Gość: biker IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 01:20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI 13.02.02, 13:35 ech... to westchnienie niedoszlego bikera, lecz ciagle cierpiacego z milosci do "zielonych" :-))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI 13.02.02, 21:24 Tylko zróbcie coś z tymi ryczącymi silnikami! Ubieglej wiosny, codziennie po poludniu ujezdzal jakis maniak motocyklowy wydalając przy tym takę masę decybeli,że przekraczalo to napewno wszelkie dopuszczalne normy.Nie znam się na tych pojazdach, ale wiem,ze mozna jeździć tez bez takiego halasu. Chcę powiedzieć, że absolutnie nie mam nic przeciwko normalnym motocyklistom; jazda na motorze jest chyba czymś naprawdę fajnym; co roku 1.maja wlaściciele tych pojazdow robią wspaniale widowisko przejeżdżając przez miasto. Mam okazję obserwować tę paradę z mojego balkonu, naprawdę robi wrażenie wielka ilośc motorow, ktorych ilośc wydaje sie nie miec końca. Jest to super! Ale nawet ta niezliczona ( ale podobno jednak policzalna!) ilość motocykli nie robi takiego upiornego halasu jak ten JEDEN mlodzieniec (chyba?) ujeżdżający w te i we wte swojego konia mechanicznego. Czy mozecie wytlumaczyć jak on to robi i dlaczego? Może tu o coś chodzi? Może to jakis rytual? A może po prostu zwyczajnie, sie popisuje? Pozdrawiam wszystkich motocyklistów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 00:42 Sam jeżdżę od wielu lat, ale jak widzę takiego modela, to jestem zażenowany. Rozumiem, jeżeli chce sie popisać, to jest ku temu wiele okazji tych organizowanych i nie. Ale jazda w nocy po Wyżynach na drugim biegu na pełnych obrotach, to wstyd dla całej naszej braci normalnch miłośników motocykli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ht Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI IP: 192.168.0.* 14.02.02, 09:31 Jazda motocyklem to duża frajda.Niestety, znajdują się idioci używający motocykli do "popisywania się".Przykładem jest szalejący od pewnego czasu na Nakielskiej jakiś bezmózgowiec. Jazda ponad setką na wąskiej i z drzewami ulicy jest oznaką totalnego zidiocenia. Jedno jest pewne, o czym świadczą przypadki poprzedników, ten szaleniec skończy na Tańskich, czyli na cmentarzu i to dość szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 21:22 Co tam u kolegów, przygotowanie maszyn do sezonu trwa ? Odpowiedz Link Zgłoś