mosze_zblisko_daleka 19.01.06, 17:49 Czy wiecie, znacie co to za projekt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o333 Re: Projekt Nautilus.... 19.01.06, 18:11 nie koniecznie,możesz opowiedzieć pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Projekt Nautilus.... 19.01.06, 20:58 To jest najnowoczesniejsza bron, jeszcze nie uzywana. Napisze pozniej o co tutaj chodzi, czekam na Forumowiczow moze znajda... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aso62 Re: Projekt Nautilus.... 19.01.06, 21:43 mosze_zblisko_daleka napisał: > Czy wiecie, znacie co to za projekt? Laser do niszczenia Gradów. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka Re: Projekt Nautilus.... 19.01.06, 23:35 brawo =2 punkty, to byl projekt izraelsko-amerykanski, na stracenie rakiet katiusza i grad... Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas_1 Re: Projekt Nautilus.... 20.01.06, 00:51 Mógłby się przydać na deszcz katiusz jaki spadnie na was ze strony Hezbollahu po zbombardowaniu Iranu... Nota bene w pełni popieram pozbawienie ajatollahów możliwości zbudowania broni jądrowej,obojętnie jakimi sposobami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Projekt Nautilus.... 20.01.06, 02:19 Sława! Mozna ich przekupić dostawami gazu do Europy. Wtedy dodatkowo bedziemy wpływ na nich ja teraz mamy wpływ na Rosje. I zdywersyfikujemy rosyjskie dostawy. NB skoro mamy nieobliczalnego Putina, to mozemy miec jeszcze nieobliczalnego Kadafiego oraz ajatollachów... Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link Zgłoś
axx61 Re: Projekt Nautilus.... 20.01.06, 03:27 Wiem,wiem ze udajesz zyda. I to w dodatku z Lodzi. Zapewnie slyszales ze w Lodzi bylo sporo zydow. Wcisnij "project nautilus" tych projektow o takiej nazwie bylo kilka. Ale Tobie chodzi o ten amerykansko-israelski ,nieprawdaz? Osobiscie bylem zaangazowany w "Project Sukkah".Dobry projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
mosze_zblisko_daleka dziekuje... 20.01.06, 07:52 Jesli mam wybierac deszcz katiusz lub atomowka, mysle ze kazdy zrobi podobnie. Tylko dziwi mnie dlaczego caly swiat czeka na mnie. Wczoraj w Tel Awiwie byl kolejny atak kamikaza na ludzi. On sam rozerwal sie, raniac ponad 30 osob. Prezydent Iranu byl w Damaszku i dal forse,prezydent Syrii wydal rozkaz (udaje greka ze nic nie wie) i Dzihad wypelnil... (nie wiem czy media podali to wcale) Odpowiedz Link Zgłoś