rianka 24.04.06, 20:16 pub.sinuspl.net/ZajecieWymagajaceKrzepy.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mokka Re: troszkę humoru ;) IP: *.uni.opole.pl 24.04.06, 20:22 hahahahha!!! Tacy są faceci :p Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrulka Re: troszkę humoru ;) 24.04.06, 20:27 no nie ale dał plamę to było świetne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srubka_87 Re: troszkę humoru ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:57 i prowadzacy musiał wyjsc zeby sie popłakac ze smiechu nie tracac wizau ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: troszkę humoru ;) 24.04.06, 22:44 Dobre, ja myślałam że tak powie, ale myślałam że to będzie słowo "odciąganie";P Jest jakaś strona z takimi wpadkami, kiedy nawet prowadzący zwijają się ze śmiechu,albo się mylą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: troszkę humoru ;) IP: *.uni.opole.pl 25.04.06, 09:54 Ale obciach! Jeny! A tej babeczce współczuję strasznie, jeśli jest jego żoną. Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: troszkę humoru ;) 25.04.06, 10:01 o matko ale jaja...ja myslalam ze bedzie haslo obciaganie a tu co innego<hahaha>dobre aleś mi poprawiła humor <lol> :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: troszkę humoru ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 09:26 www.maxior.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackroses Re: troszkę humoru ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:40 Facetom jednak tylko jedno w głowie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
elunia66 Re: troszkę humoru ;) 25.04.06, 14:29 No nie, współczuję mu chyba już nie wystąpi w żadnym konkursie !!!! HA HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makówka Re: troszkę humoru ;) IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:43 Omal nie spadłam z krzesła...ze śmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdkaaa Re: troszkę humoru ;) IP: *.local2.pl / *.loonar.pl 26.04.06, 15:45 hahaha dobre!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturalna Re: troszkę humoru ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:54 nie rozumiem o co tyle hałasu, przeciez to o Was świadczy, jakie macie skojarzenia. Nie znacie takiego słowa jak "obciąganie" nie w kontekście sexualnym?? Najwidoczniej nie, posyłam zatem do słwonika języka polskiego. Mnie to słowo kojarzy się zupełnie z czymś innym, ale najwidoczniej mam inne doświadczenia. Dla tych, którzy nie mają pojęcia co mam na mysli powiem tylko, że w moim słowniku istnieje coś takiego jak "sex oralny", nie musze więc stosować głupich i prostackich zamienników. Język polski jest przecież taki piękny, a takie wyrazy zostawny obleśnym i niewyżytym cwaniakom spod budki z piwem bo to oni właśnie je wymyślają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: troszkę humoru ;) IP: *.uni.opole.pl 26.04.06, 19:24 Ty się lepiej lecz dewoto jakaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: troszkę humoru ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 22:08 o nas >? bo jeden debil sie wypuscil niby? i drogie baby nie wiem czy o nas...skoro to wy hihotacie jak slyszycie slowo obciąganie...moze chlopak byl ze wsi gdzie obciąganie to jakeis zajecie NIE EROTYCZNE :] to wy kojarzycie obciaganie z erotyka...wiec kto tu jaki jest...a obciągać można wszsytko ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: troszkę humoru ;) IP: *.uni.opole.pl 26.04.06, 19:55 a jejku !! ale sie usmialam !! Odpowiedz Link Zgłoś