Dodaj do ulubionych

SLD - tonący okręt

25.03.04, 14:39
buduje szalupy w postaci nowych partii by utrzymać się
na powierzchi . jak to gówno ładnie się w kółko kręci .
Obserwuj wątek
    • vvi0sna Re: SLD - tonący okręt 25.03.04, 14:58
      u6, nie widziałeś mojej świnki morskiej?
      jest pijana w sztok.powinna zachowywać sie głośno i rzygać.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
      przez pół roku będę rzygać.
      • unsatisfied6 Re: SLD - tonący okręt 26.03.04, 20:50
        vvi0sna napisała:

> u6, nie widziałeś mojej świnki morskiej?
        > jest pijana w sztok.powinna zachowywać sie głośno i rzygać.
        >
        >
        >
        >
        > ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥&#
        > 9829;♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥b
        > 29;♥♥♥♥
        > przez pół roku będę rzygać.
    • santiago78 Re: SLD - tonący okręt 25.03.04, 15:11
      w końcu! czekam na to od 15 lat... ale pewnie kilka szczurów przetrzyma
      sztorm...wraz z tchórzliwym kwaśniewskim
      • vvi0sna Re: SLD - tonący okręt 25.03.04, 15:16
        fak,proszę nie przezywać mojej świnki morskiej od szczurów.
        to najmądrzejsza świnia na osiedlu.
        tak jak ja.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
        przez pół roku będę rzygać.
      • unsatisfied6 Re: SLD - tonący okręt 26.03.04, 20:54
        santiago78 napisał:

> w końcu! czekam na to od 15 lat... ale pewnie kilka szczurów przetrzyma
        > sztorm...wraz z tchórzliwym kwaśniewskim
        wiekszość przetrzyma , a kilku padnie .

znowu zaczynają swoją kampanię "dla biednych i potrzezebujących" .
        tych kłamstw nie potrafią się na pamięć nauczyć ?!!! muszą czytać ?
        to już wszyscy znają na pamięć , a oni jeszcze się nie nauczyli .
    • unsatisfied6 ohydne kłamstwa 26.03.04, 20:58
      dopiero co powstała nowa partia SLD ( dzisiaj lub wczoraj ) ,
      nawet nie pamiętam jak się to gówno nazywa , a media podają
      że mają o 8% wyższe poparcie od SLD .
    • Gość: Maria Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 26.03.04, 21:02
      unsatisfied6 napisał:

> buduje szalupy w postaci nowych partii by utrzymać się
      > na powierzchi . jak to gówno ładnie się w kółko kręci .

Również w nocy powstała strona internetowa
      www.sdpl.com.pl/
      można się uśmiać
      Cytat z www.sdpl.com.pl/socjaldemokracja_polska.html
      "Tym rodakom, którzy nie akceptują takich zachowań chcemy zaproponować inny
      sposób debaty o sprawach publicznych. Wierzymy, że uzyskamy tu wsparcie Polaków,
      a także innych lewicowych, i centrowych partii. Także SLD.
      W tym ugrupowaniu mamy zresztą wielu przyjaciół, ludzi których szanujemy. Nie
      ukrywamy, że na nich liczymy. Nasza partia jest ofertą dla wszystkich tych,
      którzy podzielają socjaldemokratyczne wartości.
      Wychodzimy z SLD bez posagu, bez budynków, lokali, kont. Gotowi jesteśmy ciężko
      pracować – by ocalić honor lewicy, by Polska i Polacy mieli socjaldemokratyczną
      szansę. Bo przecież takiej szansy dwa i pół roku temu chcieli. I – jesteśmy
      przekonani – nadal chcą."

eppur si mouve

• unsatisfied6 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 30.03.04, 23:07
        Gość portalu: Maria napisał(a):

> unsatisfied6 napisał:
        >
        > > buduje szalupy w postaci nowych partii by utrzymać się
        > > na powierzchi . jak to gówno ładnie się w kółko kręci .
        >
        > Również w nocy powstała strona internetowa
        > www.sdpl.com.pl/
        > można się uśmiać
        > Cytat z www.sdpl.com.pl/socjaldemokracja_polska.html
        > "Tym rodakom, którzy nie akceptują takich zachowań chcemy zaproponować inny
        > sposób debaty o sprawach publicznych. Wierzymy, że uzyskamy tu wsparcie
        Polaków
        > ,
        > a także innych lewicowych, i centrowych partii. Także SLD.
        > W tym ugrupowaniu mamy zresztą wielu przyjaciół, ludzi których szanujemy. Nie
        > ukrywamy, że na nich liczymy. Nasza partia jest ofertą dla wszystkich tych,
        > którzy podzielają socjaldemokratyczne wartości.
        > Wychodzimy z SLD bez posagu, bez budynków, lokali, kont. Gotowi jesteśmy
        ciężko
        > pracować – by ocalić honor lewicy, by Polska i Polacy mieli socjaldemokra
        > tyczną
        > szansę. Bo przecież takiej szansy dwa i pół roku temu chcieli. I – jesteś
        > my
        > przekonani – nadal chcą."

