malakatarzynka 01.06.04, 13:50 Jeśli ktoś zna tego człowieka, to proszę o kontakt na priv. www.rems00.sympatia.pl/?SYMPID002=0cca3383986df61c38exxxddsavqaqds&n=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kizior Re: oszust internetowy IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 03:14 Podaj więcej szczegółów malakatarzynko!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malakatarzynka Re: oszust internetowy 24.06.04, 13:48 pochodzi ze Świnoujścia, nie z Bielska. Zdaje się, że teraz tam ma swoją bezpieczna bazę, bo której wraca po dokonaniu wyłudzeń, przywłaszczeń, wymuszeń, groźby karalnej... i bynajmniej, jego ofiarami nie padają niewinne i naiwne, młode panienki, ale również faceci po 40, biznesmeni, etc. Prokuratura się nim odpowiednio zajmie, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysio Re: oszust internetowy IP: *.szczyrk.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 18:04 Mam nadzieję, że go namierzą! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
malakatarzynka Re: oszust internetowy 28.06.04, 09:52 Bo nie lubię jak ktoś bez powodu krzywdzi innych ludzi. Ma na sumieniu tysiące wyrządzonych krzywd. Odpowiedz Link Zgłoś
mdcan Re: oszust internetowy 28.06.04, 10:37 Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem.Pewnie slyszalas o nim od dobrych przyjaciół.Wiesz jak działa "głuchy telefon"? Odpowiedz Link Zgłoś
malakatarzynka Re: oszust internetowy 28.06.04, 12:24 własnie dlatego, że nie słyszałam o nim od dobrych przyjaciół i wiem jkak działa głuchy telefon mogę rzucić kamieniem. zresztą gdyby nie był bez winy, to nie toczyłyby się przeciw niemu postępowania w prokuraturze. Odpowiedz Link Zgłoś
mdcan Re: oszust internetowy 28.06.04, 12:27 Zdaje sie ze to co ty robisz tez kwalifikuje sie do postepowania prokuratorskiego.Chcesz go skompromitowac publicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
malakatarzynka Re: oszust internetowy 28.06.04, 13:22 Na właśnie: zdaje Ci się, jak sam napisałeś. Musiałby to zgłosić do prokuratury, a nie zrobi tego, bo wie, czym mu grozi kontakt z władzami. Odpowiedz Link Zgłoś
mdcan Re: oszust internetowy 28.06.04, 14:16 Niestety w naszym wolnym kraju kreowanie szokdliwej opinii o jednosce i wynikające z tego niewymiernie szkodliwe konsekwencje jak np.utrata zaufania społecznego albo możliwości funkcjonowania jako pełnowartościowy członek społeczeństwa wykracza poza ramy "zdrowego" rozumowania opartego na widocznych faktach(np.kradnie ale nie nie ma pracy bo nikt nie zatrudni degenerata)i stąd nikt nie chcący zyskac opinii nazwijmy to osoby skłonnej do fantazjowanie nie podejmie żadnych kroków w obawie o własny status społeczny.Nie jest to nowością i stąd moje oburzenie na dzialania jak uważam "psychomanipulantów" żeby bylo śmieszniej być może wyksztalconych za pieniądze osoby oczernianej,slusznie czy nie a cos takiego jak sprawiedliwość społeczna to jeden z koszmarów minionej dekady.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
mdcan Re: oszust internetowy 28.06.04, 14:19 Oczywiście wykształconych za pieniadze-mam na myśli "bezpłatne" nauczanie za pieniądze podatnika Odpowiedz Link Zgłoś
malakatarzynka Re: oszust internetowy 28.06.04, 14:34 Gdybyś wiedział o choć jednym jego występku, to byś go nie bronił. Zajmuj się lepiej rozwijaniem swojego serwisu (wątek "praca") i módl się, żeby ten człowiek nie stanął na Twojej drodze. Bo jak stanie, to będzie za późno... Potem będziesz już tylko żałował i życzył mu tego co ja i tysiące innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
mdcan Re: oszust internetowy 28.06.04, 14:51 Ale dobry jestem, co.Dzięka za reklamę.Ja nikogo nie bronię bo nie jestem Don Kichotem ale wychodzac z założenia że "Homo Homini lupus est" masz nieczyste zamiary i dodatkowo potrafisz to wykrzyczeć,kobieto.Już wracam do swych zajęć.Cdn.... Odpowiedz Link Zgłoś