james_bond_007 15.02.08, 12:32 Co to komu da i co to komu zaszkodzi? Coraz śmieszniejsze są te ich "kontrposunięcia" na tarczę. Nie mają technologii żeby stworzyć odpowiednik to wymyslają jakies farmazony. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misza_kazak [...] 15.02.08, 12:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak [...] 15.02.08, 12:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak [...] 15.02.08, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak [...] 15.02.08, 12:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak [...] 15.02.08, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_uberszturmfuhrer Dzięki Misza,bardzo dużo wniosłeś do tego wątku 15.02.08, 12:56 Oczywiście wszyscy wiedzą co napisałeś. Ciekawe gdzie jest moderator? Wszak powinien usuwać niezrozumiałe posty nie mające nic wspólnego z merytoryczną wartością forum! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Nie ma za co 15.02.08, 13:12 herr_uberszturmfuhrer napisał: > Oczywiście wszyscy wiedzą co napisałeś. Zdanie rusofobow mnie nie interesuje. > Wszak powinien usuwać niezrozumiałe posty nie mające nic wspólnego z > merytoryczną wartością forum! Baranie, to ze ty nic nie rozumiesz po rosyjsku nie znaczy ze post jest nie na temat :) Po prostu dla tych kto zna rosyjski lepiej czytac slowa Putina w oryginale a nie w "tlumaczeniu" GW czy innych zachodnich mediow :) Odpowiedz Link Zgłoś
herr_uberszturmfuhrer Re: Nie ma za co 15.02.08, 13:35 Nie życzę sobie bys wyzywał mnie od baranów czy rusofobów. W co drugim poście są tu linki w zrozumiałym dla wszystkich języku czyli ANGIELSKIM. To nie wynika z rusofobii. Czasy sie zmieniły i obowiązujacym,uniwersalnym językiem obcym w kraju (jak i na świecie) jest ANGIELSKI. Jeżeli to do ciebie nie dociera przenieś się na jakieś forum z końcówką .ru i nie zaśmiecaj tego. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Nie ma za co 15.02.08, 16:37 herr_uberszturmfuhrer napisał: > Nie życzę sobie bys wyzywał mnie od baranów czy rusofobów. Jak zmienisz chocby nika na bardziej normalny to moze zmienie zdanie :) W co > drugim poście są tu linki w zrozumiałym dla wszystkich języku czyli > ANGIELSKIM. 1) Skad infa ze angielski jest zrozumialym dla wszystkich? 2) Putin mowil w jezyku rosyjskim wiec podalem w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: Nie ma za co 15.02.08, 16:56 Twojego nicka jakos sie nikt nie czepia. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Nie ma za co 15.02.08, 17:17 browiec1 napisał: > Twojego nicka jakos sie nikt nie czepia. Ciepiaja sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
herr_uberszturmfuhrer i co misza? 15.02.08, 17:14 Najwyraźniej to ty zostaleś uznany za barana. Niezrozumiałych postów nie ma juz na forum i bardzo dobrze, pierwszy raz z mojej strony brawa dla moderatora. PS.A angielskiego to uczą już w przedszkolu,może przydałby ci się powrót do tamtych czasów,tam mogłbys sobie uzywać "baranów" do woli - az przedszkolanka by cię w kącie postawiła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: i co misza? 15.02.08, 17:21 herr_uberszturmfuhrer napisał: > PS.A angielskiego to uczą już w przedszkolu,może przydałby ci się > powrót do tamtych czasów,tam mogłbys sobie uzywać "baranów" do woli - > az przedszkolanka by cię w kącie postawiła :))) Baranie, jezyk rosyjski uczyli praiwe wszyscy kto jest na tym forum, do tego kolejny raz tobie mowie ze Putin mowil po rosyjsku i dlatego podalem post w oryginale :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Rosyjski to jezyk lokalny a nie swiatowy. 19.02.08, 09:49 misza_kazak napisał: > herr_uberszturmfuhrer napisał: > > > Nie życzę sobie bys wyzywał mnie od baranów czy rusofobów. > > Jak zmienisz chocby nika na bardziej normalny to moze zmienie zdanie :) > > W co > > drugim poście są tu linki w zrozumiałym dla wszystkich języku czyli > > ANGIELSKIM. > > 1) Skad infa ze angielski jest zrozumialym dla wszystkich? > 2) Putin mowil w jezyku rosyjskim wiec podalem w oryginale. > > Odpowiedz Link Zgłoś
marek_101 Re: Nie ma za co 19.02.08, 13:58 herr_uberszturmfuhrer napisał: > > > Oczywiście wszyscy wiedzą co napisałeś. > > Zdanie rusofobow mnie nie interesuje. > a nas nie interesuje twoje zdnaie. Pisz sobie na swoim prywatnym forum a nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 15.02.08, 14:31 Co to komu da i co to komu zaszkodzi? Coraz śmieszniejsze są te > ich "kontrposunięcia" na tarczę. Nie mają technologii żeby stworzyć > odpowiednik to wymyslają jakies farmazony. Żenada. Tak Cię to dziwi, że jeśli w Polsce powstanie amerykańska instalacja rakietowa FR będzie ona na celowniku?? to forum zaczyna już osiągać poziom onetu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 15.02.08, 15:44 Berkut,nie bedz takim pesymista;) Zreszta przeciez wczoraj o tym rozmawialismy, i mialem nadzieje ze w jednym przynajmniej sie ze mna zgodzisz - rosyjskie rakiety tak czy inaczej w Polske wycelowane sa/beda, wiec nie ma co z tego robic wielkiego halo. Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 15.02.08, 16:01 - rosyjskie rakiety tak czy inaczej w Polske wycelowane > sa/beda, wiec nie ma co z tego robic wielkiego halo To czy były wycelowane to nie wiem. Jest znacznie więcej ciekawych celów dla rosyjskich ICBM niż Polska. W sytuacji gdy system NMD u nas powstanie z oczywistych powodów baza napewno znajdzie sie na celowniku i z tym poprostu trzeba sie liczyć albo w to wchodzimy i wiemy jakie są tego konsekwencje albo nie . Dziwi mnie tylko to oburzenie u niektórych :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 15.02.08, 16:08 Dlatego ja sie w zaden sposob nie oburzam, tylko jak juz Ci pisalem smieszy mnie to ciagle powtarzanie przez Putina jak zaklecia zdania o przecelowaniu rakiet. jakby doszlo do wojny to i tak bylibysmy na pierwszej linni ognia(jak zwykle zreszta), wiec czy rakiety spadlyby na nas o te 5 minut pozniej bo nie byloby amerykanskiej bazy raczej wielkiej roznicy nie robi. A mysle, ze w Rosji nikt na powanie konfliktu z NATO nie bierze,a jesli tak, to pewnie w razie gdyby to NATO atakowalo(bardzo realne;)) plany z czasow ZSRR wiele sie pewnie nie zmienily(czyli ostrzelanie terytorium Polski wzdluz linii Wisly aby zniszczyc przeprawy i zrobic mala strefe niezbyt przyjazna do przejazdu). Dlatego ja od samego poczatku powtarzam - niech sobie Rosja celuje w co chce(bo pieron wie na dobra sprawe w co teraz celuje) a my na swoim podworku tez bedziemy robic co chcemy.Poza tym,jesli bedziemy mieli dobrych negocjatorow(a to czarno widze,ale i tak jest lepiej jak za kaczora) to cos za baze od Amerykanow mona wytargowac,od Rosji za niezbudowanie bazy, mozemy dostac co najwyzej decyzje o przyspieszeniu budowy gazociagu polnocnego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 15.02.08, 23:35 Nalezy od USA jak najwiecej za zgode na baze wytargowac a argumentow ze baza jest potrzebna dostarcza sama Moskwa z zawzietoscia ja oralnie zwalczjaac!Nie przypominam sobie czy tak samo postepowala jak USA zbudowaly dwie bazy u siebie.Czy tamte bazy nic nie zmienialy sferze militarno-politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 10:10 Browiec Mylisz skutek z przyczyną!:) To Amerykańskie plany przewidywały uderzenie atomowe na linii Wisły a nie Radzieckie!:) Toż gdyby w ZSRR powstały takie plany czyli de fakto zniszczenia własnych linii zaopatrzenia i przerzutu jednostek uderzeniowych z Ukrainy i Białorusi to myślę ,że planista,który by je stworzył bardzo szybko zapoznał by się z metodami śledczymi na Łubiance w kategorii "zdrada ojczyzny"!:) Według planistów Amerykańskich takie uderzenie atomowe("Atomowa Kurtyna") miało odciąć jednostki Północnej Grupy Armii stacjonującej w NRD,Polsce , Czechosłowacji od zaopatrzenia i przerzutu dalszych jednostek uderzeniowych w razie ataku na Europę Zachodnią! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
niec-nota Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 10:12 Przecież Układ Warszawski miał być najbardziej obronnym ze wszystkich obronnych układów militarnych. Chcesz powiedzieć, że ten najobronniejszy ze wszystkich pakt, nie miał planów na wypadek konieczności... obrony? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 11:57 Pewnikiem miał M.C ale o uderzeniach atomowych na własne terytoria to ja raczej ani nie czytałem ani nie słyszałem! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
niec-nota Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 20:47 Jakby "pancerne zagony" NATO dochodziły do linii Wisły, to wątpię czy nadal bylibyśmy przez Sowietów uznawani za "swoje terytorium". Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 18.02.08, 16:21 Wlasnie o to mi chodzilo. Niezaleznie od tego kto i w ktora strone rozwijaalby natarcie, ktoras ze stron musialaby sie w koncu cofac.I przez Polske czy to NATO czy ZSRR by przechodzilo.Wiec i teren gdzie by sie zrobilo atomowe piekielko jest dosc oczywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
niec-nota Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 18.02.08, 18:06 Ale są też szanse dla Polski w innym rozwiązaniu. Gdyby tak wywołać konflikt zbrojny Rosji z Chinami. Chińczycy na pewno nie szliby przez Polskę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Indusi tez:) 19.02.08, 09:58 niec-nota napisał: > Ale są też szanse dla Polski w innym rozwiązaniu. Gdyby tak wywołać > konflikt zbrojny Rosji z Chinami. Chińczycy na pewno nie szliby > przez Polskę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Jestes pewny? 19.02.08, 14:40 niec-nota napisał: > Ale są też szanse dla Polski w innym rozwiązaniu. Gdyby tak wywołać > konflikt zbrojny Rosji z Chinami. Chińczycy na pewno nie szliby > przez Polskę ;) Moze zastosowaliby manewr oskrzydlajacy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aso62 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 20:45 niec-nota napisał: > Przecież Układ Warszawski miał być najbardziej obronnym ze > wszystkich obronnych układów militarnych. Chcesz powiedzieć, że > ten najobronniejszy ze wszystkich pakt, nie miał planów na wypadek > konieczności... obrony? > ;))) W Rosji odtajniono sporo posowieckich materiałów, ale żadnych planów obronnych nikomu się jeszcze nie udało odnaleźć.:( Jak każda prawdziwa formacja rewolucyjna ACz wierzyła tylko w atak. Obrona to domena reakcji, która chce zabezpieczyć swoje zdobycze.:) Odpowiedz Link Zgłoś
niec-nota Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 20:49 aso62 napisał: > W Rosji odtajniono sporo posowieckich materiałów, ale żadnych planów > obronnych nikomu się jeszcze nie udało odnaleźć.:( > > Jak każda prawdziwa formacja rewolucyjna ACz wierzyła tylko w atak. > Obrona to domena reakcji, która chce zabezpieczyć swoje zdobycze.:) Ależ mieli plany obronne! Mieli! Planowali obronę poprzez zajęcie stolicy przeciwnika... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Und reaction erschossen... 19.02.08, 10:00 aso62 napisał: > niec-nota napisał: > > > Przecież Układ Warszawski miał być najbardziej obronnym ze > > wszystkich obronnych układów militarnych. Chcesz powiedzieć, że > > ten najobronniejszy ze wszystkich pakt, nie miał planów na wypadek > > konieczności... obrony? > > ;))) > > W Rosji odtajniono sporo posowieckich materiałów, ale żadnych planów > obronnych nikomu się jeszcze nie udało odnaleźć.:( > > Jak każda prawdziwa formacja rewolucyjna ACz wierzyła tylko w atak. > Obrona to domena reakcji, która chce zabezpieczyć swoje zdobycze.:) Sława! Jak spiewala inna czerwona banda tym razem z zachodu... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 20:00 Zgadzam się. Polska jest na rosyjskiej liście celów jako członek NATO. Jeżeli na tej liście przybędzie jedna pozycja, to Polacy i tak się tego nie przestraszą, a świat nie stanie się niebezpieczny bardziej. Jak b. członek ś.p. Układu Warszawskiego byliśmy na amerykańskiej liście celów. Dzisiaj jesteśmy na liście rosyjskiej i na dobrą sprawę nic się dla nas nie zmieniło. Do tego, że jesteśmy na "jakiejś" liście zdążyliśmy się już przyzwyczaić.I nam z tym przyzwyczajeniem dobrze i niech nas Putin nie straszy, bo my już nie umiemy się bać.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 22:14 Chyba bic. Cala nadzieja jak zwykle w ..kapelanach. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 18.02.08, 16:56 odyn06 napisał: > Zgadzam się. Polska jest na rosyjskiej liście celów jako członek NATO. Na jakiej podstawie robisz takie wnioski?! Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 13:56 Jak to na jakiej? Słucham uważnie rosyjskich generałów, polityków straszących świat odwetem, a poza tym nie jestem palcem zrobiony i umiem myśleć. A w co te wszystkie bajegałowki mają być wycelowane? W brzozowy kibel nad Bajkałem? Warszawa jest przecież większa, to i trafić łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 14:45 odyn06 napisał: > Jak to na jakiej? Słucham uważnie rosyjskich generałów, polityków > straszących świat odwetem, a poza tym nie jestem palcem zrobiony i > umiem myśleć. Nono odynie. Sluchaj dalej :) Na wszelki przypadek powiem ci ze wg. omow miedzy NATO a ROsja, lista celow jest uzgodniona. I POlski tam nie bylo i nie ma. POjawi sie TYLKO jesli w POlsce powstana Amerykanskie bazy. Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 14:52 I ty pragmaticznyj Russkij dagaworom wierisz? Eto tolko listok bumagi. Ja im toże nie dowierjaju.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 14:56 odyn06 napisał: > I ty pragmaticznyj Russkij dagaworom wierisz? Eto tolko listok > bumagi. Ja im toże nie dowierjaju.:-)) Jak na razie ROsja nie zlamala ZADNEJ umowy ktora na siebie wziela! A USA i NATO ciagle lamaja swoje obietnice. W lazdym razie jesli ty jestes na tyle glupi zeby wierzyc jakims emerytowanym wojskowym czy tym bardziej politykom zamiast umowie najsilnejszych militarnie panstw swiata, to juz nei mam pytan :) DObrze dla nas ROsjan ze w wojsku polskim takich idiotow jak ty wychowuja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 15:03 nie o to chodzi :) od nas się oczekuje prawożądności i przestrzegania papierków , zachód ich przestrzega lub nie jak im się żywnie podoba :D , ej to coś tu jest nie w porządku? Jak my łamiemy "jakiś" papierek to rany rany jak wy to cóż widocznie to był zły papierek :) i tylko tego się czepiam . Zresztą każdy wie jak jest i gra swoje Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 15:13 Misza jest sobą. Jak mu brakuje argumentów, to obraża i sypie inwektywami jak nastojaszczy nacjonalist, co nie zmienia faktu, że papier papierem, a zycie życiem:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 15:20 odyn06 napisał: > Misza jest sobą. Jak mu brakuje argumentów, to obraża i sypie > inwektywami jak nastojaszczy nacjonalist, co nie zmienia faktu, że > papier papierem, a zycie życiem:-)) Jakich argumentow mi brakuje odynie? TO ty powolujsz sie na "argumenty" o jakichs pogloskach i populistycznych haslach roznych politykow :))) Jestes zalosny jak zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 15:23 > odyn06 napisał: > jak nastojaszczy nacjonalist, Ale dlaczego nacjonalist? Jestem internacjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
odyn06 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 15:51 Po pierwsze-niepotrzebnie obrażasz ludzi. Po drugie - gdybyś znał zasady dyplomacji, to byś wiedział, że dyplomata dziwi się najbardziej w momencie, gdy mu wierzą. Założę sie, że przy podpisywaniu tej bumagi "wasz" myślał tak: "papier wszystko przyjmie, a my zrobimy jak zawsze-czyli po swojemu" NATO- wiec myślał tak:" papier wszystko przyjmie, a my im i tak nie wierzymy i będziemy im patrzeć na ręce" Po trzecie - szef sztabu SZ FR i dowódca wojsk strategicznych SZ FR to nie magazynier od gaci w garnizonie Dikson. Ich słowa maja swoje następstwa i na nich się powołuję. Po trzecie - zgadzam się, że jesteś internacjonalistą. Czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 16:40 odyn06 napisał: > Po pierwsze-niepotrzebnie obrażasz ludzi. CZy to jest cecha nacjonalisty? Nie wiedzialem.. hmmm.. > Po drugie - gdybyś znał zasady dyplomacji, to byś wiedział, że > dyplomata dziwi się najbardziej w momencie, gdy mu wierzą. Założę > sie, że przy podpisywaniu tej bumagi "wasz" myślał tak: "papier > wszystko przyjmie, a my zrobimy jak zawsze-czyli po swojemu" NATO- > wiec myślał tak:" papier wszystko przyjmie, a my im i tak nie > wierzymy i będziemy im patrzeć na ręce" O rany, jakis ty jestes glupi :)) Myslisz kategoriami kuchni komunalnej :)) > Po trzecie - szef sztabu SZ FR i dowódca wojsk strategicznych SZ FR > to nie magazynier od gaci w garnizonie Dikson. Ich słowa maja swoje > następstwa i na nich się powołuję. Przytocz cytaty Szefu gensztabu lub dowodcy RWSN gdzie mowia ze nasze rakiety sa wycelowane w POlske! Co za bzdury! > Po trzecie - zgadzam się, że jesteś internacjonalistą. Czasami. Zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 16:42 Dokladnie.Raczej watpie zeby w razie konfliktu nuklearnego Rosja czy tez Stany w imie dobra ludzkosci atakowaly tylko ustalone cele.Waliliby we wszystko co sie rusza (lub i nie;) i na drzewo nie spier... Co jest zreszta dosc oczywiste. Papierki i ich podpisywanie ladnie wygladaja dla ludnosci danych krakjow w czasie pokoju i dla politycznych przepychanek. Swoja droga ciekawe jak w tego typu dokumentach byla rozwiazana inna kwestia - przyjmijmy ze jest ustalona lista celow,oba panstwa jak pan Bog przykazal stzelaja tylko po celach ustalonych.Tyle tylko ze np. wojna wybucha w 10 lat po podpisaniu ukladu,a w czasie tych 10 lat Rosja czy tez USA pobudowaly nowe bazy, zamykajac te z listy.I co,w ramach przestrzegania przepisow z umowy strzelaliby po rozsypujacych sie budynkach(lub jedna ze stron honorowo strzalalaby w nic niewarte obiekty sama dostajac po tylku?) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 17:25 browiec1 napisał: > Dokladnie.Raczej watpie zeby w razie konfliktu nuklearnego Rosja czy > tez Stany w imie dobra ludzkosci atakowaly tylko ustalone > cele. Mozesz isc razem w odynem w wiadomym kierunku, bo poziomem rozwoju dorownujecie do siebie :)) W przypadku wojny cyle zostali by wyznaczone od nowa i to zajelo by jakis czas, co w warunkach wojny atomowej znaczy, ze w pierwszej kolejnosci atakuaj cele pierwszorzedne - a Polska OBECNIE nie jest takim celem! Dopiero JESLI bedzie szansa na drugieuderzenie atakuja is ecele drugiej wagi. Dla takich jak wy z odynem, tlumacze po prostemu - o ile w pierwszym przypadku POlska ma szanse na przetwrwanie, ato w drugim przypadku wyparuje w pierwszej kolejnpsci! Nawet wczesniej niz USA, ktore moze jeszcze pol godzinki pozyja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 17:28 No coz,jedynym pocieszeniem pozostaje w takim razie,ze w pierwszym przypadku wyparuje troche pozniej niz Ty,a w drugim bedziemy parowac razem;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 17:30 browiec1 napisał: > No coz,jedynym pocieszeniem pozostaje w takim razie,ze w pierwszym > przypadku wyparuje troche pozniej niz Ty,a w drugim bedziemy parowac > razem;) Nie zupelnie, jesli pierwszy cios naniesie ROsja, to Rosja ze wzgledu na wielkosc przetrwa :) A POslka ze wzgledu ze swoj maly obszar nei ma szans na przezycie. I to wy - czyli ty i odyn - fani USA jestescie winni temu ze odbieracie i waszego narodu szanse na przezycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 17:34 misza_kazak napisał: > browiec1 napisał: > > > No coz,jedynym pocieszeniem pozostaje w takim razie,ze w pierwszym > > przypadku wyparuje troche pozniej niz Ty,a w drugim bedziemy parowac > > razem;) > > Nie zupelnie, jesli pierwszy cios naniesie ROsja, to Rosja ze wzgledu na wielko > sc przetrwa :) A POslka ze wzgledu ze swoj maly obszar nei ma szans na przezyci > e. jeszcze silnieki Waszych rakiet nie zdarza sie dobrze rozgrzac, a juz beta lecialy na Twoja stone pociski amerykanskie I to wy - czyli ty i odyn - fani USA jestescie winni temu ze odbieracie i wa > szego narodu szanse na przezycie :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 19.02.08, 17:35 No to jak rozumiem Ty siedzisz gdzies w srodku tajgi syberyjskiej a nie w jakims wiekszym miescie? Co do Polski to jednak zeby ja calkiem zaorac to troche rakiet by trzeba bylo,a sa wazniejsze cele.Sam zreszta pisales ze celem bylaby baza antyrakiet a nie np. zaklady remontowe w Zurawicy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: I co z tego że Rosja przekieruje rakiety? 16.02.08, 06:08 berkut1 napisał: > - rosyjskie rakiety tak czy inaczej w Polske wycelowane > > sa/beda, wiec nie ma co z tego robic wielkiego halo > > To czy były wycelowane to nie wiem. Jest znacznie więcej ciekawych celów dla > rosyjskich ICBM niż Polska. Tylko ze Polksa jest na celowniku SRBM, a nie ICBM. Z punktu widzenia Polski zas, ta roznica nie ma najmniejszego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Wykpił ich Radek Sikorski:))) 19.02.08, 09:57 Sława! I to wykpił prosto w oczy radzac im aby nie straszyli wojna jadrowa czesciej niz raz na kwartał... :)) Swoja droga ta ruska matra robi sie nudna jako modlitwy hare kriszna. Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś