Gość: #kasia IP: 212.122.215.* 21.03.04, 15:43 tak, jakby ich nie bylo? nie widac ich? ktos jeszcze ma podobne obserwacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cygne Re: podfora.. 21.03.04, 15:47 Gość portalu: #kasia napisał(a): > tak, jakby ich nie bylo? nie widac ich? ktos jeszcze ma podobne obserwacje? Trzeba miec szczęscie:) Niekiedy sa widoczne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: podfora.. IP: 212.122.215.* 21.03.04, 16:02 w zdecydowanej wiekszosci mam pecha :) to ja moze zaczne tu pisac, a jak ktos akurat zobaczy kulture to tam link wrzuci? Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: podfora.. 21.03.04, 16:06 Gość portalu: #kasia napisał(a): > w zdecydowanej wiekszosci mam pecha :) > to ja moze zaczne tu pisac, a jak ktos akurat zobaczy kulture to tam link > wrzuci? Chyba nawet nie warto wrzucac , bo skoro podfora pokazują sie rzadko to i tak nikt tam nie przeczyta. Pisz tutaj i już :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: podfora.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.04, 16:44 Organ nieuzywany zanika? Forum nieuzywane rowniez? Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: podfora.. 21.03.04, 16:49 ano, cos ta osla pusta ostatnio byla... ach, sor ze w tym poscie, ale pozdrowionka dla mojej siostrzyczki, ktora wlsnie siedzi obok mnie, czyta te bzdury, co tu wypisuję - i pasie mnie czekoladkami ;D NIAM!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś