antyk-acap 27.07.14, 12:04 W reakcji na brak moderacji zawieszam moją działalność na forum militaria. Bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re:Całym sercem jestem za!:) 27.07.14, 12:19 Z utęsknieniem czekam na jeszcze kilka takich deklaracji - może na forum będzie w końcu więcej militariów niż rzucania mięchem??! No ,że też wcześniej nie skojarzyłem - no jednak to starość daje znać o sobie! Ukraiński MON roztrwonił cały budżet i już nie ma forsy aby płacić web-brygadom!:) Znaczy się powiedzenie ,że "szczury uciekają z tonącego okrętu" jednak jest prawdziwe?!:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re:Całym sercem jestem za!:) 27.07.14, 13:53 widzisz -jednak bedzie ździebko smutniej.tak to była jakaś rozrywka. nie daj panie boźiuniu żeby nba ten przykład uciekł głupolek. Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Deklaracja 27.07.14, 12:26 Anton, zapamiętaj sobie żeby nie używać nazwiska Dmowskiego na portalu Wybiórczej, bo będą wlepiać ci minusy za sam ten fakt. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Deklaracja 27.07.14, 14:10 szabla.towarzysza.kiszczaka napisał: > Anton, zapamiętaj sobie żeby nie używać nazwiska Dmowskiego na portalu Wybiórcz > ej, bo będą wlepiać ci minusy za sam ten fakt. :)) Przytoczyłem ten fragmet na forum świat, na 14 ocen jestem 4 na + :O Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Deklaracja 27.07.14, 12:23 images.4chon.net/v/src/1405087971479.gif :)) Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: Deklaracja 27.07.14, 12:34 Nie plakalem za Kuroniem, wiec za innym "wybranym", tez nie bede plakac. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Deklaracja 27.07.14, 13:51 zabieram swoje szmatki i gałganki i idę się bawić na swoje podwórko. Odpowiedz Link Zgłoś
fidziaczek Re: Deklaracja 27.07.14, 14:19 Nie chcieli "ciąć" Twoich wpisów więc sam je wytniesz? - Rozsądnie! :) Tylko ze Ty nie często bywałeś rozsądny więc to mało prawdopodobne, wrócisz pod tym samym lub pod innym nickiem, pytanie tylko czy jutro czy za 2 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Nie daj sie kacapom! 27.07.14, 16:22 antyk-acap napisał: > W reakcji na brak moderacji zawieszam moją działalność na forum militaria. Bez > odbioru Przeciez kacapskim webrygadom wlasnie na tym zalezy aby zostali tylko oni i ich klamstwa zapanowaly na tym forum. Zamiast uciekac, mozesz ich sam modrrowac na swoj uzytek, wtedy nie widzizz nawet ich postow. Ja tak zrobilem i nie widze kacapow jak ubola tornson, lodyn czy debilly... Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Deklaracja 27.07.14, 21:51 antyk-acap napisał: > W reakcji na brak moderacji zawieszam moją działalność na forum militaria. Bez > odbioru Poczekaj, nie odchodź :O, tu nie ma żadnej moderacji, tylko jak kilka osób naciśnie przycisk do kosza to post chyba wywala jakoś z automatu, chociaż dokładnie nie wiem bo ostatnio Jopek twierdził ża ma jakiś wpływ na moderacje :O Wracaj, nie odchodź :/ Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Re: Deklaracja 27.07.14, 22:07 anton_pl napisał: > nie wiem bo ostatnio Jopek twierdził ża ma jakiś wpływ na moderacje :O > Wracaj, nie odchodź :/ To może antonku chcesz ty zostać moderatorem .??? dać ci namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
jopekpl Twoja wola twój wybór. 27.07.14, 22:03 antyk-acap napisał: > W reakcji na brak moderacji zawieszam moją działalność na forum militaria. Bez > odbioru dwa to twoja sprawa gdzie i kiedy coś piszesz ,żadnej łaski nikomu nie robisz ani zadnego obowiązku pisania nie ma. I trzy kuzwa są wakacje i moderator nie musi całego swojego czasu , spędzać przy kompie , szczególnie że nikt moderacji za tą robotę nie płaci nawet grosza. Ps. Najpierw spójrz w lustro i spytaj tego po drugiej stronie czy tez jest bez zarzutu na tym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś