Dodaj do ulubionych

sprawy regulaminowe

03.02.04, 13:18
wsn napisała:
> przysiegam: nigdy, przenigdy nie uzywalam nicka arek.tomaszewski!
> naprawde!!!! mozesz zapytac admina i wszystkich ludzi, ktorzy przyjda ci do
> glowy!!!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=10518000&a=10518419

Wyjasniamy:
1. Powyższy post został nadany z tej samej stacji, z której w grudniu
nadawano posty pod loginem andrzej.kaniecki
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=9461219
2. Posty opatrzone loginem arek_tomaszewski nadano ze stacji, wykorzystywanej
przez nicki qczi/wsn/angoulene (i TYLKO przez nie) wielokrotnie przy innych
okazjach.

3. Post opatrzony loginem ania.widuch nadano z tej samej stacji, z ktorej
wczesniej nadawano posty pod nickiem tyciarek.

Administracja forum Gazeta.pl zajela sie operacja zablokowania w/w loginow,
poza tym rozwaza kroki regulaminowe wobec autorow wspomnianych wybrykow.
Obserwuj wątek
    • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 13:22
      słodka qczi słodka.
      pracowita,uczciwa. jak to pisał radca ? "prawdziwy skarb" ?
      • wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:28
        mam dobrego nauczyciela (tego od misji edukacyjnej), to ci sie udalo, tyci, hehe
        • wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:30
          ale ciesze sie, ze cie widac, znaczy, ze jeszcze nas nie zbanowali
      • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 13:29
        niniejszym chciałem przeprosic pana Piotra za swój chamski wybryk jako ania.
        przepraszam. sądziłem ze nick podszywajacy sie wczorajszej nocy pode mnie
        i w chamski sposób opisujący moją rodzinę to pan.

• wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:31
          to jeszcze przepros mnie i wszystko bedzie cacy
          • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 13:34
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:36
              nie chodzi mi o to, zebys sie przedstawial, tylko o to, zebys mnie przeprosil.
              mnie i moja rodzine.

a w ogole to sadze, ze admin powinien nas oboje zbanowac i tyle. chociaz na
              tydzien. pewnie bysmy troche zmadrzeli.
              • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:39
                Admin za dlugo o pol roku ciebie tolerowal.
                teraz powinien byc o tobie artykulik obnazajacy w lokalnej gazecie;)
                I zobaczymy czy bys zdazyla sie obronic:))
              • Gość: genuine44 Re: sprawy regulaminowe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.02.04, 13:41
                Quci, zamilknij bos zeszmacila siebie i pare innych osob. Teraz udajesz
                niewiniatko. Podla? Czy moze madra inaczej? A moze zwykle ZERO.
                • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:43
                  Najgorsze ze to bedzie pani magister.
                  A to oznacza ze dyplomy w polce to papier toaletowy...
                  • Gość: maciej Re: sprawy regulaminowe IP: 62.244.137.* 03.02.04, 14:46
                    Rhemku to szybciutko wykorzystaj swój!!!!Chyba masz rozstrój żołądka???!!!
                    • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:51
                      widze ze towarzystwo sie juz otrzasnelo i zaczyna harce z powrotem:)
                      • Gość: maciej Re: sprawy regulaminowe IP: 62.244.137.* 03.02.04, 15:30
                        Człowieku ile w Tobie podejrzliwości. Ja nie jestem qczi czy wsn, czy jakos
                        inaczej. Tylko przerazaja mnie takie uogolnienia nt. dyplomów. A przepraszam
                        Ty skończyłeś chyba Yale?!
              • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 13:43
                • wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:48
                  a JAKIE dokladnie malzenstwo masz na mysli? bo ciagle i ciagle o tym piszesz, a
                  ja nie mam zielonego pojecia, CZYJE i JAKIE malzenstwo masz na mysli?

to, co piszesz podchodzi pod pomowienie, ktore jest scigane sadownie.
                  • Gość: genuine44 [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.02.04, 13:51
                    • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:55
                      g44 nie obrazaj K.
                      wiekszosci z nich Qczi do piet nie dorasta.
                  • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:52
                    wsn napisała:

>> to, co piszesz podchodzi pod pomowienie, ktore jest scigane sadownie.

Moja droga, gdybysmy my zlozyli do sadu pozwy o wszystkie TWOJE pomowienia to
                    do konca zycia zapalek bys sobie nie kupila...
                    Nie kpij ok?
                  • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 13:52
                    > to, co piszesz podchodzi pod pomowienie, ktore jest scigane sadownie.

- to masz pojęcie czy nie masz ?

numer z sądem bardzo śmieszny,choc tez wytarty.
                    dosc czesto sie ostatnio pojawia.

• wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:55
                      nadal nie mam. napisz.
                      • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 13:57
                        wsn napisała:

> nadal nie mam. napisz.

kłamiesz. ale to dla ciebie rzecz normalna.
                        ach jakze byłoby pieknie gdyby ktos z kuratorium tu zaglądał.
                        to nieprawdopodobne, ze takie dno uczy w szkole.
                        • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:59
                          Nie obrazaj dna...
                        • wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:01
                          chodzi mi o to, zebys napisal wprost, zamiast wrzucac jakies enigmatyczne
                          insynuacje. co mi zarzucasz - i na jakiej podstawie.
                          • Gość: genuine44 Re: sprawy regulaminowe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.02.04, 14:02
                            Nasza k...a forumowa jeszcze bzyka?
                            • rhemek [...] 03.02.04, 14:03
                              • t.king Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:07
                                teraz to dopiero będzie!
                                dosyć,że niedopieszczona,to jeszcze zamknęli jej forum...
                                z tego jeszcze wyniknie dewiacja seksualna...albo jakaś inna sodoma!!!
                          • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 14:08
                            wsn napisała:

> chodzi mi o to, zebys napisal wprost, zamiast wrzucac jakies enigmatyczne
                            > insynuacje. co mi zarzucasz - i na jakiej podstawie.

-a niby taka mądra i bystra dziewczyna.
                            toż to skarb.
                            • tadeusz.matyas [...] 03.02.04, 14:11
                              • redakcja.bydgoszcz Re - do Tadeusza.M. 03.02.04, 14:17
                                Drogi Panie T.
                                To nie dziala w obie strony. To, ze Pan ujawnia swe dane, nadal nie znaczy, ze
                                moze ujawniac Pan dane adwersarza bez jego zgody.
                                Przykro nam
                            • tadeusz.matyas Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:20
                              nie wiem dlaczego adminowi nie podoba sie pana nazwisko a moim delektowal sie
                              cale 8 godzin, no coz
                              jeszcze raz

panie tyci vel tyciarek dlaczego uwaza sie pan za lepiej poinformowanego ode mnie
                              • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:22
                                Bo widzisz jednych posty nawet lamiace prawo widnieja tutaj pol doby,
                                natomiast dane innych sa chronione non stop.
                                Demokracja po bydgosku.
                              • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 14:29
                                > panie tyci vel tyciarek dlaczego uwaza sie pan za lepiej poinformowanego ode
                                mnie

- fajnie pan kłamie. o firmie, o separacji.
                                te wszystkie głuche telefony i sms-y jakos na mnie nie działają.

to która była wczoraj godzina,gdy qczi pisała podszywajac sie pode mnie ?
                                no i pytanie podstawowe z jakiego komputerato robiła, psze pana ?

i juz pan zna odpowiedz na niemal wszystkie pytania.

• rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:32
                                  wklejam bez komentarza:)

7531644 (14:28)
                                  Udajesz glupiego czy jestes glupi
                                  rhemek (14:29)
                                  o chyba nastepny gosc
                                  7531644 (14:29)
                                  Jesli nie mam pojecia o demokracji to nie pisz o tym. Masz bledne pojecie o
                                  forum i jestes skonczonym idiota.
                                  rhemek (14:29)
                                  z dalekiej bydgoszczy
                                • tadeusz.matyas Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:37
                                  fajnie pan zmysla
                                  wszystko do sprawdzenia drogi panie
                                  a wystarczy zapytac pana przyjaciolki kasi

a z jakiego komputera - odpowiedziala redakcja, wystarczy czytac ze zrozumieniem

pozdrawiam
                                  zdrowia zycze

ps
                                  insynuacje o gluchych telefonach to pan wiesz komu mozna zameldowac (billing!!)
                                  • #kasia Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:44
                                    mnie prosze nie mieszac w Wasze spory, ja o waszych zwiazkach i rozwiazkach
                                    informacji nie wymieniam..

wiec najdelikatniej jak potrafie: nie mieszac mnie w to..

btw: insunuacje sa conajmniej nie na miejscu, ciekawe czy inna forumowiczka tez
                                    sie dowie, ze ja mozna o to samo spytac (tak jak ostatnim razem).. brak
                                    pomyslow na zycie? nudzi sie? prosze poskakac.. podobno dobrze robi na
                                    krazenie..

bez odbioru
                                    • tadeusz.matyas Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 14:55
                                      nie denerwuj sie, przepraszam
                                      moze bylem nieprecyzyjny, chodzilo o informacje o firmie, to zadna tajemnica
                                  • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 14:55
                                    tadeusz.matyas napisał:

> fajnie pan zmysla
                                    > wszystko do sprawdzenia drogi panie
                                    > a wystarczy zapytac pana przyjaciolki kasi
                                    >
                                    > a z jakiego komputera - odpowiedziala redakcja, wystarczy czytac ze
                                    zrozumienie
                                    > m
                                    >
                                    > pozdrawiam
                                    > zdrowia zycze
                                    >
                                    > ps
                                    > insynuacje o gluchych telefonach to pan wiesz komu mozna zameldowac
                                    (billing!!)

-bardzo mi sie podoba jak sie pan wije. jak to było ?
                                    jak piskorz ?
                                    chyba tak.
                                    redakcja napisała,ze z tej stacji pisała asieńka jako andrzej.kaniecki i wsn
                                    wczorajszej nocy.
                                    tak czy nie ?
                                    a skad ona pisała jako andrzej.kaniecki ?
                                    a z sdi kochanego pana Teda :-)))

zresztą mam do dzisiaj korespondencje pochodzącą z godzin nocnych pisanych
                                    przez qczi, a wysłanych z pana komputera.
                                    proszę się ze mną nie drażnić.
                                    kłamstwa i robienie ze mnie głupka to nie jest najlepsza droga.
                                    tylko mnie to motywuje.

co do informacji. to rzeczywiscie dosc sprawdzone i aktualne.
                                    w billingi bawic sie nie bede.
                                    • tadeusz.matyas Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 15:27
                                      coz moge poradzic zes pan osiol i nic nie dociera
                                      pisz pan sobie co chcesz byle w granicach prawa
                                      dopoki nie uznam, ze panskie konfabulacje moga mi zaszkodzic
                                      to tyle

• Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 15:32
                                        tadeusz.matyas napisał:

> coz moge poradzic zes pan osiol i nic nie dociera
                                        > pisz pan sobie co chcesz byle w granicach prawa
                                        > dopoki nie uznam, ze panskie konfabulacje moga mi zaszkodzic
                                        > to tyle

-słodkie.
                                        • Gość: q Re: sprawy regulaminowe IP: *.telsten.com 03.02.04, 15:41
                                          atomski naucz sie czytac
                                          admin napisal, ze wczorajszy arek_tomaszewski pisal z kompa, z ktorego
                                          dotychczas pisaly jedynie nicki w/a/q i zadne inne
                                          • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 16:00
                                            chyba nie powinnas za duzo uzywac słów nigdy, żaden itp.
                                            poza tym sprostowałem pozniej o jaki zestaw chodzi.

zastanawia mnie co chcesz jeszcze osiagnac ?
                                            nic nie skłania cie by odwrócic sie ze spuszczoną głową i odejsc ?
                                            ciagle nie zauwazyłas,ze nie ma takiej mozliwosci by mnie zastraszyc ?
                                            jak ty zaczniesz wydzwaniac do mnie. ja zaczne do ciebie.
                                            i tak dalej.

• wsn Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 17:28
                                              tak napisal wlasnie admin - zaden inny nick nie pisal z tego kompa, co nick
                                              arek_tomaszewski
                                              ty sugerowales cos zupelnie innego, robiles tez jakies insynuacje co do poznej
                                              godziny pisania przez nick arek_tomaszewski.
                                              pozna godzina byla, a i owszem, klomputer jednak nie ten, ktory podejrzewasz

ps
                                              tez uwazam, ze powiniens spuscic glowe i sie wyniesc stad, najlepiej do
                                              bialegostoku

pss
                                              twojego nr tel nie mam i nie wydzwaniam, mnie natomiast od kilku dni neka jakis
                                              nieznany mi nr tel
                                              jeszcze mnie poneka a ujawnie go na forum
                                              • Gość: genuine44 Re: sprawy regulaminowe IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 03.02.04, 17:35
                                                Typowa idiotka. :)
                                                • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 19:26
                                                  Nie to nie idiotka.
                                                  To soba o rozdwojonej osobosci, ktora powinna byc usunieta ze szkolnictwa i
                                                  relegowana z i tak beznadziejnej uczelni jaka konczy. Poniewaz moze byc w
                                                  przyszlosci grozna dla osob ktore uczy.
                                                  nie wykluczm ze moze nawet nieswiadomie popelnic zbrodnie I stopnia.
                                                  Skoro ma takie problemy.
          • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:34
            wreszcie admin sie obudzil i zrobi z wami porzadek:))
    • basia Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:34
      redakcja napisała:

> Administracja forum Gazeta.pl zajela sie operacja zablokowania w/w loginow,
      > poza tym rozwaza kroki regulaminowe wobec autorow wspomnianych wybrykow.

Administracja robi WIOsenne porządki,i bardzo dobrze.
      • t.king Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:46
        wesolutkie
        • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:47
          raczej tragiczne...
          A tyle osob mowilo ze qczi to w realu zupelnie inna osoba, ze tylko na forum
          jej odbija...
          Teraz juz w to nie wierze..
    • ivica Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:48
      No patrycie a niektryz prbowali wmawia jaka ta qcyi jest swieta i kogo to ona nie lubi..... cóż dziekuje redakcjo za ujawnienie rabka tajemnicy i zidentyfikowanie szkodnika

parafrazujac Basie

WIO...sna qczi
      • rhemek Re: sprawy regulaminowe 03.02.04, 13:53
        TYLKO jedno pytanie: dlaczego przez pol roku byla pod ochrona??
        Szkodnika usuwa sie nim rozwinie sie choroba a nie tuz przed smiercia forum...
        • basia Apel! 03.02.04, 13:59
          nie budujcie pomników, bo to z błota pomniki.Dosyć go wokoło bez tego....

• Gość: tyciarek Re: Apel! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 03.02.04, 14:11
            i płuczcie szmaty co drugi dzień !
            • rhemek Re: Apel! 03.02.04, 14:17
              ale admin teraz pilnuje.. musial dostac ochrzan ze tak dlugo te swinstwa tu
              byly;))
              • Gość: Wiech Re: Apel! IP: 217.97.134.* 03.02.04, 14:28

a przyszło ci może do łebka, że forum nie jest tak strategicznie
                ważnym 'zjawiskiem', żeby nadzorowac je całodobowo?..
                Admin to nie stacja benzynowa czynna 24h, a facet na etacie przecież.
                Zastanow się, zanim coś palniesz.
                • rhemek Re: Apel! 03.02.04, 14:34
                  podobno slyszalem ze admini maja dyzur calodobowy:))
                  • Gość: Wiech Re: Apel! IP: 217.97.134.* 03.02.04, 14:39

a jak to się słyszy 'podobno'?
                    trzeba się jakoś specjalnie zlożyć, czy jak?..
                    :))

tak abstrahując:
                    wiesz, że jak cos jest 'prawie gotowe', to de facto nie jest gotowe?..
                    • rhemek Re: Apel! 03.02.04, 14:42
                      Trzeba wnikliwie wsluchiwac sie w glosy z gory ( redakcja) panie wiechu.
                      :))))))))
                      • Gość: Wiech Re: Apel! IP: 217.97.134.* 03.02.04, 14:44

chyba trzeba popracować nad tą wnikliwością - czasem ktoś puści bąka, echo
                        resztę dopowie i nadinterpretacja gotowa, panie rhemku..
                        :)
                        • rhemek Re: Apel! 03.02.04, 14:49
                          A teraz to juz pijesz bez sensu:))
    • l_jane "Sadomia i Gomoria"... 03.02.04, 14:27
      ... jak mawiała moja sąsiadka.
      Boję się jutra.

Pozdrawiam jakoś tak mało optymistycznie
      (...)
    • ivica Apropos 03.02.04, 15:23
      ciekawe czy redakcja wywali na Ośla watek zalozony przez siebie :))))))
    • unsatisfied6 ale jaja! 04.02.04, 21:56
      już wiem czy się zajmuje redakcja.
      czym jeszcze się zajmuje
    • tadeusz.matyas Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 11:29
      czy procz mnie ma ktos jeszcze bana?
      • ivica Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 11:36
        tadeusz.matyas napisał:

> czy procz mnie ma ktos jeszcze bana?
        >

radcy cos nie widac....
        • Gość: rhemek Re: sprawy regulaminowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 11:37
          Przestancie udawac idiotow mowiac o tym banowaniu.
          Wiecie przeciez ze nic wam zrobic nie mozna.
          (wystarczy proxi):))
        • wsn Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 11:38
          ja mam bana, jak widac
          to bylo genialne pytanie, w stylu 'kogo nie ma, niech sie odezwie' ;)

--
          Wiadomość nie została wysłana. Powód: blokada antyspamowa. W celu wyjaśnienia
          proszę się skontaktować z administratorem: forum@agora.pl.
        • radca Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 15:32
          ivica napisał:

> tadeusz.matyas napisał:
          >
          > > czy procz mnie ma ktos jeszcze bana?
          > >
          >
          > radcy cos nie widac....
          >

- nie mam i nie mialem Bana
          lecz ostatnio to raczej tylko czytam tutaj troche

pozdrowienia Wam
          radca
    • l_jane Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 11:38
      Radca nie może pewnie dojść do siebie po interwencji Redakcji związanej.
      Szczerze?
      Mówcie sobie co chcecie - ale mi Go żal ;(
      Chyba pierwszy raz w zyciu tu, na foroom.

Pozdrawiam ciepło
      • Gość: tyciarek Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.02.04, 11:52
        a gdzie duma ?

a gdzie honor ?

szacunek do samego siebie ?

kto majacy szacunek do samego siebie,wykopany przez drzwi frontowe namolnie
        wpycha się kuchennymi ?
        • tadeusz.matyas Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 11:58
          o, to juz wiadomo kto nie ma bana
          no no, szacuneczek
        • tadeusz.matyas Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 13:54
          Gość portalu: tyciarek napisał(a):

> a gdzie duma ?
          >
          >
          > a gdzie honor ?
          >
          >
          > szacunek do samego siebie ?
          >
          >
          >
          >
          >
          > kto majacy szacunek do samego siebie,wykopany przez drzwi frontowe namolnie
          > wpycha się kuchennymi ?

gdyby pana tu nie bylo z powodu bana przyjalbym wyrok z pokora w ramach
          odpowiedzialnosci zbiorowej
          ale skoro ja mam bana a pan nie to duma nie pozwala na przyjecie takiego
          rozwiazania za sprawiedliwe
          • angoulene Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 14:03
            a admin waldemar lewandowski nie odpowiada na mejle w tej sprawie
            • Gość: rhemek Re: sprawy regulaminowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:13
              jakim prawem ujawniasz nazwisko admina bez jego zgody???
          • Gość: rhemek Re: sprawy regulaminowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:12
            Tylko pamietaj jak cie napadna czy okradna samochod to wiedz ze masz taki sam
            stosunek do prawa co i oni:) olewasz je.
          • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.02.04, 21:07
            • tadeusz.matyas Re: rachunek VAT dla Teda: 05.02.04, 21:38
              Uprzejmie proszę admina o zarchiwizowanie powyższej wypowiedzi.
              Napominam pana, arkadiuszu t., ze narusza pan moje dobra osobiste.
              • Gość: tyciarek [...] IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 05.02.04, 21:42
      • radca Re: sprawy regulaminowe 05.02.04, 15:36
        l_jane napisała:

> Radca nie może pewnie dojść do siebie po interwencji Redakcji związanej.
        > Szczerze?
        > Mówcie sobie co chcecie - ale mi Go żal ;(
        > Chyba pierwszy raz w zyciu tu, na foroom.
        >
        > Pozdrawiam ciepło

- zgadlas w 100 %
        jestem przygnebiony

dziekuje za pozdrowienia i rowniez serdecznie pozdrawiam
        chyba sie zajme moim ogrodem i zwierzatkami :)

jeszcze raz pozdrawiam i zycze jak najmniej problemow z grypa :)))
        martwilem sie ostatnio o Ciebie ( calkiem szczerze )

radca
        • Gość: LJane Re: sprawy regulaminowe IP: *.telsten.com / *.telsten.com 05.02.04, 16:12
          To nie grypa była tylko zmutowana angina ropna ;)
          Na szczęście już po wszystkim.

ZBYT miłe to, co napisałeś, ale dziękuję.
          Co tam.

Pozdrawiam
    • Gość: Ted® Re: sprawy regulaminowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 17:11
      wstydzisz sie gosciu wlasnego nazwiska? czy odwagi brak?
      • trond nowa okazja do pyskówy-ja bym odpuścił 07.06.04, 17:21
        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> wstydzisz sie gosciu wlasnego nazwiska? czy odwagi brak?

widzę,że niektórzy celowo prowokują do zadymy i rozróby.ja bym to pominął na
        miejscu kogoś o nazwisku T.M.milczeniem.po co tańczyć jak nam grają,a nie jest
        to nasz dancing?napijmy się.u!tequila!
      • t.king Re: sprawy regulaminowe 07.06.04, 20:19
        przy Twoim nazwisku, wszystko inne to bułka z masłem............
    • Gość: miły Re: sprawy regulaminowe IP: 200.141.76.* 08.10.04, 11:09
      kiedyś było weselej :)))
      • zakonnica.w.przebraniu Re: sprawy regulaminowe 08.10.04, 14:14
        Gość portalu: miły napisał(a):

> kiedyś było weselej :)))

a co to za serial i czemu ja nie gram?
        :-))
        • l_jane Re: sprawy regulaminowe 08.10.04, 16:04
          zakonnica.w.przebraniu napisał:

> Gość portalu: miły napisał(a):
          >
          > > kiedyś było weselej :)))
          >
          > a co to za serial i czemu ja nie gram?
          > :-))

Wyszłas z obiegu ;)
          Z resztą to społeczeństwo w większości jest antyklerykalne ;p

Pozdr.
          • zakonnica.w.przebraniu Re: sprawy regulaminowe 08.10.04, 16:25
            l_jane napisała:

> Wyszłas z obiegu ;)
            > Z resztą to społeczeństwo w większości jest antyklerykalne ;p

a bez reszty?:)

> Pozdr.
            też
            >
            >
            • l_jane Re: sprawy regulaminowe 08.10.04, 16:37
              A "bez reszty" to Ty powinnaś sprawie Bożej być oddana a nie na forum
              przesiedzieć ;p

Sija, Sister
              (Boże, tylko nie TO!)

• l_jane "Przesiadywać" znaczy się (ntxt) 08.10.04, 16:37
              • zakonnica.w.przebraniu Re: sprawy regulaminowe 08.10.04, 16:53
                l_jane napisała:

> A "bez reszty" to Ty powinnaś sprawie Bożej być oddana a nie na forum
                > przesiedzieć ;p
                >
                > Sija, Sister
                > (Boże, tylko nie TO!)

to znaczy CO ? - to po pierwsze
                a po drugie - moja droga, własnie jak co dzień oddaję się SPRAWIE (jakiej to
                tajemnica), a jednoczesnie odpoczywam przy poobiedniej kafce.
                więc przyjemne z pozytecznym:)
                • l_jane Re: sprawy regulaminowe 08.10.04, 17:33
                  SIOSTRY to już były na tym forum.
                  Nic dobrego (?) z tego nie wyszło. Wręcz przeciwnie.

Dobra, to tyle tytułem "wspominanek"
                  Szkoda czasu i nerwów.

Aniołki na piątkową noc
                  • zakonnica.w.przebraniu Re: sprawy regulaminowe 09.10.04, 13:03
                    l_jane napisała:

> SIOSTRY to już były na tym forum.
                    > Nic dobrego (?) z tego nie wyszło. Wręcz przeciwnie.

były siostry?
                    to chyba z innego zakonu
                    ja tu jestem służbowo, czytam, obserwuję, analizuję,
                    Ci co przyjdą po mnie bedą nawracać:-))

> Dobra, to tyle tytułem "wspominanek"
                    > Szkoda czasu i nerwów.
                    > Aniołki na piątkową noc

dzięki stukrotne
                    i wcale sie nie denerwuję, bo czym?
                • vviosna Re: sprawy regulaminowe 09.10.04, 23:11
                  chyba przy poobiedNIM Kafce ;))
    • Gość: go Re: sprawy regulaminowe IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.04, 18:56
      Kurde, chyba wszedłem na forum żłobka!
      • Gość: wojt Re: sprawy regulaminowe IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 08.10.04, 23:17
        Na szcczeście zaczyna się weekend , był kiedyś taki fajny film Human Trafic tym
        hasłem był reklamowany i to mnie cieszy a na forum znowu stare nudne porachunki
        czyli smutek i nostalgia. Miłego weekendu życzę...
        • blondynka Re: sprawy regulaminowe 09.10.04, 12:59
          Naprawdę żałyję, że tak długo mnie tu nie było...
          • zakonnica.w.przebraniu Re: sprawy regulaminowe 09.10.04, 13:06
            blondynka napisała:

> Naprawdę żałyję, że tak długo mnie tu nie było...

Droga blondynko postaram się specjalnie dla Ciebie znależć lepsze kawałki:)
            Ty mnie nie znasz, ale ja Ciebie trochę tak, wiem, ze takowa tu kiedyś była
            aktywna, czytałam conieco:)
            zajrzyj tu jutro, bo w chcwili obecnej nie mam czasu

pozdrawiam
            naturalna brunetka
            :-))
          • Gość: LJane Re: sprawy regulaminowe IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 09.10.04, 14:07
            Nie "żałyj", Blondi ;)

Rózopole z Rynkowskim - TO były czasy ;)
            Pozdro
            • blondynka Re: sprawy regulaminowe 09.10.04, 15:15
              Nio, biedny Kroti pewnie do teraz w szoku hihi...

Dzięki Zakonnico, chętnie poczytam.
              • l_jane Re: sprawy regulaminowe 09.10.04, 15:50
                Eeee, szok Mu juz na pewno minął.
                On juz teraz w całości, no wiesz, Blondi, dwie połówki pomarańczy etc.

• l_jane No i jubileusz niehlubnego wątku ;p Post jest mój 09.10.04, 15:52
      • radca IVICA pilnuje - donosi - podzega do wasni 09.10.04, 16:05
        "
        Marcin Kowalski, Waldemar Lewandowski 23-05-2004, ostatnia aktualizacja
        24-05-2004 20:44

Wirtualna cenzura w Bydgoszczy. Pracownik bydgoskiego ratusza krytykował
        prezydenta w internecie. Namierzył go ratuszowy informatyk - i urzędnik
        stracił posadę.

- Ale nie za samą krytykę, tylko za to, że surfował po sieci w godzinach pracy
        - zastrzega Jan Stranz, sekretarz Urzędu Miasta.

Internauci nie mają wątpliwości, że jest inaczej. "Wystarczy wejść do sieci
        koło południa, by zobaczyć, ilu urzędników siedzi na forum i na czatach" -
        pisze ktoś przedstawiający się jako "Python 11". - "A wylali akurat tego,
        który czepił się Pana Prezydenta".

Cenzor na etacie informatyka

Czesław Wiszniewski, kiedyś szef bydgoskiej młodzieżówki AWS, a teraz działacz
        PiS, pracował w bydgoskim magistracie od marca. W czasie pracy godzinami
        surfował po internecie. Najczęściej pod swym ulubionym adresem
        www.gazeta.pl/forum dyskutował o lokalnej polityce. Używając zamiennie nicków
        (sieciowych pseudonimów) "Wkurzony", "Kaktus", "Pipek", "Informacja Publiczna"
        lżył liderów swojej partii - szefa kujawsko-pomorskiego PiS nazwał "miernotą"
        i "bałwanem".

Drugim ulubionym przez Wiszniewskiego obiektem krytyki był jego pracodawca -
        prezydent Konstanty Dombrowicz (PO). Młody pracownik zarzucał swemu szefowi
        nepotyzm i obrzucał go obelgami.

Antyprezydenckie komentarze przez całą wiosnę kontrował internauta posługujący
        się nickiem "Ivica". Zamieścił na forum "Gazety" kilka tysięcy komentarzy.
        Znakomita część była obroną władz Bydgoszczy przed różnymi zarzutami
        internautów - w tym Wiszniewskiego.

Jak ustaliliśmy, "Ivica" ma powody, by bronić ratusza - jest zatrudniony na
        etacie jako informatyk.

Sekretarz zlecił, "Ivica" złapał ptaszka

Według naszych informacji to właśnie "ivica" zauważył, że krytyczne wobec
        prezydenta wpisy w sieci opatrzone są numerem indentyfikacyjnym jednego z
        ratuszowych komputerów.

- Informatyk przyszedł do mnie. Okłamał, że mam wirusa w komputerze i wziął
        twardy dysk. A następnego dnia zostałem wyrzucony - piekli się Wiszniewski.

Jan Stranz, sekretarz Urzędu, potwierdza: - Doniesiono mi, że na publicznym
        forum pojawiają się kontrowersyjne opinie wysyłane z komputera należącego do
        ratusza. Zleciłem ustalenie, kto i kiedy te opinie publikuje, bo nie mogłem
        pozwolić, by urzędnicy w czasie pracy czymś takim się zajmowali. Ponieważ nie
        da się tego w stu procentach udowodnić komuś nie złapanemu za rękę, najlepszym
        dowodem jest sprawdzenie zapisów na dysku. To też zrobiliśmy.

"Ivica" napiętnowany w sieci

Władze Bydgoszczy poinformowały o namierzeniu Wiszniewskiego krytykowanych
        przezeń w sieci liderów kujawsko-pomorskiego PiS. Ci już zapowiedzieli
        usunięcie z partii nielojalnego członka. Afera stała się znana internautom.
        Przez sobotę, niedzielę i poniedziałek publikujący na forum "Gazety" oraz
        "Onet.pl" setkami wyrażali oburzenie postępowaniem "Ivicy". "Żadna praca nie
        hańbi, ale są różne zawody, np: złodziej, prostytutka czy szpieg
        biurowy-denuncjator - i my nie musimy ich lubić" - napisał internauta.

"Skoro urzędnik został zwolniony, bo dyskutował na forum, to również jego
        adwersarz, czyli informatyk powinien zostać zwolniony, bo przecież musiał
        poświęcać tyle samo czasu co urzędnik na czytanie wypowiedzi urzędnika i
        odpowiadanie na jego zarzuty. Chyba że chodzi o moralność Kalego" - dopisał
        dyskutant o pseudonimie "Hans".
        • Gość: buahahahahaha nerwy puściły ;))) IP: 200.141.76.* 09.10.04, 16:12
          he he
        • vviosna Re: IVICA pilnuje - donosi - podzega do was 09.10.04, 23:17
          "Żadna praca nie
          hańbi, ale są różne zawody, np: złodziej, prostytutka czy szpieg
          biurowy-denuncjator - i my nie musimy ich lubić" - napisał internauta."

internautka, kurcze, internautka to napisala ;)))

poza tym wazne jest to, co sie robi w godzinach pracy
          czasem tez na swiatlo dzienne wychodzi to, co robia pracownicy um poza godzinami
          pracy, hyhy, to taka mala dygresja w swietle ostatnich, nie tak dawnych,
          wydarzen, ktore swiatlo dzienne (czy tez moze nocne, boc to ponoc 1 w nocy
          byla;)) ujrzaly takze na tym forum hyhyh

i jeszcze jedno btw
          sa firmy, ktore zwalniaja kablujacych, czy tez dopiero probujacych kablowac,
          pracownikow
    • Gość: zaniepokojona Radco masz okres????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:08
      • Gość: zaniepokojona Re: Radco masz okres????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:09

jesienno-zimowej depresji?
        • blondynka Do Radcy 09.10.04, 16:18
          Uważaj Radco Kochany na ciśnienie...
          • Gość: Marian Re: Do Blondi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:45
            Uwazaj !Blondi Kochana na debili z Fordonu!
            • Gość: iv Re: Do Blondi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 16:46
              Ted czy qczi oto jest pytanie
              • blondynka Re: Do Blondi 09.10.04, 16:51
                Na debili należy uważać zawsze i wszędzie...
                • Gość: rynkowo Re: Do Blondi i wszystkich IP: *.proxy.aol.com 09.10.04, 23:17
                  wartosciowiej jest uwazac drugiego za lepszego od siebie.w ten sposob mozna
                  wiele skorzystac pod kazdym wzgledem.
                  • schizoo a w Stanach murzynów bija 09.10.04, 23:23
                    jw
              • ted.allrightsreserved Re: Do Blondi 09.10.04, 23:43
                Gość portalu: iv napisał(a):

> Ted czy qczi oto jest pytanie

sory, ja odpadam, nie podobasz mi sie
                • blondynka Re: Do Blondi 09.10.04, 23:58
                  ted.allrightsreserved napisał:

> Gość portalu: iv napisał(a):
                  >
                  > > Ted czy qczi oto jest pytanie
                  >
                  > sory, ja odpadam, nie podobasz mi sie

A to mi się teraz przykro zrobiło... Ponad rok sobie miło gawędziliśmy na tym
                  forum, potem mnie długo nie było i nagle ty mnie lubisz. Mam nadzieję, że to
                  tylko przejściowe i zaraz wróci stary uszczypliwy Ted, z zabawnymi wątkami...
                  >
                  • vviosna Re: Do Blondi 10.10.04, 00:01
                    blondynka napisała:

> ted.allrightsreserved napisał:
                    >
                    > > Gość portalu: iv napisał(a):
                    > >
                    > > > Ted czy qczi oto jest pytanie
                    > >
                    > > sory, ja odpadam, nie podobasz mi sie
                    >
                    > A to mi się teraz przykro zrobiło... Ponad rok sobie miło gawędziliśmy na tym
                    > forum, potem mnie długo nie było i nagle ty mnie lubisz. Mam nadzieję, że to
                    > tylko przejściowe i zaraz wróci stary uszczypliwy Ted, z zabawnymi wątkami...
                    > >

rozumiem, ze przeoczylas 'nie', ach, typowe dla gatunku ;)))
                    a polewka (czarna) dla ivicy ;)), patrz pod kogo post podpiety
                    • blondynka Re: Do Blondi 10.10.04, 00:04
                      Podpięty do ivivy, ale zaadresowany do mnie... :(. Jak tam Tedzik z lubieniem i
                      polewkami? Mam się upić na smutno?
                      • vviosna Re: Do Blondi 10.10.04, 00:07
                        blondynka napisała:

> Podpięty do ivivy, ale zaadresowany do mnie... :(. Jak tam Tedzik z lubieniem i
                        >
                        > polewkami? Mam się upić na smutno?

zaadresowana do iv, nie bierz wacpanna tak wsiego dosię hyhy
                        • blondynka Re: Do Blondi 10.10.04, 00:09
                          Zaczynam szaleć!!! Szampan strzela!!!

TEDZIK ZE MNĄ GADA!!!

;)
                          • vviosna Re: Do Blondi 10.10.04, 00:10
                            blondynka napisała:

> Zaczynam szaleć!!! Szampan strzela!!!
                            >
                            > TEDZIK ZE MNĄ GADA!!!
                            >
                            > ;)

poki po polsku, wszystko ok ;))))
                          • ted.allrightsreserved Re: Do Blondi 10.10.04, 00:11
                            blondynka napisała:

> Zaczynam szaleć!!! Szampan strzela!!!
                            >
                            > TEDZIK ZE MNĄ GADA!!!
                            >
                            > ;)

szampon? wypraszam sobie takie przytyki
                            pifko ok
                      • ted.allrightsreserved Re: Do Blondi 10.10.04, 00:08
                        blondynka napisała:

> Podpięty do ivivy, ale zaadresowany do mnie... :(. Jak tam Tedzik z lubieniem i
                        >
                        > polewkami? Mam się upić na smutno?

ok, to kiedy?
                        wez chusteczki
                        • blondynka Re: Do Blondi 10.10.04, 00:14
                          Tedzik, będzie i szampan i pifko i chusteczki...

A teraz to czas przytulić się do podusi.

Miłych snów.
                          • ted.allrightsreserved Re: Do Blondi 10.10.04, 00:18
                            blondynka napisała:

> Tedzik, będzie i szampan i pifko i chusteczki...
                            >
                            > A teraz to czas przytulić się do podusi.
                            >

pozdrowienia dla podusi

> Miłych snów.

ano, wlasnie wstalem, ale dzieki i nawzajem
    • Gość: torunianka zapomniane sprawy regulaminowe IP: *.petrus.com.pl 13.01.05, 21:44
      Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra
      osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
      Więcej informacji. - w stopce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka