pincia1 30.04.07, 15:39 Drogie dziewczyny, jakie pieluszki jednorazowe i gdzie kupujecie w Bielsku. W makretach czy hurtowni? Chodzi mi przede wszystkim o niską cenę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: Pieluszki jednorazowe, gdzie kupujecie? 30.04.07, 16:03 Ja stosowałam różne pieluszki, ale w końcu najbardziej spasowały mi te z Biedronki DaDa. Są stosunkowo niedrogie, a naprawdę dobre. Po Happy córcia miała uczulenie, a Pampers jest dla nas zwyczajnie za drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga299 Re: Pieluszki jednorazowe, gdzie kupujecie? 30.04.07, 16:36 My kupujemy pampersy...staramy sie zwracac uwage gdzie sa jakies aktualne promocje i ostatnio w carrefourze byly jumbopaki po 39 zl a w tesko jeszcze o 1 czy 2 tansze, ale nie mam pojecia czy nadal sa w tak dobrej cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: Pieluszki jednorazowe, gdzie kupujecie? 30.04.07, 17:03 Huggiesy, te zwykłe, w Społem, kosztuja jakieś 25 zł Odpowiedz Link Zgłoś
madzis12 Re: Pieluszki jednorazowe, gdzie kupujecie? 30.04.07, 19:36 teraz w Tesco są foliowe jednorazowe pieluszki za 24.99 zł, my kupujemy Pampersy ale zawsze na promocjach, nam inne nie pasują, za szybko dzieci się przesikują i na krócej wystarczają. Przykład tych tanich na noc musiała zakładać dwa (znaczy w nocy zmieniać, bo inaczej dzieci były cała mokre) a Pampers wystarczy jeden, dlatego przelicz sobie czy nie lepiej wydać troszke więcej na paczke Pampersów i mieć na tak samo długo jak dwie paczki najtańszych (w sumie wydasz więcej niż za paczke pampersów)i denerwować się że dziecko się przesikuje. U nas wygrały pampersy. Odpowiedz Link Zgłoś
madida W Biedronce- Dada 30.04.07, 21:44 wszystkie chyba przeszłyśmy i mamie te pasują najlepiej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitkabb Re: Pieluszki jednorazowe, gdzie kupujecie? 05.05.07, 23:21 Ja kupowałam Pampersa ale teraz mały kryzys z kasą i kupiłam fioletowe Tesco i prawie nie różnią się od pampersów a za 52 sztuki bo kupiłam 4+ dałam nie całe 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś