Dodaj do ulubionych

modernizacja ul.Puławskiego

IP: 195.94.203.* 04.11.03, 12:43
Byłbym wdzięczny za krótkie informacje czy coś się dzieje na placu budowy?
Powinny pojawić się tablice, iż jest to współfinansowe przez Unię Europejską.
Czy mieszkańcy Suwałk mają informację, że do nich wreszcie trafiły pięniądzę
z Unii?

pozdrawiam
woytek
Obserwuj wątek
    • Gość: 111 Re: modernizacja ul.Puławskiego IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 18:39
      przestańcie truć że za jakieś pieniądze unijne modernizuje się ulice. Nawet
      jeśli tak to w żółwim tempie. Rozbabrana ulica Puławskiego pewnie zostanie do
      wiosny w stanie takim jakim jest. Oby tylko do wiosny i celowo nie wymieniam
      roku. Najciekawsze jest to że nie wypowiadają sie ci którzy widzą to co sie
      dzieje na codzień i na własne oczy a ci którzy coś tam , gdzieś przeczytają
      albo dowiedzą się z tzw. magla. Kiedyś to nazywano propagandą sukcesu teraz
      matkietingiem. Słowa, słowa.
      • Gość: Mario Re: modernizacja ul.Puławskiego IP: *.inferno.pl / 192.168.20.* 04.11.03, 20:24
        Ja nic nie wiem o remoncie ulicy Puławskiego.Wiem tylko że remontują ulicę
        Pułaskiego :)
      • Gość: wooytek Re: modernizacja ul.Puławskiego IP: 195.94.203.* 05.11.03, 15:36
        Przepraszam za pomyłkę => oczywiście chodzi Pułaskiego.
        Wcześniejsze rozbabranie ulicy nie miało nic wspólnego z kasą z Unii, dopiero
        teraz się zaczyna. Konsorcjum Budimex +PDM Suwałki.
        A pierwszemu koledze/żance polecam by się zapoznał z informacjami ile to już
        zmodernizowano dróg z funduszy przedaksesyjnych.

pozdrawiam
        woytek

napisał(a):
        > przestańcie truć że za jakieś pieniądze unijne modernizuje się ulice. Nawet
        > jeśli tak to w żółwim tempie. Rozbabrana ulica Puławskiego pewnie zostanie
        do
        > wiosny w stanie takim jakim jest. Oby tylko do wiosny i celowo nie wymieniam
        > roku. Najciekawsze jest to że nie wypowiadają sie ci którzy widzą to co sie
        > dzieje na codzień i na własne oczy a ci którzy coś tam , gdzieś przeczytają
        > albo dowiedzą się z tzw. magla. Kiedyś to nazywano propagandą sukcesu teraz
        > matkietingiem. Słowa, słowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka