Gość: ryba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.lodz.mm.pl 16.07.03, 20:56 A ja sprzedam 3 granaty f1, Baflo cal. .357 mag(6in) i tesciowa (dodam kosiarke elektryczna, uzywana). Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.icpnet.pl 16.07.03, 22:52 idz do ruskich i pytaj o magazyki lub lunety, ktorys z kolei zaproponuje "cały zestaw" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.lodz.mm.pl 16.07.03, 22:56 Gość portalu: BeMBeN napisał(a): > idz do ruskich i pytaj o magazyki lub lunety, ktorys z kolei zaproponuje "cały > zestaw" Mam wrazenie ze ten czlowiek taki sprzet moze zwyczajnie wziac z magazynu, wypisujac pokwitowanie. Dlatego sie pyta na forum. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.icpnet.pl 16.07.03, 23:14 Nie kiedys kupowalem kabure u ruskich i dostalem propozycje zakupu "calego zestawu" tak wiec przez analogie doszedlem do poprzedniego posta ps to bylo do mnie czy autora watku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.lodz.mm.pl 16.07.03, 23:16 Gość portalu: BeMBeN napisał(a): > Nie kiedys kupowalem kabure u ruskich i dostalem propozycje zakupu "calego zest > awu" tak wiec przez analogie doszedlem do poprzedniego posta > > ps > to bylo do mnie czy autora watku Oczywiscie rozumiem. Czasem nawet wystarczy tylko poznac "zwyklych ludzi". Pod latarnia najciemniej. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeMBeN Pod latarnia IP: *.icpnet.pl 16.07.03, 23:55 po latarnia to maga ci zwykly szajst wcisac a ruskie to wiadome ze "ni gniotsa ni łamiotsa" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo66 Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.03, 02:05 Ryba, a wędkę chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 11:02 5 tys. + naboje przejdz na czat o 20.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: kupie swd,nspu-3,naboje IP: *.lodz.mm.pl 17.07.03, 12:00 Gość portalu: xxxxxxxxx napisał(a): > 5 tys. + naboje przejdz na czat o 20.00 Ty, a moze ta ryba pod ochrona jest? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś