Dodaj do ulubionych

Poduszkowce wracaja

14.03.10, 18:41
Poduszkowce miedzy Bydgoszcza a Toruniem wracaja przynajmniej jako temat dyzurny w redakcji TV Bydgoszcz. Ten wysmiany pomysl Dombrowicza wraca z powrotem na lamy prasy. Ciekawe, ze Dombrowicza i Calbeckiego nie interesuja losy dalszych polaczen z portu bydgoskiego, a odgrzebuja ten tak krytykowany i wysmiewany pomysl poloczenia poduszkowcem Bydgoszczy z zlodziejskim Toruniem.

I na to pieniadze sie znajda - skandal !!!!

ww6.tvp.pl/6489,20100313964649.strona
Obserwuj wątek
    • muvon200 Re: Poduszkowce wracaja 14.03.10, 19:13
      Najpierw myślałem, ze jaja sobie robisz. Ale przeczytałem. Na razie mowę mi
      odjęło. Zonk. Kasy na lotnisko nie ma? NIe ma. Na pieprzone poduszkowce będzie?
      Ja pierniczę co za idioci. Pan Burak niech sobie tratwą pływa do Bydzi jeśli mu
      pasuje.
      • muvon200 Re: Poduszkowce wracaja 14.03.10, 19:59
        i jeszcze pytanko: Kto wytrzyma ponad godzinę hałasu poduszkowca? Może nasz KD
        będzie nim dojeżdżał do pracy gdy kupi sobie mieszkanie w Toruniu ukochanym
        • szczamnapis powiedzieć o sołtysie idiota 14.03.10, 20:25
          to tak jak innemu że jest geniuszem. mam wrażenie, że ten idiota ogłasza konkurs
          na najgłupszą inicjatywę, a gulczyński z woźniakiem i ładą na wyścigi warują pod
          gabinetem z raportami z forum, (o bartkowskim nie wspomnę) i w jawnym głosowaniu
          wybierają najbardziej przez nas krytykowany pomysł jako plan do wdrożenia.
          oczywiście mogę się mylić.
      • arafat11 Re: Poduszkowce wracaja 14.03.10, 20:31
        im bardziej wspolpraca z toruniem pod szyldem metropoli( pod
        dyskretna opieka torunskiego marszalka) bedzie sie rozwijala tym
        wiecej bedzie takich kwiatkow...
        i bedziemy widziec usmiechniete twarzyczki marszalak i dombrowicza,
        z powodu otrzymania przez bydgoszcz aniolow za 9 tysiecy zlotych , a
        lotnisko bedzie dogorywalo, a szpital dzieciecy bedzie zamkniety....
        • paczerealnie Kto jeszcze was krzywdzi? 14.03.10, 21:23
          Płaczecie jak stare baby a nasza brzydziuchna schodzi na psy.
          • arafat11 Re: Kto jeszcze was krzywdzi? 14.03.10, 22:47
            dlaczego tak bredzisz?
    • tech80 Re: Poduszkowce wracaja 15.03.10, 08:56
      sądziłem ,że w TV powinni pracować ludzie bardziej rozgarnięci,
      "nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie redaktora"
      a papier damy później
      • yogibaboo104 Re: Poduszkowce wracaja 15.03.10, 09:16
        Czego to się przed wyborami jeszcze nie dowiemy. Jeśli to wypali to pewnie znowu
        marszałek całego Torunia wmanewruje nas w koszty a kostek będzie się głupio
        uśmiechał. Myślałem że ten poroniony pomysł był ulotnym kaprysem chwili, z
        którego się pośmiejemy i tyle. Widzę jednak że chore rojenia mają ciąg dalszy.
        Wierzę w to głęboko, że to jednak tylko najgorszy gatunek kiełbasy wyborczej z
        jakim się zetkneliśmy.
        • muvon200 Re: Poduszkowce wracaja 15.03.10, 14:26
          a ja pytam ponownie kto wytrzyma w takim hałasie ponad godzinę rejsu?.
          Czy te osły płynęły-jechały-lewitowały :) takim cudem chociaż raz?
          A czy wiedzą że Brda jest zbyt wąska i kręta, żeby mogły one pływać? Na Brdzie
          jest bardzo duży ruch szczególnie kajakarzy i wioślarzy z wielu klubów. Czy ktoś
          o nich pomyślał czy do zaorania i wyznaczone godziny treningów
          • tech80 Re: Poduszkowce wracaja 15.03.10, 14:37
            muvon200 napisał:
            > A czy wiedzą że Brda jest zbyt wąska i kręta, żeby mogły one pływać? Na Brdzie
            > jest bardzo duży ruch szczególnie kajakarzy i wioślarzy z wielu klubów. Czy
            ktoś o nich pomyślał czy do zaorania i wyznaczone godziny treningów

Dombrowicz z Grzeskowiakiem pewnie nie pomyśleli a Całbecki aż za dobrze,
            Wytrzymajmy do wyborów, chociaż lotnisko to Całbecki, przy pomocy
            "bydgoskich" radnych sejmiku, niszczy w zatrważającym tempie !

Tak wyglądają toruńskie interesy w Bydgoszczy toruńskiego marszałka -
            zniszczyć co bydgoskie ?

Kto oddał udział w PLB Całbeckiemu, jego kolega Dombrowicz ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka