jestem.jaka.jestem.1234 26.03.09, 13:48 Czy orientujecie się gdzie najtaniej można zrobić badania na toksoplazmozę, cytomegalię i różyczkę? Które z białostockich laboratoriów polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joannalena1982 Re: Które laboratorium polecacie? 28.03.09, 11:23 nie polecam eskulapu. robilam tam badanie na toksoplazmozę i wyszło ze jestem chora. powtórzyłam badanie jeszcze dwa razy w innym lbolatorium i okazało sie że eskulap sie pomylił. polecam szpital zakaźny Odpowiedz Link Zgłoś
ania222tlen Lasboratorium na grochowej 28.03.09, 17:06 Można zrobić wszystkie badania bez skierowania dość tanio pobieraja krew chyba az do 13 ale lepiej zadzwonić i sprawdzić i raczej nie ma kolejek:) Odpowiedz Link Zgłoś
voof Re: Lasboratorium na grochowej 10.03.10, 19:13 Polecam też laboratorium na Kraszewskiego.Wprawdzie panie tam pracujące mogłyby być milsze i delikatniejsze,ale ceny mają niższe niż np. na Mickiewicza,gdzie chodziłam na początku ciąży.Teraz przeniosłam się na Kraszewskiego,w ciąży tych badań robi się niemało,więc co miesiąc parenaście zł więcej zostaje w kieszeni.no i na wyniki czeka się krótko-np .toxoplazmoza 1 dzień na kraszewskiego,6 dni na Mickiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
herpata Re: Które laboratorium polecacie? 10.03.10, 19:41 Ja robiłam te badania w centrum krwiodawstwa - zapłaciłam ok 250 zł za komplet, ale przynajmniej miałam pewność że wyniki są wiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
amelka5 Re: Które laboratorium polecacie? 11.03.10, 11:01 Ja polecam laboratorium w szpitalu PCK, czynne 7 dni w tygodniu, nie ma kolejek, ceny konkurencyjne i miłe panie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_amelii Re: Które laboratorium polecacie? 11.03.10, 11:34 Mi polecono tez Centrum krwiodawstwa na Skłodowskiej(lekarz mówił,że tam najtaniej),ale ze względu na to,że mam za daleko zrobiłam badania w Centrum Damiana.Komplet badań,czyli Toxoplazmoza,cukier,morfologia,wr,Hiv,mocz,określenie grupy krwi-plus odczyn Coombsa(z kartą magnetyczną)kosztował mnie 217zł. Odpowiedz Link Zgłoś