jeepwdyzlu 10.09.13, 10:01 dlaczego toleruje rosyjskiego agenta wpływu zostało usunięte? na podstawie jakiego punktu Regulaminu? jeep Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anton_pl Re: dlaczego moje proste pytanie do admina 10.09.13, 10:12 A o kogo chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: dlaczego moje proste pytanie do admina 10.09.13, 10:31 a bo to widzisz dżipie-wystarczy jeden folklor w postaci iognoranta głupolka. Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii lepszy Misza Kazak rozpoznany propagandzista 10.09.13, 10:35 jeepwdyzlu napisał: > dlaczego moje proste pytanie do admina > dlaczego toleruje rosyjskiego agenta wpływu > zostało usunięte? > na podstawie jakiego punktu Regulaminu? > jeep > > login "Misza KazaK" tu pisze bo Putin tego chce, i Putin za to płaci jak się go zbanuje, to powstanie nowy login ze starą propagandą lepiej jak Misza Kazak pisze jako rozpoznany płatny propagandzista niż gdyby co kilka miesięcy rozpoznawać nowy login płatnego propagandzisty -- "Nic się nie zmienia, władzy nie rozdają jak chleb, tylko kradną. Myślisz, że za 100 lat świat będzie inny? Zawsze będą królowie, nawet jeśli nie będą się tak nazywać." 1793 r. major Napoleon Bonaparte w filmie produkcji BBC: "Wielcy Wodzowie - Napoleon" ("Warriors - Napoleon") Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: lepszy Misza Kazak rozpoznany propagandzista 10.09.13, 10:39 no to wyjaśnij kto płaci głupolkowi albo matrkowi???? Odpowiedz Link Zgłoś
jack79 Re: lepszy Misza Kazak rozpoznany propagandzista 10.09.13, 12:33 misza nienawidzi putina to dla miszy zdrajca, więc musi byc stalin mu płaci Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: Misza Anty-Putinowski - czy w tym roku ????? 11.09.13, 19:59 jack79 napisał: > misza nienawidzi putina to dla miszy zdrajca, więc musi byc stalin mu płaci ale czy w tym roku tak pisnął ??? moja wersja wydarzeń: 1,5-2,5 lata teku tak pisał ale już nie pisze mówiąc ścislej: Misza_Kazak to służbowy login "Miszów" przez ostanie kilka lat bu\yło co najmniej paru ten co nie lubił Putina przestał pracować w "Ministerstwie Propagandy Internetowej" Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog1 JwD, "po starej znajomości" radzę, wrzuć na luz. 10.09.13, 16:18 Tego typu wpisami tylko się ośmieszasz. Wracaj do widlastych, rzędowych, boxerów... wiesz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: dlaczego moje proste pytanie do admina 10.09.13, 16:21 Jeb w dyszlu; pobiegnij teraz do gandalfa na forum historia, on ukoi twój smutek i strach przed agentami sowieckimi. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: dlaczego moje proste pytanie do admina 10.09.13, 17:46 tedor mieszkam blisko ciebie więc uważaj j. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu po reakcjach kolegów widać 10.09.13, 17:49 że macie w dupie nadmierną gorliwość admina ok, dziś to spotkało mnie - jutro spotka was... wtedy nie ryczcie jeep Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: po reakcjach kolegów widać 10.09.13, 18:00 To nie żadna "nadgorliwość" tylko Twoje leczenie kompleksów seksualnych (sorry za drobną złośliwość) czyli brak merytoryki w wypowiedziach! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: po reakcjach kolegów widać 10.09.13, 18:30 nie jest regulamin i dowolności nie ma skasowanie wypowiedzi to poważny ruch zlewasz to bo Ciebie to nie dotyczy do czasu... jeep Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: po reakcjach kolegów widać 10.09.13, 18:43 Oczywiście ,że jest regulamin! Wszelkie obraźliwe wpisy wedle niego powinny być kasowane! Mnie też kilka razy "skasowano" i z tego powodu nie płaczę! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: po reakcjach kolegów widać 10.09.13, 18:58 Mnie nikt nie kasuje, bo jestem dobrze wychowany i nikogo nie obrażam... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: dlaczego moje proste pytanie do admina 10.09.13, 18:35 nie przesadzaj , kozak z Rostowa jest rozpoznany i niegroźny, skąd byś wiedział co to znaczy Pindos? Odpowiedz Link Zgłoś