Dodaj do ulubionych

Mam aparat :DDDDDD

30.03.09, 22:42
Uwaga, nie wiem co zrobię ze szczęścia :DDDDDD
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:45
      Szał!!! :D
      Jaki z jakim obiektywem i w ogóle chwal się niemiłosiernieeeee!!!
      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:46
        Nikon D90, obiektywu nie ma, bo mam sama sobie wybrac :DDDDDDDDD Ale w dupie obiektyw, mam aparat :DDDDDDDDDD
        • funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:50
          Ojezuniuoboże ja o nim nie myślałam nawet, bo na razie dla mnie za drogi :D
          Ale cieszę się z Tobą przeogromnie, oczywiście przepisowo zazdroszczę i
          nienawidzę ;))) i czekam na zdjęcia i w ogóle, łał, ale masz dawkę cudownej
          zabawy przed sobą :)))))))))))))))))))))))))
          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:52
            Powiedz mi, też trzymałaś swój aparat w rękach i obwąchiwałaś go z każdej strony? Czy też uważasz, że Twój aparat jest najpiękniejszy na świecie? I że oł jeeeeee możesz wszystko? :D:D:D:D
            • funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:00
              No mieszankę masz cudowną emocji i wariacji i szczęścia, aaaaa! :D
              Uważałam i nadal uważam, więc uważaj ;)))
              Kiedy obiektyw, kiedy???
              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:03
                :DDD Aż się trzęsę ze szczęścia :D Jeny, ale ze mnie dzieciak :D

Napiszę Ci maila o faworkach! Trochę nie wyszło ;/ Ale...!

Pewnie w tym tygodniu :D
                • funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:14
                  Atam :)
                  Ostatnio robię i rozdaję namiętnie muffiny, żeby w końcu przestała mi nowa forma
                  śmierdzieć.
                  Ale w końcu zrobię faworki i wiesz co? Zrobię im zdjęcie :)
                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:18
                    Wiesz co? A masz taką silikonową formę? Bo ja chcę teraz kupic i nie mogę się zdecydowac :D Doradz mi :-)

Faworki będą, po prostu babcia była zmęczona....wariatka uprała dwa dywany...ręcznie...w wannie..83 letnia babcia!
                    • funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:40
                      thank_you napisała:

> Wiesz co? A masz taką silikonową formę? Bo ja chcę teraz kupic i nie mogę się z
                      > decydowac :D Doradz mi :-)

Mam takie 2 całkiem giętkie, silikonowe, po bodajże 12 zł z allegro na 6 mufich
                      każda.
                      Ale czy ja wiem, czy ja je polecam? Na początku śmierdziały mi. Teraz chyba nie.
                      Takie tam.
                      Kupiłam jeszcze formę do tarty. Musze ją "wytopić" w piekarniku też.

>
                      > Faworki będą, po prostu babcia była zmęczona....wariatka uprała dwa dywany...rę
                      > cznie...w wannie..83 letnia babcia!

Ale, założę się, pomóc sobie nie dała, bo Ona najlepiej? :)
                      Kocham babcie takie :)
                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:52
                        Kurdę, a ja znalazłam po 80 zł na 12 muffinów! I załamała mnie ta cena ;/ Polec mi allegrowicza. Ja dzisiaj dostałam takie fajne białe naczynie do pieczenia np. kurczaka (takiego co poleciłaś) lub zapiekanek :-) Podoba mi się! I podobno sprawdzony wyrób, bo mama i siostra mają.

Pomóc? Jakie pomóc? Zrobiła to po kryjomu i jeszcze spieszyła się, żebyśmy Jej na tym nie nakryły. A potem prawie płakała, tak ją ręka bolała :-( Ale porozmawiałam z Nią, obiecała faworki (nawet nie wiesz jaka szczęśliwa była ;D ), więc następnym razem zaopatrzę Cię w te smakołyki ;-)
    • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:45
      Poka fote!!! :D
      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:46
        Będą :D Wszystko w swoim czasie kochani :DDDDDDD
        • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:48
          faktycznie sie cieszysz dziewuszko :))))))
          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:50
            :D Coś boskiego :D Wchodzę do swojego mieszkania w Wawie, a tam kwiaty na stole, na kartoniku z tortem tli się świeczka, a w domu porozklejane kartki: ciepło, zimno, gorąco :D I w kuchennej szafce leżał sobie ON! :DDDDD
            • funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:52
              Oja! :D
              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:53
                Ślicznie ;D Przepraszam, wiem, że egzaltuję się jak piętnastolatka, ale szczęście roznosi mnie od środka :D
                • funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:02
                  I bardzo dobrze, a co, qrcze, masz palcem w bucie jeden raz ruszyć, bo szczęście
                  Cię spotyka? Różne są szczęścia, a to ma wymiar niematerialny bardzo :)
                  Masz ochotę łazić po ścianach, jestem za :D Nic się tu nie tłumacz, baw się :D
                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:27
                    Współczuję Wam, będziecie pierwszymi recenzentami moich zdjęc :D
            • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:53
              Piękne :)

• thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:55
                Mogę Cię wycałowac? :D
                • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:55
                  Mnie?
                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:57
                    Tak! :D
                    • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:57
                      Możesz mi się rzucić na szyję :)))))) dziś wyjątkowo pozwolę :)))))
                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:59
                        Rzucam się na szyję i całuję Twoje włosy :DDDDDDDDDDD
                        • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:02
                          Serio? a to dlaczego? chyba buziak lepszy?
                          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:04
                            Ale we włosy jest milion buziaków :-) Poza tym ja lubię zapach włosów, może dlatego? ;-)
                            • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:08
                              Dopsze :) to w ramach tych łaskawości jeszcze mnie pogłaszcz po główce, bo
                              uwielbiam to ... mogłabym być głaskana godzinami :))))
                              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:16
                                No ale wtedy zaśniesz ;-) Znam te numery! :D
                                • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:23
                                  Oj tam, przecież i tak mnie lubisz, wybaczyłabyś. Za to mogłabyś bezkarnie
                                  kompromitację mą uskuteczniać :))))))
                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:28
                                    Kompromitację? Uległośc...:-)
                                    • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:32
                                      nie nie.... raczej o otwartej gębusi myślałam! :DDDDDD
                                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:35
                                        Ty też? :D
                                        • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:55
                                          cicho :) - ale - przysięgam na wszystkie duchy przodków - nie chrapię! (ale
                                          tylko pewnie dlatego, ze śpię na brzuchu :))))
                                          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07
                                            Ja też śpię na brzuchu i boję się, że będę miała wielkie zmarchy ;DDDD

Ale zdarza mi się chrapac ?
                                            • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07
                                              Ja mam inne zmartwienie - boję się, ze coś się rozlezie na strony :))))
                                              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:10
                                                Znaczy, że zrobią się sadzone? No tak, ale Ty masz nad czym się zastanawiac! Mnie ten problem nie dotyczy (buu) :-)
                                                • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:16
                                                  sadzone, fuj :(((((

daj spokój, za to twoje moga merdać we wszystkich kierunkach swobodnie, a moje
                                                  zakute w pancerze :(
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:19
                                                    Ale jak Ty komuś przyfasolisz to gleba :D
                                                  • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:28
                                                    ech.... nierówno Pan Bóg obdarowuje ludzi, no nierówno...

:DDD
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:35
                                                    Też masz nierówne? :D
                                                  • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:39
                                                    każda ma nierówne - ale ja nie! :)))))) hehheheheh
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:41
                                                    To niemożliwe, muszą się różnić choćby milimetrem ;D O matko bosko i córko ;D "ć" mi wróciło :DDDDD
                                                  • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:44
                                                    to "ć" to z tej cyckowej różnicy? nie, no jasne ze się różnią. Ale ty to
                                                    drobnica, co ty wiesz kobieto o cyckowaniu.....

:DDDD
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:53
                                                    Niewiele, ale coś tam jednak dostrzegam :D Jaki masz rozmiar? :-))))))

To "ć" wróciło po 3 miesiącach użytkowania tego kompa. Nie działało wcześniej ;>
                                                  • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:08
                                                    wielgachny! (d wchodzące w e)
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:12
                                                    Ale mierzone poprawnie czy tak do d...? :D
                                                  • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:13
                                                    nie, no poprawnie :) chociaz mimo doszkalania na wiadomym lobby, nadal źle
                                                    dobieram czasem :)
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:18
                                                    No właśnie :-) Podstawa to dobrze się zmierzyc :D

Gapciu, uciekam spac. Tzn. najpierw kąpiel a później łóóóóóóóżko :-) Miło się rozmawiało, jak zawsze :-)
                                                    Do napisania jutro, cmok :*
                                                  • gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:20
                                                    Niech cię janiołek swięty ma w swojej opiece :)))
            • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:58
              Superrrrrrowo!!!! :))))))
              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:04
                Niah niah niah :D
        • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:48
          Yo! Fajny aparat! :)
          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:51
            :DDDDDDDDDD Czymaj mnie bo wybuchnę! :D
            • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:59
              Nieeeee, bo jeszcze Go upuścisz! :DDD
              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:01
                Wypluj to, wypluj :D
                • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:22
                  Tfu tfu, przez lewe ramię (ups, przepraszam panią bardzo!) :D
                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:29
                    I solą, popraw solą :D
                    • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:30
                      Mogę pieprznąć tą solą, jak bardzo chcesz ;)
                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:35
                        Ale tam, gdzie pieprz rośnie ;-)
                        • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:41
                          Właśnie tam zapieprzam :D
                          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:47
                            Nie wiedziałam, że jesteś taka ostra :D
                            • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:52
                              Jak stępiona pinezzka :D
                              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:54
                                Ale masz samoocenę :D
                                • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:55
                                  Mam jeszcze przebłyski realizmu ;)
                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:05
                                    TO pesymizm ;D
                                    • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07
                                      Nie jadam :D
                                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07
                                        To popij :D
                                        • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:11
                                          Już nie dziś, błagam! ;)
                                          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:14
                                            Dziś jest mój dzień więc nie odmawiaj i otwieraj paszczę! :D
                                            • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:16
                                              Aaaaaaa! I co, mam czerwone gardło? ;)))
                                              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:18
                                                Masz nalot na migdałkach :D
                                                • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:21
                                                  I co teraz, mam je sobie wypalić? :D
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:26
                                                    Mam maskę spawacza ;D Więc mogę wypalic :D
                                                  • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:28
                                                    Prawie, jak moja dentystka :D
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:31
                                                    Twoja dentystka nie chce po prostu oblizywac wiertła :D
                                                  • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:43
                                                    Bleeee, przesadziłaś, ja jestem nadwrażliwa w tym temacie :D
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:51
                                                    Mój dentysta tańczył, a Twój jakie atrakcje zapewnia? :D
                                                  • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:54
                                                    Moja dentystka ma bardzo ładne oczy, przyjemnie się w nie patrzy :) Tańca bym
                                                    nie zaryzykowała ;)
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:02
                                                    Uspokajające? Czy świdrujące? :D Jaki kolor?
                                                  • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:09
                                                    Zielone, uśmiechnięte, uspokajające :)
                                                    Zmykam spać, Thanks. Ty też idź, teraz już musisz się wysypiać ;DD
                                                    :*
                                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:10
                                                    To tak jak moja siostra :-)))))

JA też zmykam :* Dobranoc Razz :********** (Nie docinaj :D) :***
    • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:45
      Zrób se zdjęcie i mi wyślij!!
      Super!
      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:47
        :DDDDDDDD Zasypię Cię zdjęciami jak już będę miała obiektyw :D

Razz...kurdę...zerknij za minutę wiesz gdzie :D
        • razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:49
          Kurdę zerknę ;)
    • mnop2 Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:51
      Spróbuj, może się uda bez obiektywu...
      Albo mam pomysła!
      Weź i wkręć na razie tĘ tutkę z papieru toaletowego ;)
      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:53
        Mam tylko butelki po mleku! :D
      • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:53
        Do Nikona redukcja jest potrzebna. Nie wiem, czy w kicie do body dają. :D
        • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:54
          Jaka redukcja?!
          • mnop2 Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:57
            Redukcja aparatu, ażeby szczerby między zębami redukował ;))

Nikonik jest the best!
            • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:00
              :D Nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz, ale za godzinę się dowiem :D

Wyjątkowo się z Tobą zgadzam :D Marzyłam o tym aparacie od kilku miesięcy :DDDD Warto się starzec ;D
              • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:16
                > Warto się starzec ;D

Do czasu. :|
                • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:26
                  Sprecyzuj!
                  • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:52
                    Tak od 30 człowiek zaczyna się zastanawiać.
                    Mija jeszcze parę lat, i już wie - NIE WARTO!!!
                    Ale wtedy to już w 3,14-zdu. Wtedy już marszczy się i mięknie.
                    • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:58
                      No ale wiek to stan umysłu! Tak ustaliłyśmy z Razz :D Ona jeszcze dodała stan konta :D Niech Jej będzie :D

Mi się nic nie zmarszczy. Ani nie zmięknie. !!!
                      • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:15
                        Oczywiście, że nie. Jak każdemu. :D
                        • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:18
                          Będę upierała się przy swojej wyjątkowości :D
                          • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:19
                            Dobra, to ja też! :D
                            • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:24
                              Wymien pierwszą zaletę! :D
                              • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:32
                                Wysoki! :cool:
                                • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:33
                                  Też wysoka :D

No to dalej: jak wysoki? :-)
                                  • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:39
                                    Może z wiekiem ubyło ze 2-3 cm, ale ubrania wciąż kupuję na 188 i nie zaplątuję
                                    się w nogawki, zasadniczo. :)
                                    • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:42
                                      175 :D

Dalej!
                                      • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:44
                                        > 175 :D
                                        Wiem.

> Dalej!
                                        Co?
                                        • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:47
                                          Niedobrze.

No kolejne zalety poproszę :-)
                                          • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:55
                                            Ojweś, myślisz, że każdy ma aż dwie??? :D
                                            • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:58
                                              Sugerujesz, że przeceniłam Twoje możliwości? :D
                                              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:19
                                                Dobranoc oktanie niski :-)
                                                • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:24
                                                  Dobranoc, wysoko. :)
          • niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:23
            thank_you napisała:
            > Jaka redukcja?!

Taka krótka tuleja dopasowująca do bagnetu (uchwytu na obiektyw) Nikona tutki po
            szitpejprze i butelki po mleku.
            Kiedyś, jeszcze analogach dodawali, ale teraz nie wiem - butelkowanie mleka
            wyszło z mody. Mogli u Nikona zrezygnować z dodawania redukcji za free.
            • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:26
              Spytam się kumpla, on w tym siedzi ;-)
    • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:11
      thank_you napisała:

> Uwaga, nie wiem co zrobię ze szczęścia :DDDDDD

jak to co zrobisz? miliony zdjęć :DDDDDDDDD
      możemy się kiedyś na plener umówić - tylko Ty, ja i nasze aparaty ;)))
      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:15
        Brzmi podejrzanie romantycznie ;D
        • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:16
          mam popracować nad przekazem? ;)
          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:20
            Pocztowym to na pewno :D
            • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:23
              od standardowej poczty wolę kuriera :DDD
              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:25
                Z pięknymi udami of kors :D
                • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:58
                  no już nie rób ze mnie takiej opętanej, bo co ludzie pomyślą :P
                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:05
                    Oni już dawno tak myślą ;-) Nie masz szans na wybielenie :D
                    • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:18
                      No i co teraz? Mam uciekać z kraju czy nicka zmieniać? :P
                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:22
                        Wystarczy, że przefarbujesz włosy :D
                        • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:33
                          i Ty przeciwko mnie?
                          a podobno Ci się mój brązik podobał :P
                          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:39
                            Bardzo. Ale może byśmy Cię nie poznali? :D
                            • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:41
                              Chyba szybciej by było zmienić nicka i sadzić ortografy :>
                              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:42
                                Zdemaskujemy Cię ;D Nawet nie wiesz jak jesteśmy na Ciebie wyczuleni :D
                                • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:09
                                  Po udach mnie nie poznacie :>
                                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:11
                                    Ale po innych członkach owszem ;D
                                    • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:18
                                      Baba, zmykam :-) Dobranoc :*
                                    • baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:20
                                      Nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem ;)
                                      Jutro walę do urzędu po legitkę, mam nadzieję się nie zezłościć :>
                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:23
                        Przefarbuj włosy ;D
    • hsirk myslalem ze na zebach 30.03.09, 23:21

• thank_you Re: myslalem ze na zebach 30.03.09, 23:25
        Chwilowo nie potrzebuję, ale solidaryzuję się z tymi, co noszą aparaty na zębach :-) Wyjątkowo mi się podobają :-)
      • lacido ja też :) n/t 30.03.09, 23:27

• thank_you Re: ja też :) n/t 30.03.09, 23:28
          To przybij pionę! :D
    • cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:38
      Łoooł!!! Ale Ci zazdroszczę ! :D
      Ej ale taka dzika radość jest zaraźliwa! Aż się ryjun sam uśmiecha !:D
      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:46
        No właśnie ;D Mam już poliki jak chomiki, potrzebuję masażysty :D:D:D

Ciesz się ze mną Kuki :D Ze wszystkiego co dziś CI się przytrafiło :-)))))))
        • cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:51
          Ja i bez tego mam poliki jak chomiki :/ heh :)

Gópia! :) Ja się z Tobą z aparatu cieszę , prawie tak jakbym sama dostała ! :D
          Śpi dziś obok Ciebie rozumiem ? :D
          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:56
            To tak jak ja :D:D:D:D Ale te poliki są fajne, tylko podnoszą okulary przeciwsłoneczne na czoło przy uśmiechaniu się :D

Oooo, pięęęknie :***

Cholera, jak Ty mnie znasz ;D Ostatnio spałam ze spodniami, dzisiaj śpię z tym cudem-cudeńkiem :D
            • cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07
              O tak! Z okularami jest problem :) A ja tego lata zamierzam się po raz pierwszy lansować w Wielkich Pięknych Okularach Przeciwsłonecznych , które sobie zakupię jak uznam,że jest wiosna w pełni :D

:D :D Bo ja wiem,że ja też bym z nim spała! Albo bym wręcz nie spała przez niego :D A z tym wąchaniem to Ty trafiłaś z kolei :P ;D
              • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:15
                Oczy chroń cały rok! To ważne :-) Ja śmigam często w okularach przeciwsłonecznych, nie mam wyboru ;D Mam nadzieję, że pochwalisz się nowym nabytkiem :D

To chyba prawa młodości, co? :D
                • cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:22
                  Ale ja już i tak ślepa jestem bo moje lecznicze bryle , które powinnam nosić na stałe , leżą w najciemniejszym kącie od dwóch lat ( niemądra kuki ) , a teraz czuję jak mi się wzrok pogorszył i myślę,żeby sobie porządne jakieś oprawki fajne zakupić i zacząć znów nosić, tzn tylko do kompa i do czytania ale jednak :) Ale to za droga zabawa na teraz .

I przez te zwykłe lecznicze miałam uraz do okularów wszelakich w tym do przeciwsłonecznych, teraz się przemogłam :D
                  Pochwalę się jak zrobisz im , tudzież mi w nich zdjęcie superekstrałałojezus-oh-ah-eh-uh aparatem ! :D

Chyba tak :D Chociaż ja mam wrażenie, że zawsze taka szurnięta będę :)
                  • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:30
                    A soczewki? Nie możesz nosic po prostu soczewek? :-)

Och, chętnie Ci zrobię! Nawet nie wiesz jak bardzo chętnie :D

Mam podobne obawy :D
                    • cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:35
                      Gdyby to były po prostu soczewki to bym nosiła :D Bardzo bym nosiła :)
                      Ale jam krótkowidz z astygmatyzmem i w każdym oku mam inną moc :/
                      Więc to już jest większa zabawa z doborem szkiełek , a to równa się większa kasa, której nie posiadam niestety i sobie ślepnę :)

Oj chyba wiem :D OO i takie okulary zasłonią moją niefotogeniczność , jee! :D

Lepiej chyba się w to nie zagłębiać :D
                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:50
                        No nie masz kasy na nowe szkła? A stare okulary? Noś tamte. Lepsze to niż nic. Ja mam -4 i wolę nosic :-)

Gópia jesteś! W dziób chcesz? :D

Jakaś psychoanaliza by się przydała :D
                    • etwas-geheimnis Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:36
                      A może taka inicjacja nikona?
                      :-)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93437415&a=93437415
                      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:38
                        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ahahaha ;D:D:D:D
    • milleniusz Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:27
      thank_you napisała:

> Uwaga, nie wiem co zrobię ze szczęścia :DDDDDD

Zdjęcie? :]
      • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:28
        Ciem? :D
        • milleniusz Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:31
          thank_you napisała:

> Ciem? :D

A to ja już nie wiem, czy nocne motyle są odpowiednim motywem na inaugurację. Ale nie wątpię że uda Ci się zdjąć coś spektakularnego. :]
          • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:36
            Musiałabym najpierw założyc hodowlę. A przede wszystkim zdobyc obiektyw :-) No chyba, że ten aparat jesy super hiper i radzi sobie bez niego ;-)
            • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:41
              "ććććć" :DDDDD
              • cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:48
                hahah :DDD
                świr :D
                • thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:49
                  Hej, wróciło :D