m98 05.10.10, 22:07 www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gdynski-Radmor-czescia-wiekszej-grupy-zbrojeniowej-n42197.html Czy ktoś wie, kto jest właścicielem WB E? Czy to podmiot prywatny, czy będą łączone dwa państwowe podmioty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmc3i Re: WB Electronics przejmie Radmor? 06.10.10, 13:08 m98 napisał: > www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Gdynski-Radmor-czescia-wiekszej-grupy-zbrojeniowej-n42197.html > Czy ktoś wie, kto jest właścicielem WB E? Czy to podmiot prywatny, czy będą łąc > zone dwa państwowe podmioty? WB to najwieksza polska prywatna firma zbejeniowa. Ppomysl przejecia Radmora przez WB, uwazam za doskonaly. Z jednej strony prywatyzacja, z drugiej strony wlasciciel polski, po trzecie zas, Radmor jest produktowo komplementarny dla WB Odpowiedz Link Zgłoś
maccard Re: WB Electronics przejmie Radmor? 06.10.10, 13:28 Jedyna słuszna prywatyzacja, to gdyby Radmora przejął toruński koncern medialny. Wszystkie inne prywatyzacje są złodziejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
m98 Re: WB Electronics przejmie Radmor? 06.10.10, 21:57 Jeżeli WB jest prywatny to też gorąco kibicuję tej transakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: WB Electronics przejmie Radmor? 06.10.10, 22:06 m98 napisał: > Jeżeli WB jest prywatny to też gorąco kibicuję tej transakcji. Bo tak jak w toczacym sie tu niedawno watku o konsolidacji przemyslu rakietowego, nie ma sensu konsolidacja w jedna grupe, jesli konsolidujacym i podjmiotem wiodacym jest bankrut - jak to czyniono w tworzac Grupe Bumar, do ktorej wcisnieto takze Radmora, a potem labedy ciagnely takie firkmy jak Radmor czy mesko w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WB Electronics przejmie Radmor? 08.10.10, 04:01 Oczywiscie ze to swietna wiadomosc.Bardzo mnie tez cieszy ze Ciebie to cieszy,bo jesli dobrze pamietam miales spore watpliwosci jakis czas temu co do tego przejecia.I jesli rowniez mnie pamiec nie myli chyba sie troche do rozwiania tych watpliwosci przyczynilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: WB Electronics przejmie Radmor? 08.10.10, 10:59 browiec1 napisał: > Oczywiscie ze to swietna wiadomosc.Bardzo mnie tez cieszy ze Ciebie to cieszy,b > o jesli dobrze pamietam miales spore watpliwosci jakis czas temu co do tego prz > ejecia.I jesli rowniez mnie pamiec nie myli chyba sie troche do rozwiania tych > watpliwosci przyczynilem:) Mialem watpliwosci co do przejecia Radmora przez WB Electronics? Moglbys wskazac gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WB Electronics przejmie Radmor? 08.10.10, 15:37 Sorki,pomieszalo mi sie bo tez o tym pisales,to dirloff mial watpliwosci forum.gazeta.pl/forum/w,539,111672424,,polaczenie_Radmoru_z_WB_Electronics_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WB Electronics przejmie Radmor? 08.10.10, 15:40 Przy okazji,kiedys zalozyles ten watek forum.gazeta.pl/forum/w,539,100892327,,Umowa_polskiego_WB_Electronics_z_Boeingiem.html?v=2 Wyszlo cos z tego czy chodzilo moze o wspolprace przy tej nowej platformie bojowej? Odpowiedz Link Zgłoś