Dodaj do ulubionych

Dziwne zachowanie nauczyciela

• Gość: 4 klasista Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 16:32
      ten facet mnie czył gegry przez 2 lata. Słszałem o nim różne istorie i
      plotki ... ale u nas na lekcji było spokojnie. Nie zachowywał sie dziwnie, ani
      nic z tych rzeczy. W sumie u mnie w klasie było 8 chlopaków... chyba raczej
      nikt z nas mu sie nie podobał :P .... ale skoro takie plotki chodziły po szkole
      to musiały one miec jakies swoje żrodło .. i nie wzieły sie z kosmosu...
      dyrekcja mogła cos z nim zrobić.... a ze dyr. Złota jest ... ekhmm łagodnie
      powiedzianie nienormalna to juz inna sprawa...
    • Gość: Li Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.zabludow.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 16:49
      Hej ..ja ucze sie w tym liceum i.. w zyciu nie chcialabym go zmienic!!!.. wg
      mnie ta szkoła kształtuje człowieka.. i napewno przygotowuje do przyszloci ..
      wychowuje np na błędach (nawet tych popełnianych przez belfrow :P) .. to że
      uczej jest jest traktowany jako numer w dzienniku .. bzdura.. za to zgadzam
      sie ze w tej szkole funkcjonuje reguła ze to "nauczyciel ma zawsze racje" ,
      ale i tak nie do konca , bo z nauczycielem , jak z kazdym człowiekiem trzeba
      umiec postepowac..
      Gejograf.. eeeeehhh .. jakos mnie nie dziwi to co sie stalo .. mi nie
      przeszkadzalo ze uczy mnie gej, w koncu 3ba byc tolerancyjnym.. a ze niczego
      nie uczyl to inna sprawa.. aha .. i robiła "zajebiste" klasówki :D
      co do nauki.. zacznijmy od profesora Jacusia T. (hehe) uczył mnie tylko jeden
      rok .i to własnie z tego roku nauki umiem najwiecej(mimo ze z materiałem sie
      potwornie wlecze). a te jego teksty bywały wg mnie nawet czasem
      zabawne :P .bardzo ciekawa osobowosc.
      Pani "profesor" Lerman :D była.. "inna".. to przyznam.. np wyganiała nas z
      sali i zamykała sie od srodka, jeden temat robilismy po kilka albo kilkanascie
      razy .. po szkole krazyla plotka ze odbywała liczne pobyty w "senatorium -
      Choroszcz" ..ktore wg mnie nie odnosiły skutku.. szkoda gadac..
      and next. co do spozywania alkoholu na terenie szkoły.. heh.. nie tylko
      nauczyciele to robia.. ale jest to okazjonalne.. od swieta.. odkad nie ma sewy
      to nie jest to widoczne.. a co z ćpaniem.. jejq.. wiem troche o tej szkole ..
      i pod tym wzgledem naprawde nie rozni sie ona od innych..
      .. z reszta .. mowcie sobie co chcecie.. w kazdej szkole sa jacys porabani
      nauczyciele .. z reszta kazdy ma swojego hopla.. jednak wh mnie ta szkola jest
      spoko.. jesli ktos chce sie nauczyc.. to sie nauczy.. w pierwszym sa
      nauczyciele ktorym zalezy na tym zeby nas dobrze przygotowac do matury np
      piatek,świeta, drucka, hubar, salaj, Ela M. ;)..
      aj.. szkoła jest porabana.. ale nie zmienilabym jej na zadna inna ;)!!!
      aha .. i jak bedziecie wybierac szkole .. nie sugerujcie sie ta aferką .. ja
      polecam ;) ... w koncu wielu absolwentow tego lo dostaje sie na renomowane
      uczelnie , robi kariery..
      oka..
      ....::::: THE END :::::....
    • Gość: MIchał P absolwent Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 16:52
      Cześć, pozdrawiam wszystkich absolwentów sprzed lat dziewięciu.
      Jak widać zrobiła się z tego dyskusja na temat I LO w ogóle,
      a przecież chodziło o to żeby skomentować zachowanie pana gejografa :)
      Już za mojej bytności w szkole każdy "wiedział" co z niego za ziółko, co
      prawda jeszcze wtedy nie wykazywał się taką inicjatywą, może dlatego że
      komórek nie było :)).
      Generalnie nie potępiam go za gejostwo bo to "jego brocha" [tu pozdrawiam
      wymienianego Pana H. od WF :)] Natomiast takie sms-y pozostają dużo poniżej
      poziomu normalnego wykształconego człowieka, nie uważam żeby ich treść [o ile
      wiernie oddana jest w artykule] była szczególnie wysmakowana, to po prostu
      chamstwo słomą z butów podparte :), ale cóż...
      Co do wątku oceny I LO to za mojego pobytu było zajebiście, trudno mi się
      do czegoś przyczepić, jak ktoś był kumaty to sobie radził, a koledzy już
      dawno zauważyli że to przede wszystkim dziewczyny mają jakieś szczególne
      problemy z tą szkołą. Faceci się nie stresowali, ta szkoła im krzywdy nie
      zrobiła i na ludzi wyrośli :) [tu pozdrawiam panów z F i z G klasy]
      Pan geograf powinien chyba dla własnego dobra zmienić klimat na jakiś
      korzystniejszy może ciepłe i wilgotne powietrze San Francisco ;), zanim mu
      młodsi koledzy lincz jakowyś zgotują... ;)
      " - Burma!!!
      - Dlaczego powiedziałaś Burma?
      - Nie wiem... Spanikowałam..."
      Tych co złapali sens powyższego pozdrawiam szczególnie serdecznie
      Michał
      • Gość: Radek Ł. Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: 217.153.34.* 19.12.03, 17:58
        Uważam, że 4 lata w I LO to jeden z najfajniejszych okresów mojego życia.
        Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i uczniów z pamiętnych lat 90-94.
        P.S. Do Michal P. - Szkoda, żeśmy się wtedy nie znali, co :)
    • Gość: Lucyfer Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: 212.244.128.* 19.12.03, 17:09
      Nie uważacie świry, że jakiś sk... włamał się do komórki 'obwinionego"
      i wysyła sms-y oczerniające jego osobę??
      • Gość: uczennica1lo Re: Dziwne zachowanie nauczyciela co?? niewinny?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:10
        wiesz co?chyba nie czytales dokladnie artykulu bo oskarzenie nie opiera sie
        tylko na jego smsach. osobiscie wreczyl mu kartke i skladal jakies propozycje!!
        dzwonil do niego do domu (dobra tu tez mozesz powiedziec ze to nie on ale sie
        nad tym troche zastanów...) przemysl to jeszcze...
        • Gość: NUKA do uczennicy1lo IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:19
          wreszcie ktos normalny,kto przeczytal wszystko i potrafil zrozumiec przeczytany
          tekst!
          • Gość: uczennica1lo dzieki nuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:25
            wlasnie tez skomentowalam twoje uznanie dla krzyska :)
            • Gość: NUKA [...] IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:31
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: uczennica1lo oki tylko nie przesadajmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:37
                tylko nie przesadzajmy bo zaraz zaczna sie pozwy sprytalkow o kazda
                drobnostke ;) ale ze sie nie dal zastraszyc to jakby nie patrzec jest plus a
                twoja notka pewnie zaraz zostanie skasowana bo umiescilas nazwisko pana k. heh
                wolnosc slowa pelna geba :)
                • Gość: NUKA kto przesadza? ;) IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:42
                  co do spraw o drobnostki -> kazdy organ badajacy okreslona sprawe zawsze
                  przeprowadza wstepna kontrole slusznosci wnoszonych skarg/problemow etc. Wiec
                  nie ma obawy, ze ktos z drobnostka moglby cos uzyskac. Skandalem jednak jest,
                  kiedy cala sprawa jest oczywista, jak w przypadku molestowania Krzyska S., a
                  dyrektorka, ktora najwiecej moze zrobic, np. odsunac nauczyciela na czas
                  wyjasniania sprawy od prowadzenia zajec, skierowac sprawe do komisji
                  dyscyplinarnej; nie robi absolutnie nic!
                  • Gość: uczennica1lo fakt ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:14
                    fakt ale...ktos moze zinterpretowac to troche inaczej niz ja i ty (choc moze
                    bardziej stosowne bedzie Pani, bo coraz bardziej wydaje mi sie ze mam do
                    czynienia z osoba biegla w tym temacie i z niezlym wyksztalceniem) i zaczac
                    dochodzic "swoich praw" w sprawach nieslusznych... wiadomo ze jest wielu
                    rozzalonych uczniów którzy za swoje oceny itp. itd. obwiniaja nieraz bogu ducha
                    winnych nauczycieli!
                    • Gość: NUKA Re: fakt ale... IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 19:41
                      pani? :) to, ze NUKA konczy sie na "a" nie oznacza jeszcze, ze masz do
                      czynienia z pania :) w tym wypadku tak nie jest :) za niesluszne oskarzenie tez
                      sa odpowiednie sankcje :) tez mi sie podobasz, powinnismy sie blizej poznac :)
    • Gość: adas Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.stnet.pl 19.12.03, 17:47
      tak?? a co powiecie o starym wraku: pani O. z angielskiego, baba okolo 78 lat
      i jeszcze uczy w tej szkole, z nia dogadac sie nie mozna, zawsze wie lepiej,
      coraz gorzej z jej pamiecia, na kazdej lekcji te same topiki daje, myli
      nazwiska i dalej mysli ze jest ZSRR i NRD oraz Czechoslowacja, a najlepszy
      jest system ocen za 60% wg. niej to dopuszczajaca (chyba przed wojna taki
      byl). Chciaz niekiedy fajnie jest posluchcac co ona robila 100 lat temu i ze
      babki w trypuciach lepiej angielski umieja od nas (uczniow)!! ALe jak juz na
      kogos sie uwże, to na kazdej lekcji bedzie ta sama historyjke wkrecac, ze nie
      zdasz matury i takie tam. No i jak sie kose dostanie to oczywisce tatus do
      szkoly musi przyjsc!!
      A najlepsza nauczycielka w tej szkole jest Pani Anna O., ta nauczycielka ma
      najlepsze podejscie do uzcniow i tej pojebanej szkoly.
    • Gość: mhm Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.kzks.bial.pl / *.kzks.euro-net.pl 19.12.03, 17:49
      Nie komentujcie. Co sie stało z tymi 268 komentarzami, które były tu o
      14??????? No i co? Wolność słowa tak?
    • Gość: absolwent skonczcie ten cyrk! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 17:50
      ile lat wiadomo o gejografie? eee! i jakos nikomu nie przyszlo do bani zeby o
      tym powiedziec! typy i co wam to da ze objedziecie kazdemu nauczycielowi dupe!
      jak bylo tak bylo i co z tego! ktos pisze 'a od pana H. bylo czuc alkohol' ,a
      kto w kurwa NIE PIL! nauczyciel tez czlowiek i morde tez musi czasem zamoczyc!
      skonczylem to lo w tym roku i mialem tu kozak zycie! mowcie co chcecie ale
      PIERWSZY RZADZI! :)
      • Gość: uczennica1lo Re: skonczcie ten cyrk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:04
        ej sluchaj jak dla mnie to on sobie moze byc gejem, pedziem, debilem, zoofilem
        i czym tam jeszcze ale poki nie robi tym krzywdy komus innemu.W tym roku
        przecholowal i sie dorobil. Ogólnie cala szkola wiedziala ze z gejografem ujest
        cos nie tak ale sporo osób bylo w szoku po tym artykule dlatego ze nie
        spodziewal sie nikt ze on potrfi sie komus tak narzucac!!a ja sie zastanawiam
        czy takie akcje w jego wydaniu czasem nie mialy miejsca juz wczesniej...
        wiadomo ze nie kazdy ma odwage zglosic takie rzeczy no nie???
        • Gość: NUKA Krzysiek S. IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:17
          Tym wieksze uznanie wobec Krzyska S., ktory postanowil to zglosic!!!!
          • Gość: uczennica1lo Re: Krzysiek S. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:23
            dokladnie. w pelni cie popieram nie kazdy znalazl by w sobie tyle odwagi kiedy
            wiadomo ze zlocia broni takie elementy...
            • Gość: NUKA Re: Krzysiek S. IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:28
              istnieje jeszcze cos takiego jak pewne zasady wspolzycia spolecznego i caly
              system prawa, ktory chroni Krzyska S. przed jakimikolwiek ewentualnymi
              niekorzystnymi dzialaniami Zlockiej. niech no tylko Zlocka sprobuje mu cos
              zrobic! jeszcze i ona za to poleci, dopilnuje sie tego, prawda, Krzysku S.? :)
              • Gość: uczennica1lo hmm...watpie w to zeby zlocia chciala mu cos zrobi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:41
                hmm...watpie w to zeby zlocia chciala mu cos zrobic ale samo to ze nie
                dociekala prawdy (no powiedzmy domniemanej prawdy...) to juz jest zaniedbanie
                obowiazków a czy poleci to sie okaze...dzis byla "nieosiagalna" nie tylko dla
                reporterów ":gazety"...
                • Gość: NUKA Re: hmm...watpie w to zeby zlocia chciala mu cos IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:45
                  zawsze istnieje niebezpieczenstwo, ze dyrekcja zamiast chronic ucznia przed
                  dalszymi krzywdami ze strony nauczyciela, bedzie chciala zatuszowac sprawe,a
                  wszelkie proby dochodzenia przez ucznia swoich praw zechce odebrac jako zamach
                  na dobre imie szkoly, co moze prowadzic do szykanowania ucznia. cale szczescie
                  jest wiele norm, ktore jej tego zakazuja, np. art. 225 KPA :)
                  • Gość: uczennica1lo ktos sie niezle zna na prawku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:04
                    ktos sie niezle zna na prawku :)i dobrze proponuje zebys w przyszlosci bronila
                    takich jak ja i inni tutaj czyli uczniów :)
                    • Gość: NUKA Re: ktos sie niezle zna na prawku :) IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 19:08
                      wystarczy troche postudiowac ;) co do obrony - to juz to robie :) "bronila" -
                      chyba "BRONIL" :)
                      • Gość: uczennica1lo ups!...przepraszam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:19
                        ups!...przepraszam NUKA wiec sugerujac sie tym "A" na koncu... tak sobie
                        pomyslalam... a to moja szkola ma takich madrych absolwentów czy tak sobie sie
                        zainteresowales ta sprawa??
                        • Gość: NUKA Re: ups!...przepraszam IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 19:43
                          jestem absolwentem III LO :) ale I jest rownie dobre :). Sprawa sie
                          zainteresowalem, bo gejograf pozwolil sobie na swoje chore zachowanie wobec
                          mojego PRZYJACIELA - Krzyska S., wiec mialem bardzo silna motywacje, aby
                          zwrocic uwage na te sprawe juz prawie 2 miesiace temu :) pozdrawiam goraco!
                          • Gość: Einstein Re: ups!...przepraszam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 21:41
                            Fajnie,że komuś inteligentnemu chce się pisać komentarze na forum. Dzięki, NUKA.
                            Jeżeli populacja forum ma rozkład normalny inteligencji, to strach się bać :-)
                • Gość: -KrzysiekS- [...] IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 19:56
        • Gość: charaszo Re: skonczcie ten cyrk! IP: 81.15.254.* 19.12.03, 18:26
          A mnie ta sprawa trochę śmierdzi. Cytuję: "Myślałem, że jeśli nie zareaguję na
          tę propozycję, nauczyciel da mi spokój". Skoro "molestowany" od początku nie
          chciał miec z tym nic wspólnego, to skąd nauczyciel miał jego numer
          komórkowy??? (którego, w odróżnieniu od numeru domowego, nie można znaleźć w
          książce telefonicznej).

• Gość: uczennica1lo zauwaz ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:32
            zauwaz ze istnieje cos takiego jak spis abonentów i jesli wyraznie nie
            podkreslisz ze zastrzegasz swoje dane to moga one zostac udostepnione pod
            jakimstam nr tel ale musze przyznac ze tez sie nad tym zastanawialam...
          • Gość: NUKA Re: skonczcie ten cyrk! IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:36
            jezeli miales jakakolwiek stycznosc z tym chorym nauczycielem, powinienes
            wiedziec, ze ten facet zdolny jest do wszystkiego! sprawa smierdzi? czy
            myslisz, ze Gazeta publikowalaby tekst w tak powaznej kwestii, jaka jest
            molestowanie seksualne ucznia przez nauczyciela, bez sprawdzenia dowodow na
            wine gejografa?
      • Gość: Maranta RACJA RACJA IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 21.12.03, 19:51
        Nie wiem ile prawdy w tej historii, ja skończyłam I LO już spor latek temu
        (chyba z 7)i już wtedy wszyscy wiedzeli że to "gejograf",że mieszka z
        przyjacielem i po prostu jest homo...trochę było z tego powodu ubawu / obcisłe
        dżinsiki)ale generalnie niemożna sie było do gościa przyczepić...na tle
        pozostałej nieco psychicznej kadry był ok, az się dziwię że mógłby pójść na
        taki cyrk po tylu latach...no i jest jesze inna sprawa...czy ktos sie
        zastanawiał czy może ten poszkodowany chłopaczek jest na przykład tez gejem? i
        że sie spotkali na jakiejs zamkniętej imprezce a gośc nie chciał żeby to wyszło
        i wciska gadkę o molestowaniu...poza tym jaka Złota jest to każdy abs doskonale
        wie...pamiętam jak moja koleżankę z klasy przed samuym egzaminem
        maruralnym /ustnym/ pogoniła spod drzwi do toalety zmyc makijaż - raptem troche
        szminki u 18 -letniej dziewczyny, albo jak kazała związywac rozpuszczone
        włosy...wf -owcy tez byli nieźli - pani F. kazała nam wychodzić na "magadlenkę"
        jak było 0 stopni na 400 m, w krótkich spodenkach i jak mówiłyśmy że jest za
        zimno to kazała biegac dodatkowe 3 kółka na rozgrzewkę...dostałam zapalenia
        płuc...pozdrawiam absolwentów...ps w tej samej szkole uczy tez inna pani o tym
        samaym nazwisku co geograf...prosze nie mylić...cudowna kobieta, najlepszy
        nauczyciel z tej szkoły...przez wielkie N
    • Gość: jasc, Gdansk Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.one.pl 19.12.03, 18:43
      Coz, to co sie stalo to duzo wiecej niz jakies "humory" nauczyciela - to sprawa
      dla policji, prokuratora i kuratorium. Jesli ktos nie potrafi panowac nad swoim
      popedem seksualnym, jest zdemoralizowany - nie powinien wykonywac zawodu
      nauczyciela, lekarza itp - zwiazanych bezposrednio z kontaktem z innymi ludzmi.
      Zadziwia bierna i nieodpowiedzialna postawa dyrektorki, ktora stawia sie w roli
      wspolodpowiedzialnej skandalicznego zachowania wobec ucznia. Zadziwia
      szczegolnie w Bialymstoku - znanym ostatnio z dosc osobliwych, prawicowych
      inicjatyw radnych... ;)
      • Gość: NUKA do Jasca IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 18:47
        hehehe...Jasc, co do bialego...to spojrz, co sie dzieje w galeriach w Gdansku ;)
        poza tym - ze wszystkim, co napisales, zgadzam sie :) jak zwykle :P
      • Gość: uczennica1lo tak dyrka od dawna o tym wiedziala i co?? i nic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:52
        dobra moze samo to ze byl gejem nie dyskwalifikuje go jako nauczyciela ale juz
        to ze na lekcjach zachowywal sie perwersyjnie i dlal do zrozumienia wszystkim
        uczniom ze jest "inny" to juz ni9e jest w porzadku... a ta akcja z krzyskiem to
        totalny kosmos!!! racja jak sie nie umie nad soba panowac to prosze nie
        wychodzic z domów bo dojdzie do tego ze4 za gwalt beda obwiniane same
        poszkodowane (zreszta juz do tego dochodzi) bo zbyt ladnie wygladaly co skusilo
        obwinianego... ugh!!! :/ albo...wykastrowac ;)
        • Gość: jasc Re: tak dyrka od dawna o tym wiedziala i co?? i n IP: *.one.pl 19.12.03, 21:55
          moim zdaniem orintacja seksualna nauczyciela nie ma tu zadnego znaczenia - tak
          samo naganne, czy wrecz skandaliczne byloby jego zachowanie, gdyby dotyczylo
          dziewczyny
      • Gość: -KrzysiekS- Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 20:03
        Dzięki Jasc ! Do zobaczenia na następne wakacje w Gdańsku !
    • Gość: Agnieszka Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 18:51
      Do uczennicy ILO: Uczę się w III LO i nie pozwolę na to,zebyś obrażala tę
      szkołę!!! Zastanow się co napisałas, to nie o mojej szkole, ale o Twojej piszą
      gazety, a o tym,ze jest coś nie tak udowadniaja sami uczniowie i absolwenci (a
      to jest ważne) Jeśli przyjmujesz pozycję obronną i na oskarżenia w stosunku do
      ILO odpowiadasz,ze większe bagno jest w IIILO (i jeszcze piszesz,ze cos o tym
      wiesz)to poprostu przyjmujesz pozycję atakujacą iaczkolwiek bezpodstawną!
      Jednakze pragnę zauważyć,iz u mnie w szkole nie ma mowy a takich czynach. I nie
      pozwolę obrażac jej imienia! W IIILO uczą wspaniali ludzie (oczywiście z
      kilkoma wyjatkami) ale napewno odpowiedzialni i niezdolni do takich czynów jak
      Twój ukochany nauczyciel geografii!!! Moze coś jest z Toba nie tak, skoro tak
      bardzo bronisz tego człowieka, który krzywdził tak wiele osób!!! A od IIILO
      (najlepszej i najbardziej przyjaznej uczniowi szkoły) trzymaj się z daleka!!!
      • Gość: udczennica1lo ej spoko ja do 3lo nic nie mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:00
        uczennica1lo i Uczennica 1LO to inne osoby :) ja znam duzo ludzio z 3lo i lubie
        ich i szanuje :)
      • Gość: NUKA PISZCIE NA TEMAT IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 19:02
        III Lo najbardziej przyjazna szkola? :) hehehe... ukonczylem III LO i co nieco
        moglbym powiedziec na ten temat, ale komentarze na tym forum dotycza sprawy
        molestowania seksualnego, ktorego dopuscil sie jaroslaw K. z I LO, wiec jezeli
        juz cos piszecie, to piszcie na temat!!!
      • Gość: ela Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.znet.pl 19.12.03, 22:16
        Po pierwsze: nie napisałam ani słowa o K. - nie bronię go - nie powinien być
        nauczycielem.
        Po drugie: od III trzymam się z bardzo daleka; pracowałam tam przez jakiś czas
        i podziękowałam. Owszem, kiedyś to była dobra szkoła (20 lat temu)- teraz,
        szkoda słów. Przepraszam za słowo "bagno", spotkałam tam kilka fajnych osób,
        ale one też już stamtąd zwiały.
        • Gość: Lolek Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 20.12.03, 15:49
          Nie wiem kiedy Sz.P. Ela pracowała w 3LO ale ja się tam obecnie uczę i bardzo
          sie z tego cieszę! Ludzie (uczniowie) są tutaj wspaniali, tolerancyjni itp
          (oczywiście są wyjątki) a Szanowne Grono Pedagogiczne ma oczywiście swoje
          skrzywienia (ale to ma każdy nauczyciel) ale poza tym jest świetne
          (generalizuję) dobrze przekazuje wiedzę i szanuje uczniów. Więc nie wiem kiedy
          Pani tam pracowała i na kogo trafiła, ale teraz jest tutaj świetnie :D
    • Gość: maniek Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 19.12.03, 19:21
      Ja skonczylem ilo rok temu i zawsze smiano sie z niego jako gejografa ale jak
      bylem w 4 klasie to juz nie pracowal.
      • Gość: uczennica1lo cóz nie wiem kiedy to bylo ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:26
        cóz nie wiem kiedy to bylo ale moze za czsów innej dyrki która zauwazyla ze
        jest z nim cos nie w porzadku i go zwolnila a zlocia przyjela go z powrotem
        wierzac w jego poprawe lub tez zywiac do niego pewien rodzaj sympatii ;)
        • Gość: monix a co wy na to ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 19:33
        • Gość: Filipek [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 23:36
      • Gość: 4klasista Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.tkb.net.pl 21.12.03, 16:00
        to zapewne bylo 2 lata temu bo gejograf juz od poltora roku nadal uczy.. poza
        tym nie zostal zwolniony, tylko sie wybieral do BigBrothera, wiec wzial sobie
        rok wolnego. Ciekawe co zamierzal u Wielkiego Brata pokazac...
    • Gość: ms Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.chello.pl 19.12.03, 19:58
      I LO to dziwna szkoła. O wielu rzeczach w tej szkole się nie mówi. Może czas
      najwyższy to zmienić.
      Mimo że szkołę skończyłem już kilkanaście lat temu, nadal pamiętam zapach
      alkoholu od pani S. (fizyka). Pamiętam też panią A. od chemii - powinni ją
      skazać na jakieś ciężkie roboty za to co robiła z psychiką młodych ludzi. A
      pani od geografii - przecież to jakaś totalna porażka...
      W tej szkole jest mnóstwo paranoi, na którą przyzwala pani dyrektor - sama po
      uszy siedząca w kieszeniach swoich mecenasów.
      I LO to prawdopodobnie najlepsza szkoła układów w Polsce. Jeśli pani dyrektor
      nie reagowała na skargi ucznia, to trzeba tylko dowiedzieć się z czyjego
      polecenia ten nauczyciel znalazł się w tej szkole i wszystko będzie jasne.

I LO to wysoki poziom nauczania (a może tylko wymagania?), ale to też szkoła,
      która pokazuje ohydę środowiska nauczycielskiego.
      • Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 20:13
        niestety musze przyznac Ci racje, przynajmniej w tej konkretnej sprawie :)
      • Gość: <---> I LO to prawdopodobnie najlepsza szkoła układów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 20:19
        na poczatku chcialbym dodac wielkiej otuchy krzyskowi s. 3maj sie i nadal wierz
        w to ze zawsze wygrasz, nie zgodzilbym sie tu tylko z jedna wypowiedzia, otoz
        nie nalezy brac ' do siebie' wszystkiego co mowia o tobie inni, a
        szczegolnie 'nauczyciele'. ile ludzi, tyle opinii na twoj temat, pamietajmy o
        pokorze(choc czasem trudno),fakt ze niektorzy z I trafiali do psychiatryka tuz
        po 1 semestrze, ale to byla tylko i wylacznie ich wina, mocna PSYCHA KSZTALTUJE
        SIE ZNACZNIE WCZESNIEJ NIZ W OKRESIE licealnym, I LO -szkola dla odpornych i
        tfardych psychicznie,maxyma byla, jest i bedzie
        co do sprawy p. k nie dajmy sie oszukac, ten czlowiek ma wypaczona psyche, bo
        inaczej nie posunal by sie tak daleko, coz, jest dorosly i ponosi konsekwencje
        za swoje czyny-a te beda mam nadzieje odpowiednio 'dopasowane'
        pozdr 4 all
        • Gość: wow Re: I LO to prawdopodobnie najlepsza szkoła układ IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 20.12.03, 00:28
          wlasciwie to sie nie zgadzam. skonczylam to liceum i uwzam ze to szkola jak
          wszystkie inne i wcale nie trzeba miec jakiejs odpornej psychiki...po prostu
          luzik...tylko fakt jest faktem ze do ilo przychodza przede wszystkim prymusy i
          jak po I semestrze maja kosy ijakies zagrozenia to rzeczywiscie palma moze
          odbic i mozna wyladowac u psychiatry.....ale nie przesadzajmy....ludzie to
          tylko oceny...z perspektywy czasu to wszystko staje sie nawet smieszne...
        • Gość: -KrzysiekS- Re: I LO to prawdopodobnie najlepsza szkoła układ IP: *.light.csk.pl 20.12.03, 02:03
          Dzięki <---> za taki miły wpis ! Niewiele jest tu takich przemyslanych i
          inteligentnych wpisów na tym forum ! Całą sprawę ujawniłem bo powiedziałem
          sobie "kurde! co ten koles sobie myśli ? może innych może tak szykanowac , ale
          nie mnie ! W ten sposób pomogę sobie a takze tym , którzy się boją ujawnic
          zachowanie gejografa !" ! Pozdrowionka dla Ciebie !
    • Gość: uczennica1LO Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.12.03, 20:28
      PanK. nie jest jedynym nauczycielem w 1LO z tego typu problemami.Również pan T.
      (nauczyciel polskiego) był oskarżony o molestowanie seksualne,z tym,że
      dziewczyny.
    • Gość: s3ni Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.osiedle.net.pl 19.12.03, 20:40
      ten palant tez mnie uczyl ale w naszej klasie rzucal tylko durne hasla
      typu : " cisza bo jak wyciagne swoja dluga i gruba pale a jest na co
      popatrzec " (chodzilo mu jak to powiedzial o wskazowke do mapy)
      " o kolezanka widze ze lubi od tylu " ( gosciowa stala odwrocona do niego
      tylem)
      itd itp , koles ma nierowno pod sufitem powinni mu jakies testy
      psychologiczne zrobic a nie dopuszczac do mlodziezy
      • Gość: ja [...] IP: *.elpos.pl / 212.33.82.* 19.12.03, 20:49
        • Gość: Emi. Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.03, 21:37
          no jak ktoś pisze takie rzeczy to już najlepszy dowód na to, że nie uczy się w
          ILo. na pewno zachowanie niektórych nauczycieli jeszcze długo po skończeniu
          szkoły będzie przedmiotem anegdotek opowiadanych pzrez absolwentów, ale chyba
          nie należy przesadzać. Ja również byłam uczennicą pana K. i uważam, że już
          dawno powinien odejść ze szkoły, ale nie w takich okolicznościach.
          każdy znajdzie w tej szkole [i każdej innej] jakieś minusy. mówi się nawet że
          to klasztor, a ja uważam, że jak się podchodzi do tego z odpowiednim dystansem,
          to będzie się miło wspominało lata ogólniaka. ja na pewno będę i nie
          zmieniłabym zdania, gdybym miałą wybierać jeszcze raz. ci wszyscy, którzy
          wypisują chamskie komentarze pod adresem szkoły i nauczycieli [co gorsze,
          wymieniając ich nazwiska] sami chyba nie mają czystego sumienia.
          MNIE SIĘ TU PODOBA
    • Gość: mav15 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 21:29
      Jestm uczniem tego nauczyciela geografi .
      Gazeta zapomniała dodać że ten gostek uczy tez w ZSM-D , juz po
      rak kolejny nie miałem lekcji geografii niby pan w szkole jest
      ale lekcji nie ma ???????
      Nauczyciel ten NIE OCENIA FERRR to mało powiedziane , ma swoich
      faworytów którym stawia nawet 6 za przeczytanie DOSŁOWNIE
      tekstu z podręcznika .........
      Godzinny sprawdzian pisałem przez 4 min po czym wyrwal mi
      kartkę z PRETENSJami że cfaniak w sfetertu ma świage której nie
      miałem . INNI mogli pisac dalej ja NIE
      Mam nadzije że żadna szkoła go NIE ZATRUDNI
      Mav15
      • Gość: Dla Mav15 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 20.12.03, 02:22
        Mav15 Napisz do mnie mejla koniecznie ! Zobaczymy co się da zrobic z tym
        gejografem w twojej szkole ! filipek-lobuziak@wp.pl
      • Gość: Do Mav15 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 20.12.03, 02:28
        Mav15 weź ty mi tesz powiedz co to za skrót ZSM-D to może odwiedzi waszą
        dyrekcję ktoś z gazety ! filipek-lobuziak@wp.pl
    • Gość: uczennica ILO Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 21:33
      pan k. nie jest osamotniony w swojej nienormalnosci. na moich lekcjach
      zachowywal sie bardzo sympatycznie, ale wszystkim bylo wiadomo o jego innosci.
      pan z. z angielskiego to inna sprawa. na lekcjach wypowiada sie np.
      tak "slyszeliscie o salonie fryzur intymnych...no, to dziewczeta jak chcecie
      byc lepsze w lozku to wiecie co robic" albo "slucha ale ustami rucha". jak
      taki ktos moze uczyc! pomimo poinformowania o jego zchowaniu p. dyktor przez
      rodzicow nie poniosl zadnych konsekwencji - na razie. a rodzicow spotkalo
      cieple przyjecie...
    • Gość: NUKA Link do opisu ciagu dalszego tej sprawy!!! IP: *.cs.bialystok.pl 19.12.03, 21:51
      www1.gazeta.pl/kraj/1093892,34309,1835227.html?v=0&f=52
      WEJDZ KONIECZNIE, PRZECZYTAJ I SKOMENTUJ!!!!!
    • Gość: kalol Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.chilan.net 19.12.03, 22:23
      ucze se w tej szkole kilka miesiecy and moge potwierdzic wszystko o
      nauczycelce s chemi o facece z w-fu;D hehehe tak to wlasne jest ta shool
      elitarna placowka ... ale po tym co se stalo napewno s deczka morale pujda w
      dul and jush ne bedze to szkola wylacznie dla elity;D
    • Gość: rgfdhgdh [...] IP: *.light.csk.pl 19.12.03, 23:05
    • Gość: Marcin, absolwent'98 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.sloneczny.pl / 10.165.43.* 19.12.03, 23:28
      Ja wspominam bardzo miło ILO. Gejograf uczył mnie co prawda
      tylko 2 lata (nic nie nauczył to fakt - ale Malik sobie potem
      odrobiła wszystko) ale przypominam sobie jak się odnosił do
      jednego z chłopaków (bardzo szczuplutkiego i wątłego w dodatku)
      gdy ten stał i odpowiadał mówiąc coś mniej więcej takiego:
      - Piotruś, ty tak sięopierasz o to moje biurko, to może w końcu
      już usiądź na moje kolana... (bez komentarza teraz chociaż
      wtedy zabawnie to zabrzmiało)
      Ja mimo wszystkiego bardzo dobrze wspominam tę szkołę, chociaż
      miałem dosyć duże problemy z niektórymi nauczycielami (do
      dzisiaj nie lubię Zakrzewskiej-komunistki jednej). Wynikało to
      raczej bardziej z mojego nastawienia do nauki niż podejśćia
      nauczycieli. Moja wychowawczyni, Pani Prof. Teresa Ryczaj to
      złoty człowiek. Ile się ona razy za nas przykrych rzeczy
      nasłuchała. Mogę powiedzieć tylko że gdyby nie ona to dawno by
      mnie wywalili ze szkoły za nieobecności (zresztą nie tylko mnie
      z mojej klasy...). Ale jakoś przebrnąłem przez swoje problemy
      natury dorastania i mogę powiedzieć że teraz, pomimo tego że
      nie ryłem za wszelką cenę (jak co poniektózy z mojej klasy), to
      teraz procentowało to przez całe studia i dalej procentuje.
      Tak BTW. za moich czasów życie towarzyskie chyba kwitło w ILO,
      co wcale nie oznaczało nic dobrego. Doszło do tego, że w
      radiowęźle to się parki zamykały żeby sobie pobaraszkować
      (działo się tak dopóki kogos w koncu Mierzynski nie złapał
      tete'a'tete ;)), w klubie to niektorzy juz meline zalozyli, bo
      u pana Franka to zawsze mozna bylo cos w szafce do picia
      znalesc... No a sam klub to byla elitka towarzyska (mówie tu o
      ludziach spotykajacych sie w sali kominkowej i u pana Franka -
      tak tak - kiedys to u nigo full ludzi przesiadywalo, nie to co
      teraz jak mi mowil ze siedzi sam i sie nudzi). Jesli chodzi o
      klub to ja mam tez niezle wspomnienia, a co niektore dziewczyny
      tez powinny miec...(szczególnie te z roku nizej ode mnie z
      klasy biol-chem i ogolnej ;) - pozdrawiam serdecznie). Naprawde
      mówie Wam ludzie, ktorzy sie jeszcze uczycie, docenicie tą
      szkołe dopiero na studiach, jak zobaczycie ile czasu bedzie Wam
      zajmowalo nauczenie sie do egzaminu czy na zwykle koło, a ile
      Waszym kolegom z grupy, ktorzy przyszli z innej szkoly....
      Mnie szkola nauczyla przede wszystkich odpowiedzialnie i
      logicznie myśleć - a to chyba najważniejsze...
      Pozdrawiam wszystkich ludzi którzy się uczyli lub nadal uczą w
      ILO, a szczególnie tych ktorych znam albo ktorzy mnie znają ;D
      • Gość: Do Marcina 98 Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 20.12.03, 02:55
        Wszyscy wiemy dlaczego ci się podobało w tej szkole ! A poza tym to jest forum
        na inny temat ! Nie chcemy czytac o twoich ekscesach z innymi nauczycielami
        tylko mów co masz do powiedzenia o panu K albo o całej sprawie - jaki masz do
        niej stosunek a nie piszesz całe wypracowanie - to nie I Lo , tu wypracowań
        nie trzeba pisać ! Pozdrawiam
        • Gość: Marcin'98 [...] IP: *.sloneczny.pl / 81.15.255.* 20.12.03, 13:09
      • Gość: marek 94 [...] IP: *.light.csk.pl 20.12.03, 12:14
    • Gość: st33l^ Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 20.12.03, 22:56
      Osobiscie inaczej rozprawilbym sie z takim "nauczycielem", ale z prawnego
      punktu widzenia nie moge.
      W kazdym razie dyrekcja od razu powinna byla zawiesic go w obowiazkach i sie
      nie piescic. Takim ludziom nie mozna pozwalac - bo jak raz sie im pozwoli, to
      juz nie przestana ...
      • Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 21.12.03, 00:35
        :) dzieki za wpis, st33l^ :)
    • Gość: bert Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 01:12
      ale o soo choziii :))))
    • Gość: Bika Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.light.csk.pl 21.12.03, 09:57
      Powiem krótko: ta szkoła to cyrk. Skończyłam ją 10 lat temu i nawet nie chcę o
      niej myśleć. Co go pana geografa to od zawsze było wiadomo, że jest
      homoseksualistą i zaczepia chłopaków. dyrektoraka też zawsze o tym wiedziała,
      bo po każdej wycieczce którą organizował geograf, cała szkoła huczała, a
      chłopcy zapowiadali, że z pedałem nigdy więcej nie pojadą. I co z tego to
      pewnie jakiś dobry znajomy Złotej i tak mu włos z głowy nie spadnie. A co
      powiecie na innego "wspaniałego " belfra "Gumisia"- to dopiero zakręcony gość?
    • Gość: Bartol Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.itpp.pl 21.12.03, 10:57
      Też skończyłem I LO (kilka lat temu). Wspominam dobrze, choć szkoła trochę
      dziwna. Paru nauczycieli tworzyło grupę nie do ruszenia (wspierani przez
      dyrekcję).

Pani L
      Pani S
      Pani A - miałem nieprzyjemność być ich uczniem. NIkomu nie życzę.

Pan H i Pan T - spoko goście. Wiem, że byli lubiani.

O Kupowaniu panu H. flachy wiedzieli wszyscy, jednak:
      1) było to po wystawieniu ocen
      2) oceny były wystaiwiane na podstawie obiektywnych sprawdzianów (Pan H. nie
      sprowadził ocen z WF do farsy jak niektórzy inni)
      3) co mieła mu niby kupić na zakończenie roku (zwyczajowo wręcza się
      nauczycielom drobne prezenty) męska część klasy??? Kwiatki ?

Więc proszę się od niego odczepić - do prowadzenia zajęć i wystawiania ocen
      podchodził o wiele solidniej i poważniej niż większość polskich WFiarzy. A że
      ktoś może czuś się urażony, że nie mógł sobie WFu olać - jego problem.
    • Gość: wojtunio Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 21.12.03, 11:19
      Takich typów nie brakuje ! Gwarantują ludziom stresik, nie zdając sobie chyba
      sprawy z tego ze wystarczy stres od polskiej polityki :)
    • Gość: uczennica 1lo Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: 80.51.244.* 21.12.03, 19:49
      Ludzie przecież to jest 1lo, szkoła w której nauczyciele gnoją ,ale uwieżcie
      mi...ludzie uczący się w 1lo są genialni!Gejograf jak on się pokarze po
      świętach w szkole, jak w piątek wszyscy kserowali tan artukuł, prosili o
      komentarze nauczycieli i wołali do siebie "pińczerku".A pan K. był u Złotej na
      dywaniku ..przez 2h ,jak wychodził..trzasnął drzwiami.
      • Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 21.12.03, 21:51
        przez 2h? to potwierdzone informacje? :)
        • Gość: Poinformowany Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.bsk.vectranet.pl 23.12.03, 08:36
          Hm... Z treści tego pytania wynika, że pod pseudonimem NUKA ukrywa się pewnie
          dziennikarka szukająca sensacji do swoich artykułów na forum. :)
          Stąd cały czas podgrzewała atmosferę na forum.

Ale wracając do sprawy:

Z całą pewnością informacja uczennicy1lo o 2h wizycie w szkole i trzaskaniu
          drzwiami jest zwykłym kłamstwem.

• Gość: NUKA Re: Dziwne zachowanie nauczyciela IP: *.cs.bialystok.pl 23.12.03, 16:42
            heheheh ;) dziennikarzem nie jestem, dziennikarka tym bardziej nie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka