polynomial 18.02.04, 18:53 ... kolejny dzień, w którym pan prezydent miasta Bydgoszczy KONSTANTY DOMBROWICZ NIC NIE ZROBIŁ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polynomial Re: Mija środa... 18.02.04, 18:54 polynomial napisał: > ... kolejny dzień, w którym pan prezydent miasta Bydgoszczy KONSTANTY > DOMBROWICZ NIC NIE ZROBIŁ w sprawie zlikwidowania tranzytu TIR-ów prze Fordon. Wstyd! Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Mija środa... 18.02.04, 19:03 polynomial napisał: > polynomial napisał: > > > ... kolejny dzień, w którym pan prezydent miasta Bydgoszczy KONSTANTY > > DOMBROWICZ NIC NIE ZROBIŁ w sprawie zlikwidowania tranzytu TIR-ów prze For > don. > Wstyd! > > Polynomial-C Ja tam nie z Bydgoszczy na szczęście, my w Toruniu to mamy.."gospodarza" więc przez to i narzekan mniej(?):)) Ale na Waszego prezydenta to sie elektorat chyba wprost uwziął. Wyglada to na zmasowany atak:) W 'zblizeniach' widziałam jak taka duża Pani od oswiaty też bardzo narzekala, ze prezydent nic w tej kwestii nie robi, że nie wiedzą jakie sa zamierzenia i czy są. Może macie za duże wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Mija środa... 18.02.04, 19:22 Nie wydaje mi się aby to były za duże wymagania, likwidacja tranzytu ciężarowego przez osiedlowe uliczki. A może pan Dombrowicz czeka aż zdaży się jakieś nieszczęście. Wtedy będzie mógł "szlachetnie" interweniować i pokazać jaki jest dobry. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Mija środa... 18.02.04, 19:23 Mówiłam już, Poly, masz okazję powiedzieć Mu o tym osobiście. Jutro wychodzi "do ludu" o 17. Pozdros Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: Mija środa... 18.02.04, 19:25 Nie słów na trzeba, a czynów! On wie. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś