Dodaj do ulubionych

Deklaracja

27.07.14, 12:04
W reakcji na brak moderacji zawieszam moją działalność na forum militaria. Bez odbioru
Obserwuj wątek
    • anton_pl Re: Deklaracja 27.07.14, 12:11
      A co cie tak uraziło? :O
      • marek_boa Re:Całym sercem jestem za!:) 27.07.14, 12:19
        Z utęsknieniem czekam na jeszcze kilka takich deklaracji - może na forum będzie w końcu więcej militariów niż rzucania mięchem??!
        No ,że też wcześniej nie skojarzyłem - no jednak to starość daje znać o sobie! Ukraiński MON roztrwonił cały budżet i już nie ma forsy aby płacić web-brygadom!:)
        Znaczy się powiedzenie ,że "szczury uciekają z tonącego okrętu" jednak jest prawdziwe?!:)
        • krzy-czy Re:Całym sercem jestem za!:) 27.07.14, 13:53
          widzisz -jednak bedzie ździebko smutniej.tak to była jakaś rozrywka.
          nie daj panie boźiuniu żeby nba ten przykład uciekł głupolek.
      • szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Deklaracja 27.07.14, 12:26
        Anton, zapamiętaj sobie żeby nie używać nazwiska Dmowskiego na portalu Wybiórczej, bo będą wlepiać ci minusy za sam ten fakt. :))
        • anton_pl Re: Deklaracja 27.07.14, 14:10
          szabla.towarzysza.kiszczaka napisał:

> Anton, zapamiętaj sobie żeby nie używać nazwiska Dmowskiego na portalu Wybiórcz
          > ej, bo będą wlepiać ci minusy za sam ten fakt. :))

Przytoczyłem ten fragmet na forum świat, na 14 ocen jestem 4 na + :O
    • deart Re: Deklaracja 27.07.14, 12:19
      i łaska boża......
    • szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Deklaracja 27.07.14, 12:23
      images.4chon.net/v/src/1405087971479.gif
      :))
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: Deklaracja 27.07.14, 12:34
      Nie plakalem za Kuroniem, wiec za innym "wybranym", tez nie bede plakac.
      • krzy-czy Re: Deklaracja 27.07.14, 13:51
        zabieram swoje szmatki i gałganki i idę się bawić na swoje podwórko.
    • fidziaczek Re: Deklaracja 27.07.14, 14:19
      Nie chcieli "ciąć" Twoich wpisów więc sam je wytniesz? - Rozsądnie! :)
      Tylko ze Ty nie często bywałeś rozsądny więc to mało prawdopodobne, wrócisz pod tym samym lub pod innym nickiem, pytanie tylko czy jutro czy za 2 tygodnie :)
    • misza_kazak Wszystkiego najlepszego w podstawowce 27.07.14, 14:43

• ignorant11 Nie daj sie kacapom! 27.07.14, 16:22
      antyk-acap napisał:

> W reakcji na brak moderacji zawieszam moją działalność na forum militaria. Bez
      > odbioru

Przeciez kacapskim webrygadom wlasnie na tym zalezy aby zostali tylko oni i ich klamstwa zapanowaly na tym forum.

Zamiast uciekac, mozesz ich sam modrrowac na swoj uzytek, wtedy nie widzizz nawet ich postow.
      Ja tak zrobilem i nie widze kacapow jak ubola tornson, lodyn czy debilly...
    • anton_pl Re: Deklaracja 27.07.14, 21:51
      antyk-acap napisał:

> W reakcji na brak moderacji zawieszam moją działalność na forum militaria. Bez
      > odbioru

Poczekaj, nie odchodź :O, tu nie ma żadnej moderacji, tylko jak kilka osób naciśnie przycisk do kosza to post chyba wywala jakoś z automatu, chociaż dokładnie nie wiem bo ostatnio Jopek twierdził ża ma jakiś wpływ na moderacje :O
      Wracaj, nie odchodź :/
      • jopekpl Re: Deklaracja 27.07.14, 22:07
        anton_pl napisał:

> nie wiem bo ostatnio Jopek twierdził ża ma jakiś wpływ na moderacje :O
        > Wracaj, nie odchodź :/

To może antonku chcesz ty zostać moderatorem .??? dać ci namiary?
    • jopekpl Twoja wola twój wybór. 27.07.14, 22:03
      antyk-acap napisał:

> odbioru

dwa to twoja sprawa gdzie i kiedy coś piszesz ,żadnej łaski nikomu nie robisz ani zadnego obowiązku pisania nie ma.
      I trzy kuzwa są wakacje i moderator nie musi całego swojego czasu , spędzać przy kompie , szczególnie że nikt moderacji za tą robotę nie płaci nawet grosza.
      Ps.
      Najpierw spójrz w lustro i spytaj tego po drugiej stronie czy tez jest bez zarzutu na tym forum.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka