thank_you 30.03.09, 22:42 Uwaga, nie wiem co zrobię ze szczęścia :DDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:45 Szał!!! :D Jaki z jakim obiektywem i w ogóle chwal się niemiłosiernieeeee!!! Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:46 Nikon D90, obiektywu nie ma, bo mam sama sobie wybrac :DDDDDDDDD Ale w dupie obiektyw, mam aparat :DDDDDDDDDD Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:50 Ojezuniuoboże ja o nim nie myślałam nawet, bo na razie dla mnie za drogi :D Ale cieszę się z Tobą przeogromnie, oczywiście przepisowo zazdroszczę i nienawidzę ;))) i czekam na zdjęcia i w ogóle, łał, ale masz dawkę cudownej zabawy przed sobą :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:52 Powiedz mi, też trzymałaś swój aparat w rękach i obwąchiwałaś go z każdej strony? Czy też uważasz, że Twój aparat jest najpiękniejszy na świecie? I że oł jeeeeee możesz wszystko? :D:D:D:D Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:00 No mieszankę masz cudowną emocji i wariacji i szczęścia, aaaaa! :D Uważałam i nadal uważam, więc uważaj ;))) Kiedy obiektyw, kiedy??? Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:03 :DDD Aż się trzęsę ze szczęścia :D Jeny, ale ze mnie dzieciak :D Napiszę Ci maila o faworkach! Trochę nie wyszło ;/ Ale...! Pewnie w tym tygodniu :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:14 Atam :) Ostatnio robię i rozdaję namiętnie muffiny, żeby w końcu przestała mi nowa forma śmierdzieć. Ale w końcu zrobię faworki i wiesz co? Zrobię im zdjęcie :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:18 Wiesz co? A masz taką silikonową formę? Bo ja chcę teraz kupic i nie mogę się zdecydowac :D Doradz mi :-) Faworki będą, po prostu babcia była zmęczona....wariatka uprała dwa dywany...ręcznie...w wannie..83 letnia babcia! Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:40 thank_you napisała: > Wiesz co? A masz taką silikonową formę? Bo ja chcę teraz kupic i nie mogę się z > decydowac :D Doradz mi :-) Mam takie 2 całkiem giętkie, silikonowe, po bodajże 12 zł z allegro na 6 mufich każda. Ale czy ja wiem, czy ja je polecam? Na początku śmierdziały mi. Teraz chyba nie. Takie tam. Kupiłam jeszcze formę do tarty. Musze ją "wytopić" w piekarniku też. > > Faworki będą, po prostu babcia była zmęczona....wariatka uprała dwa dywany...rę > cznie...w wannie..83 letnia babcia! Ale, założę się, pomóc sobie nie dała, bo Ona najlepiej? :) Kocham babcie takie :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:52 Kurdę, a ja znalazłam po 80 zł na 12 muffinów! I załamała mnie ta cena ;/ Polec mi allegrowicza. Ja dzisiaj dostałam takie fajne białe naczynie do pieczenia np. kurczaka (takiego co poleciłaś) lub zapiekanek :-) Podoba mi się! I podobno sprawdzony wyrób, bo mama i siostra mają. Pomóc? Jakie pomóc? Zrobiła to po kryjomu i jeszcze spieszyła się, żebyśmy Jej na tym nie nakryły. A potem prawie płakała, tak ją ręka bolała :-( Ale porozmawiałam z Nią, obiecała faworki (nawet nie wiesz jaka szczęśliwa była ;D ), więc następnym razem zaopatrzę Cię w te smakołyki ;-) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:46 Będą :D Wszystko w swoim czasie kochani :DDDDDDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:48 faktycznie sie cieszysz dziewuszko :)))))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:50 :D Coś boskiego :D Wchodzę do swojego mieszkania w Wawie, a tam kwiaty na stole, na kartoniku z tortem tli się świeczka, a w domu porozklejane kartki: ciepło, zimno, gorąco :D I w kuchennej szafce leżał sobie ON! :DDDDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:53 Ślicznie ;D Przepraszam, wiem, że egzaltuję się jak piętnastolatka, ale szczęście roznosi mnie od środka :D Odpowiedz Link
funny_game Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:02 I bardzo dobrze, a co, qrcze, masz palcem w bucie jeden raz ruszyć, bo szczęście Cię spotyka? Różne są szczęścia, a to ma wymiar niematerialny bardzo :) Masz ochotę łazić po ścianach, jestem za :D Nic się tu nie tłumacz, baw się :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:27 Współczuję Wam, będziecie pierwszymi recenzentami moich zdjęc :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:57 Możesz mi się rzucić na szyję :)))))) dziś wyjątkowo pozwolę :))))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:59 Rzucam się na szyję i całuję Twoje włosy :DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:02 Serio? a to dlaczego? chyba buziak lepszy? Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:04 Ale we włosy jest milion buziaków :-) Poza tym ja lubię zapach włosów, może dlatego? ;-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:08 Dopsze :) to w ramach tych łaskawości jeszcze mnie pogłaszcz po główce, bo uwielbiam to ... mogłabym być głaskana godzinami :)))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:16 No ale wtedy zaśniesz ;-) Znam te numery! :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:23 Oj tam, przecież i tak mnie lubisz, wybaczyłabyś. Za to mogłabyś bezkarnie kompromitację mą uskuteczniać :)))))) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:32 nie nie.... raczej o otwartej gębusi myślałam! :DDDDDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:55 cicho :) - ale - przysięgam na wszystkie duchy przodków - nie chrapię! (ale tylko pewnie dlatego, ze śpię na brzuchu :)))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07 Ja też śpię na brzuchu i boję się, że będę miała wielkie zmarchy ;DDDD Ale zdarza mi się chrapac ? Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07 Ja mam inne zmartwienie - boję się, ze coś się rozlezie na strony :)))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:10 Znaczy, że zrobią się sadzone? No tak, ale Ty masz nad czym się zastanawiac! Mnie ten problem nie dotyczy (buu) :-) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:16 sadzone, fuj :((((( daj spokój, za to twoje moga merdać we wszystkich kierunkach swobodnie, a moje zakute w pancerze :( Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:19 Ale jak Ty komuś przyfasolisz to gleba :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:28 ech.... nierówno Pan Bóg obdarowuje ludzi, no nierówno... :DDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:39 każda ma nierówne - ale ja nie! :)))))) hehheheheh Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:41 To niemożliwe, muszą się różnić choćby milimetrem ;D O matko bosko i córko ;D "ć" mi wróciło :DDDDD Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:44 to "ć" to z tej cyckowej różnicy? nie, no jasne ze się różnią. Ale ty to drobnica, co ty wiesz kobieto o cyckowaniu..... :DDDD Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:53 Niewiele, ale coś tam jednak dostrzegam :D Jaki masz rozmiar? :-)))))) To "ć" wróciło po 3 miesiącach użytkowania tego kompa. Nie działało wcześniej ;> Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:12 Ale mierzone poprawnie czy tak do d...? :D Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:13 nie, no poprawnie :) chociaz mimo doszkalania na wiadomym lobby, nadal źle dobieram czasem :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:18 No właśnie :-) Podstawa to dobrze się zmierzyc :D Gapciu, uciekam spac. Tzn. najpierw kąpiel a później łóóóóóóóżko :-) Miło się rozmawiało, jak zawsze :-) Do napisania jutro, cmok :* Odpowiedz Link
gapuchna Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:20 Niech cię janiołek swięty ma w swojej opiece :))) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:51 :DDDDDDDDDD Czymaj mnie bo wybuchnę! :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:59 Nieeeee, bo jeszcze Go upuścisz! :DDD Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:22 Tfu tfu, przez lewe ramię (ups, przepraszam panią bardzo!) :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:30 Mogę pieprznąć tą solą, jak bardzo chcesz ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:47 Nie wiedziałam, że jesteś taka ostra :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:14 Dziś jest mój dzień więc nie odmawiaj i otwieraj paszczę! :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:16 Aaaaaaa! I co, mam czerwone gardło? ;))) Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:21 I co teraz, mam je sobie wypalić? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:26 Mam maskę spawacza ;D Więc mogę wypalic :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:31 Twoja dentystka nie chce po prostu oblizywac wiertła :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:43 Bleeee, przesadziłaś, ja jestem nadwrażliwa w tym temacie :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:51 Mój dentysta tańczył, a Twój jakie atrakcje zapewnia? :D Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:54 Moja dentystka ma bardzo ładne oczy, przyjemnie się w nie patrzy :) Tańca bym nie zaryzykowała ;) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:02 Uspokajające? Czy świdrujące? :D Jaki kolor? Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:09 Zielone, uśmiechnięte, uspokajające :) Zmykam spać, Thanks. Ty też idź, teraz już musisz się wysypiać ;DD :* Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:10 To tak jak moja siostra :-))))) JA też zmykam :* Dobranoc Razz :********** (Nie docinaj :D) :*** Odpowiedz Link
razzmatazzy Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:45 Zrób se zdjęcie i mi wyślij!! Super! Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:47 :DDDDDDDD Zasypię Cię zdjęciami jak już będę miała obiektyw :D Razz...kurdę...zerknij za minutę wiesz gdzie :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:51 Spróbuj, może się uda bez obiektywu... Albo mam pomysła! Weź i wkręć na razie tĘ tutkę z papieru toaletowego ;) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:53 Do Nikona redukcja jest potrzebna. Nie wiem, czy w kicie do body dają. :D Odpowiedz Link
mnop2 Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 22:57 Redukcja aparatu, ażeby szczerby między zębami redukował ;)) Nikonik jest the best! Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:00 :D Nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz, ale za godzinę się dowiem :D Wyjątkowo się z Tobą zgadzam :D Marzyłam o tym aparacie od kilku miesięcy :DDDD Warto się starzec ;D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:16 > Warto się starzec ;D Do czasu. :| Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:52 Tak od 30 człowiek zaczyna się zastanawiać. Mija jeszcze parę lat, i już wie - NIE WARTO!!! Ale wtedy to już w 3,14-zdu. Wtedy już marszczy się i mięknie. Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:58 No ale wiek to stan umysłu! Tak ustaliłyśmy z Razz :D Ona jeszcze dodała stan konta :D Niech Jej będzie :D Mi się nic nie zmarszczy. Ani nie zmięknie. !!! Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:15 Oczywiście, że nie. Jak każdemu. :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:18 Będę upierała się przy swojej wyjątkowości :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:33 Też wysoka :D No to dalej: jak wysoki? :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:39 Może z wiekiem ubyło ze 2-3 cm, ale ubrania wciąż kupuję na 188 i nie zaplątuję się w nogawki, zasadniczo. :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:47 Niedobrze. No kolejne zalety poproszę :-) Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:55 Ojweś, myślisz, że każdy ma aż dwie??? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:58 Sugerujesz, że przeceniłam Twoje możliwości? :D Odpowiedz Link
niski.oktan Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:23 thank_you napisała: > Jaka redukcja?! Taka krótka tuleja dopasowująca do bagnetu (uchwytu na obiektyw) Nikona tutki po szitpejprze i butelki po mleku. Kiedyś, jeszcze analogach dodawali, ale teraz nie wiem - butelkowanie mleka wyszło z mody. Mogli u Nikona zrezygnować z dodawania redukcji za free. Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:26 Spytam się kumpla, on w tym siedzi ;-) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:11 thank_you napisała: > Uwaga, nie wiem co zrobię ze szczęścia :DDDDDD jak to co zrobisz? miliony zdjęć :DDDDDDDDD możemy się kiedyś na plener umówić - tylko Ty, ja i nasze aparaty ;))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:23 od standardowej poczty wolę kuriera :DDD Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:58 no już nie rób ze mnie takiej opętanej, bo co ludzie pomyślą :P Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:05 Oni już dawno tak myślą ;-) Nie masz szans na wybielenie :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:18 No i co teraz? Mam uciekać z kraju czy nicka zmieniać? :P Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:33 i Ty przeciwko mnie? a podobno Ci się mój brązik podobał :P Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:39 Bardzo. Ale może byśmy Cię nie poznali? :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:41 Chyba szybciej by było zmienić nicka i sadzić ortografy :> Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:42 Zdemaskujemy Cię ;D Nawet nie wiesz jak jesteśmy na Ciebie wyczuleni :D Odpowiedz Link
baba_krk Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 01:20 Nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem ;) Jutro walę do urzędu po legitkę, mam nadzieję się nie zezłościć :> Odpowiedz Link
thank_you Re: myslalem ze na zebach 30.03.09, 23:25 Chwilowo nie potrzebuję, ale solidaryzuję się z tymi, co noszą aparaty na zębach :-) Wyjątkowo mi się podobają :-) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:38 Łoooł!!! Ale Ci zazdroszczę ! :D Ej ale taka dzika radość jest zaraźliwa! Aż się ryjun sam uśmiecha !:D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:46 No właśnie ;D Mam już poliki jak chomiki, potrzebuję masażysty :D:D:D Ciesz się ze mną Kuki :D Ze wszystkiego co dziś CI się przytrafiło :-))))))) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:51 Ja i bez tego mam poliki jak chomiki :/ heh :) Gópia! :) Ja się z Tobą z aparatu cieszę , prawie tak jakbym sama dostała ! :D Śpi dziś obok Ciebie rozumiem ? :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 30.03.09, 23:56 To tak jak ja :D:D:D:D Ale te poliki są fajne, tylko podnoszą okulary przeciwsłoneczne na czoło przy uśmiechaniu się :D Oooo, pięęęknie :*** Cholera, jak Ty mnie znasz ;D Ostatnio spałam ze spodniami, dzisiaj śpię z tym cudem-cudeńkiem :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:07 O tak! Z okularami jest problem :) A ja tego lata zamierzam się po raz pierwszy lansować w Wielkich Pięknych Okularach Przeciwsłonecznych , które sobie zakupię jak uznam,że jest wiosna w pełni :D :D :D Bo ja wiem,że ja też bym z nim spała! Albo bym wręcz nie spała przez niego :D A z tym wąchaniem to Ty trafiłaś z kolei :P ;D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:15 Oczy chroń cały rok! To ważne :-) Ja śmigam często w okularach przeciwsłonecznych, nie mam wyboru ;D Mam nadzieję, że pochwalisz się nowym nabytkiem :D To chyba prawa młodości, co? :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:22 Ale ja już i tak ślepa jestem bo moje lecznicze bryle , które powinnam nosić na stałe , leżą w najciemniejszym kącie od dwóch lat ( niemądra kuki ) , a teraz czuję jak mi się wzrok pogorszył i myślę,żeby sobie porządne jakieś oprawki fajne zakupić i zacząć znów nosić, tzn tylko do kompa i do czytania ale jednak :) Ale to za droga zabawa na teraz . I przez te zwykłe lecznicze miałam uraz do okularów wszelakich w tym do przeciwsłonecznych, teraz się przemogłam :D Pochwalę się jak zrobisz im , tudzież mi w nich zdjęcie superekstrałałojezus-oh-ah-eh-uh aparatem ! :D Chyba tak :D Chociaż ja mam wrażenie, że zawsze taka szurnięta będę :) Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:30 A soczewki? Nie możesz nosic po prostu soczewek? :-) Och, chętnie Ci zrobię! Nawet nie wiesz jak bardzo chętnie :D Mam podobne obawy :D Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:35 Gdyby to były po prostu soczewki to bym nosiła :D Bardzo bym nosiła :) Ale jam krótkowidz z astygmatyzmem i w każdym oku mam inną moc :/ Więc to już jest większa zabawa z doborem szkiełek , a to równa się większa kasa, której nie posiadam niestety i sobie ślepnę :) Oj chyba wiem :D OO i takie okulary zasłonią moją niefotogeniczność , jee! :D Lepiej chyba się w to nie zagłębiać :D Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:50 No nie masz kasy na nowe szkła? A stare okulary? Noś tamte. Lepsze to niż nic. Ja mam -4 i wolę nosic :-) Gópia jesteś! W dziób chcesz? :D Jakaś psychoanaliza by się przydała :D Odpowiedz Link
etwas-geheimnis Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:36 A może taka inicjacja nikona? :-)forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=93437415&a=93437415 Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:38 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ahahaha ;D:D:D:D Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:27 thank_you napisała: > Uwaga, nie wiem co zrobię ze szczęścia :DDDDDD Zdjęcie? :] Odpowiedz Link
milleniusz Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:31 thank_you napisała: > Ciem? :D A to ja już nie wiem, czy nocne motyle są odpowiednim motywem na inaugurację. Ale nie wątpię że uda Ci się zdjąć coś spektakularnego. :] Odpowiedz Link
thank_you Re: Mam aparat :DDDDDD 31.03.09, 00:36 Musiałabym najpierw założyc hodowlę. A przede wszystkim zdobyc obiektyw :-) No chyba, że ten aparat jesy super hiper i radzi sobie bez niego ;-) Odpowiedz Link