olamortel 29.12.08, 14:15 która z mam korzysta z tej przychodni? warto sie tam zapisać?mam kilka zastrzeżeń do mojej obecnej przychodni i rozważam zmianę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka81 Re: NZOZ Kulpa,Klimiuk TBS 29.12.08, 16:50 Byłam tam zapisana jakieś 3-4 lata temu. Ale po urodzeniu synka zmieniłam przychodnie. Generalnie nie mogłam doprosić się wizyty domowej i nie podobały mi się sposoby leczenia pani Klimiuk. Antybiotyk za antybiotykiem dla dziecka. Ja nie polecam, ale to moje zdanie. Może ktoś ma lepsze doświadcznia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Re: NZOZ Kulpa,Klimiuk TBS 29.12.08, 20:23 dr. Kulpę znam sprzed wielu lat,nie mam najlepszych wspomnień,chyba ze coś sie zmieniło? Bynajmniej ja juz bym sie do niej nie zapisała,ale to moje zdanie i opnia. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha110 Re: NZOZ Kulpa,Klimiuk TBS 29.12.08, 22:28 Rzadko korzystam choć należę- całe szczęście- nie musze. Generalnie znam cały personel i wydaje sie fachowy, ale mogę nie byc obiektywna. Zastrzyki z zelaza całkowicie bezbolesne :-))) Z reguły dosć rozsadne podejscie do pediatrii przejawia dr Pediatra. Moje dziecko nigdy nie dostało od niej antybiotyku i to plus choć fakt- nie zawsze zgadzam sie z nią. Podobnie jak wielu innych doktorów upatruje alergii tam gdzie niekoniecznie musi ona być. Ma dobre ucho do wychwytywania szmerów w sercu i nieprawidłowości osłuchowych nas płucami. Dr Internista, ruda - tez dość rozsadna Dr Internistka, czarna- raczej nie polecam na wirusówke chiała dac dziecku antybiotyk mimo ewidentnie wirusowego gardła- tak na wszelki wypadek. Dr Rezydentka, młoda, raczej na plus. Generalnie plusem poradni jest to ze przy goraczce u dziecka nie ma problemu z badaniem moczu bo robia to na miejscu; oznaczają tez podobno CRP. Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel Re: olamortel 30.12.08, 19:36 jak sie znamy prywatnie to proszę na priva, Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 Re: olamortel 31.12.08, 10:58 nie znamy sie prywatnie, wiec nie napisze ;-) tylko zapytałam, bo tez jestem z TBS-ów, a ze tam sa 2 przychodnie: Bondy i Kulpy to tylko zapytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
anet77 odnosnie dr Bondy 31.12.08, 12:23 Jesteśmy dot ej rpzychodzni zapisani od paru lat. Zawsze bardzo sobie chwaliłam i nie miałam zastrzezeń. Naprawde z całego personelu byłam bardzo zadowolona. Problem pojawił się kilka miesiecy temu. Nie wiem cos ie dzieje ale podejrzewam,z e przyjęli ostantio bardzo dużo nowych pacjentów i nei wyrabiaja się. Jest ogromny problem żeby zapisac sie na wizyte. Więc to wyglada tak, ze mam dobrego lekarza, z którego ejstem bardzo zadowolona ale nie moge sie do niego dostać. Naprawde bardzo byliśmyz adowoleni z tej rpzychodni. Niedługo rpzeprowadzamys ie ale chcięlismy nadal zostać u dr Bondy. Jednak te ostatnie problemy z umówieniem sie na wizyte tak nas zniechęcaja, ze będziemy szukac noweje przychodni. Moze ktoś moze mi polecić jakiegoś lekarza rodzinnego na Antoniuku albo gdzies w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
olamortel anett77 31.12.08, 15:23 i wlasnie o to chodzi jest koszmar z zapisaniem,nie mozna sie nigdy dodzwonic,nie mowiąc o nagłej wizycie ja w dodatku rzadko kiedy trafiam na wizyty u Bondy a juz pani dr Emilia jest dla mnie słabym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka81 Re: babrbie4 02.01.09, 16:20 Dr Bonda super lekarz, ale..... no właśnie umówienie się na wizytę do niej graniczy z cudem. Zbyt dużo pacjentów zbyt mało lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
barbie4 Re: NZOZ Kulpa,Klimiuk TBS 03.01.09, 10:28 własnie to mialam na mysli, tzn tak pzrypuszczałam ze chodzi o te tragiczne zapisy. tez mam ten sam problem. juz dawno chcielismy zmienic przychodnie ale ze wzg na połozenie- mieszkam w bloku obok, wiec odpada jezdzenie gdzies do miasta po recepte na mleko, i ze wzg. na pielegniarza- Pana Piotra, ktory za swoja prace powinien dostac jakas nagrode z urzedu- zostalismy. jednak nie wiem co bedzie dalej, niedługe bede miała 2 dziecko, i jesli bede musiała warowac pod przychodnia od 7.30 zeby sie zapisac na szczepenie to chyba trzeba bedzie czegos szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer1 Re: NZOZ Kulpa,Klimiuk TBS 03.01.09, 14:34 Ja też mieszkam w bloku obok przychodni, więc ze względu na położenie - rewelacja. Poza tym rzeczywiście dr Bonda i pan Piotr też są super, niestety jak już ktoś wspomniał baaardzo trudno zapisać się do dr Bondy. I ostatnio zaobserwowałam, że z każdym tygodniem coraz trudniej się zapisać na wizytę do jakiegokolwiek lekarza. Osiedle robi się coraz większe i coraz więcej pacjentów w przychodni. Co do NZOZ Kulpa,Klimiuk - należałam kiedyś ale z wielką ulga się przepisałam do nowej wówczas przychodni doktor Bondy, mimo wszystko wg mnie dużo lepszej. Odpowiedz Link Zgłoś
eluszka77 Re: NZOZ Kulpa,Klimiuk TBS 15.01.09, 15:56 Kulpa i Klimiuk, zdecydowane NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miffi2 Re: NZOZ Kulpa,Klimiuk TBS 25.02.14, 16:16 Tragedia.Nie polecam, pani dr.Kulpy i jej wspolniczki Klimiuk,zawsze problemy,długie kolejki,recepty żle wypisane.Wizyty domowe zapomnij,zła atmosfera czują się jakby ostanie rozumy pozjadały takie ważne ,zadarte nosy a leczą na ocenę mierną .NIE POLECAM NIE SĄ SPECJALISTAMI JAK TWIERDZĄ SAME. Odpowiedz Link Zgłoś