aż mi się niedobrze zrobiło . rzygać się chce
        • ivica Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 31.03.04, 00:44
          ty tez !!! towarzyszu opanujcie sie :))))
          • unsatisfied6 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 31.03.04, 15:37
            ivica napisał:

> ty tez !!! towarzyszu opanujcie sie :))))
            >
            próbuję , ale nie mogę .
        • Gość: Maria Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.INTELINK.pl 31.03.04, 08:26
          unsatisfied6 napisał:
          > aż mi się niedobrze zrobiło . rzygać się chce

Jednym szkodzą drinki, innym SLD i SDPL :))
          • santiago78 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 31.03.04, 08:32
            pierwsze wrażenie stronki.... reklama szamponu? kwiaciarni?
            nomenklatura wie jak się usawić to i teraz wielu Polaków nabierze ....

a tak na marginesie zastanawia mnie na ile komisarz borowski z grupą towarzyszy
            nawiązuje swym SDPL do SDKPiL, toć nazwa identyczna w swym przesłaniu jeno
            historycznie uaktualniona (nie ma już Królestwa ani Litwy)
            nad biurkiem borowskiego wisi portret Róży Luksemburg? czy jednak Gintera
            Ferhojgena....
            • santiago78 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 31.03.04, 08:34
              """Jesteśmy socjaldemokracją. Nasze powinności widzimy w stuletniej tradycji
              europejskiej socjaldemokracji, która szanowała publiczny grosz, nie obiecywała
              gruszek na wierzbie, ale zawsze, w miarę możliwości, wspierała tych, którzy
              tego wsparcia potrzebowali.""""

hahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahah

kolejne pytanie! ciekawe czy wierzą w to jak piszą takie dyrdymały!
              • unsatisfied6 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 31.03.04, 15:42
                santiago78 napisał:

> """Jesteśmy socjaldemokracją. Nasze powinności widzimy w stuletniej tradycji
                > europejskiej socjaldemokracji, która szanowała publiczny grosz, nie
                obiecywała
                > gruszek na wierzbie, ale zawsze, w miarę możliwości, wspierała tych, którzy
                > tego wsparcia potrzebowali.""""
                >
                > hahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahah
                >
                > kolejne pytanie! ciekawe czy wierzą w to jak piszą takie dyrdymały!
                >
                >
                gdyby wierzyli w to co mowią , to potrafiliby to powiedzieć bez czytania ,
                a oni zawsze muszą posiłkować się tekstem - nie mogą zapamiętać kilku
                linijek kłamstw .
          • unsatisfied6 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 31.03.04, 15:40

> unsatisfied6 napisał:
            > > aż mi się niedobrze zrobiło . rzygać się chce
            >
            > Jednym szkodzą drinki, innym SLD i SDPL :))

drinki w większych ilościach bywają mniej lub bardzej rzygogenne . SLD -SDLP to
            mieszanka piorunująca , która doprowadza po torsji wszystkich nawet w małej
            ilosci .
            • Gość: Maria Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 31.03.04, 21:05
              unsatisfied6 napisał:
              SLD -SDLP to
              >
              > mieszanka piorunująca , która doprowadza po torsji wszystkich nawet w małej
              > ilosci .

To teraz wiadomo w czym tonie SLD. : )))
              • ivica Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 01.04.04, 08:40
                ..a ja myslalem ze w gównie :)
                • Gość: Maria Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 04.04.04, 09:54
                  ... jak jest zła kanalizacja to g... zawsze wypływa.
                  Jest tak
                  polityka.onet.pl/64711,komiksdet.html
                  jakie będą nowe elity?
                  : )
                  • rhemek Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 04.04.04, 11:16
                    To tylko wina ludzi. jesli nie widza ze zmiaan szyldu partii nie oznacza zmian
                    polityki, ze to malowanie jajka na inny kolor;) chyba placimy teraz cene za
                    robotniczo chlopskie spolecznstwo ktorym mozna swietnie manipulowac.
                    • unsatisfied6 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 04.04.04, 18:27
                      rhemek napisał:

> To tylko wina ludzi. jesli nie widza ze zmiaan szyldu partii nie oznacza zmian
                      > polityki, ze to malowanie jajka na inny kolor;) chyba placimy teraz cene za
                      > robotniczo chlopskie spolecznstwo ktorym mozna swietnie manipulowac.
                      a ja i ty kim jesteśmy ? małpami ?
                      • rhemek Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 04.04.04, 18:45
                        wiesz o kim mowie... tym kraju odsetek wyksztalconych jest nadal najnizszy w
                        europie...
                        • unsatisfied6 skuteczne działania 04.04.04, 19:14
                          rhemek napisał:

> wiesz o kim mowie... tym kraju odsetek wyksztalconych jest nadal najnizszy w
                          > europie...

można to inaczej interpretować - największy odsetek oszołomionych i
                          skuteczne działanie szkół eliminujące potencjał w społeczeństwie -

zaczyna się selekcję od 6 klasy szkoły pdst !!! zwyczajna bariera zawężająca
                          ilość wykształconych i dążaca do feminizacji kadr administracji- psycholodzy
                          zapewne dyskutujący "reformę" świetnie zdają sobie sprawę , że wielu
                          chłopców nabywa odpowiednią dyscyplinę nauki po ok 13 roku życia ,
                          ( wliczając w to osoby o bardzo dużym potencjale ) . wiedzą również ,
                          że bardziej lojalnym pracownikiem administracji jest kobieta niż
                          mężczyzna . występuje wyraźna feminizacja zawodu nauczyciela .
                          nawet wśród matematyków uświadczysz niewielu męższczyzn .
                          • Gość: Maria Re: skuteczne działania IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 04.04.04, 19:50
                            unsatisfied6 napisał:
                            wiedzą również ,
                            > że bardziej lojalnym pracownikiem administracji jest kobieta niż
                            > mężczyzna . występuje wyraźna feminizacja zawodu nauczyciela .
                            > nawet wśród matematyków uświadczysz niewielu męższczyzn .

Bardziej lojalna jako pracownik jest kobieta niż mężczyzna? – U6, na jakiej
                            podstawie tak sądzisz? Ja zauważam, że jest odwrotnie. To mężczyzna jako głowa
                            rodziny bardziej boi się o pracę niż kobieta. To mężczyźnie bardziej zależy na
                            utrzymaniu stanowiska i akceptuje najbardziej bzdurne decyzje w imię fałszywie
                            pojętej lojalności.
                            Lojalność powodem sfeminizowania zawodu nauczyciela – kompletna bzdura. Powody
                            odpływu płci męskiej ze szkolnictwa to:
                            - niskie zarobki
                            - słaba psychika
                            Przypomnij sobie głośną sprawę toruńskiego anglisty. Mało która kobieta
                            pozwoliłaby sobie na takie zachowanie uczniów.
                            • unsatisfied6 też to zauważyłem 04.04.04, 19:58

> unsatisfied6 napisał:
                              > wiedzą również ,
                              > > że bardziej lojalnym pracownikiem administracji jest kobieta niż
                              > > mężczyzna . występuje wyraźna feminizacja zawodu nauczyciela .
                              > > nawet wśród matematyków uświadczysz niewielu męższczyzn .
                              >
                              > Bardziej lojalna jako pracownik jest kobieta niż mężczyzna? – U6, na jaki
                              > ej
                              > podstawie tak sądzisz? Ja zauważam, że jest odwrotnie. To mężczyzna jako głowa
                              > rodziny bardziej boi się o pracę niż kobieta. To mężczyźnie bardziej zależy na
                              > utrzymaniu stanowiska i akceptuje najbardziej bzdurne decyzje w imię fałszywie
                              > pojętej lojalności.

też to zauważyłem , o czym piszesz - nie patrzyłem im w gacie ,
                              ale zdecydowanie tym męższczynom , na których oparłaś obserwacje, brak jaj . ci
                              z jajami odpadają w dużym procencie w podstawówce .

> Lojalność powodem sfeminizowania zawodu nauczyciela – kompletna bzdura. P
                              > owody
                              > odpływu płci męskiej ze szkolnictwa to:
                              > - niskie zarobki
                              > - słaba psychika
                              > Przypomnij sobie głośną sprawę toruńskiego anglisty. Mało która kobieta
                              > pozwoliłaby sobie na takie zachowanie uczniów.

też to zauważułem - temu belfrowi brakło kolpletnie jaj. ci z jajami
                              odpadają w dużym procencie w podstawówce .
                • unsatisfied6 Re: Szyld zmieniony, ludzie ci sami 04.04.04, 18:26
                  ivica napisał:

> ..a ja myslalem ze w gównie :)
                  >
                  i w jednym i w drugim
    • ivica WIELKA RADOSC 07.04.04, 01:37
      W koncu udalo mi sie doczekac czasow gdzie wedlug najnowszego rankingu preferencji wyborczych SLD znajdzie sie poza Parlamentem

jaka piekna wizja.... jakos na chwile nawet Herr Lepper jest mi nie straszny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka