anton_pl 03.10.15, 20:44 pbs.twimg.com/media/CQacbTBWUAApeqR.jpg Jeszcze takiej nie widziałem, chyba półtonówka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re: Nowa rosyjska bomba 03.10.15, 22:35 KAB-500S - ta "nowa bomba" jest na uzbrojeniu WWS od ponad 10 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
gerlalt Re: Nowa rosyjska bomba 04.10.15, 01:37 Ja ciągle twierdzę że anton to debil albo wdowiec! Znajdź se babę a nie ciągle na ręcznym Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: Nowa rosyjska bomba 04.10.15, 09:25 A ty "gerlalt" nie pisz takich bzdur, wtedy i ja uszanuje TWÓJ homoseksualizm... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Nowa rosyjska bomba 04.10.15, 06:50 anton_pl napisał: > pbs.twimg.com/media/CQacbTBWUAApeqR.jpg > Jeszcze takiej nie widziałem, chyba półtonówka? > I ten koleś podwiesza ją gołymi łapkami? Zuch, gieroj. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy13 Re: Nowa rosyjska bomba 05.10.15, 00:39 Tak. KAB-500S, bomba kierowana bezwładnościowo z korektą z nawigacji satelitarnej; może korzystać zarówno z systemu GPS (NAVSTAR) jak i rosyjskiego GLONASS. Taki można powiedzieć odpowiednik JDAM-a. Tylko pomyślana wg trochę innej filozofii: na ile wiem, produkowana jest jako kompletny pocisk, podczas gdy JDAM to zestaw modułów montowanych do korpusu standardowej bomby lotniczej.. Odpowiedz Link Zgłoś