karolina_pp 01.08.07, 22:03 Ja już w domku od godziny. Chociaż tak krótko, ale treściwie - świetnie się z Wami gada, mam nadzieję, że gdy spotkamy się następnym razem to zostanę dłużej ;o) Pozdrawiam Was i bardzo dziękuję :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower :D 01.08.07, 22:32 ja właśnie wpadłam do domu, wygoniłam męża sprzed kompa :P ciesze sie ze udalo sie nam spotkać w tak licznym gronie i mam ochote na wiecej :) mam nadzieje ze juz niedlugo uda sie nam zebrac Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Ja tez już w domu 01.08.07, 22:40 mąz oczywiście w robocie, dziewczyny śpią. Fajnie było i trzeba to koniecznie powtórzyć... PS Lotosowa, przecież Ty wychodziłas po nas???? Odpowiedz Link Zgłoś
lazania3 Re: Re 01.08.07, 23:04 za wcześnie enter,było super,miło Was było poznać, Aga dzięki za dostarczenie mnie do domu,.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: Było świetnie :D 01.08.07, 23:10 Ja też się bardzo dobrze bawiłam, fajnie było sobie wyjść gdzieś wieczorkiem. Proszę o więcej :). Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: Było świetnie :D 01.08.07, 23:39 Zerkam na forum naprędce i nie mogę się nadziwić, że już tyle Was się wpisało. Też mi było bardzo miło i proszę o więcej :o))) Gosia ♥ Michasia ♥ Odwiedź Kacperka! Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Było świetnie :D 02.08.07, 06:24 było mi bardzo miło poznać Was na żywo :) Super kobietki jesteście :D Ja też proszę o więcej! ;P Ciri dziękuję za transport :)))))) Do zobaczenia.... mam nadzieję, w porannym wątku kawowym :D Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Było świetnie :D 02.08.07, 06:55 Pozazdrościć. Bardzo żałuję, że mnie tam nie było. Miło Was widzieć w tak dobrych nastrojach :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Było świetnie :D 02.08.07, 08:03 my też żałujemy, że nie mogłaś być z nami, ale może następnym razem będzie lepiej :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: Było świetnie :D 02.08.07, 08:41 Ja też dziękuje :D Było sympatycznie :D P.s Posiadam fotograficzną dokumentację tego spotkania:D Ujawnię zainteresowanym, ale dopierow przyszłym tygodniu, gdyż nie wiadomow jaki sp;osób pozbyłam sie kabla do sciągania zdjęć. Więc musze kupic nowy !! Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: Było świetnie :D 02.08.07, 09:06 A nie mówiłam, że powinnyśmy się od czasu do czasu spotykać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: Było świetnie :D 02.08.07, 09:15 ja tez dziekuje za spotkanie :-)) fajnie bylo was zobaczyc "na zywo" i mam nadzieje, ze szybko to powtorzymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower idąc za ciosem :P 02.08.07, 09:19 14 sierpien? 17 sierpien? 24 sierpien? a jak bedzie cieplo to proponuje galerie na rynku, na tarasie nad zamkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: idąc za ciosem :P 02.08.07, 09:36 mnie pasuje 14 sierpien wieczor, 24 rowniez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: idąc za ciosem :P 02.08.07, 10:04 ja nie wiem, czy mój M to zniesie hahahah On taki nieprzyzwyczajony, bo wczorajsze wyjście było moim pierwszym bez niego :))))))) Ale oczywiście będę to miała na uwadze :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi e-dziunia 02.08.07, 10:19 niech sie maz lepiej przyzwyczaja, bo jak sie rozkrecimy to bedziemy balowac, co tydzien :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: e-dziunia 02.08.07, 11:10 ha ha ha! Jak tylko wrócę z pracy nie omieszkam mu tego przekazać ;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: idąc za ciosem :P 02.08.07, 10:09 Mnie pasuje każdy z tych terminów. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: idąc za ciosem :P 02.08.07, 10:15 Oczywiście będę nudna i powtórzę - było fajnie :-) spotkanie następne bardzo chętnie :-) fajnie zobaczyć Was "live" bo wtedy od razu inaczej pisze się posty do znanych już buziek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek no to kiedy?? 06.08.07, 22:25 bo ja nie moge przeboleć że takie fajne spotkanko mnie omineło :(( czekam na wyznaczenie daty kolejnego forum-party! Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: no to kiedy?? 07.08.07, 19:30 to co ? 24? galera czy wrzosowa? :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkad Re: Było świetnie :D 02.08.07, 09:29 No cześć! Nie wytrwałam do końca spotkania, ale mam nadzieję, że następnym razem wysiedzę dłużej. Cieszę się, że miałam okazję Was poznać, choć nie ukrywam, że połączenie Waszych nickow z Wami jest jeszcze dla mnie sporym wyzwaniem :-). Całuję, m. Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: Było świetnie :D 02.08.07, 18:10 Ciesze sie razem z Wami .Troche sie krepowalam zeby przyjsc .Chociaz mam dobry kontakt z mlodymi mamami z sasiedzctwa i mysle ze umialabym sie zamieszac w tlum .Nastepnym razem przyjde pod zamek .A co Wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś