Gość: dezmon90 IP: 212.122.207.* 30.03.10, 12:43 popie...liło Cie do reszty misiu!!! Do kogo ty to mówisz pajacu?? chyba do ludzi którzy nie mają pojęcia co to jest Zawisza i nie mają pojecia co ty odpier..lasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MT Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.chello.pl 30.03.10, 12:45 glińki dostrzeż w końcu,że jedynym realnym zagrożeniem dla piłki w Bydgoszczy jesteś ty i twoi tatusiowie z ratusza. Nie wiesz o co chodzi panu Burlikowskiemu? O to samo co panu Jankowskiemu. Myślisz, że ktokolwiek kto ma trochę honoru i zdroworozsądkowego myślenia będzie spokojnie patrzył na twoją indolencję i nieudaczność? Krzywy uśmiech d&g w telewizji i klepanie farmazonów już nie działa na obywateli to teraz trzeba wymyślić kolejny mega chwyt. Rozdmuchujesz sprawę grilla do wielkości ataku na WTC w USA tylko po to aby mieć punkt zaczepienia. Porażka. Kto ma dopingować wg ciebie na stadionie? Pięćdziesięciu pikników, którzy po dwóch porażkach będą mieli w dupie Zawiszę? Obudź się chłopie. Przyzwyczajaj się do opluwania na ulicy przez przechodniów wszelkiej maści bo nawet takim spokojnym ludziom jak ja już nerwy puściły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawer Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 12:50 gliński szukasz juz sobie mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proGlinski Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 67.159.44.* 30.03.10, 12:54 Gliński musisz uważać, bo to bydło, które jest w stanie naje*** sponsoriowi klubu, i tobie z łatwościa spusci wpier**. Im sie wydaje, że Zawisza to oni, a nie ty. A zawisza to Glinski, bando palantów!! Wy jestescie tylko od tego by łaskawie pospiewać wasze debilne pioseneczki i poklaskać w łapki, bo nawet kasa z waszych biletów to żadna kasa. No chyba, że każdy z palantów przyniesie w zabkach powiedzmy po 10 tysięcy i włozycie to do budzetu klubu. Wtedy zgoda- możecie głośić, że Zawisza to wy. nawet gdy Zawisza gnił w 5 lidze, nawet wtedy nie mieliście prawa mówić, za to wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalo Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 13:01 widze, ze diler ma naprawde dobry towar... szacunek :) juz kilka razy wkladalismy kilkadziesiat tys zl ze zbiorek tylko po to, by ten zespol istnial przydupasku glisnkiej. pytanie: ile glisnki dal na Zaiwszę, a ile już wyjął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proGliński Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 67.159.44.* 30.03.10, 13:16 kilkadziesięt tysiecy to sobie mozesz chłoptasiu w butki wsadzic, Śmiech nie pieniadz. Wiecej pojdzie na wyprostowanie spraw za zdemolowany gril, czy choćby kar za waszą pirotechnike i wyskoki na wyjazdach. I pamiętaj- dla ciebie smrodzie to jestv PAN Gliński. Prezes klubu, a ty jesteś nikt w swoim ubłoconym dresiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 89.124.88.* 30.03.10, 14:24 Tak czasami nosze dresy,nosze tez inne ciuchy pewnie drozsze niz"pan prezes"Zarabiam troche wiecej niz"pan prezes"bo mi sie udalo:)Czesto bywam w Bydgoszczy na meczach,bywam na wyjazdach bo mnie na tostac!Ceny biletow teraz to smiech na sali...:)Stac mnie na to by opluc"pana prezesa" i to uczynie:)A i jeszcze jedno,o mojej deklaracji"pan prezes"moze zawiadomic prokurature POLNOC-CENTRUM- POLUDNIE,bo ja wykladam na "pana prezesa"PTAKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proGlinski Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 67.159.44.* 30.03.10, 14:35 Twój mały ptaszek nikogo nie interesuje, podobnie jak to, że stać cie na wyjazd (wow, krezus pełna gęba się znalazł, jestem pod wrażeniem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 89.124.88.* 30.03.10, 15:08 Stac mnie na wyjazdy,a jak?!A ty glinska pojedziesz kiedys ,co? Jestes skonczona!Tylko widzisz, mnie szanuja a Ty mozesz wylapac w ryj wszedzie PAJACU!Ale dosc tego napinania w necie "panie prezesie".DOZOBACZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proGlinski Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 67.159.44.* 30.03.10, 15:20 kto cie szanuje? zuliki ze stadionu? pryszczersi z szalikami? plujesz na człowieka, którego chetnie pobijesz, a starczy, że Glinski zamknie ci brame stadionu przed ryjem i juz jestes na swoim miejscu w szeregu malutki trybiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 89.124.88.* 30.03.10, 17:54 Dobrze"panie prezesie"ma pan racje,ja to nikt:)Pan natomiast rozdaje karty w Bydgoszczy:)Tak,tak i slonce jak wielka dynia...Prosze niech laskawy pan zejdzie na ziemie.Jestem spokojny, nie reaguje na zaczepki internetowych napinaczy.glinska koniec bliski,sprawa ucichnie a ty KABOTYNIE wyjdziesz na ulice...Pa misiu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanka Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.chello.pl 30.03.10, 13:38 TWÓJ zespół ma wyniki??? Wyniki ma zespół trenera Kurasa, zbudowany dzięki pomocy Pana Piotra!! oszołomie!! Twoje to są w tym klubie jedynie długi!! och, przepraszam, i Toi Toi'e ;] Ja jestem na prawdę spokojną kobietą, normalną studentką, i włosów na łyso nie ścięłam jakby ktoś chciał mi zarzucać, białych kozaczków też nie noszę, ludzi na ulicach nie biję i nie wiem co tam jeszcze wam się we łbach ubzdurało. Jestem zwykłą Bydgoszczanką kochającą piłkę nożną ale to co się dzieje w moim mieście i moim klubie doprowadza mnie do gorączki. I wcale się nie zdziwię jak cała ta sytuacja mniej spokojnych ludzi doprowadzi do agresywnych zachowań, bo sama mam ochotę powiedzieć i zrobić kilka rzeczy które naprawdę nie leżą w mojej naturze. Kibice! nie dajmy się tej prowokacji, proszę was!! Walczmy z mendą prawnie, ja wiem że chamstwo wywołuje chamstwo, a agresja agresję, ale nie można dopuścić do tego, żeby prezes ukrył się za stereotypami dotyczącymi kibiców i znów wprowadził do świadomości mieszkańców że to my jesteśmy źli i niedobrzy. Teraz kiedy coraz więcej Bydgoszczan zaczyna pojmować gdzie leży prawdziwy problem (pozdrawiam Panie Prezydencie) nie możemy pozwolić żeby coś to zepsuło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek najwieksze straty przynosi twoja osoba nieudacznik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 13:42 wynik sportowy to zasługa Piotra Burlikowskiego , druzyny i trenera , a nie twoja buraku.Na szczęście to nie twoja działka, bo byśmy walczyli o utrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clugz dymisja IP: 89.191.129.* 30.03.10, 14:33 Jedyne sensowne rozwiązanie to dymisja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 14:22 Według tego śmiecia każdy sukces tej drużyny to jego zasługa.Gada tak jak by to była jego prywatna druzyna,grająca tylko dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.chello.pl 30.03.10, 15:21 glińskiego jest tyle co wysra. A takiego debila jak gość progliński dawno nie widziałem. Jak matka zobaczy co w necie wypisujesz to przestanie ci robić śniadania do szkoły. Ogarnij się człowieku i zrozum, że nie masz do czynienia z kilkorgiem małolatów, ale zorganizowaną, wielotysięczną grupą poważnych ludzi, która walczy o ten klub od lat. Taki ferment, jak ty siejesz spływa po nich jak woda po kaczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proGlinski Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 67.159.44.* 30.03.10, 15:41 Czy banda karków chcąca dorwac sie do klubu to zorganiziwana wielotysięczna grupa? w łeb sie puknij! Po latach widac kto to jest i co może. Glinski takich pryszków wciaga nochem bo sa dla niego malutcy. Przed nastepnym meczem, jak znów postoicie przed bramka, to zmądrzejecie, albo dacie sie sprowokowac, a wtedy to was policja i ochrona rozniosa, wy stadionowi maciciele. Zawisza dla normalnych ludzi, a nie stadionowych bandziorów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaint1 Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki 30.03.10, 15:18 Super Brawo takich jak ty progliński to potrzeba więcej.Dzieki wam nasza niebiesko-czarna rodzina rosnie w siłę!!!! Juz nawet "zwykli ludzie",którzy z pilką nie mieli nic do czynienia pragną nam pomóc.Naszą siłę zobaczysz przed wyborami.Nie damy się sprowokować proglińskim cwaniaczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proGlinski Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 67.159.44.* 30.03.10, 15:42 z wami to juz nikt nie chce mieć nic współnego. Biegnij może z kolegami pomalowac kilka ścian w mieście, poczujesz sie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 15:48 W związku z wydaniem przez rzeczniczkę WKS Zawisza Bydgoszcz SA komunikatu na temat wydarzeń dotyczących meczu II ligi piłki nożnej między Zawiszą Bydgoszcz a Unią Janikowo oświadczamy: Nie spoczniemy w naszych protestach dopóty, dopóki stanowisko prezesa WKS Zawisza Bydgoszcz SA będzie sprawował Michał Gliński. Od momentu powierzenia mu tej funkcji przez władze Bydgoszczy w osobach Konstantego Dombrowicza i Macieja Grześkowiaka odnosimy się do tej osoby negatywnie, wielokrotnie wskazując brak kompetencji do zarządzania sportową spółką, co przejawiło się głównie stratą ponad miliona złotych na koniec 2009 roku. O innych przykładach dyletanctwa Michała Glińskiego informowaliśmy na bieżąco czytelników strony kibiców Zawiszy, również bydgoskie media, które powoli zauważały problem. Problemu jednak nie zauważają lub nie chcą zauważyć władze Bydgoszczy, wg których spółka jest dobrze zarządzana. My mamy inne zdanie, a fakty pokazują, że racja jest po naszej stronie. Protestowaliśmy na stadionie, protestowaliśmy pod Ratuszem i będziemy dalej protestować i straszenie nas „odpowiednimi służbami” potwierdza tylko słuszność naszych akcji. Sobotnią akcję zamknięcia bramek wejściowych na stadion odbieramy jako prowokację mającą na celu wywołanie konfrontacji ze służbami ochrony i policją, aby mieć argument kto jest zły w tym konflikcie. Na szczęście kibice Zawiszy nauczeni różnymi doświadczeniami zachowali spokój do końca, mimo upokarzającego oczekiwania z biletem w ręku. Czy tak się buduje wielką piłkę, czy to jest wprowadzenie w życie hasła Ratusza – „Dla dobra bydgoskiej piłki razem”? Czy jest w Polsce lub na świecie klub, który zamyka kibicom wejścia na stadion, bo wielce szanowny prezes ma takie widzimisię? Czy ktoś chce tu sprowokować drugie Hillsborough? Jak głosi komunikat cyt. „akty wandalizmu, a także brak dopingu dla piłkarzy, zmuszają do podjęcia zdecydowanych działań w celu zapewnienia kulturalnego dopingu i spokojnego oglądania meczu. Informujemy, że każdy akt agresji wobec spółki i jej pracowników będzie surowo karany, a wszelkie materiały z tym związane trafiać będą do odpowiednich służb.”. Przypominamy, że kilka lat temu jedna spółka też chciała zapewnić kulturalny doping i spokojne oglądanie meczów, jednak jak te działania się skończyły wszyscy dobrze wiedzą. Jednocześnie również informujemy, że nadszedł czas o zawiadomieniu odpowiednich służb o łamaniu Statutu spółki i niezasadnych wydatkach, podobnie jak o pracy agencji ochrony Sigma. Spółka nie jest prywatną własnością panów prezydentów i prezesa, więc mamy prawo żądać upublicznienia raportu Rady Nadzorczej na temat działalności spółki. Bez komentarza nie zostawimy też zapowiedzi o 100% podwyżce cen biletów na mecz z Ruchem Radzionków. Doprawdy trzeba wyjątkowej bezczelności, aby argumentować to stratą powstałą z meczu z Janikowem. Pytamy jaką stratą, jaka to kwota, czym spowodowana? Czy zaraz usłyszmy, że to kibice są winni całej ponad milionowej straty, czy to przez kibiców chce odejść Piotr Burlikowski, czy przez kibiców miasto przeciąga w nieskończoność rozmowy ze Zbigniewem Bońkiem? To jest sedno problemu, a nie demonstracja podczas sobotniego meczu. Na koniec apelujemy do wszystkich kibiców o spokój, opanowanie i cierpliwość. Tymi cechami niejedno już wygraliśmy, wygramy i teraz. O sytuacji przed meczem z Ruchem Radzionków będziemy informować po wspólnych ustaleniach Zarząd Stowarzyszenia Kibiców Zawiszy Bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proGliński Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 67.159.44.* 30.03.10, 15:59 i to jest właśnie całe stowarzyszenie- dorwac się do władzy wszelkimi mozliwymi sposobami. Kłamać, mącic, nigdy nie ponosic winy za nic, podburzac opinie publiczną, szkalowac, straszyć rozróbami. Bilety będa droższe, jak sie nie podoba to wypad, bo i tak nie ma pożytku z tych ujaranych małolatów. Mozecie typac z całych sił, ale nie wygracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 16:09 żal to czytać, twoje teksty są jak z Moczara i jego siedemnastej republiki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobi Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.10, 18:30 Jak na razie to ty glinska ciotko dorwalas sie do wladzy i nie potrafisz puscic koryta ktore ci sie nie nalezy :) Co do oceny kibicow to uwazaj bo w naszej rodzinie jest bardzo duzo osob ktore wciagaja cie nosem pod wzgledem zarobkow, kultury, trzymania zasad i honoru. I kazdy z nich jak cie spotka to po jednym lewym prostym polozy twoje scierwo u swoich stop. Jak patrze na ciebie to przestalem sie dziwic, ze wieki temu jak dopadli wroga to kasowali jego rodzine wlacznie z dziecmi. Twoj bekart po takim tatusiu tez tylko na smietnik sie nadaje. A kobyla co je splodzila nie nadaje sie nawet na obwodnice. See you later cweluchu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bydgoszczanka Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.chello.pl 30.03.10, 20:43 Smutne masz życie Michałku, żałosny, mały człowieczek z Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 16:21 gliński gliński koniec blisko zeszmacone masz nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffh Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 17:24 progliński to chyba jakiś nowy pracownik w S.A. pewnie od PR-u eehahahahahehehe trzeba sprawdzić listę płac kto nowy się przyssał ze znajomych d&g&g a jeżeli pisze to za darmo to głąb jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intro Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.chello.pl 30.03.10, 18:23 to nie jes twój zespół chamie tylko kibiców-bydgoszczan. A czy zespół ma wszysto??? Jak kibice postawili obiad po sparingu to mają, bo jak by mieli czekać na ciebie to za swoje fast foody po drodze by wpierdalali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawer Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 19:02 Ty mendą jak śmiesz się tu udzielać i mówić o swoim zespole.Ty Cwe...i popaprańcu nie pozyskałes od sponsoró przez 9 miesiecy nawet na swoją pensje.Tak więc wynocha z naszego klubu i naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
zawiszowiec Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki 30.03.10, 20:26 Nie jest dobrze. A dombrowicz uśmiecha się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPPPP Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: *.chello.pl 30.03.10, 20:29 Panie GLINSKI nie masz nic honoru bo jagbyś go miał to byś już zrezygnował dla DOBRA BYDGOWSKIEJ PIŁKI.Dobra pensyjka ci pasuje bo gdzie ty znajdziesz pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: law_in_action oczekiwanie dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 20:42 Art.53 ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych stanowi, iż organizator musi ubezpieczyć imprezę na wypadek szkód odniesionych przez uczestników. Czy prezes Gliński ubezpieczył klub? Czemu ma być podwyżka biletów? Czy to nie ubezpieczyciel pokryje szkody? Czy Gliński poda się do dymisji? Bydgoszczanie czekają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 109.243.154.* 30.03.10, 20:49 a ja nie chcę by miasto dokładało do piłki, wolę by za tą kasę wyremontowało ogród fauny w Myślęcinku i nie byłoby problemu, Glińskiego, kiboli i w ogóle nie było by piłki w Bydzi, byłoby dużo spokojniej w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
sanami Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki 30.03.10, 22:56 Moj zespół ma wyniki-glinski ty jednak jestes zerem do kwadratu.dwaj palanci z ratusza za nie swoje pieniadze chca zawlaszczyc klub Zawisza,prowadza ciagla wojne z kibicami ,prowokuja by była zadyma i wtedy kiedy bedzie zadyma to powiedza:kibice Zawiszy to bandyci i nie bedziemy dalej wspierac piłki ! o to tu chodzi.a ty glinski jestes tylko marionetka w tym rozdaniu i takze kazali ci prowokowac . NIE DAJCIE SIE PROWOKOWAC ,TRZEBA ZJEDNOCZYC PIKNIKÓW+FANATYKÓW+MEDIA+OPOZYCJE KONDOMA,jak bedzie zadyma to koniec zabawy,choc te k..wy robia wszystko by podgrzewac ognisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Michał Gliński: Mój zespół ma wyniki IP: 96.18.162.* 05.04.10, 03:55 Glinski ma racje mowiac,ze jego zespol ma wyniki.to jest zgodne z kapitalistyczna droga myslenia.bo na tej drodze to nie trenera sie glorifikuje,a menadzera.szczegolnie na tej drodze dobrym przykladem sa wszystkie zawodowe kluby sportowe w USA.i w klubie kazdy winien znac swe miejsce i nie wchodzic w kasze drugiemu.i nie oczekiwac czegos po wyborach,bo Bydgoszczanie to nie kibice,a kibice to nie Bydgoszczanie.tylko maly ich % ma na uwadze tylko SPZawisze[zreszta i tak wiekszosc kibicow w miescie,to milosnicy zuzla,i tak zostanie]. i jeszcze raz,jezeli ma sie wszystko uporzadkowac,to kibolstwo MUSI zrozumiec na czym polega jego miejsce w szeregu.po co te ponowne rozroby? by odstraszac sponsoring? przyjdzie p.Boniek i bedzie to samo,bo nie beda sie godzic na jego wizje byznesu po zachodniemu. im zalezy tylko na czyims wydawaniu kasy by miec igrzyska.a to tylko przeciez sport,a jak sport to tylko zabawa.i uwidacznia sie to wysmienicie w grze i wynikach SPZawiszy[tej druzyny].ograla wspaniale u siebie czerwona latarnie,a nie lepszym od tej latarni juz dac rady nie dala.liczymy,ze sie ocknie z Radzionkowem na miare swej aspiracji.ale to tez,tylko nadzieja.a p.Burlikowski niech sie wtraca, ale wylacznie do swej roboty,jak przystalo na pracownika w systemie kapitalistycznym.i tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś