browiec1 10.06.08, 07:09 wiadomosci.onet.pl/99712,21,0,0,1,pokaz.html Ktos dobrze zapytal w komentarzach skad ten Bell. Niemiecki? Bo u nas zdjaesie jeden tylko jest? No i ile w koncu ma byc tych smiglowcow w Afganie, po 3 czy 4 sztyki Mi-24 i Mi-8? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azyata Wydaje mi się 10.06.08, 10:20 Że to niemiecki smigłowiec. Na zdjęciach na płycie lotniska jest kilka postaci w mundurach Luftwaffe. Więc albo są to zdjęcia z niemieckiego lotniska (jak te górskie zapewne z Alp) albo Niemcy przylecieli razem z Polakami do Krzesin. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Nasi wracaja z niemieckiego szkolenia 10.06.08, 12:49 wiadomosci.onet.pl/99712,21,3,0,1,pokaz.html Trzeba umieć szukać i być spostrzegawczym,a nie się głupio pytać. Na ogonie ma niemiecką flagę. Odpowiedz Link Zgłoś
axx611 Re: Nasi wracaja z niemieckiego szkolenia 11.06.08, 03:54 No coz soldateska nie ma co wyslac do Afganistanu. Z Niemiec wrocily calo i szczesliwie. Czy wroca z Afganistanu? Chyba jeden extra kapelan bedzie w tym zespole naprawde potrzebny. I tak to biedny kraj stara sie angazowac w nie swoje sprawy bez zadnych korzysci a wiadomo juz dzisiaj ze soldateska nie otrzyma nic od USA no i zadnej tarczy nie bedzie z czego cieszyc sie nalezy.Smutne zludzenia soldateski. Odpowiedz Link Zgłoś