynikajacych z wariackiej jazdy i naiwnej wiary w jakies oslonki. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 21:28 macrow napisał: > zamiast kupowac jakies oslonki, pojdz do kiosku i kup bilet autobusowy. > nie dosc, ze baba, to jeszcze uwaza sie za gwiazde motorsportu. i to na > publicznych drogach! malo tego, jeszcze sie tym chwali! zalosne! > zycze wysokich mandatow wynikajacych z wariackiej jazdy i naiwnej wiary w jakie > s > oslonki Po pierwsze nie baba bo pisze na żony nicku,jestem Panem dla ciebie Po drugie nazwanie kobiety babą świadczy o tym że nigdy nie byłeś z kobietą i zapewne ganiasz skórę(chociaż watpię bo styl twojej dyskusji ewidentnie sugeruju że jesteś obrzezany).Tylko prymitywny cham nazywa kobietę babą. Po trzecie, mandaty są właśnie dla takich upośledzonych stworków jak ty! Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: Kupcie nakładki polaryzacyjne na tablice 15.09.08, 22:03 ja mandatow nie dostaje. prymitywny cham to maslo maslane. sam jestes chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 wykaz vdeo radiwozłw woj.podlaskiego 15.09.08, 11:19 Wpisz w google -radiowozy nieoznakowane-,po wejsciu na stronę na mapce będziesz miał mapkę na której wciśnij woj podlaskie,Znajdziesz tam aktualny wykaz wszystkich videoradiowozów woj.podlaskiego(stan na dzień dzisiejszy) Wydrukuj i miej w samochodzie. Można tez sobie kupić urządzenie zwane promiennik podczerwieni,które działa w ten sposób ,że wideoradar widzi tylko białą plamę(cena ok 500zł).Ale się opłaci bo szybko jeżdżacy na pewno płaca dużo więcej. Bardzo skuteczni neutralizuje prace (100%) video radaru. Umieszczasz to na tylnej szybie. Mam w swoim aucie nakładki polaryzacyjne i promiennik podczerwieni oraz wysokiej klasy antyradar i mam gdzieś mandaty za prędkość. A lubię jeździć szybko i nigdy nie zapłaciłam. Radze kupić i jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: wykaz vdeo radiwozłw woj.podlaskiego 15.09.08, 11:41 a co robisz z naklejka na szybie? zapominasz o niej i placisz z opoznieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: wykaz vdeo radiwozłw woj.podlaskiego 15.09.08, 11:56 jest i na to sposób ale tu nie napisze ,bo czytaja policjanci chcesz to na gg jak podasz numer Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: wykaz vdeo radiwozłw woj.podlaskiego 15.09.08, 12:06 możesz także wpisac w google -baza radiowozów- i wejść pozycję -nieoznakowane radiowozy-.Tam jest wszystko na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
karolzwolan Re: wykaz vdeo radiwozłw woj.podlaskiego 24.07.09, 13:55 Witam, próbowałem znaleźć nakładki polaryzacyjne na necie ale bez skutku.możesz napisać, gdzie Ty je kupiłeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Wykaz vide radiowozów białostockich ,wydrukuj albo 15.09.08, 11:33 spisz Białystok Nieoznakowane pojazdy wyposażone w videorejestrator: - błękitne BMW, nr rej. BI 1888E - kamera przód i tył - ciemnozielony Ford Mondeo, nr rej. BKL U782 - czarny Ford Mondeo II, nr rej. BZA 14AA - czarny Opel Vectra C, nr rej. BSE J128 - czarny Opel Vectra C, nr rej. BI 16267 - czarny Opel Vectra C, nr rej. BI 5862C - czarny Opel Vectra C, nr rej. BI 21014 - czarny Opel Vectra C, nr rej. BSU 09AA - grafitowy Ford Mondeo, nfr rej. BIA 3H23 - granatowy Ford Mondeo II, nr rej. BSI 59FG - niebieski Opel Vectra C, nr rej. BI 7154C - srebrny Opel Vectra C, nr rej. BI 6381C - srebrny Opel Vectra C, nr rej. BI 4475C - szary Ford Mondeo, nr rej. BSE C385 UWAGA! W woj. podlaskim w nieoznakowanych pojazdach b. często zmiene są tablice rej. Zwróćcie uwagę na jeden szczegół - videorejestratory na przednich szybach nie mają naklejek legalizacyjnych!!! Co jest niezgodne z obowiązującymi przepisami! Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 uaktualnienie 15.09.08, 11:53 doszedł jeszcze opel vektra srebrny BI21014 czrny Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 11:54 cofam srebrny(mój błąd) on jest czarny Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:01 nie wysilaj sie. w moim przekonaniu, wiekszosc czytelnikow twoich wypocin ma serdecznie dosc karkolomnych manewrow na drogach. wszyscy widzimy, jak wiele cierpien powoduje nadmierna predkosc i ryzykowne wyprzdzanie. ruch drogowy niech bedzie ruchem, a nie ciagla wojna o miejsce najszybszego wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:13 macrow napisał: > nie wysilaj sie. w moim przekonaniu, wiekszosc czytelnikow twoich wypocin ma > serdecznie dosc karkolomnych manewrow na drogach. wszyscy widzimy, jak wiele > cierpien powoduje nadmierna predkosc i ryzykowne wyprzdzanie. ruch drogowy niec > h > bedzie ruchem, a nie ciagla wojna o miejsce najszybszego wariata Wariaci to są ci co jeżdżą bardzo szybko, piszę to dla tych co jezdżą szybko.I nie piszę tu żadnym wyprzedaniu pisze o tym jak uniknąć płacenia mandatów za prędkość.Nie musisz z tego korzystać. Na pewno wielu skorzysta z tych informacji.Białystok jak wiesz to Polska B, ale w Polsce A urządzani o których pisałemsą w wielu autach. Odpowiedz Link Zgłoś
radek234-1 Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:23 Kto dostaje mandat, ten jedzie nie tylko bardzo szybko, ale ZA szybko. No i powinien byc ukarany. Trzeba ten kraj doprowadzic do normalnosci. Jesli ktos chce jezdzic "szybko", ten niech placi wyzsze podatki na budowe autostrad. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:33 dokladnie! kazdy z tych bandytow uwaza, ze jedzie z "odpowiednia predkoscia"! "jezdze szybko, ale bezpiecznie"... to chyba i twoje haslo, co? wszyscy uwazacie sie za najlepszych kierowcow, a kary wam sie nie nalezy. potencjalni zabojcy! Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:36 A kazdy facet to potencjalny gwalciciel - taka sama logika. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:38 ujalbym to inaczej: kazdy facet, ktory regularnie probuje zgwalcic, jest potencjalnym gwalcicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:47 Jesli probuje gwalcic to juz jest przestepca, jesli regularnie to jest recydywista, seryjnym gwalciciel, zboczony lub chory. Usilowanie popelnienia czynu zabronionego jest przestepstwem. Ty najwyrazniej nie rozumiesz co znaczy "potencjalny". Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:51 usilowanie popelnienia zabojstwa poprzez nadmiernie szybka jazde rowniez spelnia znamiona czynu zabronionego i nalezy za to ponosic konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:59 > usilowanie popelnienia zabojstwa poprzez nadmiernie szybka jazde Nie jestem jakos przekonany czy istnieje cos takiego w polskim prawie. A skoro nie istnieje to i ty nie powinienes tego wymyslac. Tak bedzie lepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 13:04 nie istnieje? to mandaty sa za cos, co nie jest zabronione? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 13:08 Ty rozumiesz co czytasz? A nawet - czy rozumiesz co czytasz ... co sam napisales? Czy mandaty sa za "usilowanie popelnienia zabojstwa poprzez nadmiernie szybka jazde"? Pokaz mi gdzie to wyczytales, w ktorym kodeksie. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 13:17 myslisz, ze po co wprowadzono ograniczenia predkosci? zeby ocalic ludzkie zycia, czy moze po to, by sie latajacym nad jezdnia komarom krzywda nie stala? Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 14:10 1. rozmawialismy o czyms innym 2. wroc do poprzedniego watku i przeczytaj go 3. jak zrozumiesz to odpisz cos na temat 4. jesli nie - czytaj dalej Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 20:56 Ty rozumiesz co czytasz? A nawet - czy rozumiesz co czytasz ... co sam napisales? Czy mandaty sa za "usilowanie popelnienia zabojstwa poprzez nadmiernie szybka jazde"? Pokaz mi gdzie to wyczytales, w ktorym kodeksie. chlopaczku... juz cie pytalem, czy pomyslales kiedys nad sensem regul, zakazow i nakazow. co za nimi stoi? dlaczego nie mozna jezdzic po pijanemu? nie dlatego, ze po prostu tak jest. dlatego, ze sie zagraza zyciu innych. tak samo sprawa wyglada z nadmierna predkoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 21:52 macrow napisał: > Ty rozumiesz co czytasz? A nawet - czy rozumiesz co czytasz ... co sam napisale > s? > Czy mandaty sa za "usilowanie popelnienia zabojstwa poprzez nadmiernie szybka > jazde"? Pokaz mi gdzie to wyczytales, w ktorym kodeksie. > > > chlopaczku... juz cie pytalem, czy pomyslales kiedys nad sensem regul, zakazow > i > nakazow. co za nimi stoi? dlaczego nie mozna jezdzic po pijanemu? nie dlatego, > ze po prostu tak jest. dlatego, ze sie zagraza zyciu innych. tak samo sprawa > wyglada z nadmierna predkoscia. Nie po pijanemu tumanie ,prawo podaje dwa terminy w stanie po użyciu alkoholu,w stanie nietrzeźwości. I to dotyczy kierowania pojazdem,a nie jeżdżenia( bo jechać możesz nawet mając 3 prom.ale jako pasażer). Kierowanie pojazdem w takim stanie jest przestępstwem. Ale z tego co tu wypisujesz wnioskuję ,że ty i na trzeźwo nie możesz kierować pojazdem.Podejrzewam u ciebie jakąś chorobę psychiczną. macrow ty weź swoje prawo jazdy spal i zakop popiół w ziemi. Ty jesteś największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa ruchu drogowego na drogach publicznych. Potraktuj to poważnie nie czekaj ,aż będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:14 widze niespelnione ambicje: ktos bardzo chcial byc prawnikiem, polonista, lub psychiatra ;] na studia nie za pozno, przyjacielu :D Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:35 macrow napisał: > widze niespelnione ambicje: ktos bardzo chcial byc prawnikiem, polonista, lub > psychiatra ;] > na studia nie za pozno, przyjacielu :D tylko nie przyjacielu, bo nie jestem pedałem. Jesteś chyba starszym facet bo używasz takich sformułowań . Co do moich studiów , to nie musisz sie tym martwić. A gdybyś wiedział czy studiuje i czym się zajmuję doznał byś szoku. Znajomość prawa zarówno administracyjnego jak i karnego traktuje jako hobby . Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:39 najomość prawa zarówno administracyjnego jak i karnego traktuje jako hobby. -> widac :) a co do wieku, to sie w stosunku do ciebie nie martwie. bo nie loguje sie nickiem zony, rocznik 1954 Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:44 macrow napisał: > najomość prawa zarówno administracyjnego jak i karnego traktuje jako hobby. - > 62; > widac :) > znając twój poziom wiedziałem że wcześniej czy później to palniesz zastanów się chłopie kto tu podaje swój wiek czy rok urodzenia.Cyfry dotyczą czego innego. rozumując w ten sposób to powinna w nicku wpisać imię ,nazwisko i adres. > > > > > > > a co do wieku, to sie w stosunku do ciebie nie martwie. bo nie loguje sie > nickiem zony, rocznik 1954 Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:46 bredz se dalej... nie mam zamiaru sie z idiotami uzerac. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:49 macrow napisał: > bredz se dalej... > nie mam zamiaru sie z idiotami uzerac. oj głupi ,ty głupi macrow,niestety tacyteż muszą być na tej ziemi. Żegnam możesz nie odpisywać .Nie mam zamiaru tracić więcej czasu natym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 18:46 macrow napisał: > nie istnieje? to mandaty sa za cos, co nie jest zabronione? hehe za wykroczenia nie za przestępstwa.Ty nie masz pojęcia o prawie a próbujesz dyskutować. Przy każdej kwalifikacji czynu zabronionego jako przestępstwo,sprawę musi być kierowana do sądu. Jeśli by policjant ukarał ciebie za przestępstwo mandatem ,miał by sprawę karną no i oczywiście dyscyplinarkę Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 18:41 macrow napisał: > usilowanie popelnienia zabojstwa poprzez nadmiernie szybka jazde rowniez spelni > a > znamiona czynu zabronionego i nalezy za to ponosic konsekwencje Po pierwsze nie spelnia w wypełnia. Jeśli z ciebie taki prawnik to napisz ile jest tych znamion i jakie. Na pewno nie ma tu postawy prawnej prawnej,by zakwalifikować przekroczenie prędkości jako przestępstwo.Jest to tylko wykroczenie drogowe(zajrzyj do KW i do KPwSoW) Po prostu nie wypełnia znamion przestępstwa.Poczytaj sobie jeszcze ustawę prawo o ruchu drogowym. Jesteś cienias w sprawach prawnych a zabierasz głos. A czy w ogóle masz samochód???????? Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 19:01 dwa i motocykl. mowilem o czynie zabronionym, nie przestepstwie.jest roznica. poczytaj kk, a nie sie tu madrzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 19:17 macrow napisał: > dwa i motocykl. > mowilem o czynie zabronionym, nie przestepstwie.jest roznica. poczytaj kk, a > nie sie tu madrzysz. kk to jest kodeks karny dotyczy wyłacznie przestępstw.przekroczenie prędkości jest wykroczeniem i jest zawarte w KW (kodeks wykroczeń). Posłuchaj macrow ja sie nie mądrze ale wkurza mnie jak ktoś nie ma zielonego pojęcia o podstawach prawa a zabiera głos.Ty niestety do nich sie zaliczasz. przestań się błaźnić. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 20:51 glupia! ty mowilas o przestepstwie, a nie ja. wiec ci mowie, gdzie znalezc jego definicje. Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 21:31 macrow napisał: > glupia! ty mowilas o przestepstwie, a nie ja. wiec ci mowie, gdzie znalezc jego > definicje. oszołomie z pochlastanym penisem ,prawa to ty mnie uczyć nie będziesz. By o czymś dyskutować coś trzeba o tym wiedzieć ,a ty w tej materii jesteś kompletne zero. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:02 twoj styl wypowiedzi swiadczy o twoim pojeciu... i nie tlyko styl. sam bredzisz o przestepstwie, a potem mi tu z kodeksem wykroczen wyjezdzasz. naklej oslonke, wsiadaj w autko i uwazaj, zebys nikogo nie zabil, ty ikono sportu motorowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tina_1954 Re: uaktualnienie 15.09.08, 22:04 macrow napisał: > twoj styl wypowiedzi swiadczy o twoim pojeciu... > i nie tlyko styl. sam bredzisz o przestepstwie, a potem mi tu z kodeksem > wykroczen wyjezdzasz. > naklej oslonke, wsiadaj w autko i uwazaj, zebys nikogo nie zabil, ty ikono A twój styl i motywacja głupot które wypisujesz świadczy że jesteś żydem. > sportu motorowego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:33 Pozwol ze naiwnie o cos zapytam - jestes kierowca? Ile kilometrow miesiecznie jezdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
radek234-1 Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:37 45000 - 55000 km rocznie. Wiem, o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:44 Czyli jestes jednym z setek zawalidrog? O tempora o mores BTW predkosc max jest OK (no moze moglaby byc podniesiona do 100 km/h). Ale do pelni obrazu powinna byc okreslona predkosc minimalna, czyli np 90km/h. Bo mam dosc dziadkow w kapeluszach i niedzielnych kierowcow snujacych sie 60km/h. Oraz totalny zakaz ruchu traktorow i furmanek po drogach krajowych. Odpowiedz Link Zgłoś
radek234-1 Re: uaktualnienie 15.09.08, 12:49 Gdybys jezdzil tyle co ja, to bylbys znudzony tymi wariatami, ktorzy migaja ci dlugimi po lusterku, bo jedziesz "tylko" 120 km/h. Mialbys rowniez dosc TIRow, dziadkow, lomzyniakow. Chce sie po prostu plynnie i bepiecznie poruszac. Do tego potrzebne sa autostrady budowane i utrzymywane nie przez jakies spolkie, tylko przez odpowiednia jednostke administracji publicznej. A miejsce TIRow jest na torach. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 13:05 Co ci przeszkadzaja ci wariaci? Mi bardziej przeszkadzaja slimaki. > A miejsce TIRow jest na torach. Ludzi rowniez. No, ewentualnie w autobusach. Odpowiedz Link Zgłoś
radek234-1 Re: uaktualnienie 15.09.08, 13:19 Jak troczke dojrzejesz, to zrozumiesz. Jesli chcesz sobie zbic rogi i masz odpowiedni pojazd - polecam polnocna petle Nuerburgring. Na pewno wyzyjesz tam swoje szczeniackie popedy. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: uaktualnienie 15.09.08, 13:49 to po co samochodem jeździsz? czyżby drogi publiczne były tylko dla Ciebie, zaś ewentualni inni uczestnicy powinni bezwzględnie dostosować się do Twojego stylu jazdy? pewnego dnia zobaczysz w lusterku wariata, dla którego to Ty będziesz ostatnim ślimakiem i zawalidrogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
radek234-1 Re: uaktualnienie 15.09.08, 13:54 ... albo nadjezdzajaca karetke sobie z drzewka pooglada. ... albo krateczki, jesli zbyt dlugo bedzie myslal, ze jest najlepszym kierowca pod sloncem. Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 14:06 Jesli dla was 90-100 km/h jest kosmiczna predkoscia to o czym my mowimy? Jakies stare pierdoly i pierniki jestescie i laski wam dac a nie samochody. Chyba ze tylko pieprzycie byle pieprzyc bez zastanowienia co ktos pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: uaktualnienie 15.09.08, 14:12 zależy gdzie, za 90 albo 100 poza terenem zabudowanym, poza wyjątkowymi miejscami, w których prędkość jest ograniczona z różnych powodów, nie dostaniesz mandatu kolego, więc nie ma się o co żołądkować :) W terenie zabudowanym, na uliczkach osiedlowych itd taka prędkość jest jednak znaczna i stwarza poważne zagrożenie chociażby dla pieszych, dzieci i starych pierników, jeżeli tego nie rozumiesz, to znaczy że masz bardzo ograniczoną wyobraźnię :) Odpowiedz Link Zgłoś
sebcioo Re: uaktualnienie 15.09.08, 14:20 Za to ty masz nieskonczona wyobraznie i jestes ostoja madrosci. Bo bez twoich jakze cennych rad inni byliby glusi i slepi. Dopiero ty sprowadzasz na nich oswiecenie mowiac ze w terenie zabudowanym trzeba wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
grat.nowy Re: uaktualnienie 15.09.08, 14:39 zabrakło argumentów merytorycznych, pora zatem na drwiny i wycieczki osobiste :) odniosłem wrażenie, że o tym nie pamiętasz, przypomnieć chciałem tylko, nie ma co się obrażać. Piszesz tak jakbyś chciał zawsze i wszędzie, bez względu na warunki i okoliczności pruć do przodu nie bacząc na dzieci i starych pierników, których nie powinno być w ogóle na Twoich drogach. Jeżeli wrażenie było mylne, to naturalnie zwracam honor :) Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: uaktualnienie 15.09.08, 20:52 i tyle. nasz kierowca rajdowy nie ma do przedstawienia zadnego meritum, wiec woli spasowac. Odpowiedz Link Zgłoś