misza_kazak 26.09.11, 14:05 Fotoreportaz z cwiczen Specnazu MSW Kurgana onepamop.livejournal.com/772142.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re: Specnaz MSW Kurgana 26.09.11, 14:31 No i mnie Zdziwiłeś Misza!:) Byłem pewny ,że APS Stieczkina nie jest już dawno używany a tu ZONG!:) Na zdjęciu jak byk - no chyba ,że jest to APB???! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Specnaz MSW Kurgana 26.09.11, 15:59 marek_boa napisał: > No i mnie Zdziwiłeś Misza!:) Byłem pewny ,że APS Stieczkina nie jest już dawno > używany a tu ZONG!:) Na zdjęciu jak byk - no chyba ,że jest to APB???! > -Pozdrawiam! Zgadza sie, to jest wlasnie APS. Widac "mentam" on sie podoba, skoro, wg. komentarzu, u kazdego zolnierza jest pistolet (APS albo PM) :) Pozdro! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Specnaz MSW Kurgana 26.09.11, 20:42 Мишa maładiec, dobre zdjęcia - no i Stieczkin :) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Specnaz MSW Kurgana 26.09.11, 21:03 anton_pl napisał: > Мишa maładiec, dobre zdjęcia - no i Stieczkin :) Nie no zdjecia to nie moje )) K slowu Operator za te serie zdjec w tym tygodniu niespodziewanie otrzymal nagrode od rak minstra MSW Nurgalijewa :)) Odpowiedz Link Zgłoś