Dodaj do ulubionych

IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 01:20
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI 13.02.02, 13:35
      ech... to westchnienie niedoszlego bikera, lecz ciagle cierpiacego z milosci
      do "zielonych" :-)))

KroTosS
    • zoe_bydg Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI 13.02.02, 21:24
      Tylko zróbcie coś z tymi ryczącymi silnikami!
      Ubieglej wiosny, codziennie po poludniu ujezdzal jakis maniak motocyklowy
      wydalając przy tym takę masę decybeli,że przekraczalo to napewno wszelkie
      dopuszczalne normy.Nie znam się na tych pojazdach, ale wiem,ze mozna jeździć
      tez bez takiego halasu.
      Chcę powiedzieć, że absolutnie nie mam nic przeciwko normalnym motocyklistom;
      jazda na motorze jest chyba czymś naprawdę fajnym; co roku 1.maja wlaściciele
      tych pojazdow robią wspaniale widowisko przejeżdżając przez miasto. Mam okazję
      obserwować tę paradę z mojego balkonu, naprawdę robi wrażenie wielka ilośc
      motorow, ktorych ilośc wydaje sie nie miec końca. Jest to super!
      Ale nawet ta niezliczona ( ale podobno jednak policzalna!) ilość motocykli nie
      robi takiego upiornego halasu jak ten JEDEN mlodzieniec (chyba?) ujeżdżający w
      te i we wte swojego konia mechanicznego.
      Czy mozecie wytlumaczyć jak on to robi i dlaczego? Może tu o coś chodzi? Może
      to jakis rytual? A może po prostu zwyczajnie, sie popisuje?
      Pozdrawiam wszystkich motocyklistów!!!
      • Gość: biker Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.02, 00:42
        Sam jeżdżę od wielu lat, ale jak widzę takiego modela, to jestem zażenowany.
        Rozumiem, jeżeli chce sie popisać, to jest ku temu wiele okazji tych
        organizowanych i nie. Ale jazda w nocy po Wyżynach na drugim biegu na pełnych
        obrotach, to wstyd dla całej naszej braci normalnch miłośników motocykli.
      • Gość: ht Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI IP: 192.168.0.* 14.02.02, 09:31
        Jazda motocyklem to duża frajda.Niestety, znajdują się idioci używający
        motocykli do "popisywania się".Przykładem jest szalejący od pewnego czasu na
        Nakielskiej jakiś bezmózgowiec. Jazda ponad setką na wąskiej i z drzewami ulicy
        jest oznaką totalnego zidiocenia. Jedno jest pewne, o czym świadczą przypadki
        poprzedników, ten szaleniec skończy na Tańskich, czyli na cmentarzu i to dość
        szybko.
        • Gość: biker Re: IDZIE WIOSNA - KOLEDZY MOTOCYKLIŚCI IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 21:22
          Co tam u kolegów, przygotowanie maszyn do sezonu trwa ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka