skandy5 08.03.15, 11:50 Jeden nawet już popełnił samobójstwo. A ja myślałem że Putin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy-czy Re: Niemcowa zabili Czeczeni 08.03.15, 16:21 tak jakoś śmiesznie wolacwo podnieca się jakimś niemcowem. mogłoby na tyn przykład podumać czasem o gen.papale. mpgłoby o niewyjasnionej smieci jaroszewicza. uśmiejecie się-nawet o nie do końca wyjasnionej smierci leppera. ale co tam. my piekni i wspaniali- a te wstrętne ruskie rencamy putina szlachtują [przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
sjs2011 Re: Niemcowa zabili Czeczeni 08.03.15, 19:38 Dodaj jeszcze Jana Pawła i kierunek bedzie się zgadzał... Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: Niemcowa zabili Czeczeni 08.03.15, 20:07 Możesz sobie tam bełkotać co chcesz pacanie ale nie nazywaj mnie wolakiem kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Niemcowa zabili Czeczeni 08.03.15, 22:49 uderz w stół-wolak się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Czy Wolak to gosc z ? 09.03.15, 00:28 warszawskiej Woly ? - bo jesli tak, to sie niniejszym podpisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: Niemcowa zabili Czeczeni 09.03.15, 18:38 Uderz się głowiznę kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: Krzy-czy duma 12.03.15, 19:54 krzy-czy napisał: > tak jakoś śmiesznie wolacwo podnieca się jakimś niemcowem. > mogłoby na tyn przykład podumać czasem o gen.papale. > mpgłoby o niewyjasnionej smieci jaroszewicza. > uśmiejecie się-nawet o nie do końca wyjasnionej smierci leppera. sugerujesz, że generała Papałę też zabili Czeczeni ??? -- "Tak, drogi, mają mnie za potwora i ja wiem o tym... Wmówili we mnie okrucieństwo do tego stopnia, iż ja sam zadaję sobie czasem pytanie, czy nie jestem okrutnikiem. Ale oni nie rozumieją tego, że czyny człowieka mogą byc czasem okrutne, a człowiek może nie być okrutnikiem." cesarz Neron w "Quo Vadis" (1896 r.) Odpowiedz Link Zgłoś
maccard.3 Re: Niemcowa zabili Czeczeni 08.03.15, 18:40 Pewnie chcieli mu zegarek skroić. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Niemcowa zabili Czeczeni 08.03.15, 23:58 kandy5 napisał: > > Jeden nawet już popełnił samobójstwo. A ja myślałem że Putin Skoro to Czeczeńcy to Putin. Odpowiedz Link Zgłoś
brmtvungernsternberg Re: Niemcowa zabili Czeczeni 09.03.15, 11:15 Co za niespodzianka . Nikt nie przewidywal ze znowu FSB znajdzie co trzeba . Odpowiedz Link Zgłoś
pak40 Re: Niemcowa zabili Czeczeni 09.03.15, 20:09 Nu Kadyrow już wyjaśnił - to bardzo wierzący muzułmanin (ale chyba nie ten co się wysadził), którego uraziła postawa Niemcowa w sprawie karykatur Mahometa w Charlie Hebdo. Poczem Władymir odznaczył Kadyrowa, Orderem Honoru. Wygląda to na nagrodę... Odpowiedz Link Zgłoś