anton_pl 26.08.14, 22:35 www.youtube.com/channel/UC2xxwGnVe_mqI6k4L3gmaXQ Mówił też źle o Polsce :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patmate Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 26.08.14, 22:46 anton_pl napisał: > www.youtube.com/channel/UC2xxwGnVe_mqI6k4L3gmaXQ > Mówił też źle o Polsce :/ daj spokój, to idiota ( ostatnie 400 lat stracone, powołać sztrafbataliony, dlaczego wyszliśmy z Paryża po 1812, zmiana flagi ) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 26.08.14, 22:51 > daj spokój, to idiota Nie to kremlowski błazen- skoro Rogozina już powołali na poważniejsze stanowiska. Mówi to na co mu Putin pozwala i pełni rolę jaką mu Putin wyznaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 08:16 patmate napisał: > daj spokój, to idiota ( ostatnie 400 lat stracone, powołać sztrafbataliony, dla > czego wyszliśmy z Paryża po 1812, zmiana flagi ) Tak, było tam wiele przekłamań, np. że wojska rosyjskie mogły być w Berlinie już w 1918 gdyby nie bolszewicy, a to nieprawda bo cały czas od 1914 roku armia rosyjska była w defensywie, itd., niemniej jego partia miała chyba 20% w ostatnich wyborach, i taka Jena Rosja na tle jego partii cz komunistów Ziuganowa prezentuje się jako ostoja zdrowego rozsądku... Odpowiedz Link Zgłoś
gangut I po to są 27.08.14, 09:34 Żyrinowski zagospodarowuje elektorat nacjonalistyczny, Ziuganow - nostalgików po ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: I po to są 27.08.14, 09:36 a rzydzyk zagospodarowuje elektorat KArTOfLI. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Niezły kabaret 27.08.14, 03:40 Dobre bylo to, ze chociaz chciał zabyt etu prekliatu Polszu, nie zanimatsa niejo i zwrocic sie na południe. Gorzej ze Pribaltyke chce unicestwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 03:45 Zaraz,zaraz - jak to?! Przecież Twierdzicie ,że Żyrinowski jest bardzo prokremlowski- to jak to tak?! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Niezły kabaret 27.08.14, 03:58 marek_boa napisał: > Zaraz,zaraz - jak to?! Przecież Twierdzicie ,że Żyrinowski jest bardzo prokreml > owski- to jak to tak?! Co twój post ma wspolnego z tym co napisalem? Zyrynowski jak kazak, jest wielkoruskim nacjonalista. Tak samo jak Putin. Tyle ze Putin nie moze pozwolic sobie na glosne mowienie wszystkiego co mysli, ma wiec do dyspozycji psa lancuchowego, klauna ktoremu wsyzstko ujdzie. A ze jest wiekszym nacjonalistą od Putina, przeto czasem i Putinowi sie oberwie, ze nie zbombardował jeszcze Waszygntonu, Londynu i Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Niezły kabaret 27.08.14, 07:24 mówił źle o polsce.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łojezusicku a to obóz jeden. przecz ma obowiązek tę najjaśniejszą rz-plitą chwali i uwielbiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! parlament najjaśniejszej w swoich szeregach ma takich samych, a może i jeszcse weselszych orłów.był takie se endrju lepper i jego ferajna. tera gdzieś tam załapał się pan mikke-też niezły agregat. i o czym to świaqdczy?????????????? ano że łaska wyborców itditp. napisz więc matruś że są/byli oni pro tuskowi czy pro kaczorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Niezły kabaret 27.08.14, 08:02 billy.the.kid napisał: > tera gdzieś tam załapał się pan mikke-też niezły agregat. Korwin akurat o Putinie mówi: "Jego Ekscelencja Władimir Putin" :D, o Rosji też mówił dobrze z tym że dodał że czym dalej leżą granice Rosji od Polski tym lepiej i że każde duże i silne państwo stanowi zagrożenie dla Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Niezły kabaret 27.08.14, 09:04 widzisz antosiu-pisałem o CAŁOKSZTAŁCIE mądrości tych wybrańców-a nie o ich stosunku do ruskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu billy co się z Tobą stało? 27.08.14, 18:16 mówił źle o polsce.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łojezusicku a to obóz jeden. przecz ma obowiązek tę najjaśniejszą rz-plitą chwali i uwielbiać!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------ ty nie masz poczucia humoru tracisz kontakt z rzeczywistością..... żyrinowski mówi to - co myśli bardzo wielu Rosjan.... Mamy problem i to spory ślepy tego nie widzi billy dołączasz do idiotów robiących na tym forum hucpę żeby nie powiedzieć zdradę... nie widzisz tego jeep Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Niezły kabaret 27.08.14, 08:23 bmc3i napisał: > Co twój post ma wspolnego z tym co napisalem? > Zyrynowski jak kazak, jest wielkoruskim nacjonalista. Tak samo jak Putin. Tak, Żyrynowski jest prokremlowski, chociaż jak ma w pamięci czasy Jelcyna gdzie miliardy dolarów wyfrunely na zachód do różnych grandziarzy a ludziom rent i emerytur nie płacili to może mu się nie dziwmy? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 12:06 Z Żyrynowski jest taki Kozak ja ze mnie biskup!:) Nacjonalistą jest i tego się ukryć nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:02 marek_boa napisał: > Z Żyrynowski jest taki Kozak ja ze mnie biskup!:) Nacjonalistą jest i tego si > ę ukryć nie da! kazak, nie kozak. Twój kolega po fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:38 Pudło Matrek! Nie Masz pojęcia jak bardzo Chybiłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:42 marek_boa napisał: > Pudło Matrek! Nie Masz pojęcia jak bardzo Chybiłeś! W czym? W tym że obaj sa faszyzujacymi wielkoruskimi nacjonalistami Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:53 Ty w ogóle Wiesz co Piszesz i na co Odpowiadasz?! Bo mnie się wydaje ,że nie Masz pojęcia! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Niezły kabaret 27.08.14, 19:03 marek_boa napisał: > Ty w ogóle Wiesz co Piszesz i na co Odpowiadasz?! Bo mnie się wydaje ,że nie Ma > sz pojęcia! Nie, to raczej Ty wpisujesz sie pod czyimiś postami w dyskujsach z osobami trzecimi, pisząc o czyms zupenie innym niż to o czym te osoby rozmawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 19:10 Matrek ja rozumiem ,że ignoranciejesz ale w takim tempie?! Pieprzysz bzdury na temat tego ,że Żyrynowski to mój kolega po fachu a później Pleciesz ,że "że obaj to Wielkoruscy nacjonaliści"??!:) To ja niby jestem Putin?!:) Chłopie albo zmień dealera albo Bierz połowę! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Niezły kabaret 27.08.14, 19:18 marek_boa napisał: > Matrek ja rozumiem ,że ignoranciejesz ale w takim tempie?! Pieprzysz bzdury na > temat tego ,że Żyrynowski to mój kolega po fachu bmc3i napisał: > marek_boa napisał: > > > Z Żyrynowski jest taki Kozak ja ze mnie biskup!:) Nacjonalistą jest i t > ego si > > ę ukryć nie da! > > kazak, nie kozak. Twój kolega po fachu. > Kazak, a nie Żyrynowski. misza_kazak Juz dawno Ci pisalem, ze nie rozumiesz co czytasz. a później Pleciesz ,że "że ob > aj to Wielkoruscy nacjonaliści"??!:) A może nie? To ja niby jestem Putin?!:) Chłopie albo z > mień dealera albo Bierz połowę! Jak zaczniesz czytać ze zrozumieniem, to wróc. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 12:03 No tak! To już wiem dlaczego Żyrynowski nie wstąpił do partii Putina tylko swoją założył!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:03 marek_boa napisał: > No tak! To już wiem dlaczego Żyrynowski nie wstąpił do partii Putina tylko swoj > ą założył!:) Bo ta jest za mało radykalna. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:39 I dlatego Twierdzicie ,że on jest pro Kremlowski?!:) No uśmiałem się!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:44 marek_boa napisał: > I dlatego Twierdzicie ,że on jest pro Kremlowski?!:) No uśmiałem się!:) Czepiasz sie. Popiera Putina w kazdym dzialaniu zmierzajacym do odtworzenia Wielkiego Imperium Rosysjkiego, choć sam uwaza że sa to dzaialania za mało daleko idace. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Niezły kabaret 27.08.14, 18:55 Popiera to wcale nie znaczy ,że jest por-Kremlowski! Patrząc w ten sposób Amerykański Kongres popiera w 100 procentach politykę Obamy i doprawdy nie wiem po cholerę im dwie partie?! Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 13:34 Żyrinowski czy jakikolwiek inny palant z ichniej Dumy" nigdy nie mówi nic bez uzgodnienia z Kremlem. To wszystko to takie wyreżyserowane przemycanie różnych nostalgicznych myśli kremlowskich przez różnych pożytecznych debili. Żyrinowski świetnie się do tego nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
fidziaczek Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 13:40 > Żyrinowski czy jakikolwiek inny palant z ichniej Dumy" nigdy nie mówi nic bez u > zgodnienia z Kremlem. Tak sobie wymyśliliście bez żadnych argumentów i w kółko to powtarzacie. Nie mówię że tak nie jest, ale nie mówię tez że kosmici nie stacjonuja na księżycu. Korwin-Mikke z kim uzgadnia swoje wypowiedzi a z kim Palikot? Z kim wypowiedzi uzgadniał Lepper? Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 14:06 fidziaczek napisał: > > Korwin-Mikke z kim uzgadnia swoje wypowiedzi a z kim Palikot? > Z kim wypowiedzi uzgadniał Lepper? Nie wiem z kim uzgadniają i co uzgadniają w/w. Wiem natomiast, ze polski Sejm różni się zasadniczo od rosyjskiej Dumy, polski ustrój społeczno-gospodarczy różni się zasadniczo od rosyjskiego i wolność swobodnej wypowiedzi w Polsce różni się zasadniczo od podobnej w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 18:44 No bardzo się różni!:) Tu i tu granatem od koryta oderwać się nie dadzą!:) To mnie właśnie bezustannie u Rusofobów śmieszy!:) W życiu nie widzieli Rosyjskiej Dumy od środka ale lepiej wiedzą od Rosjan jak im się żyje!:) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 18:42 No jak to z kim?! Z Tuskiem i Komorowskim! To Ty nie Słyszałeś ,że i Kaczyński uzgadnia po nocach z Tuskiem co ma powiedzieć?!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 18:40 Ależ oczywiście ,że tak! W Rosji nikt nie idzie nawet sr..ć jak się Putina o zgodę nie spyta!:) Aleś Ty durny!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chrisraf Re: Żirynowski w zaleznosci od poziomu 27.08.14, 13:39 alkoholu we krwi wypowiada sie na rozne tematy. To tak samo jak Kaczyslaw... Czekam z niecierpliwoscia, az sie obojga panowie wypowiedza na temat teorii wzglednosci w kontekscie zycia seksualnego mniejszosci mrowek na terytoriach Rosji i RP. Prost! Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 marzy sie kacapstwu... 27.08.14, 18:43 Czerwona gwiazda w Paryzu, Berlinie, Warszawie..., a moze nawet w Londynie i Waszyngtonie, Delhi, Pekinie, Tokio... Tylko, ze kacapstwa nie boi sie nawet... Minsk ani Tbilisi... A Ukraincy leja ich rowno... :))) Sława! Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
szabla.towarzysza.kiszczaka Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 19:31 Bardzo fajne przemówienie. Trochę historii, trochę śmiechu, trochę imperialnych zapędów i mnóstwo szaleństwa w oczach. :) A tak na poważnie to cieszy mnie to, że nawet taki oszołom jak Żyrinowski widzi, że protektorat w formie Polski utracili i ciężko będzie im go zdobyć na nowo. Południe to dobry kierunek dla Polski, ale zły dla Rosji i świata. Dla Rosji dlatego, że jak im nie pójdzie z muzułmanami to maja zapewniony spory burdel u siebie, a dla świata, ponieważ tam o interesy walczą także Stany oraz Chiny. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Żirynowski wygarnął Putinowi 27.08.14, 22:13 jszabla.towarzysza.kiszczaka napisał: > Bardzo fajne przemówienie. Trochę historii, trochę śmiechu, trochę imperialnych > zapędów i mnóstwo szaleństwa w oczach. :) > Glownie szalenstwo... > A tak na poważnie to cieszy mnie to, że nawet taki oszołom jak Żyrinowski widzi > , że protektorat w formie Polski utracili i ciężko będzie im go zdobyć na nowo. Raczej niemozliwe. > Południe to dobry kierunek dla Polski, ale zły dla Rosji i świata. Dla Rosji dl > atego, że jak im nie pójdzie z muzułmanami to maja zapewniony spory burdel u si > ebie Juz maja zadarli z islamem, tylko czekac az najwiekzym szatanem bedzie proklamowany kreml... A caly przyrost naturalny robia im muslimy gdy Rosjanie wymieraja... :))) Za 20 lat bedzie ze 30 40% muslimow:))) I wtedy psomiejemy sie z kacapstwa... Gdy Iran, Turcja, Saudowie zechca tam pogadac:))) , a dla świata, ponieważ tam o interesy walczą także Stany oraz Chiny. > Odpowiedz Link Zgłoś