antyk-acap 19.07.14, 20:40 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16349516,Sluzba_Bezpieczenstwa_Ukrainy_ustalila_miejsce__z.html?lokale=katowice#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re: Dymiąca lufa 19.07.14, 21:59 Dobrzy są!:) CIA i FBI się przy nich chowa! :) Zrobić zdjęcie śladu dzień później po wystrzeleniu!:) Ale cóż to dla nich?! Skoro rozmowę o tym ,że separatyści zestrzelili ten samolot nagrali DZIEŃ wcześniej przed zdarzeniem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: Dymiąca lufa 19.07.14, 22:05 Rozumiem że jako kacap uważasz wszystkich ludzi za głupszych od siebie ale pozbawię cię złudzeń - to nie kacapska propaganda i Ukraina nie ma zdjęć z Gruzji na podorędziu... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 19.07.14, 22:46 Ale dorównanie Ci w głupocie jest nierealne! Łykasz wszystko co Ukraińcy powiedzą lub napiszą - tak się tuczy gęsi przed świętami! Na Twoim miejscu bym uważał bo po tuczeniu następuje ubój! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 20.07.14, 01:59 No cóż napiszę jeszcze raz - DOKSZTAŁĆ się bo o prawie również nie Masz bladego pojęcia! Jak już się DOUMIESZ co wyczerpuje znamiona "groźby karalnej" (paragraf 190.KK) to Wróć do dyskusji! Jak na razie Śmieszysz mnie nieustannie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Dymiąca lufa 19.07.14, 22:18 marek_boa napisał: > Dobrzy są!:) CIA i FBI się przy nich chowa! :) Zrobić zdjęcie śladu dzień późni > ej po wystrzeleniu!:) Ale cóż to dla nich?! Skoro rozmowę o tym ,że separatyści > zestrzelili ten samolot nagrali DZIEŃ wcześniej przed zdarzeniem!:) Aha. i nikogo na zachodzie i w mediach i w polityce to nei dziwi. Jak w dowcipie - Pooroszenko jako pierwszy zadzwonil do Malezji z kondolencjami - 15 przed wypadkiem. Pozdro! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 19.07.14, 22:48 No ba! Dzisiaj zawiadomił premiera Holandii ,że misja ,która jest na miejscu wypadku została ostrzelana przez separatystów a z misji zaprzeczyli aby coś takiego miało miejsce!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Dymiąca lufa 19.07.14, 22:53 marek_boa napisał: > No ba! Dzisiaj zawiadomił premiera Holandii ,że misja ,która jest na miejscu wy > padku została ostrzelana przez separatystów a z misji zaprzeczyli aby coś takie > go miało miejsce!:) > -Pozdrawiam! No widac, ze ichni artyllerzysci spudlowali i nie trafili w misje. A Poroszenko nie zdazyli powiadomic, to gadal co mu z CIA napisali :) POzdro! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 20.07.14, 23:50 misza_kazak napisał: > marek_boa napisał: > > > Dobrzy są!:) CIA i FBI się przy nich chowa! :) Zrobić zdjęcie śladu dzień > późni > > ej po wystrzeleniu!:) Ale cóż to dla nich?! Skoro rozmowę o tym ,że separ > atyści > > zestrzelili ten samolot nagrali DZIEŃ wcześniej przed zdarzeniem!:) > > Aha. i nikogo na zachodzie i w mediach i w polityce to nei dziwi. > Jak w dowcipie - Pooroszenko jako pierwszy zadzwonil do Malezji z kondolencjami > - 15 przed wypadkiem. U Was w Rosji macie tego typu dowcipy? Nie powiem żebym czuł sie tym zaskoczony. ________________________________________ "Tanks decide battles, unless aircraft are around." Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:11 Dowcipem to jest wiara ,że nagrana DZIEŃ wcześniej rozmowa dotyczyła zdarzenia z następnego dnia! Również trzeba by być co najmniej naiwny aby odsłuchać sobie w mediach rozmowę ,którą się prowadziło wczoraj i dzień później korzystać z tego samego środka łączności aby ponownie dać się nagrać! No ale skoro takie Matrki ,które co nie co liznęły tematów militarnych dają się nabierać jak dzieci na publikowane "rozmowy " to co mówić o zwykłych ludziach?! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:14 marek_boa napisał: > Dowcipem to jest wiara ,że nagrana DZIEŃ wcześniej rozmowa dotyczyła zdarzenia > z następnego dnia! Oczywiscie ze dotyczyla nasteponego dnia. Zwlaszcza ta mowiaca "kurcze, na 100% cywilny". Również trzeba by być co najmniej naiwny aby odsłuchać sobie > w mediach rozmowę ,którą się prowadziło wczoraj i dzień później korzystać z te > go samego środka łączności aby ponownie dać się nagrać! No ale skoro takie Matr > ki ,które co nie co liznęły tematów militarnych dają się nabierać jak dzieci na > publikowane "rozmowy " to co mówić o zwykłych ludziach?! Trzeba byc pelnym zlej woli, aby tak kłamac. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:50 Powiem więcej - trzeba być idiotą aby dawać się nabierać na kłamstwa Ukraińskiego SBU! Ale cóż wszystko można zrobić aby dokopać "Ruskim" co nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 01:22 marek_boa napisał: > Powiem więcej - trzeba być idiotą aby dawać się nabierać na kłamstwa Ukraińskie > go SBU! Ale cóż wszystko można zrobić aby dokopać "Ruskim" co nie?! Trudno przebić Ciebie, w anbieraniu się na kłamstwa i manipulacje rosyjskich mediów i blogów. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 01:48 Może i daję się nabierać na to! Nigdy za to nie dałem się nabrać na broń ABC w Iraku! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 05:23 marek_boa napisał: > Może i daję się nabierać na to! Nigdy za to nie dałem się nabrać na broń ABC w > Iraku! Cała CIA dała sie nabrać, to co dopiero Ja. Ty to coś zupełnie innego natomiast.... Inna liga. Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Dobrzy są! :) CIA i FBI się przy nich chowa! 20.07.14, 19:52 Palnął sobie radośnie dyżurny rusoliz. A ja zaryzykuję twierdzenie, że i CIA, i FBI nigdzie się przed SBU nie chowają, a nawet wprost przeciwnie ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 20.07.14, 22:53 marek_boa napisał: > Dobrzy są!:) CIA i FBI się przy nich chowa! :) Zrobić zdjęcie śladu dzień późni > ej po wystrzeleniu!:) Ale cóż to dla nich?! Skoro rozmowę o tym ,że separatyści > zestrzelili ten samolot nagrali DZIEŃ wcześniej przed zdarzeniem!:) Kłamstwo jest twoja naturą. Separatyści zapewne tez dzien przed katastrofa powiedzieli jeden do drugiego "kurcze, na 100 procent cywilny!" Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:19 Matrek nie tylko Jesteś Łgarz i Krętacz ale w dodatku powili zaczynasz przechodzić w podłościach samych Ukraińców! Rozmowa ,którą upubliczniło SBU dotycząca jakoby rozmów separatystów o zestrzeleniu samolotu nosiła datę 16 lipca z godziny 19:20! W necie są skriny do ,których łatwo można dotrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:22 marek_boa napisał: > Matrek nie tylko Jesteś Łgarz i Krętacz ale w dodatku powili zaczynasz przechod > zić w podłościach samych Ukraińców! Rozmowa ,którą upubliczniło SBU dotycząca j > akoby rozmów separatystów o zestrzeleniu samolotu nosiła datę 16 lipca z godzin > y 19:20! W necie są skriny do ,których łatwo można dotrzeć! Jedna z rozmów ktorą ujawnila SBU dotyczyla konwersacji miedzy oficerem rosyjskim w Rosji, a jej czlowiekiem na Ukrinie, w ktorej ten ostani melduje o tym ze zestrzelony samolot "kurcze, na 100% cywilny". Rozmowe publikowala nawet Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:51 No! Szkoda ,że opublikowana DRUGI raz już po poprawkach! Dla czytelników "Wyborczej" przejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 01:23 marek_boa napisał: > No! Szkoda ,że opublikowana DRUGI raz już po poprawkach! Dla czytelników "Wybor > czej" przejdzie! Jasne. Kiedy poprawek dokonają rosyjskie media, w sprawie ukrainskich rzadowych Buków? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 01:51 O jakich poprawkach mowa?! Rosjanie stwierdzili ,że Ukraińska Armia posiada w tamtym regionie 27 wyrzutni zestawów "Buk-M!"! Hm?! Ciekawe dlaczego jakoś nikt normalny nie zaprzecza?! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 05:25 marek_boa napisał: > O jakich poprawkach mowa?! Rosjanie stwierdzili ,że Ukraińska Armia posiada w t > amtym regionie 27 wyrzutni zestawów "Buk-M!"! Hm?! Ciekawe dlaczego jakoś nikt > normalny nie zaprzecza?! ja pytam o twierdzenia rosysjkich medów na temat zdjec wyrzutni z podawanym przez Ciebue numerem burotwym, ktore jakoby mialy byc zrobione w okresie ataku na Boeinga, podczas gdy zostaly opublikowane juz w martcu tego roku. O tym kiedy zostały zrobione, nie wspominajac. Wiesz cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 13:26 Który raz trzeba napisać ,żeby do Ciebie dotarło?! Informacja była ,że zrobiono je kilka dni temu i tak napisałem! Mój błąd bo mogłem lepiej sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 19:17 marek_boa napisał: > Który raz trzeba napisać ,żeby do Ciebie dotarło?! Informacja była ,że zrobiono > je kilka dni temu i tak napisałem! Mój błąd bo mogłem lepiej sprawdzić! To raczej duzy blad, bo wyciagnales ta informacje tutaj jako prawdziwa armate. Niemal dowod ze to Ukraincy zestrzelili Boeinga. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 19:47 marek_boa napisał: > Bo mogli to zrobić i mieli czym! Tak samo Rosja miala czym. Tez mogla to zrobic. I to nawet bez przekraczania ukrainskiej granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 21:46 Bez przekraczania Ukraińskiej granicy musieli By Rosjanie ciężkiego kalibru użyć! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa 22.07.14, 04:13 marek_boa napisał: > Bez przekraczania Ukraińskiej granicy musieli By Rosjanie ciężkiego kalibru uży > ć! 2, czy 50 km od granicy. Jesli wiec twierdzisz ze Ukraincy mogli to zrobic, owszem - teoretycznie mogli, to Rosjanie rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 22.07.14, 12:15 Matrek Zdecyduj się! Odległość jednak robi różnicę! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:46 marek_boa napisał: > Matrek nie tylko Jesteś Łgarz i Krętacz ale w dodatku powili zaczynasz przechod > zić w podłościach samych Ukraińców! Rozmowa ,którą upubliczniło SBU dotycząca j > akoby rozmów separatystów o zestrzeleniu samolotu nosiła datę 16 lipca z godzin > y 19:20! W necie są skriny do ,których łatwo można dotrzeć! dawaj te skriny! sprawdzimy. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 00:53 A Poszukaj Sobie! Trzy dni czekałem na przykłady od Ciebie i się nie doczekałem! Czekam już od prawie dwóch tygodni na "Amerykańskie dowody przejścia kolumny czołgów z Rosji na Ukrainę" ,które Miałeś Wklei! No i gdzie one są?! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 01:01 marek_boa napisał: > A Poszukaj Sobie! Trzy dni czekałem na przykłady od Ciebie i się nie doczekałem Coś Ci się poprzestawiało, nie doczytałeś moich wyjaśnień i uczepiłeś się wygodnej dla siebie wersji. Ponadto zacząłeś bredzić o zestrzałach na niskim pułapie które nie odnoszą się do zestrzelenia B777 powyżej zamkniętej strefy powietrznej na FL7900. > ! Czekam już od prawie dwóch tygodni na "Amerykańskie dowody przejścia kolumny > czołgów z Rosji na Ukrainę" ,które Miałeś Wklei! No i gdzie one są?! to coś ode mnie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 01:55 Nic mnie się nie poprzestawiało - Miałeś dać przykłady - wykręcałeś się jak piskorz i na przykłady się nie doczekałem! Do Ciebie! Tak kiepska pamięć?! Była dyskusja o tym jak to Amerykanie stwierdzili ,że mają dowody na przemarsz kolumny czołgów z Rosji na Ukrainę! Stwierdziłeś ,że skoro tak twierdzą to na pewno dowody mają i jak tylko pokażą to Ty je Wkleisz! No to czekam! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 02:35 marek_boa napisał: > Nic mnie się nie poprzestawiało - Miałeś dać przykłady - wykręcałeś się jak pi > skorz i na przykłady się nie doczekałem! Dobrze, bedziem w kółko: organizacje działajace zgodnie z certyfikatem ISO 9000 są zobowiazane do analizy ryzyk prowadzonych czynności. Pojawiające się nowe ryzyko obliguje do ponownego przeanalizowania bezpieczeństwa prowadzonych działań. > Do Ciebie! Tak kiepska pamięć?! Była dyskusja o tym jak to Amerykanie stwierdz > ili ,że mają dowody na przemarsz kolumny czołgów z Rosji na Ukrainę! Stwierdził > eś ,że skoro tak twierdzą to na pewno dowody mają i jak tylko pokażą to Ty je W > kleisz! No to czekam! OK kiepska pamięć, zalinkuj tą wypowiedź. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa 21.07.14, 13:30 Kręcisz w kółko! Ani instrukcje ,ani teoria nie zastąpią przykładów! - To żart?! Mało śmieszny! Zbyt dużo wątków na temat sytuacji na Ukrainie a mnie wybitnie nie chce się tracić czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
zlorf_flanelostopy Ty Boa jestes klamca i kretacz 21.07.14, 02:55 > Matrek nie tylko Jesteś Łgarz i Krętacz ale w dodatku powili zaczynasz przechod > zić w podłościach samych Ukraińców! Rozmowa ,którą upubliczniło SBU dotycząca j > akoby rozmów separatystów o zestrzeleniu samolotu nosiła datę 16 lipca z godzin > y 19:20! W necie są skriny do ,których łatwo można dotrzeć! "Kłamstwem jest, że plik został stworzony dzień wcześniej. Jest to wina ustawień serwera youtube. Masz to wyjaśnione tutaj: www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?236054-Ukraine-discussion-thread-Or-the-original-Butthurt-thread&p=7284980&viewfull=1#post7284980 + www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?236054-Ukraine-discussion-thread-Or-the-original-Butthurt-thread&p=7285000&viewfull=1#post7285000 Filmik z pierwszego posta został usunięty gdy wkleiłem komentarz z tamtym postem. Pojawił się znowu, tym razem bez możliwości wstawienia komentarzy :lol: www.youtube.com/watch?v=28MrASx-RiM Nie wiem jak z tym zmontowaniem nagrania i jego prawdziwością. Ale już fragment tej wypowiedzi jest zbudowany na kłamstwie, więc resztą też pewnie można się podetrzeć" forum.militarium.net/viewtopic.php?f=6&t=6913&start=760 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re:Kolejny raz?! 21.07.14, 13:31 forum.gazeta.pl/forum/w,539,152127413,152137004,Re_Idz_sie_leczyc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
a4095211 Re: Dymiąca lufa 19.07.14, 23:44 antyk-acap napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16349516,Sluzba_Bezpieczenstwa_Ukrainy_ustalila_miejsce__z.html?lokale=katowice#BoxWiadTxt No to teraz warto ustalić dwie rzeczy. Zgrubnie miejsce wykonania fotki by określić kierunki świata i na podstawie padania cienia ustalić zgrubnie godzinę wykonania fotki. Na zdjęciu słońce wydaj się być wysoko więc pewnie okolice 12-13 godziny. Sprawdzić jak wyglądało zachmurzenie, w tych godzinach, w rejonie Sniżnego. Samolot jak spadał to warstwa chmur była galanta. Pozdrawiam www.ssbn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 20.07.14, 01:39 SBU pokazało to zdjęcie wyrzutni jako "Buk" separatystów: img-fotki.yandex.ru/get/6741/9814836.53/0_10dbee_b2c60b07_orig.jpg Czyli 9A310 jakoby wywożona na naczepie przez separatystów - proponuję zwrócić uwagę na numer taktyczny czyli "312"! I tu pojawia się niespodzianka z wideorejstratora Ukraińskiego kierowcy na filmniku pokazanym kilka dni temu przez Ukraińską telewizję o przemarszu Ukraińskiej kolumny "Buków" do strefy tzw. operacji ATO: img-fotki.yandex.ru/get/9806/9814836.48/0_f1d19_4c6f651d_orig.jpg I na zdjęciu widzimy tą samą wyrzutnię 9A310 o numerze taktycznym "312" Ukraińskiej Armii stojącą w kolumnie "Buków" na poboczu! - I to tyli a pro po wiarygodności SBU! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 20.07.14, 19:56 A gdzie ty na tym drugim zdjęciu widzisz "312" ?????? Okulista potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 20.07.14, 20:38 Nie Widzisz numeru burtowego?! To może Zmień monitor?! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 20.07.14, 22:58 marek_boa napisał: 9A310 o numerze taktycznym "3 > 12" Ukraińskiej Armii stojącą w kolumnie "Buków" na poboczu! > - I to tyli a pro po wiarygodności SBU! Tak samo jak dzien przed katsastrofa, separatysta mowi "kurcze, na 100% cywilny" Aby rozprawic sie z Twoimi rzekomymi "demaskacjami", musialbys podac zrodla do oryginalnych artykułów, z ktorych to wszystko zaczerpnales, lacznie z tymi zdjeciami. Bo fkawiatura forumowa wszystko przyjmie, takze te wszystkie klamstwa ktore tu wypisujesz. Dlaeczgo w tym przypadku mialoby byc inaczej., ia kolumna Bukow nie pochodzi sprzed 5 lat, alebo z Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 20.07.14, 23:00 bmc3i napisał: > marek_boa napisał: > > 9A310 o numerze taktycznym "3 > > 12" Ukraińskiej Armii stojącą w kolumnie "Buków" na poboczu! > > - I to tyli a pro po wiarygodności SBU! > > Tak samo jak dzien przed katsastrofa, separatysta mowi "kurcze, na 100% cywilny > " > > Aby rozprawic sie z Twoimi rzekomymi "demaskacjami", musialbys podac zrodla do > oryginalnych artykułów, z ktorych to wszystko zaczerpnales, lacznie z tymi zdje > ciami. Bo fkawiatura forumowa wszystko przyjmie, takze te wszystkie klamstwa kt > ore tu wypisujesz. Dlaeczgo w tym przypadku mialoby byc inaczej., ia kolumna Bu > kow nie pochodzi sprzed 5 lat, alebo z Rosji? W koncu wg tej samej rosyjskej prasy nawet polskie ciezkie jednostki wojskowe dzialaja w na Ukrainei.... Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: polskie ciezkie jednostki wojskowe dzialaja 20.07.14, 23:04 Rudy 102 zasuwa prosto na Donieck ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: polskie ciezkie jednostki wojskowe dzialaja 20.07.14, 23:34 pijatyka napisała: > Rudy 102 zasuwa prosto na Donieck ;-> > > A Szarik w awangardzie na szpicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:24 No to czekam na te numery od Ciebie a w zamian wyślę Ci materiały źródłowe do tego drugiego zdjęcia! Niestety to pierwsze jest własnością SBU! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:27 marek_boa napisał: > No to czekam na te numery od Ciebie a w zamian wyślę Ci materiały źródłowe do t > ego drugiego zdjęcia! Niestety to pierwsze jest własnością SBU! Dziekuję, ale juz je patmate nizej podal. Pochodza z marca. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:59 A wali mnie z kiedy pochodzą! Pochodzenie zdjęcia z marca jednoznacznie wskazuje ,że wyrzutnia jest Ukraińska i sprawna! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:25 marek_boa napisał: > A wali mnie z kiedy pochodzą! Pochodzenie zdjęcia z marca jednoznacznie wskazuj > e ,że wyrzutnia jest Ukraińska i sprawna! Oczywiscie ze Cie wali, teraz po fakcie. Jeszcze dwie godziny temu pisales ze zdjecie jest aktualne.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:56 Bredzisz???! Napisałem ,że zrobione kilka dni temu - mój błąd bo nie kilka dni temu ale ponoć z marca! Niczego to nie zmienia w temacie tego ,że wyrzutnia należy do Ukraińskiej Armii! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 05:27 marek_boa napisał: > Bredzisz???! Napisałem ,że zrobione kilka dni temu - mój błąd bo nie kilka dni > temu ale ponoć z marca! Niczego to nie zmienia w temacie tego ,że wyrzutnia nal > eży do Ukraińskiej Armii! Ale zaprzecza twojemu twierdzeniu, ze "rzekoma" wyrzutnia w posiadaniu separatystów, jest w rzeczywsitosci w posiadaniu ukrainskiej armii. I piekne linki do zdjec zaserwowales jako "dowod". Co, moze nie pisales tak? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 13:34 A co to zmienia?! Zdjęcia jednoznacznie dowodzą ,że to Ukraińska wyrzutnia a nie separatystów! Przecież Ukraińska Armia ZAPRZECZYŁA i to kilkukrotnie aby separatyści zdobyli jakieś tego typu wyrzutnie na Ukrainie! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 19:18 marek_boa napisał: > A co to zmienia?! Zdjęcia jednoznacznie dowodzą ,że to Ukraińska wyrzutnia a ni > e separatystów! Przecież Ukraińska Armia ZAPRZECZYŁA i to kilkukrotnie aby sepa > ratyści zdobyli jakieś tego typu wyrzutnie na Ukrainie! Moze sie im remanent zgadzal, jak to we wschodnim burdelu, albo po utracie bazy nie mieli jak zrobic remenentu? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 19:47 Nie wiem czy im się remanent zgadzał czy nie ale jednostka ,która miała na stanie "Buki" i została zdobyta przez separatystów to nie jest ta sama jednostka ,którą widać na zdjęciu! Ten pułk jest w siłach ATO! Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 22:28 marek_boa napisał: > A co to zmienia?! Zdjęcia jednoznacznie dowodzą ,że to Ukraińska wyrzutnia a ni > e separatystów! Przecież Ukraińska Armia ZAPRZECZYŁA i to kilkukrotnie aby sepa > ratyści zdobyli jakieś tego typu wyrzutnie na Ukrainie! Marku a od kiedy ty wierzysz Ukraińcom??? Przecież na każdym kroku udowadniasz ze zawsze kłamią .Dlaczego ta informacja według ciebie ma być prawdziwa??? Dlatego ze wygodnie pasuje do twojej teorii? Marku masz wspaniały zasób wiedzy w temacie militariów wschodnich, którą mozna tylko pozazdrościć. Ale twoje zaangażowanie w obronę "dobrego imienia rosji" przypomina walkę o obronę cnoty prostytutki z 20 letnim stażem. Rzecz dla mnie nie zrozumiała i nie do obrony. Mam nadzieję ze nie zaczniesz za miszą powtarzać że Katyń to robota Niemców, a za torsonem ze 17. 09.1939 to sprawiedliwość dziejowa i wyzwolenie Ukraińców i Białorusinów z polskiej niewoli ,a zajęcie tych terenów to oddanie ich" prawowitym właścicielom.". Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 22.07.14, 00:42 Nie Jopuś! Bodaj pierwszy na forum napisałem o tym ,że separatyści zdobyli przeciwlotniczą jednostkę Armii Ukrainy wyposażoną w zestawy "Buk-M1"! Zostałem zakrzyczany ,że to nie prawda bo Ukraińcy najpierw podali ,że nie miało to miejsca a później przyznali ,że jednak miało ale "wszystkie zestawy były zepsute -i w ogóle to był złom"! Teraz gdy doszło do katastrofy wszyscy jakoś przestali wierzyć Ukraińcom ,że a pro po tych zdobytych "Buków" ale wierzą w Ukraińskie zapewnienia ,że to na pewno nie oni strzelali! Ukraińcy w tzw. siłach ATO mają 27 wyrzutni tych zestawów na co jest mnóstwo cytrynowa siła zdjęć i filmików w dodatku dokładnie datowanych bo Ukraiński szef MON wtedy wizytował jednostki biorące udział w walkach z separatystami! Ukraińcy idą w zaparte i bredzą ,że absolutnie żadnych wyrzutni "Buk-M1" nie ma w jednostkach zaangażowanych w zwalczanie separatystów - oczywiście "wszyscy" wierzą ,że mówią prawdę! I tak w koło Macieju! Jopuś jak Wiesz po tej stronie po ,której jestem postawiłem się nie od dziś ale od początku mojej bytności na tym forum (no w realu wcześniej) - nie jestem chorągiewkom na wietrze aby na stare lata zmieniać przekonania! Nie, nie jestem Stalinistą jak Misza ani szowinistą jak Otrik! Mam swoje zdanie ,które według mnie opiera się na zdrowym rozsądku - mogę się mylić ale to moje zdanie i NIKOMU go nie narzucam! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 22.07.14, 04:19 marek_boa napisał: > chorągiewkom na wietrze aby na stare lata zmieniać przekonania! Nie, nie jest > em Stalinistą jak Misza ani szowinistą jak Otrik! Mam swoje zdanie ,które wedłu > g mnie opiera się na zdrowym rozsądku - mogę się mylić ale to moje zdanie i NIK > OMU go nie narzucam! Mógłbym się zgodzić z Twoją oceną samego siebie, gdybyś choc raz przeciwstawił sie na forum stalinizmowi kazaka, czy szowinizmowi o333, choć raz w jakiejkolwiek sprawie stanął w obronie Polski, i... gdybyś tak nie mataczył straszliwie jak to robisz. A już od poczatku sprawy tego Boeinga, przechodzisz dosłownie samego siebie. Nie wiem czy dostrzegasz to, ale od zestzelenia tego samolotu, straciłeś zaufanie u nawet u osób które darzyły Cie zawsze dużą sympatią i wierzyły Ci. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 22.07.14, 12:21 Matrek wziął bym na poważnie Twoje zastrzeżenia gdyby widział ,że CHOĆ RAZ przeciwstawiasz się chamstwu i debilizmom na forum! Według mnie obaj z Ogarkiem (choć przyznam ,że Ty w mniejszym stopniu!) pisząc to co piszecie macie bardziej na myśli dobro USA niż Polski! No i jak Coi się podoba ten tekst?! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:35 marek_boa napisał: > No to czekam na te numery od Ciebie a w zamian wyślę Ci materiały źródłowe do t > ego drugiego zdjęcia! Niestety to pierwsze jest własnością SBU! dawaj te materiały źródłowe, zobaczymy z usług jakich idiotów korzystasz. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:00 Ja się od Ciebie przykładów jakoś nie mogłem doczekać?! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:10 marek_boa napisał: > Ja się od Ciebie przykładów jakoś nie mogłem doczekać?! Nie były potrzebne - Ty odnosiłeś się do zestrzeleń na pułapie podejściowym do lądowania. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:59 Znowu Kręcisz?! Chciałem zobaczyć przykłady ,że taka organizacja cokolwiek zrobi po ostrzeżeniach wydanych/ przysłanych przez partyzantów! NICZEGO NIE UDOWODNIŁEŚ! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 02:29 marek_boa napisał: > Znowu Kręcisz?! Chciałem zobaczyć przykłady ,że taka organizacja cokolwiek zrob > i po ostrzeżeniach wydanych/ przysłanych przez partyzantów! NICZEGO NIE UDOWODN > IŁEŚ! Tobie może nie, trudno. Nie będę znowu powtarzał o obowiązkowych procedurach w każdej firmie certyfikowanej w systemie ISO 9000, bo i tak tego nie rozumiesz. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 13:37 Normalnie ubaw po pachy!:) Według Ciebie po takim ostrzeżeniu kompanie bezwarunkowo przestały by latać nad tym obszarem a w międzyczasie praktycznie przez całą wojnę w Afganistanie NIKT NIE PRZESTAŁ tamtędy latać! Musisz natychmiast napisać - hm?! Chyba już tylko do ONZ-tu ,że międzynarodowe organizacje lotnicze nie przestrzegają instrukcji ,które Ty tak pracowicie Cytujesz na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 22.07.14, 00:23 marek_boa napisał: > Normalnie ubaw po pachy!:) Według Ciebie po takim ostrzeżeniu kompanie bezwarun > kowo przestały by latać nad tym obszarem a w międzyczasie praktycznie przez cał > ą wojnę w Afganistanie NIKT NIE PRZESTAŁ tamtędy latać! Znowu ? Już Ciebie pytałem czy talibowie deklarowali że mają Buki? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 22.07.14, 00:50 Afganistan/Talibowie do 2007 roku mieli działa przeciwlotnicze KS-19 o kalibrze 100 mm o pułapie 15 400 metrów! Posiadali też zestawy przeciwlotnicze S-75 "Wołchow" ,których zasięg to 27 000 metrów! Więc bardzo proszę nie pier...ć głodnych kawałków! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:23 Wiesz co?! Ja wzamian proponuję Abyś dla uwiarygodnienia ,że ty to Ty podał mi numer Twojej karty kredytowej i pin do niej co Ty na to?! - Oba zdjęcia pochodzą z Ukraińskiej telewizji a Gdybyś miał wątpliwości to jedno przedstawiła Ukraińska SBU (a przecież im bezgranicznie Wierzysz?!) a drugie jest skrinem z kolejnej Ukraińskiej telewizji - na górze po prawej stronie Masz znaczek! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:33 marek_boa napisał: > Wiesz co?! Ja wzamian proponuję Abyś dla uwiarygodnienia ,że ty to Ty podał mi > numer Twojej karty kredytowej i pin do niej co Ty na to?! > - Oba zdjęcia pochodzą z Ukraińskiej telewizji a Gdybyś miał wątpliwości to jed > no przedstawiła Ukraińska SBU (a przecież im bezgranicznie Wierzysz?!) a drugie > jest skrinem z kolejnej Ukraińskiej telewizji - na górze po prawej stronie Ma > sz znaczek! marku, drugie zdjęcie czy też screen pochodzi nie później niż z marca 2014. Więc dawaj ten PIN i nr karty! :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:58 Czyli zdjęcie nie przedstawia Ukraińskiej wyrzutni czy przedstawia?! Bo jeśli przedstawia to jednoznacznie wskazuje ,że wyrzutnia 9A310 o numerze burtowym "312" należy do Sił Zbrojnych Ukrainy! O numery kart i piny to do Matrka - nigdzie nie pisałem ,że ja będę podawał! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:06 marek_boa napisał: > Czyli zdjęcie nie przedstawia Ukraińskiej wyrzutni czy przedstawia?! Bo jeśli p > rzedstawia to jednoznacznie wskazuje ,że wyrzutnia 9A310 o numerze burtowym "31 > 2" należy do Sił Zbrojnych Ukrainy! O numery kart i piny to do Matrka - nigdzie > nie pisałem ,że ja będę podawał! Nr burtowy jest czytelny w Twojej imaginacji pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 02:01 A w Twojej nie jest?! Zwróć się do Matrka - potrójne Sokole Oko rozpoznaje różnicę kilku metrów w gabarytach samolotów lecących na wysokości 10 000 metrów! Odpowiedz Link Zgłoś
ramol6 Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 20.07.14, 23:54 cytat z innego forum: "Przy okazji - "słynne" ujęcia zestawu Buk-M1 "uciekającego" do FR rzekomo wykonane w Krasnodonie, prawdopodobnie zostały wykonane w znajdującym się od dość dawna pod kontrolą sił rządowych (od 11 maja) Krasnoarmiejsku. www.youtube.com/watch?v=UX443-MBWbY "Some identified by the billboard that this Buk is in Krasnoarmeysk city which is under Ukrainian control since May 11. This same Buk we see on other videos. I believe all these videos of this Buk surfaced on Ukrainian official youtube channels where you cannot even leave a comment (just like those "intercepted calls"). On the billboard on the zoom-in you can see "бoгдaн" (Bogdan), it is autosalon in Krasnoarmeysk on Dnepropetrovskaya 34 street. rst.ua/autosalons/?city=129&make=661&model=0 You cannot find such autosalon in Krasnodonsk city where this video is allegedly shot via Ukrainian officials/Avakov."" Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 20.07.14, 23:56 ramol6 napisał: > cytat z innego forum: > "Przy okazji - "słynne" ujęcia zestawu Buk-M1 "uciekającego" do FR rzekomo wyko > nane w Krasnodonie, prawdopodobnie zostały wykonane w znajdującym się od dość d > awna pod kontrolą sił rządowych (od 11 maja) Krasnoarmiejsku. > > www.youtube.com/watch?v=UX443-MBWbY > "Some identified by the billboard that this Buk is in Krasnoarmeysk city which > is under Ukrainian control since May 11. This same Buk we see on other videos. > I believe all these videos of this Buk surfaced on Ukrainian official youtube c > hannels where you cannot even leave a comment (just like those "intercepted cal > ls"). > > On the billboard on the zoom-in you can see "бoгдaн" (Bogdan), it is autosalon in Krasnoarmeysk on Dnepropetrovskaya 34 street. rst.ua/autosalons/?city=129&make=661&model=0 You cannot find such autosalon in Krasnodonsk city where this video is allegedly shot via Ukrainian officials/Avakov."" Tym razem "fałszywką" mają być zdjęcia wyrzutni rakiet przeciwlotniczych Buk, którą rebelianci zaraz po zestrzeleniu malezyjskiego boeinga mieli dla zatarcia śladów zbrodni w pośpiechu wywozić do Rosji. Lewanow na nagraniu dostrzegł przydrożną reklamę "salonu samochodowego przy ul. Dniepropietrowskiej 34", co według niego dowodzi, że Buk został sfilmowany w mieście Krasnoarmijsk, które rebelianci prorosyjscy opuścili jeszcze w maju. Ani media, ani eksperci nie informują jednak, że jest to reklama sieci salonów samochodowych Bogdan, a takie tablice można spotkać w wielu miejscach na Ukrainie. A na zdjęciach jest jeszcze - co w przeciwieństwie do napisu na reklamie widać wyraźnie - sklep STROJdom znajdujący się przy skrzyżowaniu ulic 50-lecia ZSRR i Gagarina w centrum kontrolowanego przez rebeliantów miasta Torez, w pobliżu miejsca, gdzie w czwartek spadł boeing. Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,16353501,Rosja_idzie_w_zaparte__falszywi_eksperci_i_informacje.html#ixzz3833aWcZ2 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:29 Gdzie Ty na tym filmiku jakiś sklep Widzisz??! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:34 marek_boa napisał: > Gdzie Ty na tym filmiku jakiś sklep Widzisz??! Artykuł w GW w tym fragmencie mowi o zdjeciach. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:00 No to gdzie te zdjęcia??! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:26 marek_boa napisał: > No to gdzie te zdjęcia??! Znajdz sobie w rosyjskiej prasie. Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:18 marek_boa napisał: > SBU pokazało to zdjęcie wyrzutni jako "Buk" separatystów: > img-fotki.yandex.ru/get/6741/9814836.53/0_10dbee_b2c60b07_orig.jpg > Czyli 9A310 jakoby wywożona na naczepie przez separatystów - proponuj > ę zwrócić uwagę na numer taktyczny czyli "312"! > I tu pojawia się niespodzianka z wideorejstratora Ukraińskiego kierowcy na fil > mniku pokazanym kilka dni temu przez Ukraińską telewizję o przemarszu Ukraiński > ej kolumny "Buków" do strefy tzw. operacji ATO: > img-fotki.yandex.ru/get/9806/9814836.48/0_f1d19_4c6f651d_orig.jpg > I na zdjęciu widzimy tą samą wyrzutnię 9A310 o numerze taktycznym "3 > 12" Ukraińskiej Armii stojącą w kolumnie "Buków" na poboczu! > - I to tyli a pro po wiarygodności SBU! oj mareczku! znowu się ośmieszyłeś. Tu masz link do artykułu ilustrowanego tym samym zdjęciem. Artykuł z 12 marca 2014 z WoT. Jak to się ma do sytuacji w połowie lipca? Inny link z 10 marca 2014 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:19 patmate napisał: > marek_boa napisał: > > SBU pokazało to zdjęcie wyrzutni jako "Buk" separatystów: > > img-fotki.yandex.ru/get/6741/9814836.53/0_10dbee_b2c60b07_orig.jpg > > Czyli 9A310 jakoby wywożona na naczepie przez separatystów - pr > oponuj > > ę zwrócić uwagę na numer taktyczny czyli "312"! > > I tu pojawia się niespodzianka z wideorejstratora Ukraińskiego kierowcy > na fil > > mniku pokazanym kilka dni temu przez Ukraińską telewizję o przemarszu Ukr > aiński > > ej kolumny "Buków" do strefy tzw. operacji ATO: > > img-fotki.yandex.ru/get/9806/9814836.48/0_f1d19_4c6f651d_orig.jpg > > I na zdjęciu widzimy tą samą wyrzutnię 9A310 o numerze taktycz > nym "3 > > 12" Ukraińskiej Armii stojącą w kolumnie "Buków" na poboczu! > > - I to tyli a pro po wiarygodności SBU! > > oj mareczku! znowu się ośmieszyłeś. > Jak to się ma do sytuacji w połowie lipca? > > Inny link z 10 marca 2014 > > pzdr Prawda że jest krynicą wiarygodnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:03 Prawda jest - tylko trzeba umieć wyciągać wnioski! Ty Łykasz przetrawioną papkę mało się nie Zakrztusisz! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:05 marek_boa napisał: > Prawda jest - tylko trzeba umieć wyciągać wnioski! Ty Łykasz przetrawioną papkę > mało się nie Zakrztusisz! mareczku to Ty łykasz rosyjski spam! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 02:02 A to już moja sprawa co ja łykam - przynajmniej nie skaczę jak Awakow każe! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:26 *uyanie czy przeczytał te marcowe daty zanim kliknął w samo zdjęcie i wklil link na forum, czy nie. Jestem przekonany ze dzialal w doberj wierze i nie przeczytal tych dat.... Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 00:30 bmc3i napisał: > *uyanie czy przeczytał te marcowe daty zanim kliknął w samo zdjęcie i wklil lin > k na forum, czy nie. Jestem przekonany ze dzialal w doberj wierze i nie przeczy > tal tych dat.... > marek bezkrytycznie korzysta pełnymi garściami z rosyjskich blogów, gdzie można udowodnić że koń potrafi grać na wiolonczeli. Już Go prosiłem, żeby odstawił tych idiotów, ale jak widać bezskutecznie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:05 Data z drugiego zdjęcia i tak jest mało istotna! Gdyby było wcześniejsze to można by domniemywać ,że wyrzutnia mogła by być nie sprawna a tak to wiadomo ,że jest Ukraińska i jest sprawna! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:08 marek_boa napisał: > Data z drugiego zdjęcia i tak jest mało istotna! Gdyby było wcześniejsze to moż > na by domniemywać ,że wyrzutnia mogła by być nie sprawna a tak to wiadomo ,że j > est Ukraińska i jest sprawna! Zdjęcia są ilustracją rosyjskich artykułów z marca. Kwestią otwartą jest data powstania filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:02 Bardzo dobrze się ma! Znaczy się ,że wyrzutnia JEST NA PEWNO Ukraińska i jest sprawna! Nie ma mowy aby była separatystów! Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:04 marek_boa napisał: > Bardzo dobrze się ma! Znaczy się ,że wyrzutnia JEST NA PEWNO Ukraińska i jest s > prawna! Nie ma mowy aby była separatystów! co ma zdjęcie z marca do sytuacji w lipcu??? Czy Ukraina ukrywała, że ma jakiekolwiek Buki? Wkleiłeś przykład z du... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 02:11 No pewnie! Wszystkie przykłady ,które świadczą ,że wina mogła by leżeć po Ukraińskiej stronie dla Was są z du..y! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 05:29 marek_boa napisał: > No pewnie! Wszystkie przykłady ,które świadczą ,że wina mogła by leżeć po Ukrai > ńskiej stronie dla Was są z du..y! Wklej jeszcze dowod w postaci zdjecia ukrainskiej rzadowej wyrzutni strzelajacej do Boeinga, bedzie do pary. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 13:39 Spoko wodza - gdyby takie zdjęcie istniało i tak Byście stwierdzili ,że to fotomontaż albo inny pic na wodę! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 01:28 marek_boa napisał: > Bardzo dobrze się ma! Znaczy się ,że wyrzutnia JEST NA PEWNO Ukraińska i jest s > prawna! Nie ma mowy aby była separatystów! Twierdzisz ze te wyrzutnie ktore sa w posiadaniu separatystów nie są z zabrane rpzez nich z arsenalu armii Ukrainy, lecz z arsenalu Rosji? Czy moze sami wyprodukowali? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 02:15 Twierdzę za Ukraińcami Matrek ,że wyrzutnia zdobyta ponoć przez separatystów była nie sprawna - i są to udokumentowane słowa Ministra Obrony Narodowej Ukrainy i rzecznika prasowego tzw, sił ATO! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 05:30 marek_boa napisał: > Twierdzę za Ukraińcami Matrek ,że wyrzutnia zdobyta ponoć przez separatystów by > ła nie sprawna - i są to udokumentowane słowa Ministra Obrony Narodowej Ukrainy > i rzecznika prasowego tzw, sił ATO! A Ty jestes tym pierwszym ktory wierzy banderowcom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 13:40 Akurat ja im nie wierzę ale wy Tak! Więc jak to jest?! Tylko w te oświadczenia Ukrainy Wierzycie ,które są wam wygodne?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 19:20 marek_boa napisał: > Akurat ja im nie wierzę ale wy Tak! Więc jak to jest?! Tylko w te oświadczenia > Ukrainy Wierzycie ,które są wam wygodne?! :) Jesli Ty sam podajesz jako argument informacje w ktore sam nie wierzysz, to jak traktowac twoje argumenty powaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 21.07.14, 19:49 Rozumiem ,że w Twoich kręgach informacje przyjmuje się "na wiarę" i aby ją podać to trzeba w nie wierzyć - Matrek w realnym świecie nie ma dogmatów! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Caly problem w systemie prawnym 21.07.14, 20:53 Marku, Zastanawialem sie czesniej - dlaczego Anglicy i Pindosi kazdy raz, gdy jest jakas sporna kwestia NIGDY nie przestawia dowodow, nie prowadzi zadnego sledstwa z zebraniem dowodow, materialow, przesluchaniu wszystkich uczestnikwo itd itp. A potem zrozumialem ze caly problem w systemie prawnym. Angielski system prawny (ktorym posluguja sie Anglicy i Pindosi) polega na tym ze dowody tak naprawde nikogo nie interesuja. Dla sadu wystarczy znalesc dla oskarzonego motyw i wybic z niego przyznanie winy. Reszte robia dobrze oplacane prawnicy, ktorych praca polega nie na dowodach, a na emocjach, umieniu "pracowac z sedziami i przysieznymi", znanie wszystkich precedensow itd itp. A rosyjski, niemecki czy francuski system prawny polega na udowodnieniu winy oskarzonego. Czyli przyznanie do winy nie jest zadnym dowodem, a tylko przyczyna znizyc poziom kary od sadu. I dlatego Pidnosi z Anglikami po kazdej sprawie robia przede wszystkim histerie w mediach, politycy robia emocjalne i epatazne mowy, nie podaja ZADNYCH dowodow, zas od groma oskarzen. Dlatego Europejczycy (za wyjatkiem Anglikow oczywiscie) stoja za dokladnym sledstwie z dowodami, opracowaniem roznych wersji (a ich jest naprawde duzo). A Pindosi, Anglicy i, co jest dosc charakterystycznie (!), Ukraincy - domagaja sie natychmiastowego przyznania winy od opolczencow i ROsji i zadne sledstwo ich nie interesuja. Oni "juz wiedza" winnego i wyrok, ktory sami wymyslili (szerokie sankcje wobec ROsji). Pozdro! Misza Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Caly problem w systemie prawnym 22.07.14, 04:23 misza_kazak napisał: > A Pindosi, Anglicy i, co jest dosc charakterystycznie (!), Ukraincy - domagaja > sie natychmiastowego przyznania winy od opolczencow i ROsji i zadne sledstwo i > ch nie interesuja. Oni "juz wiedza" winnego i wyrok, ktory sami wymyslili (szer > okie sankcje wobec ROsji). Najpierw Ci Twoi opołczeńcy musza to śledztwo umożliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Caly problem w systemie prawnym 22.07.14, 12:23 A nie umożliwiają?! Znowu nie Jesteś na bieżąco?! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 22.07.14, 04:21 marek_boa napisał: > Rozumiem ,że w Twoich kręgach informacje przyjmuje się "na wiarę" i aby ją poda > ć to trzeba w nie wierzyć - Matrek w realnym świecie nie ma dogmatów! W moich kręgach ludzie sie czasem mylą, bo sa tylko ludzmi, ale w moich kręgach jesli ludzie z kims dyskutują, to raczej posługują sie informacjami i argumentami nawet jesli nie zawsze prawdziwymi, to jednak takimi w ktore sami wierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Dymiąca lufa Ukraińców?! 22.07.14, 12:24 Czyli ,że co?! Rozmawiasz tylko z ....księżmi?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Ukraincy zmodernizowali Buki - a 2 dni temu sprawd 20.07.14, 00:59 Wideo od 26/06/2014 ZModernizowali swoje Buki - a jak widac 2 dni temu sprawdzili bojowo. www.youtube.com/watch?v=BBEYZHOT0bQ#t=41 Odpowiedz Link Zgłoś