28.04.07, 09:25
jakoś tak smiesznie jeden z okupantów pieknego kraju irak,nie mógł przelecieć
nad tym krajem. prosili ten demokratyczny iracki rząd o pozwolenie na
przelot, a ten rząd coś mieszał-pozwalał,nie pozwalał. i w końcu nie pozwolił.
to znaczy chyba ze faktycznie ten irak jest już w pełni samowładny. bo nie
smiem przypuszczac zeby usańce wtrącali się w takie sprawy jak loty nad
obcym,nieokupowanym terytorium. ale może sie mylę.
Obserwuj wątek
    • jopekpl Jak zwykle.... 28.04.07, 09:41
      groch z kapustą, czyli niezrozumiale głupio i śmiesznie,dobra rada znajdź inne
      zajęcie bo pisanie ci nie wychodzi.
      • wojciech6j Re: Jak zwykle.... 28.04.07, 09:46
        To trauma po śmierci ukochanego sojuza sowietskich socjalisticzieskich
        riespublik.
        • billy.the.kid Re: Jak zwykle.... 28.04.07, 10:45
          jak zwylke przydupasy busiowi nie potrafią zrozumieć polskiego języka.

a tak poważnie.kto może nie pozwolic przelecieć na terytorium suwerennego
          państwa takiemu na ten przykład upiornemu blizniakowi.-władze irackie czy tez
          może jakieś wydumane amerykanskie. tak zanim busiowcy odpowiecie-pomyślcie.
          • matrek Re: Jak zwykle.... 28.04.07, 18:34
            Baba-Jaga?
            • billy.the.kid Re: Jak zwykle.... 28.04.07, 19:41
              na mietle.
          • jopekpl Re: Jak zwykle.... 28.04.07, 21:11
            billy.the.kid napisał:

> jak zwylke przydupasy busiowi nie potrafią zrozumieć polskiego języka.
            >
            Bez jaj jak to co prezentujesz nazywasz językiem polskim to ja przepraszam ale
            współczuję twojej polonistce,to już misza kazak i o333 jak mniemam Rosjanie z
            krwi i kości posługują się lepszą polszczyzną,a twój język jest na poziomie co
            najwyżej mosze ,z tym ze on przynajmniej pisze z sensem tak ze można go
            zrozumieć.
            I nie ma to nic wspólnego z sympatiami politycznymi.
            • billy.the.kid Re: Jak zwykle.... 28.04.07, 21:25
              nie przepraszaj-w dalszym ciągu nie rozumiesz-trudno.już tego nie opanujesz.
              język polski jest piękny-ale trudny. dla ciebie nie do przeskoczenia.
              • jopekpl Re: Jak zwykle....cd 29.04.07, 10:54
                billy.the.kid napisał:

> nie przepraszaj-w dalszym ciągu nie rozumiesz-trudno.już tego nie opanujesz.

Widzisz koleś i znowu bez ładu i składu,a niby za co miałbym ciebie
                przepraszać ? za to ze gamoń jesteś i nie potrafisz nic napisać z sensem i
                poprawnie gramatycznie(o błędach ortograficznych nawet nie będę wspominał,a
                umiejętność obrazowego wyrażania myśli w miarę poprawnie gramatycznie
                polszczyzną posiadają już przeciętni szóstoklasiści, jak widać jednak tobie nie
                było po drodze do szkoły.Z reszta co tu gadać czyny mówią za siebie wystarczy
                choć pobieżnie przejrzeć twoje posty .
                > język polski jest piękny-ale trudny. dla ciebie nie do przeskoczenia.
                Nie jestem i nigdy nie byłem orłem z ortografii,ale moja umiejętność
                posługiwania się słowem pisanym i tak o niebo przewyższa twoje, nie do
                nadrobienia braki w tej dziedzinie.
                ps
                "poddupniki" to jest to czym powinieneś się zająć;-))
                • ja_adam Re: Jak zwykle....cd 29.04.07, 12:09
                  Nawet jeśli nie pisze poprawnie, wypadałoby grzecznie odpowiedzieć na jego
                  pytanie. Nie każdy rozumie jak wygląda przelot nad strefą działań wojennych,
                  strefa zamkniętą itp.
                  Też jestem ciekaw jak wygląda procedura przelotu w bezpiecznym korytarzu.
                  Oczekiwanie 6 godzin na decyzję to chyba jakiś absurd.
                  • axx611 Re: Jak zwykle....cd 29.04.07, 13:01
                    Bardzo dobra decyzja powiedzmy rzadu irackiego czy USA. Policzek dla polskiej
                    soldateski. I tak mieli szczescie ze nie zostali straceni. Na pokladzie byl
                    chyba ...kapelan.
                  • jopekpl Re: Jak zwykle....cd 29.04.07, 15:29
                    ja_adam napisał:

> Nawet jeśli nie pisze poprawnie, wypadałoby grzecznie odpowiedzieć na jego
                    > pytanie.

I w tym problem ,ja tam nie widzę żadnego pytania,a jedynie jakiś monolog nie
                    wiadomo do kogo skierowany,a kolega widzi tam zawarte pytanie??

> Też jestem ciekaw jak wygląda procedura przelotu w bezpiecznym korytarzu.
                    > Oczekiwanie 6 godzin na decyzję to chyba jakiś absurd.

Nie wiem jak wygląda procedura przelotu w bezpiecznym korytarzu ,ale w
                    przypadku naszego premierka sprawa jest prosta,Polski premier miał wyznaczoną
                    godzinę przelotu, i się spóźnił z powodu głosowania nad wyborem marszałka
                    sejmu i chciał przelecieć przez strefę w czasie jemu nie przyznanym,logiczne
                    jest ze mu nie pozwolono i kazano czekać na następny wolny termin.
                    Jakby nie patrząc cała sprawa przeczy teorii billego o rzekomej okupacji Iraku
                    przez nasze wojska ,bo też jaki to okupant pytał kiedykolwiek przedstawicieli
                    okupowanego kraju o pozwolenie na przelot nad okupowanym krajem?
                    • ja_adam Re: Jak zwykle....cd 29.04.07, 16:02
                      Zobacz jaki jest ruch na lotniskach, jak się pojawi samolot który musi lądować
                      to przecież nie każą mu czekać 6 godzin na decyzję o pozwoleniu!!!
                      Myślę, że głowa państwa powinna być traktowana priorytetowo.

Podobnie jak jedzie rządowa kolumna samochodów przez miasto.
                      Kilkaset tysięcy ludzi cierpi z powodu korków a tu nie mogli wyznaczyć
                      bezpiecznej strefy dla 1 samolotu?
                      • jopekpl Re: Jak zwykle....cd 29.04.07, 16:30
                        ja_adam napisał:

> Zobacz jaki jest ruch na lotniskach, jak się pojawi samolot który musi lądować
                        > to przecież nie każą mu czekać 6 godzin na decyzję o pozwoleniu!!!
                        > Myślę, że głowa państwa powinna być traktowana priorytetowo.
                        No właśnie ruch jest duży dlatego przeloty jak i lądowania są ściśle
                        kontrolowane,pomyśl sobie co by było gdyby każdy sobie latał jak chce,tak jak
                        sobie wymyślił nasz prezio,jak jest jakaś awaria i samolot musi lądować to mu
                        się to umożliwia w miarę na najbliższym lotnisku.Samolot premiera awarii nie
                        miał a jedynie spóźnił się z przelotem i to z własnej winy,i nikt nie kazał im
                        czekać w locie a skierowano ich na bezpieczne lotnisko.

> Podobnie jak jedzie rządowa kolumna samochodów przez miasto.
                        > Kilkaset tysięcy ludzi cierpi z powodu korków a tu nie mogli wyznaczyć
                        > bezpiecznej strefy dla 1 samolotu?
                        Ależ wyznaczyli tylko się ten samolot nie zjawił, co też mogli potraktować jako
                        lekceważenie ich pracy,niestety kaczorek zapomniał że tam nie jest u siebie i
                        nie może robić co chce.
                        • billy.the.kid Re: Jak zwykle....cd 30.04.07, 09:45
                          jopeczku- i tak cię lubię.
                          fajne-my tacy zdziebko mniejsi oku[anci- a tu ci najwięksi okupanci pokazuja w
                          jak głębokim powazaniu mają wspólników i ich głównego szefa gangu.
                          • jopekpl Re: Jak zwykle....cd 30.04.07, 16:05
                            billy.the.kid napisał:

> jopeczku- i tak cię lubię.
                            > fajne-my tacy zdziebko mniejsi oku[anci- a tu ci najwięksi okupanci pokazuja
                            w
                            >
                            > jak głębokim powazaniu mają wspólników i ich głównego szefa gangu.

To prawda i to nie zaprzeczalna,z tym że od dawna znana większości ludzi na
                            tym forum,a co za tym idzie żadna z tego sensacja ani wielka sprawa.
                            • billy.the.kid Re: Jak zwykle....cd 30.04.07, 16:28
                              jest to prawda niezprzeczalna, ale jakoś tak smiesznie dotychcczas nie dotknęło
                              to GŁÓWNEGO polskiego okupanta. tych małych olewali,ale teraz sam najwaznieszy
                              został sprowadzony do parteru.

wróć jasieńku z tej wojenki ,wróć.
            • adam_al Re: Jak zwykle.... 30.04.07, 17:23
              > Bez jaj jak to co prezentujesz nazywasz językiem polskim to ja przepraszam
              > współczuję twojej polonistce

Nie przesadzasz z tym czepianiem się. Rozumiem gimanzjum, ale jak na trzecią
              klasę sz.p. to wcale poloniska nie misi być taka najgorsza (choć oczywiście z
              tymi wcześniejszymi emeryturami dla nauczycieli to przesada).

To na tyle, a teraz w temacie i stylistyce:

jakoś tak mi się wydawać, że kaczka co być nasza reprezentant przydupasy
              busiowi nie być odesłana przez samozwańcza rząda więlbłądzia kraina, wydawać
              się przyczyna prozaiczna, jakaś dupa być w kontrola lotu i myśleć że kaczka do
              ciepłych krajów przylecieć, ale to być ornitologa i ponieważ z pirotechniczna
              araba i gniazda lęgowe czasem w niebyt wylatywać, kontrola lotów w trosce o
              kaczka na przelot nie zezwolić.

• billy.the.kid Re: Jak zwykle.... 30.04.07, 17:39
                pawiem i papugą.
                a biega o to ze tzw. polcy polityce, bez względu na barwę w dalszym ciągu
                myśłą że są pępkiem swiata.uściski z blairami, buszami itd. a faktycznie miała
                nasza najjaśniejsza rz-plita swoje 5 minut w czerwcu 89.-nie wykorzystano
                szansy-więc należy wrócić na swoje miejsce bez prężenia wątłych muskułów.
              • odyn06 Re: Jaja na niebo 30.04.07, 22:40
                Adam.Coby kaczka mogła polecieć, to jedna taka musi sie pofatygować coby zgłosić
                co i jak, komu trzeba że ważna kaczka lecieć. Jak ważna kaczka lecieć, to
                kontrola zganiać wszystkie gęś i wróbel i robić miejsce na niebie dla ważna
                kaczka. Kontrola czekać i czekać, ważna kaczka nie lecieć nie lecieć, a gęś i
                wróbel się wk...ać i gęgać i ćwierkotać do International Air Transport
                Assossation na burel na niebo co jedna kaczka robić. Jak VIP-kaczka wylecieć 3
                hours za późno, to Sofia ją przepuścić, ale dalej to już kontrola wróbel i gęś
                puścić i jest piekło na niebo. Kaczka musi czekać, aż kontrola gęś i wróbel
                wygonić coby zrobić dziura w niebo dla kaczka. Kaczka czekać, czekać i się
                dąsać, kontrola dziury szukać i szukać i nie wiadomo kiedy znaleźć bo w nocy
                dużo sowa i nietoperz chce latać , a 10 km na dole wojna miedzy orzeł białogon
                i sęp ścierwnik być. Kaczka wrócić do gniazda i mówić, że kontrola do guano, a
                kontrola krakać że niebo nie tylko dla kaczka i niech gniazdo kaczka
                przestrzegać procedura co są w świat ptak na niebo. Howgh, skończyć!
                • adam_al I w ten .. 30.04.07, 22:45
                  ornitologiczny sposób Odyn06 wyjaśnił wszystkim niezorientowanym kulisy całego
                  wydarzenia.
                  :-)
                  • jopekpl Re: I w ten .. 01.05.07, 18:52
                    adam_al napisał:

> ornitologiczny sposób Odyn06 wyjaśnił wszystkim niezorientowanym kulisy
                    całego
                    > wydarzenia.
                    > :-)
                    Kuwa mać czemu ja nie umieć tak pinknie rymować???
                    adam i odyn świetne teksty ,gratuluję poczucia humoru;-)
                    • odyn06 Re: My jak poeci chyba 01.05.07, 18:58
                      Im więcej wypiją, tym lepiej rymują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka