t.king 15.01.04, 21:18 raz wędlinka,raz kurczaczek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.king Re: żeby życie miało smaczek... 15.01.04, 21:24 raz piweczko,raz koniaczek! czy też jestem bi??? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: żeby życie miało smaczek... 15.01.04, 21:25 t.king napisał: > raz piweczko,raz koniaczek! > czy też jestem bi??? zalezy z kim pijasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: żeby życie miało smaczek... IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.01.04, 21:27 kingu ,opowiedz nam o sobie. na ciebie tez chcemy mieć haka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: żeby życie miało smaczek... 15.01.04, 21:41 pracuje w UM,dorabiam w pogotowiu,w soboty udzielam korepetycji z matematyki,a w niedziele wszystko jest dla (wierzącego) mnie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: żeby życie miało smaczek... IP: *.awacom.pl 16.01.04, 08:44 bi zboczkow nie lubie... ale jem i wędline i kurczaczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:42 t.king napisał: > raz piweczko,raz koniaczek! > czy też jestem bi??? jestes raczej e....bidula a winiula... prosze t.krola? a absynty? a winiaczek? a wodeczka? a trojniaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: a czy ja jestem poli? 15.01.04, 21:46 jeżeli jednego wieczoru to Ty jesteś s/m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz pomidor, raz k Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:48 t.king napisał: > jeżeli jednego wieczoru to Ty jesteś s/m s/m - superman? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu mialo byc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:51 raz pomidor, raz kabaczek raz prawdziwek, raz czosnaczek, raz jedynak, raz blizniaczek he, he ale sie powklejalo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: mialo byc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 21:54 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > raz pomidor, raz kabaczek > raz prawdziwek, raz czosnaczek, > raz jedynak, raz blizniaczek raz rybka, raz raczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: mialo byc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:31 Gość portalu: cygne napisał(a): > raz rybka, raz raczek > :) raz muchomor, raz koźlaczek Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: a czy ja jestem poli? 15.01.04, 21:58 > > s/m - superman? halo pani L. koleżanka prosi o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:23 skleroziz multi... sado-macho... Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: a czy ja jestem poli? 15.01.04, 22:37 SM stwardznienie rozsiane?? T.King Tyranosaurus Rex ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:14 s/m - stary moczymorda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 15.01.04, 23:16 syn marnotrawny lub ac\dc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.01.04, 23:17 spoldzielnia mieszkaniowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 15.01.04, 23:20 juz wiem stal mielec, albo sylwester matczak !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:30 szczyt możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.01.04, 23:32 a jak nie mieszkaniowa, to mleczarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 15.01.04, 23:33 synek mamy... Deja Vu wyobraz sobie chciałem sobie tu poczte strzelic ale ktos ma juz zinek wiec porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:48 czeski błąd w skrocie miejscownika (Sm.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:42 ja synek? hm, moze jak mam "kota" to i testosteronu nadto tyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 15.01.04, 23:50 hhahhha , a to o Tobie? Oj sorka :))) myslałem ze takie słowotwórstwo po prostu na watku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:58 a prosze najpierw nazwal s/m, potem panna L sie zaslania...a ty czlowieku ton w domyslach... bul, bul Gość: Déjá vu 15.01.2004 21:42 odpowiedz na list t.king napisał: > raz piweczko,raz koniaczek! > czy też jestem bi??? jestes raczej e....bidula a winiula... prosze t.krola? a absynty? a winiaczek? a wodeczka? a trojniaczek? t.king 15.01.2004 21:46 odpowiedz na list jeżeli jednego wieczoru to Ty jesteś s/m Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: a czy ja jestem poli? 15.01.04, 23:50 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > ja synek? > hm, moze jak mam "kota" to i testosteronu nadto tyz sobie miodzcie ja spac musze spokojnych marzen a jutro: spotkanie murowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.01.04, 23:58 żeby życie miało smaczek, raz kobyłka, raz prosiaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:59 spokojnych mruczanek sennych marzen slodkiego morfeusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 16.01.04, 00:01 sedna miłosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:08 surowa miara Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: a czy ja jestem poli? 16.01.04, 00:03 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > spokojnych mruczanek > sennych marzen > slodkiego morfeusza swietnie mowisz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:08 spij molu ..ksiazkowy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: a czy ja jestem poli? 16.01.04, 00:10 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > spij molu ..ksiazkowy ;))) sobie mrucz..., spadam miekko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 16.01.04, 00:11 mozy czy morzy mnie nie pomorzy spac spadam serialnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:12 sama musze...sobie mruczec spijcie marki (nocne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 16.01.04, 00:09 Sen morzy Spijcie miło spadam sennie marzyc dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:11 na "d" ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: a czy ja jestem poli? 16.01.04, 00:11 Gość portalu: zinek napisał(a): > Sen morzy > Spijcie miło > spadam sennie marzyc > > > dobranoc spijajcie marzenia;) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:15 ojro1 napisała: > spijajcie marzenia;) > dobranoc ...stapajac miekko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: a czy ja jestem poli? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 00:23 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > ojro1 napisała: > > spijajcie marzenia;) > > dobranoc > ...stapajac miekko w skarpetkach marsz! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 00:24 stopy myc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: a czy ja jestem poli? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 11:13 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > stopy myc! stpy myte spalam miarowo (za oknem: sniegiem miota, staje sie malkontencka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? IP: *.adsl.xs4all.nl 16.01.04, 12:01 Sama Mowa Sobie Mozna Sporo Manipulowac Straszny Mentlik Slow Mam Sluchajac Milych Was Slodka Mimoza Strasznie Marudzi Stary Malkontent Smiesznie Mnie nudzi Spadam Mimowolnie Sluchac Muzyki Sado Masochizm Szuka Madrej publiki Sciskam Mocno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: a czy ja jestem poli? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 13:57 Gość portalu: prawdziwy_facet napisał(a): > Sama Mowa > Sobie Mozna > Sporo Manipulowac > Straszny Mentlik > Slow Mam > Sluchajac Milych > Was > > Slodka Mimoza > Strasznie Marudzi > Stary Malkontent > Smiesznie Mnie nudzi > > Spadam Mimowolnie > Sluchac Muzyki > Sado Masochizm > Szuka Madrej publiki > > Sciskam Mocno een slim mannetje;) (oczywiscie w znaczeniu: madra glowa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? IP: *.adsl.xs4all.nl 16.01.04, 14:40 Europejka:-) Ik ben verbaasd! Spreek je nederlands? Warme groeten xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: a czy ja jestem poli? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 15:19 Gość portalu: prawdziwy_facet napisał(a): > Europejka:-) > Ik ben verbaasd! Spreek je nederlands? > Warme groeten xxx Dank je wel. Natuurlijk spreek ik Nederlands, waarom niet? Ik was een tijdje in Lisse, (weet je waar dat is?) en ik houd van deze taal en de mensen in Nederland :) hartelijke groeten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? IP: *.adsl.xs4all.nl 16.01.04, 15:57 Nou ja, dat heb ik echt niet verwacht:-) Heb je nederlands gestudeerd? Maar nu woon je in Polen, neem ik aan of nog steeds in Lisse? Vond je het goed hier? Tsja, ik ben dol op de zuid-europeese mentaliteit, maar NL is oke:-) een Slimme Meid van mij bent jij Ale zeby na nas tutaj nie nakrzyczeli bede kontynuowac ten dialog S/M'owski w jezyku ojczystym. Strasznie Mi Sie Milo (rymowanym) Slowem Mowilo PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 16.01.04, 16:10 Szybkie Małe piwka :P:P:P:P eee... nie wyszło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: a czy ja jestem poli? IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 18:00 Gość portalu: prawdziwy_facet napisał(a): > Nou ja, dat heb ik echt niet verwacht:-) Heb je nederlands gestudeerd? > Maar nu woon je in Polen, neem ik aan of nog steeds in Lisse? > Vond je het goed hier? > Tsja, ik ben dol op de zuid-europeese mentaliteit, maar NL is oke:-) uff, ik was boodschappen doen en al ben ik terug:) Nederlands heb ik in Duitsland geleerd, ik was op de universiteit voor vertalers en tolken (ik weet het niet precies hoe deze school op Nederlands heet?) en daar heb ik Nederlands als tweede taal gestudeerd (de eerste was Duits). In Lisse was ik om de taal te leren (vooral te spreken) en nou woon ik in Duitsland (München). Ik ben zo blij met iemand, dat wil zeggen met jou, Nederlans te kunnen praten:)) Maar daar moeten wij Pools spreken, tot mijn spijt;) Bedank voor de korte conversatie:)) > > een Slimme Meid > van mij > bent jij > jij bent zo mooi;) > Ale zeby na nas tutaj nie nakrzyczeli bede kontynuowac ten dialog S/M'owski w > jezyku ojczystym. ok:)) pozdrowienia > > Strasznie Mi > Sie Milo > (rymowanym) > Slowem Mowilo > > PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 19:28 se mimochodem sennie mruknę: słota mnie skubana męczy słonka mało spiker meteo same mizerne słowa mówi - sadysta mały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne żeby życie miało smaczek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 20:14 w taki dzień jak dziś? :)) bardzo ciężki, czy tylko mi sie wydaje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: żeby życie miało smaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 20:27 strasznie mizerny - samochód (matoł!) stanął mi skubaniec mały stapiona milczę... Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: żeby życie miało smaczek 16.01.04, 20:38 smakowac mleko ----- "Doroslych trzeba sluchac bo niedlugo umra." Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: żeby życie miało smaczek 16.01.04, 20:49 stereo machlojki smarkaty muł smatrij michaił skopać meduze sarkastyczna masochistka smoczy mulat Spindalam na Miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu T.KING!!! czy KTOŚ mi wreszcie wyjasni.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 21:53 czymś mnie nazwał? s/m, s/m, s/m ... nazwał, ogon zawinął i wiuuuut se poszeeeeeeedł a ja/my tu w domysłach giniemy >sdb napisał: >smoczy mulat śmieszno mi!!! pozdrawiam, szantrapa miażdżysta sekutnica miechowata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: T.KING!!! czy KTOŚ mi wreszcie wyjasni.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 22:14 stara matrona sadyby małżona sarkastycznie miluchna serdeczna morduchna Odpowiedz Link Zgłoś
wsn Re: T.KING!!! czy KTOŚ mi wreszcie wyjasni.... 17.01.04, 00:47 short message Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: T.KING!!! czy KTOŚ mi wreszcie wyjasni.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 00:48 zaiste intrygujace ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: T.KING!!! czy KTOŚ mi wreszcie wyjasni.... 17.01.04, 08:58 Stara Mydlarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: T.KING!!! czy KTOŚ mi wreszcie wyjasni.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 22:20 a może nie s/m tylko m/s "Deja'vu'"? biorąc pod uwage ilośc "napędu":))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: żeby życie miało smaczek IP: *.dip.t-dialin.net 17.01.04, 22:26 sdb napisał: > stereo machlojki > smarkaty muł > smatrij michaił > skopać meduze > sarkastyczna masochistka > smoczy mulat > Spindalam na Miasto sprezac miesnie? idziesz do silowni, tej obok cmentarza? a co z rowerem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: żeby życie miało smaczek IP: *.adsl.xs4all.nl 19.01.04, 11:30 Spaliny Miasta Strasznie Mnie Stresuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? IP: *.adsl.xs4all.nl 19.01.04, 11:39 Hoi Europejka! Hoe was je weekend? Weet je, eerlijk gezegd denk ik dat jouw schriftelijk nederlands beter is dan de mijne:-) he he he Ik heb het in Amsterdam geleerd, maar nooit gestudeerd. Ik woon hier bijna 12 jaar, maar als je in Nederland woont hoor je die taal niet meer als iets bijzonder of zo. Ik heb b.v. 'n echte liefde voor het frans (die ik nog niet kan spreken), maar weet het zeker dat als ik in Frankrijk zou gaan wonen, die liefde ook gauw voorbij zou zijn. De warme groeten van jouw amsterdamse vriend:) PS. Munchen moet zeker een mooie stad zijn. Ben nooit geweest. Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: a czy ja jestem poli? 19.01.04, 12:19 szkoda,że własna choroba Cię nie stresuje,tfu zboczenie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 19.01.04, 12:40 t.king:-) Na wstepie pozdrawiam cieplo:-))) A teraz mala rada: Poszukaj w encyklopedii medycyny znaczenia slowa: "choroba", a nastepnie odnosnik do orientacji seksualnej czlowieka. Zycze powodzenia!:-) Tylko powertuj nowa encyklopedie, a nie ta sprzed 20 lat, zartownisiu, uparciuchu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: a czy ja jestem poli? 19.01.04, 13:03 przecież się poprawiłem,że to nie choroba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 19.01.04, 13:16 To poszukaj slowa:"zboczenie" Encyklopedia powie to samo:-))) I tak twierdze, ze niezly z ciebie zartownis! Poczucie humoru najbardziej cenie u ludzi!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu t.king, witaj o nieobecny a z dawna wyczekiwany! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.01.04, 12:42 raz choroba, raz zboczenie stresik raz, niewyjasnienie ;))) uklony Déjá vu - albo i nie, bo moze m...cos tam e...jak to bylo, co jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: t.king, witaj o nieobecny a z dawna wyczekiwa IP: *.iweb.pl 19.01.04, 13:07 Style modern Pozdrawiam Deja Vu :))) Nie ma to jak miec wolne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: t.king, witaj o nieobecny a z dawna wyczekiwa IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.01.04, 15:51 Sierotka Marysia tylko nie spowolniej przez to wolne :))) uklony,Déjá vu Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: t.king, witaj o nieobecny a z dawna wyczekiwa 19.01.04, 13:22 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > raz choroba, raz zboczenie > stresik raz, niewyjasnienie > ;))) Mowi sowa Madra glowa To nie zadna Tam choroba Tylko zarty Tu stroicie By weselsze Bylo zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: t.king, witaj o nieobecny a z dawna wyczekiwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 20:31 prawdziwy_facet napisał: By weselsze > Bylo zycie ---------- Czy weselsze ono? Jak do dziś mi niewiadomo Czymże t.king mnie mianował nieźle sobie to zmiarkował no... a może sam już nie wie i się zaszył w jakim krzewie, siedzi, myśli, tęży zwoje „co s/m ma znaczyć moje jak wyjaśnić skoro pustka w głowie zacnej t.kinguszka?” reszta forum dopisała co s/m ta znaczyć miała boki se więc tu zrywajmy no, bo wątek całkiem fajny Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Fraszka dla t.kinga 19.01.04, 17:22 t.king napisał: > szkoda,że własna choroba Cię nie stresuje,tfu zboczenie Mily czlowiek Ci wyjasni Bez podtekstow I bez wasni Ze zboczenie To nie zadne Choc twoj umysl Niech odgadne Rozum prosty masz I basta Biseks ego Twe przerasta :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: a czy ja jestem poli? 19.01.04, 13:08 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > a absynty? a winiaczek? > a wodeczka? a trojniaczek? > > jak spożyjesz jednego wieczoru to jesteś S/M > Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 19.01.04, 13:25 t.king napisał: > Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > > > > a absynty? a winiaczek? > > a wodeczka? a trojniaczek? > > > > jak spożyjesz jednego wieczoru to jesteś S/M > > S/M??? Stara Moczymorda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.01.04, 15:48 stanowcza mieszara Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 20.01.04, 10:22 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > stanowcza mieszara Slowotworstwo Wacpanny Imponujace jest Przyjmij moja droga Pojednania gest Jam nie wiedzial Zes Ty dama Zanim tajemnicy Nie zdradzilas sama Wierszem walczym razem Na stronicach tych Poetki zawszem szukal W skrytych marzeniach mych :-))) PS: Ale tam nad slowkiem "deja" w Twoim nicku - Ma Belle - drugi akcent ma byc w odwrotna strone en francais, n'est-ce pas? Tu es presque parfait en poesie:-))) Je t'adore beaucoup! Bises d'un mec bisexuel hollandais qui prefere les femmes polonaises:-) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Oda do Deja Vu 20.01.04, 10:25 Ten text u gory to byla Oda do Deja Vu. Mon PC est plus fort, merde! :-) Za szybko mi sie wkleilo Tout sie popierdzielilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Oda do Deja Vu IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 12:05 why oda? czasu szkoda! taka teraz moda? kiedys powiadali - lana woda Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Oda do Deja Vu 20.01.04, 12:49 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > why oda? > czasu szkoda! > taka teraz moda? > kiedys powiadali - lana woda Lana woda zdrowia doda humor dobry to nie szkoda czasu sporo a wiec oda mnie nie nagli spiechu zwoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smętnyś man'ie? Re: Oda do Deja Vu IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 12:21 i nie "merdaj" zlowieszczo, bo wdepniesz jeszcze w to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Oda do Deja Vu IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 12:23 no... i mnie sie (autorstwo) powklejalo powyzej na opak Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Oda do Deja Vu 20.01.04, 12:53 Gość portalu: smętnyś man'ie? napisał(a): > i nie "merdaj" zlowieszczo, > bo wdepniesz jeszcze w to ;) Wdepnac latwo w Amsterdamie moje mile dobre panie pieskow tutaj cala moc wdepnac mozna nie raz w noc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Oda do Deja Vu IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 13:14 a i w polsce wdepnac latwo pieskow przeca u nas nadto, mozna tez, choc niefizyczne ugrzazc w tym czyms sporadycznie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: Oda do Deja Vu 20.01.04, 15:35 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > a i w polsce wdepnac latwo > pieskow przeca u nas nadto, > mozna tez, choc niefizyczne > ugrzazc w tym czyms sporadycznie Problem znowu to nie taki Holenderskie mam chodaki Codzien czyszcze butki swe I omijam kupki psie Nawet jesli w jedna wejde To lazienke znow podejde Woda z kranu, w rece szmatka I skonczona pieskow gratka Ale wiem co w mysli bucha Uczuciowa zawierucha Mozna w bagno wejsc moralne Lecz czy ono nielegalne? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu !!! ZAKONCZeNIE !!! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 16:36 bagno? wydźwięk niemoralny? raczej zapach ma nachalny więc omijać radzę i Ci by nie wyszły z Tego nici... ADMIN zaraz powie nam, że to nieładnie gdy się DWOJE JENO bawi w rymy składnie Wątek może wylądować przez to na dnie bez odbioru idę pić sok z... muchomorów ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 11:58 Słowotworstwo mówisz Pan? ...rodem z Jasnej Góry! częstochowskim rymem trąca, drżą klasztoru mury od tej czkawki, wspominania. Mówisz: "Pojednania Gest"? Schowajmy pazury? Czy to jakiś test? ...a czy one wyciągnięte kiedy były? e... coś kręcisz adwersarzu miły. Dla Trueman'a ukłony, uważaj na wrony, miej mucio mamony, szczęścia ze dwie tony, ps. zaś "parlowac" mnie nie nada Déjá vu stąd znowu spada. "poetycznie perfekcyjna prawie"? - biholender słodzi damie. Tfu, ja w miodzie nie gustuję! za: "uwielbiam, cmok" - dziękuje ;))) a z tą kreską akcentową - racja Twoja lecz uboga klawiatura moja ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Do deja vu 20.01.04, 13:08 Wiersz twoj piekny caly taki Serce moje szlo w buraki Zanim mysli tu wykluje W ksiazce madrej powertuje :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: Do deja vu IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 13:20 Wetruj tak wiec, mysli zbierz A co zlego - niezbyt bierz do siebie Panie w Amsterdamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 19.01.04, 15:46 t.king napisał: > Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > > a absynty? a winiaczek? > > a wodeczka? a trojniaczek? > > > > jak spożyjesz jednego wieczoru to jesteś S/M zaciales sie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 19.01.04, 15:55 nie spowalniam :))) Sok Mandarynkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 19.01.04, 16:00 sprawozdanie mecze ..:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinek Re: a czy ja jestem poli? IP: *.iweb.pl 19.01.04, 16:07 styl marny.. stosownie musze w sztywnej mierze stosowac mądrze staranna mowe stylu muzycznego Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 19.01.04, 17:26 Sztywna Matrona Skrzyczala Mezusia Syneczka Miernego Surowa Mamusia Syknela Moralem Szalona Masochistka Struchleli Mezczyzni Stresu Mama bliska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 19:51 Skrzeczą Mizeroty: Surowa Matulka (Synek Małoduszny, Surogat Mężulka) Sążniste Matołki! Skórkowane Molestery! Spaprane Macie Savoir-vivre'u Maniery Stosowniej Może Słowem Mięciutkim Spowić Macierz, Małżonkę Sprężajcie Makówki! spróbujesz milutki? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 20.01.04, 09:06 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > Skrzeczą Mizeroty: > Surowa Matulka > (Synek Małoduszny, > Surogat Mężulka) > > Sążniste Matołki! > Skórkowane Molestery! > Spaprane Macie > Savoir-vivre'u Maniery > > Stosowniej Może > Słowem Mięciutkim > Spowić Macierz, Małżonkę > Sprężajcie Makówki! > > spróbujesz milutki? Strasznie Mnie Skrytykowales Moj Synu Mily:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 10:21 prawdziwy_facet napisał: > Strasznie Mnie > Skrytykowales Moj > Synu Mily:-))) Słowem Mocnym Siekłeś Macierz Sowizdrzale Małżoraku Stąd Maniery Skrytykować Muszę Skoryguj Myśli Stań się Miłym Sprostasz Może... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 20.01.04, 11:04 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > Słowem Mocnym > Siekłeś Macierz > Sowizdrzale Małżoraku > Stąd Maniery > Skrytykować Muszę > Skoryguj Myśli > Stań się Miłym > Sprostasz Może... SLOWEM MOSIEZNYM SROGO MOWISZ SKRUSZONY MRUKNE STRAAAASZNA MASAKRA SMUTNO MI :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 12:16 smętnyś man'ie? strapionyś mocno? spuchłeś marudząc? serdeczne MeaCulpy stosuj miarkowanie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet Re: a czy ja jestem poli? 20.01.04, 12:41 Gość portalu: Déjá vu napisał(a): > smętnyś man'ie? > strapionyś mocno? > spuchłeś marudząc? > > serdeczne MeaCulpy > stosuj miarkowanie ;))) OSTRY JEZYK PANI MASZ SLOW OGNISTYCH KOPNIAK DASZ JAM NIE ZNOWU TAKI ZLY CHOC Z UST TWOICH ISKRY SZLY :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 20.01.04, 13:32 iskry?, kopaniak?, ostry jęzor? czy rzec chcesz żem jest ja jędzą? ;))) prawdy może jesteś blisko... odlatuję na zamczysko kłaniam się nisko zawadzając o rżysko ale ślisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjá vu Re: a czy ja jestem poli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 20:02 Gość portalu: zinek napisał(a): > styl marny.. > stosownie musze > w > sztywnej mierze > stosowac mądrze > staranna mowe > stylu muzycznego sprawozdanie męcząc same mądre słowa mieszaj soczystą mową sięgnij mistrzostwa Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_facet S/M??? 20.01.04, 10:37 Skorygowac Mozna Srodowisk Miedzynarodowych Staromodna Moralnosc? S/M Swieza Moda Sztuka Mowienia Sucha Magazynierka Seksualizm Metropolii? Odpowiedz Link Zgłoś