Dodaj do ulubionych

ZAWISZY NIE ODDAMY!!!

• Gość: cienias Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:46
      niestety kolejna porazka ale bedzie lepiej bo gorzej juz byc nie może. awansu
      już nie bedzie ale o utrzymanie jestem spokojny. najważniejszy cel teraz to
      zdobyć jakąs kase żeby zmobilizować piłkarzy. zobaczymy czy po manifestacji
      zrobi sie pozytywny szum wokół piłki i może wtedy ktoś,coś ??? OBY !!!
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.09.04, 22:46
        umotywowac?zmobilizowac?kogo?sponsorow?niech pilkarze cos w koncu pokaza,albo
        dac sobie trzeba z tym swiety spokoj.teraz lipno,ilu tam jedzie?
        rynkowo dal dobra mysl na funduszy zdobycie w poprzednim.
        ale w tym wszystkim musza sie przede wszystkim pilkarze okazac,ze chca pomocy,
        swa gra i determinacja.jezeli te dziesiatki tysiecy w miescie chce pilki,to juz
        dawno by cos zrobiono z zarobionych pieniazkow.w kapitalizmie nalezy brac
        inicjatywe we wlasne rece,bo jak kto sam sobie nie pomoze to i nawet Bog nie
        pomoze.utwozyc jeden pilkarski klub w miescie pod nowa nazwa,jak to juz kiedys
        pisalem.inaczej bedzie 5 potem 6 i 7 w koncu liga.dac sobie z tym spokoj.z
        rodzinkami lepiej w plener natury i w duchu milosci spedzac czas i ciezko
        zarobione pieniazki.
        a z drugiej strony brawa za motywacje i gre do ostatniego gwizdka dla gwiazd
        wojewodztwa z Torunia i Wloclawka.brawo,brawo i powodzenia osiagniecia awansow.
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 00:58
          zawiszo zacznij wygrywac w tej IV lidze,tak jak to robia twoi partnerzy w lidze.
          moze w koncu sponsorzy zaczna to zaowazac,a i wtedy czasy zaczna sie polepszac.
          • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 21:14
            No w koncu doczekalismy sie pierwszego zwyciestwa, fakt to nie liga,ale
            zwyciestwo cieszy.3:0 dla Nas w PP, kibicow Zawiszy ok.80 osob.
            Teraz czekamy na zwyciestwa w lidze.
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 16.09.04, 00:10
              o,o nie to bedzie ciezko.specjalnie w tym sezonie.obecnie kazdy to rozumie,ze
              zawisza to najpowazniejszy kandydat do spadku.ale niech sie bierze i wygrywa,bo
              sponsorzy patrza.a przeciez chcieliby by tzw.zawisza rozreklamowala im
              interesy na caly swiat,no moze najpierw na tereny wokolo stadionu.no to do lipna
              tez z 80 albo jedzmy podwojnie.a nie zapominac tez zajrzec na mecze chemika,
              mila niespodzianke obecnego sezonu.cieszmy sie pilka,bo to mila zabawa.i lubia w
              niej byc niespodzianki,z ktorymi trzeba sie pogodzic.nie tak jak w rzymie.ci co
              nie potrafia trzymac nerwow na wodzy,powinni raczej isc najpierw do doktora,by
              on wydal im opinie,czy moga isc na mecz czy nie.po takich zabiegach postronni
              jak i prezydent,beda patrzec milym okiem na te pilkarska zabawe.
    • Gość: titl Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:59
      Dziś mecz (cięzki jak jasna cholera) w Lipnie oby humory dopisywały po
      spotkaniu i oby były pierwsze punkty, a już we wtorek manifestacja !!!
      • Gość: NZS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 18.09.04, 16:18
        Hejho hejho na manifestacje by sie szlo!!!!!
    • Gość: Czytelnik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:03
      Zwyciestwo w Lipnie 3:2 !!!
      • Gość: KOŁO Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:25
        Wynik piękny!
        Wkońcu piłkarze pokazali w lidze, że mają charakter!!
        Teraz to już z górki!
        NAPRZÓD ZAWISZA!!
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 18.09.04, 21:02
          gratulacje dla zwiszy za zwyciestwo z charakterem,no i za zgaszenie czerwonej
          latarni.oby na zawsze.teraz przeciwnicy slabsi,czyli w zasiegu,ale wszystko
          zalezy od postawy do ostatniego gwizdka.a po wynikach wszystkich timow widac ze
          tym razem sezon jest bardziej interesujacy niz poprzedni.smuci porazka chemika,
          ale to byla wewnetrzna walka w wojewodztwie.no i pomyslec nad moim pomyslem o
          poddanie pod glosowanie opodatkowania sie na cala bydgoska pilke.
          ej,gdzie jest moj czytelnik wiecbork i kilku innych kolegow.teskno za nimi.
          • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 22:57
            Są punkty, więc teraz może już być tylko lepiej:)))
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 18.09.04, 23:50
              jaco jaco ale trza grac i to fajnie.jedna jaskolka wiosny nie czyni.a do konca
              daleko.powinni i tak teraz wygrywac,bo teraz to teoretycznie sa slabsi
              rywale.
              • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.09.04, 09:56
                Nie udzielałem sie ostatnio, co spowodowane było egzaminami no i tym że siadł
                mi komp:(Wiec korzystam z uzyczonego,ale tylko do poniedzialku;)Manifest
                napewno bedzie w mediach wiec to juz samo powinno dzialac in plus:)
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 19.09.04, 22:08
                  Yaraz gratuluje,mam nadzieje,zaliczonych egzaminow.to jest waznym w twym zyciu i
                  zycze ci powodzenia w osiagnieciu sukcesu,bys byl szczesliwym,rowniez wraz z
                  rodzina.a pilka,pilka to tylko zabawa,kiedys i tak inaczej na wszystko spojrzysz
                  do sportu podchodzmy z rezerwa,bo tylko on jest tyle warty.wazniejszy trening
                  ducha.niech sie manifestacja uda pod wzgledem pokojowym,ale to jest wszystko
                  nie potrzebne.a zawisza ma teraz slabych przeciwnikow,ciekawe jak na ich tle
                  wypadnie.
                  • Gość: rynkowo Re:YARAZ IP: *.proxy.aol.com 20.09.04, 18:15
                    czy komputer juz gra,bywaj czesciej.no i mam nadzieje ze wszystkie
                    egzaminy zaliczyles.
    • Gość: Czytelnik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:30
      www.90minut.pl/news.php?id=186824 też o nas piszą...przeczytajcie
      poniżej artykułu posty innych kibiców...serce się raduje !!!
      DO JUTRA !!!
      • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:02
        Komputer działa choć były z nim nie lada komplikacje;)Do zobaczenia jutro na
        manifestacji;-)
        • Gość: Bydgoszcanin Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.207.* 20.09.04, 21:24
          No i o Bydgoszczy głośno. Za sprawą Zawiszy www.90minut.pl/news.php?id=186824
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 20.09.04, 21:27
            tylko by ta glosnosc byla mila,radosna i produktywna.
          • Gość: wiecbork Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:28
            JUTRO OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA NA MANIFESTACJI !!! ZAWISZA TO MY !
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 20.09.04, 21:33
              wiecbork bedzie sprawdzal liste obecnosci po dlugim czasie,wiec trza byc
              poslusznym.bo moze byc obnizony stopien ze sprawowania.ups.
              jednak zawisza jest klub sportowy,i to on potrzebuje sponsorow a nie ty wiecbork
    • Gość: Yaraz Tadeusz Ł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:24
      Pamiętacie ulubieńca kibiców Zawiszy Tadeusza Łukiewicza czytałem na onecie
      artykuł o Siadaczce a tam też o Tadku:)
      Trzykrotny mistrz Polski gra w V lidze

Były piłkarz reprezentacji Polski i trzykrotny mistrz Polski, Rafał Siadaczka
      występuje w... piątoligowych rezerwach Mazowsza Grójec. Na co dzień pomaga w
      prowadzeniu firmy trenerowi tej drużyny, Tadeuszowi Łukiewiczowi.

R E K L A M A czytaj dalej

W reprezentacji kraju Siadaczka rozegrał 17 spotkań i strzelił dwie bramki. W
      latach 1996-97 zdobywał mistrzostwo Polski z Widzewem Łódź, a w 2002 roku - z
      Legią Warszawa, chociaż jego udział w sukcesie stołecznej drużyny był skromny.
      Tak naprawdę w "wielkiej" piłce nie ma go już prawie cztery lata, od czasu,
      kiedy wykryto, że jest chory na cukrzycę.

32-letni Siadaczka, mimo problemów ze zdrowiem, nadal biega po boiskach, ale
      już tylko piątej ligi. Jest zawodnikiem Mazowsza II Grójec, występującego w
      Mazowieckiej Lidze Seniorów (piąta liga).

"Poprosiłem Rafała, aby pograł w tym zespole. Młodzi piłkarze rezerw przychodzą
      tylko dlatego, że on jest w klubie. Dla nich wielką frajdą jest gra razem z
      Siadaczką" - powiedział grający szkoleniowiec Mazowsza II, Tadeusz Łukiewicz, w
      przeszłości bramkarz drugoligowej m.in. Stali Stalowa Wola, Zawiszy Bydgoszcz i
      Ceramiki Opoczno.

Za grę w amatorskiej lidze Siadaczka nie otrzymuje żadnego wynagrodzenia. Na co
      dzień pomaga Łukiewiczowi w prowadzeniu hurtowni materiałów ogólnobudowlanych w
      Białobrzegach.

"Jestem z niego zadowolony - w tym sezonie strzelił już pięć bramek, a przy
      kolejnych pięciu asystował. Spisuje się bardzo dobrze" - dodał Łukiewicz.

Innego zdania jest szkoleniowiec Mazovii Mińsk Mazowiecki, Marek Czyżkowski,
      którego zespół przegrał 1:2 w miniony weekend z Mazowszem II. "Siadaczka nie
      pokazał nic wielkiego. Kilku moich młodych zawodników obawiało się go przed
      meczem, ale jeszcze raz się potwierdziło, że same nazwiska nie grają" -
      powiedział były napastnik drugoligowej Korony Kielce.

Pierwszy zespół Mazowsza plasuje się w czołówce trzeciej ligi, ale raczej nie
      ma co liczyć na pomoc uczestnika Ligi Mistrzów (Siadaczka grał wówczas w
      barwach m.in. Widzewa Łódź). "Jestem w Grójcu od ponad pół roku, ale
      praktycznie nie mam żadnego kontaktu z Siadaczką. Czasem widuję go w
      spotkaniach rezerw. On nie 'pali' się do gry w mojej drużynie, a ja go
      specjalnie nie namawiam" - przyznał trener Mazowsza, Andrzej Prawda.

"Z tego co widziałem, piłkę otrzymuje raz na dwie-trzy minuty, ale każde jego
      przyjęcie, podanie czy uderzenie jest wysokiej klasy. Tyle że Siadaczka ma
      sporą nadwagę, a nie wydaje mi się, aby poddał się teraz reżimowi graniczącemu
      z prawie klasztornym życiem. Jestem od dawna fanem jego talentu, ale w sporcie,
      a zwłaszcza piłce nożnej, nie ma sentymentów" - dodał Prawda.
      • Gość: jaca Re: Tadeusz Ł. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 00:28
        Tadziu nasz chuligan!!!:))))

15:45 Plac Wolności!!!!!!! Walka o Zawisze!!!!!
        • Gość: rynkowo Re: orzelek czy reszka? IP: *.proxy.aol.com 21.09.04, 04:22
          co ma prognoza pogody do powiedzenia na temat wiatrow od 15 godziny?
          czy beda mocne i mile czy tez slabe i nie chciane? od tego beda zalezec humory.
          • Gość: KOŁO Re: orzelek czy reszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:37
            ROZPOGADZA SIĘ!!
            A POGODA MA ZNACZENIE!!
            :)
            • Gość: Yaraz Manifestacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:27
              Za 5 h i 18minut manifestacja
              • Gość: rynkowo Re:o sporcie IP: *.proxy.aol.com 21.09.04, 17:40
                jest piekny wpis na wpisach o manifestacji rema i czyste i jasne wyjasnienie.
                • Gość: Mrozik Re:o sporcie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 00:01
                  Ogolnie dalismy rade na manifestacji ;))
                  Rynkowo - zaluj ze,Cie nie bylo ;))
                  • Gość: Mrozik Re:o sporcie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 00:03
                    Cztery tematy o Naszym Zawiszy w czubie forum ;)) Tego dawno nie bylo :DDDD
                    • Gość: Yaraz Re:o sporcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 01:18
                      Ostatni raz na takiej udanej manifestacji byłem jak studenci strajkowali
                      przeciwko obniżeniu przez Belkę ulg do 37% na PKP i PKS :)
                      • Gość: rynkowo Re:o sporcie IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 08:35
                        Yaraz gdzie cie mozna rozpoznac na zdjeciu?
                        jednak bedzie ciezko,nie ludzic sie.
                        • Gość: Maciej Re:o sporcie IP: *.eu.org 22.09.04, 14:04
                          Przybyłem z daleka, ale warto było. Manifestacja spełniła swój cel. Niestety do
                          naszego poziomu nie dostroiły sie władze miasta. Kompromitujace wystapienie
                          Tadrzaka, Walkowiak udawał chyba niemca, a Dombrowicz okazał się tchórzem.
                          Teraz trzeba pilnować wypełnienia obietnic!!!Pozdrowienia dla wszystkich od
                          jednoosobowego fan clubu z miasta oddalonego od Fordonu o 100 km
                          • Gość: Yaraz Re:o sporcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:19
                            No jestem na kilku fotkach,ale raczej słabo mnie widac w białej bluzie z
                            niebieskim napisem ITALIA:)
                            • Gość: pawson ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.telco.ras.pl 22.09.04, 15:24
                              Manifestacja przyniosla swoj efekt. byla rozmowa, sa obietnice, najwazniejsze
                              ze nas nie olali. ale z drugiej strony to co mowili przedstawiciele miasta jest
                              przerazajace, oni w innym swiecie zyja, wiedza o sporcie lokalnym tylko to, co
                              napisza pismaki. Maciej - musisz powiekszyc ten 1-osobowy FC Zawiszy !
                              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 17:22
                                Yaraz dziekuje za informacje.pawson,to raczej twoj tok rozumowania nie nadaje
                                sie do obecnych czasow,miasto wie dobrze,ze zyje w swiecie popytu i podazy.tylko
                                w calym sporcie sie poprawi,jak wezmie sie to pod uwage.nawet przyklad Macieja
                                mowi sam za siebie-1 osobowy FCZ?gdzie jego sila perswazji?druzyna grala jako
                                tako rok temu,a teraz juz od samego poczatku grozi im spadek do 5.brak
                                autokaru tego wogole nie usprawiedliwia.ciezko wiec znalesc ludzi,by
                                dobrowolnie na to lozyli.przeciez to by musialo byc wizytowka ich interesow.
                                a przy obecnej koniunktorze,kazdy to pod uwage brac bedzie.jak zalatwia sobie
                                pomoc Chemik,Tkp i inni obecnie lepsi od Zawiszy?moze to podpatrzec sie
                                dowiedziec i znalesc sobie trafna odpowiedz.teraz beda mecze z teoretycznie
                                slabszymi.Zawisza powinna je wszystkie wygrac.z autobusem czy tez bez.
                                • Gość: WKS'74 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:25
                                  Jeśli chodzi o popyt i podaż, którymi podobno kieruje się miasto, to mam
                                  przyjemność poinformowac, że w dniu manifestacji do północy na stronę
                                  www.zawisza.info było 16.000 (słownie szesnaście tysięcy!!!) wejść. Jak bedzie
                                  sto tysięcy to damy znać.
                                  • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 20:32
                                    Full wypas:)
                                    • Gość: KOŁO Do Rynkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 21:00
                                      Rynkowo czasami zastanawiem się po której stronie stoisz??
                                      Bo nie piszesz jak kibic, tylko jak jakiś kapitalista, a jeśli wszystko tak
                                      oceniasz, to Ci powiem że większosc Polaków nie powinna pracować bo ich zarobki
                                      to około 600 zł a z tego się nie da wyzyć!
                                      Jak byśbył prezydentem to byś wszystko po zamykal bo nie było by dochodowe, a
                                      na końcu by się okaząło że zamiast zredukować wydatki byś je zwiększył w innym
                                      sektorze!

• Gość: rynkowo Re: kolo IP: *.proxy.aol.com 23.09.04, 05:56
                                        ja wiem ze jest ciezko i dlatego sa sprawy wazniejsze niz sport ktory jest
                                        luksusem.na to trzeba kogos stac.piszecie o 16000 wpisow,do tego kazdy jak by
                                        dolozyl zlotowke to by bylo ponad polowe tego co miasto obiecalo.i bylo by juz
                                        w klubie.w systemie obecnym musimy isc jego droga szczegolnie na niwie
                                        ekonomicznej.ja zycze silnej pilki miastu i radosci jej milosnikow.ale obecnie
                                        to sie uda tylko jednoscia,jedna kasa bez zacietrzewienia,w zgodzie wszystkich
                                        ludzi.i najlepiej by powstal wylacznie jeden klub pilkarski i dla zgody pod
                                        nowa nazwa.napewno sponsorzy sie znajda szybciej i w tej sile bedzie sukces na
                                        miare nowych czasow,21 wieku.reszta niech pozostanie w albumach dla wspomniej.
                                        • Gość: WKS'74 Re: Zawiszy nie oddamy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 20:36
                                          Ja ponownie w kwestii popytu. Do środy, do północy na stronę www.zawisza.info
                                          było 106.769 wejść!!! Wierzę, że już na najbliższym meczu da się zauważyć
                                          wzrost frekwencji. Każdy kibic będzie mógł wejść na trybunę A i obejrzeć sobie
                                          mecz pod dachem, cena biletu bez zmian. Parę słów komentarza do wpisu rynkowa:
                                          zdecydowanie się z Tobą nie zgadzam. Nie należy budować silnej piłki poprzez
                                          łączenie kilku klubów lub tworzenie nowego. Tą drogą próbowano już kiedyś pójść
                                          w Bytomiu, łącząc dwa kluby z tradycjami, mające w dorobku tytuły Mistrza
                                          Polski, efekt zapewne znasz. Historia piłki nożnej w Polsce to przede wszystkim
                                          historia klubów, kibice identyfikują się z klubami. Jeśli ktoś w Bydgoszczy
                                          idzie pooglądać kilku facetów jeżdżących w lewo to nie mówi, że idzie na
                                          Polonię tylko "idę na żużel", "idę na Grand Prix". Jest to pewna forma rozrywki
                                          uprawiana w kilkunastu, no może w dwudziestu kilku miastach w Polsce, forma
                                          spędzenia wolnego czasu, taka sama jak obejrzenie występu kabaretu "Ani Mru
                                          Mru". Z piłką nożną jest inaczej. Kibic piłkarski idąc na mecz mówi: "idę na
                                          Zawiszę". Tak po prostu jest. Jeśli, co pokazała manifestacja, na Zawiszy jest
                                          klimat, są kibice to po co tworzyć coś nowego albo inwestować w klub bez
                                          kibiców i I-ligowej tradycji (Chemik). Takie są moje argumenty. Ale bardzo
                                          chętnie wysłucham Twoich.
                                          • Gość: KOŁO Do Rynkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:35
                                            Powinneś myć Ministrem i doisć do wniosku że tam gdzie są biedne rodziny niech
                                            się łączą z innymi, wyjdzie że 12 osób będzie robiło na jeden czynsz i będą
                                            wtedy jedną rodziną!!
                                            Takie proste nie??
                                            Nie wszystko się opiera na Twoim toku rozumowania.
                                            Tekst, że ZAWISZA TO NIE SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI, TO COŚ WIĘCEJ coś oznacza, nie
                                            jest pusty!
                                            Łączy pokolenia, a w rodzinie się nie wylicza!
                                            W domu nikt nie wytacza słabych ogniw i każe im opuszczać!!
                                            • Gość: rynkowo Re: Do Rynkowo IP: *.proxy.aol.com 24.09.04, 05:42
                                              czy to w rodzinie czy to w sporcie-jak se poscielisz tak sie wyspisz.i jest to
                                              raczej wytyczna kapitalizmu.rodziny tez sie wiele razy lacza,by osiagnac sukces,
                                              wspolny.staja sie inwestorami i bardzo nad tym pracuja by byl zysk.co do
                                              laczenia klubow,czy powstawania jednej sekcji w danym miescie,to chyba i tak
                                              predzej czy pozniej dojdzie.rynek sam ludzi do tego zmusi.mam na mysli sport na
                                              poziomie zawodowym.ale pozostancie przy swoim jak dlugo bedziecie mogli.teraz
                                              kolejne mecze i zobaczymy co pokaza.a przeciwnicy chyba do ogrania.mimo wszystko
                                              lubie ogladac pilke w kazdego wydaniu,jej piekno.i to nie zaleznie kto wygra.
                                              • Gość: WKS'74 Re: Rynkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 07:45
                                                • Gość: WKS'74 Re: Rynkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 07:47
                                                  Rynkowo, a przydziesz na mecz z Wisłą Nowe?
                                                  • Gość: jaca Re: Rynkowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 10:33
                                                    W cuda nie wierzcie. Rynkowo mąry jest tylko przy monitorze...
                                                  • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 11:58
                                                    nie dyskutujcie z nim to nie ma sensu, tylko zasmieca to forum. ja juz nawet
                                                    nie czytam tych jego wypocin i je omijam
                                                  • Gość: YARAZ 2300 ponad IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 12:34
                                                    JUZ PONAD 2300
                                                  • Gość: WKS'74 Re: fordoniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 14:29
                                                    Dajmy mu szansę. Przecież napisał, że lubi piłkę w wydaniu każdego, więc z tego
                                                    wnioskuję, że Zawiszy też. Jak będzie chodził na każdy mecz i płacił 5 zł za
                                                    bilet to w całym sezonie mamy z niego 75 zł, ściągnijmy na stadion stu takich
                                                    maruderów i już jest 7500 zł. Dalej nie wyliczam, żeby nie zapeszać. Gość też
                                                    mi działa na nerwy ale przynajmniej nie wyzywa nas bezmyślnie, ma jakieś
                                                    wytłumaczenie swoich poglądów (chociaż czasem niezrozumiałe). Jak jeszcze
                                                    namówi do przyjścia na stadion kilka osób to odpokutuje wszystkie swoje wpisy.
                                                  • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 15:31
                                                    I tu przyznam Ci racje:) Rynkowo może ma troche inne zdanie, ale przynajmniej
                                                    nie bluzga, jak dużo dziwolagów na tym forum. A więc Zapraszam Cie Rynkowo na
                                                    sobotni mecz:)))
                                                  • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.09.04, 15:54
                                                    Przypominam,ze rynkowo nadaje z drugiej strony oceanu(patrz logi), i raczej nie
                                                    mozliwe zeby wpadl na mecz z Wisla Nowe :((
                                                  • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 81.190.188.* 24.09.04, 19:19
                                                    Ja też nie będe, ale wpisy rynkowa radzę lekceważyć, bo szkoda prądu i czasu na
                                                    jego wynurzenia. Przez niego dwóch konkretnych gości dało sobie spokój z
                                                    dyskusją w tym wątku. A jutro liczę na zwycięstwo i marsz w górę tabeli!!!
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 20:50
      www.torun.republika.pl/53.jpg
      Torunczyki do grafik mleczki pododawali komentarze mozecie wpisywac cyfry od 01
      w gore,sam nie wiem do ilu.Ale ten akurat jest na naszego Zawisze:|
    • Gość: jj Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:59
      www.torun.republika.pl/11.jpg
      www.torun.republika.pl/53.jpg
      www.torun.republika.pl/55.jpg
      www.torun.republika.pl/76.jpg
      • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:47
        Widzę że obywatel jj umieścił więcej plagiatów Mleczki :|
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 25.09.04, 04:11
          czytacie czytacie i to dobrze,bo kiedys i tak sie to wszystko wszystkim
          przypomni,i co,racje przyznacie rynkowo.dobrze,ze zaowazyliscie ze was nie
          wyzywam.a czy to ma sens,chyba nie.i wam tez radze nie odpowiadac bluzganiem na
          czyjes bluzgi.nie jestem innym .jestem jak wy.jednak moj poglad jest
          dostosowany do aktualnych czasow i je rozumiem.zycze wam zwyciestwa zawiszy.ale
          bedzie trudno.i jak pisalem,zawisza musi w tej 4 lidze po prostu
          grac.szczegolnie teraz po manifestacji,wszyscy wasi komputerowi przeciwnicy,
          beda zaowazac gre zawiszy,szczegolnie jak nadal nie bedzie wygrywac.bo nawet te
          obiecane pieniadze bedzie ciezko otrzymac,jezeli maja przyjsc od prywatnych
          sponsorow.nowe to mile miasto,nigdy tam nie bylem,ale od mego ojca cos nie cos
          o tym miescie wiem.skonczyl tam bardzo bardzo dawno szkole handlowa.mecz
          powinien byc ciekawy.niech wygra ten,ktoremu to sie uda.ciekawe tez beda m.Polsk
    • Gość: kibic Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 13:27
      a ja dziś wierze w 3 punkty i marsz w góre tabeli !!!
    • Gość: kibic Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:25
      no i wygrana :))))
      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 25.09.04, 20:54
        Zawisza - Wisla 2:0 ciesza bardzo 3 pkt, gra nie byla za ladna, ale chlopaki
        bardzo mocno walczyli i to cenie najbardziej. duze slowa uznania dla Klimka za
        charakter, bramke i wole zwyciestwa. martwi mnie mala ilosc kibicow, wiem ze
        ekipa miala inne ciekawe zajecia, ale reszta na wyscigu osemek byli czy co?
        dobrze, ze w byl doping.
        • Gość: WKS'74 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 22:51
          Jak nagłośnimy w mediach otwarcie trybuny A to kibiców powinno przybywać. Poza
          tym w zeszłym sezonie 500 osób na meczu to było minimum, w tym zespół przegrał
          parę spotkań i niektórzy na stadion mają już za daleko. Ale sądzę, że najgorsze
          za nami i z każdym meczem powinno być lepiej.
          • Gość: fordoniak Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 17:32
            ja tez zaskoczylem sie in minus. bylo chyba najmniej widzów na meczu w
            historii. myslalem ze wlasnie teraz po manifestacji bedzie chodzilo coraz
            wiecej ludzi, a tu lipa. moze od nastepnego meczu bedzie rosła frekwencja.
            brawo dla pilkarzy za walke i zwyciestwo. udany debiut zaliczyl mlody
            burchacki. mamy kolejnego dobrego zawodnika :)
            sędzia znowu z łapanki chyba jakis śmierdziel
            pozdro!!
    • Gość: eq Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 22:25
      wytrzymamy!!!
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 00:04
      Wypaliłem płytke z filmikami z Zawisza-Unisłavia(na podstawie tych filmikow są
      zdjecia na www.republika.pl/zawiszafans/zawisza-unislavia ) Jak by ktoś
      był zainteresowany to niech da znac.
      • Gość: Mrozik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.09.04, 21:17
        No to 13 pazdziernika gramy pierwszy historyczny mecz przy swiatlach.Trzeba
        sprawe naglosnic, zeby frekwencja dopisala ;))
        • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 27.09.04, 21:42
          no to super wiadomosc, bedziemy mieli prawdziwa pilkarska uczte. pierw meczyk
          przy swiatlach Zawiszki a pozniej w domku przy piwku mecz Walia-Polska.
          Mariusz - kolejny wielki + dla Ciebie. szacunek
    • Gość: WKS'74 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 21:47
      Odpowiednie nagłośnienie tego wydarzenia poprzez media + akcja plakatowania
      powinny ściągnąć na trybuny przynajmniej tylu kibiców co na derby.
      • Gość: Yaraz Zawiszy nie oddamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 17:40
        Dnia 13.10.04r. Środa o godzinie 18.00 przy ul. Gdańskiej 163 staniemy się
        widzami historycznego widowiska. Tego dnia nasz zespół rozegra mecz o Puchar
        Polski na szczeblu okręgowym z drużyną Unii Janikowo. Będzie to spotkanie
        rozegrany przy sztucznym oświetleniu!!!! Mecz przy światłach udało się
        zorganizować dzięki współpracy z Grupa Energetyczną ENEA, która też staje się
        oficjalnym patronem tego meczu. Serdecznie już dziś zapraszamy wszystkich na
        ten mecz!!!

Bieżące mecze przedstawiają się następująco:
        Najbliższa Sobota 2.10 mecz w Świeciu z tamtejszą Wdą o godzinie 15.
        Kolejnym naszym rywalem będzie Pomorzanin Toruń również na wyjeździe tj. 9.10.
        Na ten mecz wybieramy się wszyscy pociągiem mamy nadzieje ,że w ten sposób
        pojedzie więcej osób!!!!
        www.zawiszafans.com
        • Gość: WKS'74 Re: Zawiszy nie oddamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:53
          Dzisiaj rozmawiałem z Mariuszem, jeszcze nie wiadomo czy mecz będzie w środę. W
          ten dzień są mecze w telewizji i niewykluczone, że z Unią zagramy we wtorek lub
          czwartek. To ukłon w stronę kibiców, którzy chcą być na Zawiszy i obejrzeć
          mecze w telewizji.
          • Gość: rynkowo Re: Zawiszy nie oddamy IP: *.proxy.aol.com 30.09.04, 06:32
            no to popatrzymy coz to z tego wyjdzie.a moze pod jasnoscia ograja unie,cos
            ostatnio nie gra za porywczo.no ale najwazniejsza 4 liga,ktora tym razem
            bardzo ciekawa.
            no a jakie jest nastawienie do meczy pucharowych i reprezentacji? mym zdaniem,
            to nie widze kokosow.
            ciekawie tez bedzie w swieciu nad wisla.
    • Gość: Czytelnik Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:23
      Wtorek i godzina np 19:00 wydaje się lepszym rozwiązaniem.Trzeba też zawalczyć
      o frekwencje...szkoda, że po derbach z Tkp efektu by nie przyniosła akcja na
      Starym Rynku ale może jakies bilety na konkurs do radia...
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 01.10.04, 00:40
        rynkowo czul b.mocno ze nie bedzie kokosow.bo i cala w kraju pilka do dupci.
        patrzec tylko by zawisza w swieciu nad wisla nie poszla sladami czampionow.no
        i brawa dla druzyny z malego miasteczka za honor,bo te z tysiacami krzykaczy z
        wielkich miast,e nawet nie warto sobie nimi glowy zawracac.
        no to szykujmy sie teraz na reprezentacje i zadowolenie Wielkiego z pzpn.
        • Gość: WKS'74 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:22
          Nie wiem rynkowo, co cię tak podnieca. Czy to, że mecze grupowe jedynej
          polskiej drużyny w Pucharze UEFA będzie oglądać na własnym stadionie tylu
          ludzi, ile mieszka w jednym wieżowcu na Bartodziejach? Przyszłość piłki należy
          do drużyn z tradycjami, z historią, z tysiącami kibiców, bo wtedy jest sens
          wrzucać w ten interes pieniądze. Dlaczego ratusz obiecał 30.000 Zawiszy a nie
          Chemikowi? Bo w przypadku Zawiszy jest szansa, że przyniesie to jakiś efekt. Są
          kibice, oddani klubowi ludzie, którzy przez dwa lata sami uratowali istnienie
          drużyny, wywalczyli awans do IV ligi i zajęli w niej II miejsce. Słyszałem już
          głosy, że po co te pieniądze ZAwiszy, lepiej pomóc Chemikowi. Ale jego
          działacze, o czym sami mówili, włożyli w zespół przez ostatnie sezony blisko
          2.000.000 zł. Jak można z taką kasą nie zrobić awansu do II ligi? Wytłumaczenia
          są dwa: albo ludzie, którzy się tym zajmują w Chemiku delikatnie mówiąc nie
          mają o tym bladego pojęcia, albo im nie wyszło bo wyjść nie mogło. Jak bowiem
          zmotywować do walki piłkarzy grających dla pustych trybun? Rozpisałem się
          trochę, a ujmując rzecz w skrócie: TYLKO ZAWISZA, W BYDGOSZCZY TYLKO ZAWISZA!!!
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 07:29
            wks-trafiles w sedno sprawy,o ktorej ja wiele razy pisalem.a wiec nie wazne
            gdzie,ale odpowiedni ludzie na odpowiednich pozycjach,i bez myslenia przede
            wszystkim o wlasnej kieszeni.
            amica moze i nie ma duzo ludzi w miescie,lecz odpowiedni ludzie umieja jakos
            tam rzadzic i caly czas widac,ze tam jednak pilkarze maja motywacje do gry.
            i groclin np. tez.ile wladowano w krakow i pewnie nic z tego tam i tak nie
            wyjdzie.
            2 miejsce zawiszy,to juz historia,a 4 liga tym razem jest bardziej wyrownana.
            zobaczymy co pokaza.a pokazac powinni nawet bez tych 30000.
            • Gość: WKS'74 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:51
              Dzisiaj w Świeciu 1:0!! A liderzy tracą punkty...
              • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 03.10.04, 07:40
                te obecne wygrane musza byc do przewidzenia,przeciwnicy bardzo slabiutcy.
                powinno byc jednak z tymi slabymi o wiele wiecej bramek.i niech zaczna takze
                wygrywac z pierwsza piatka.ale pochwala im sie nalezy za te ostatnie wygrane.
                i musza je robic,bo cala bydgoszcz specjalnie ich poczynania teraz podpatruje.
                gratulacje rowniez dla pozostalych druzyn wojewodztwa za ich postawe.
    • Gość: Yaraz Potok w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 13:43
      Ktoś wkleił na forum Wyborczej post

Nie dopuszczę, żeby kolejne drużyny zostały przeniesione do innego
      województwa - obiecuje Edward Potok -nowy Prezes Zwiazku Pilki Noznej w Lodzi

Zebranie delegatów przypominało prawdziwy maraton. Nowy prezes został wybrany
      po sześciu godzinach, a to wcale nie był koniec obrad. Później delegaci
      zajmowali się kompletowaniem zarządu.

Do wyborów stanęły dwie osoby: dotychczasowy prezes Mirosław Wróblewski oraz
      Potok. Zwyciężył ten drugi stosunkiem głosów 144:105. W kuluarach
      komentowano, że głosowali na niego działacze piłkarscy ze Skierniewic,
      Piotrkowa oraz część Łodzi. Poparli go też sędziowie. Nic dziwnego, bowiem
      nowy szef ŁZPN obiecał, że zrobi wszystko, by w ekstraklasie i II lidze było
      więcej arbitrów z naszego województwa. Obecnie jest tylko jeden - Krzysztof
      Zdunek.

Potok zapowiedział też, że będzie pracował w związku społecznie, a
      wiceprezesem będzie ktoś reprezentujący Ludowe Zespoły Sportowe. Chce też
      nawiązać współpracę z władzami Łodzi, a tzw. terenowi pomóc powołując więcej
      najmłodszych piłkarzy do reprezentacji województwa. - Obecnie przeważają w
      niej łodzianie - dodał. Żałował też, że w I lidze nie ma ani jednej drużyny z
      Łódzkiego.

Potok ma 53 lata, jest emerytowanym żołnierzem. Był związany z Orłem Łódź, a
      później z Zawiszą Bydgoszcz.
      • Gość: rynkowo Re: Potok w Łodzi IP: *.proxy.aol.com 04.10.04, 05:15
        Yaraz mily gosciu,wiem ze inteligencja nie grzeszysz,dlatego chcialbym bys
        chociaz od czasu do czasu,pomimo przywiazania do zawiszy,rowniez zauwazyl dobra
        i mila postawe innych druzyn wojewodztwa w ich ligach,szczegolnie tych wyzszych.
        zgodnie z mymi przewidywaniami zawisza ogrywa tych z dolu tabeli.co myslisz o
        wzmocnieniach w czasie przerwy,czy beda i kogo maja na oko?
        • Gość: Yaraz Rynkowo inteligencją nie grzeszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 09:23
          Spoko Rynkowo jak mówisz że nie grzeszę inteligencją to po co mnie o coś
          pytasz???Bo na razie to ludzie do Ciebie cały czas pisali że jestes głupkiem.
          • Gość: WKS'74 Re: Potok w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:05
            To sobie w Łodzi wybrali prezesa. Ten facet powiniem mieć dożywotni zakaz
            zbliżania się do piłkarskiego stadionu na odległość mniejszą od 1 km.
            • Gość: rynkowo Re: z.n.o. IP: *.proxy.aol.com 05.10.04, 04:08
              kiedys mi przyznasz racje.moze tylko w duchu,ale i to dobre.
    • Gość: lisek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 22:10
      łoł jaki fajny temat !!!!z przyjemnościa sobie poczytałem , nie wszystko
      oczywiście.pozdrawiam wszystkich wpisujacych sie tutaj !
      • Gość: Maciej Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 81.190.188.* 06.10.04, 13:03
        Pozdrowienia z daleka dla wszystkich braci w wierze:)Karol walcz o składki,a
        jak bedzie pewna data pucharu z Janikowem to prosze o jakieś info moze byc sms,
        bo dostep do netu mam ograniczony, a takiego wydarzenia nie mogę opuścic!WKS
        WKS WKS
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 07.10.04, 02:53
          gdzies ty sie podzial Macieju,musisz chyba byc bardzo,ale to bardzo daleko.
          czy tam w okolicy jest jakis klub pilkarski?podziel sie wrazeniami o lokalnych
          kibicach,o miejscowym klubie i jego perspektywach.i jakie masz wrazenia z
          meczu,jezeli na ktoryms tam byles.to bedzie bardzo ciekawe sprawozdanie.
          a pilke ogladac przeciez lubisz,tego nie idzie zaprzeczyc.no i milego tam pobytu
    • Gość: janusz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: 212.122.214.* 07.10.04, 16:06
      i bardzo dodrze
    • Gość: fan Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 23:44
      Jutro mecz w toruniu i oby 3 punkty i marsz w góre tabeli a 13 mecz przy
      światłach z Unia Janikowo---juz dzis zapraszam wszystkich !!!
      • Gość: WKS Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 15:16
        Na podstawie relacji Yaraza live: Do przerwy przegrywamy 0:2. Po rzucie karnym
        zdobywamy kontaktowego gola. Nas ponad 100 + 6 flag.
        • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 18:24
          Po meczu Pomorzanin-Zawisza wynik 2-1(0-0)
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 09.10.04, 23:11
            druzyna ograna przez slabeusza,nic to dobrego nie wrozy.do zdobycia jeszcze
            okolo 15 punktow.to duzo.wiekszosc do ogrania,tylko czy da sie rade. a powinno.
            i to nawet tych nastepnych z inowroclawia.ten mecz,to mecz prawdy.powinien
            ukazac rzeczywista wartosc teamu.czy mysli sie o jakis wzmocnieniach ludzmi z
            klubow czolowki ligi? bo jak nie,to baj baj 3 ligo.no i Macieju,na jakim tam w
            terenie byles meczu? podziel sie wrazeniami z innego terenu.
    • Gość: f@n Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:52
      MECZ PRZY SZTUCZNYM ŚWIETLE !!!
      O PUCHAR POLSKI

ZAWISZA – UNIA JANIKOWO

ŚRODA 13 PAŹDZIERNIKA GODZINA 18.00

CENY BILETÓW 5 ZŁ
      KOBIETY I DZIECI - WSTĘP WOLNY

STOWARZYSZENIE PIŁKARSKIE " ZAWISZA "
      SERDECZNIE ZAPRASZA BYDGOSZCZAN
      NA STADION PRZY UL. GDAŃSKIEJ
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 10.10.04, 20:35
        jakie w planie wzmocnienia,ktore moga duzo pomoc sie dzwigac.trzeba o tym
        myslec,by wiosna nie byla jak jesien.
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 11.10.04, 23:33
          i nie zalamujmy sie czasami przegrana,unia na dluzsza mete ma wiecej szans,no i
          to tylko sportowa zabawa.wiec z utesknieniem do milej,sportowej zabawy.
          • Gość: jaca Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 08:42
            Rynkowo no i co z tego, że Unia na dłuższą metę ma więcej szans? Jak Polska gra
            z Anglią to kibicujesz Anglii bo ma na dłuższą metę więcej szans na Mistrzostwo
            Świata?? Jesteś dziwny i masz dziwne podejście. Pewnie odpiszesz mi w postaci
            kolejnego nietrzymającego się kupy esseju;))) Dla mnie najważniejsze jest to,
            że Zawisza powalczy jutro o zwycięstwo przy jupiterach, a Polacy pokonają
            Walię!!!:)
            • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 13.10.04, 01:55
              jak tak bedzie to bedzie fajnie,a jak nie to tez bedzie fajnie.to wszystko tylko
              relax rozrywka.fajnie jak sie uda slabszym jakos meczyk wygrac.to przyjemne
              uczucie.i pragnie tego tak zawisza jak i walia.a wiec za nich kciuki.prucz tego
              jednak wygranymi beda ci ktorym to sie uda osiagnac.przeciez to tylko sport.
              ps.
              wazniejsze dla zawiszy jednak to mecze ligowe i chyba na tym beda sie
              koncentrowac,no i chyba tez mysla o wzmocnieniach przed wiosna.co ty na to jaca?
              • Gość: W Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 23:04
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 14.10.04, 06:00
                  nie oddamy nie oddamy,ale to tylko w sensie duchowym.zawisza musi zaczac grac i
                  sie wzmacniac,jezeli chce byc czyms.samo pragnienie by chodzic na II lige,to nic
                  ,trzeba grac jak tkp w zeszlym sezonie ogral lige.a brda plynie i plynie.no to
                  do soboty.
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 10:04
      Fotki z meczu na
      www.info.bydgoszcz.pl/wydarz.php?i=38081
      oraz www.zawiszafans.com
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 14.10.04, 17:19
        Yaraz milo popatrzec na usmiechniete twarzyczki.to jest to.zabawa.ale to juz
        historia i trzeba troche pomyslec o jutrze by te zabawe polepszyc.to dobre na
        dluzsza mete.mysle,ze zaczniesz poruszac te mysli,by zabawa na wiosne byla
        jeszcze lepsza.
    • Gość: f@n Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:25
      w sobotę gramy z liderem cuiavią inowrocław, jezeli chłopaki zagraja tak
      ambitnie jak z janikowem to powinno byc dobrze
      • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 16.10.04, 03:24
        co z tego ze ambitnie skoro przegrali.musza tak grac by wygrac,wtedy dopiero
        bedzie dobrze F@n.czy Yaraz nie tak?powson moze to poswiadczyc.jednak wazne jest
        i to,ze wojewodztwo powiekszy liczbe w III lidze.no i trzymac kcuczki za chemika
        tez i za unie i za tkp i za kujawiaczka.obowiazkowo.to wyraz milosci do kopanej.
        • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:13
          A moze Rynkowo zasponsorujesz jakiegos pilkarza dla Zawiszy???
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 17.10.04, 01:05
            tego zrobic nie moge,bo nie jestem przy tym blisko jak wy.wy macie przeciez
            ogromne wplywy nacisku i mozecie w kazdej chwili porozmawiac z trenerem o
            ustawieniach.rowniez macie dojscie do kierownictwa druzyny.znacie na pamiec
            kazdego pilkarza i wiecie tez ktory z osciennych klubow by sie wam najlepiej
            nadawal.
            wczoraj kolejna porazka,wieksza niz z III ligowcem.teraz wyjazd do ostatniej
            druzyny i kolejny mecz z przecietnym przeciwnikiem.a punkty trzeba zbierac,a nie
            ciulac.i ich zdobycie ma limit swoj.wiec to ty i kolegow reszta powinna dosyc
            czesto poruszac temat druzyny i jej perspektywow na wykonanie ponoc marzen
            dziesiatkow tysiecy w metropolii.
            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 01:24
              Rynkowo czy ty czasami nie masz na imię Piotr a na nazwisko Nowak???
              • Gość: WKS'74 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:42
                Rynkowo, nie musisz być blisko, żeby być sponsorem. Jeśli wchodzisz w
                sponsoring to tylko napisz, dostaniesz numer konta a jak przelejesz ładną sumkę
                to napis "Rynkowo" umieścimy na koszulkach zamiast "Expressu Bydgoskiego". A
                jeśli jest tak jak pisze Yaraz to wsiadaj Piotrek w samolot i wracaj. Zawisza
                Cię potrzebuje.
                • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.proxy.aol.com 19.10.04, 00:28
                  rynkowo juz od bardzo dawna sponsoruje i nie jest dobrze ciagnac dwa koty na
                  raz za ogon.wole zostac przy tym pierwszym,specjalnie ze nie zawodzi.a na
                  reklamie nazwy mi nie zalezy.niech to robi nazwa Bydgoszcz,albo jakas w
                  granicach wojewodztwa.ktos komu ta reklama jest na miejscu bardzo potrzebna.
                  no to co,kolejny mecz bardzo wazny.uzywac juniorow,ponoc na tych posunieciach
                  lechia obecnie dobrze wychodzi.
                  • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 19.10.04, 15:09
                    wie ktos, kiedy pojawi sie nowy trener na Zawiszy? a kto poprowadzi wojskowych
                    w meczu w Zninie? co sie porobilo.
                    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:24
                      Może Rynkowo by się podjął???:)
    • Gość: Yaraz PETER'S BIO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 18:08
      Peter Nowak, is one of the greatest soccer players ever to grace the Major
      League Soccer stage and an instrumental figure in the Chicago Fire's first five
      seasons.

"Peter Nowak brought something special to MLS and Chicago and his brilliance
      will be remembered for years to come."-Peter Wilt, Chicago Fire GM

Recognized as one of the most talented playmakers in MLS, the 38-year-old Peter
      Nowak wraps up the last chapter of a playing career that spanned nearly 23
      years. He mystified opponents and dazzled fans with his superb quickness,
      extraordinary vision and meticulous passing. He appeared in 114 games (all
      starts) with the Fire, registering 26 goals and 49 assists. His 100-points rank
      second in the team history. His 48 assists and 13-game winning assists stand as
      the most in team history.

"Since the Chicago Fire's inception in 1998, Peter Nowak has given the club and
      its fans all of his skills, passion and commitment. He has been a great example
      to every young player of what it means to be a professional. His contribution
      to the growth of the League have been immeasurable and his play will long
      remain a standard by which future players are judges."-Ivan Gazidis, Deputy
      Commissioner of Major League Soccer

Born in Pabianice, Poland, Peter Nowak arrived on the American scene on
      December 16, 1997, when he was signed as the Fire's first player ever. He was
      to become the team's central figure for the next five seasons as a team captain
      and play a leading role in the team's development.

A true virtuoso in the midfield, Peter Nowak is perhaps most remembered for his
      two-assist performance on October 25, 1998, leading the expansion Fire to its
      first-ever title with 2-0 win over defending champion D.C. United and earning
      MLS Cup '98 MVP honors in front of 51,350 spectators at the Rose Bowl in
      Pasadena, CA.

Five days after captaining the team to the MLS Cup title, the incessant Peter
      Nowak helped the Fire to its first U.S. Open Cup title, guiding the "Man in
      Red" to a 2-1 victory over the Columbus Crew on October 30, 1998, at Soldier
      Field and help the Fire complete "The Double"- a feat no other first-year
      professional sports team had ever accomplished. Peter Nowak would help the
      Chicago Fire recapture that magic by bringing the U.S. Open Cup back to Chicago
      two years later, helping Chicago to a 2-1 victory win over the Miami Fusion on
      October, 21, 2000, at Soldier Field.

"Peter Nowak has been the heart and soul of the Chicago Fire since the
      beginning. I enjoyed working together with him. He is a great friend and
      leader."-Bob Bradley, MetroStars Head Coach and former Chicago Fire Coach.

A savvy player with impeccable work ethics, Peter Nowak also led the Fire to
      two divisional crowns in 2000 and 2001, and a final appearance at MLS Cup 2000.
      He was named to the Pepsi MLS Best 11 for three seasons (1998, 2000 and 2001)
      and received Fire/Honda Team MVP honors for his contributions in 1998, 2000 and
      2001.

Prior to coming to Chicago, Peter Nowak spent the 1994-1998 season with the
      German powerhouse TSV 1860 Munich, where he appeared in 116 Bundesliga games,
      scoring 17 goals. He was named the Best Playmaker of the season in the
      Bundesliga during the 1995-1996 season.

Peter Nowak stared his professional career in 1979 at the age of 15, with
      Wlokniarz Pabianice. His career left him to play with such teams as: WKS
      Zawisza Bydgoszcz (Polish First Division), Widzew Lodz (Polish First Division),
      Bakirkoyspor (Turkish First Division), Young Boys Bern (Swiss First Division)
      and Dynamo Dresden (German Bundesliga). He made his first international debut
      in January 1990 and served as the captain of the Polish National Team from 1995-
      1997. He made 24 appearances for his country, scoring 3 goals. He was voted
      Poland's Player of the Year in 1996.

• Gość: rynkowo Re: PETER'S BIO IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 01:24
        pawson pytasz co to sie porobilo.a ja myslalem ze ty blisko przy klubie.ale
        wygloda na to ze nic chyba takiego.po prostu proste codzienne zycie w naszych
        obecnych prostych dnia codziennego czasach.mozna by tak zadzwonic do
        zwolnionego z legii,moze chociaz do konca jesiennych.a mecze w koncowce beda
        wazne.Yaraz a ty do znina walisz czy tylko z gazety poczytasz?no i powiedz mi
        [bo zdaje mi sie ze ty najlepiej wiesz]ile jest klubow pilkarskich w granicach
        miasta oprucz zawiszy i chemika.i pamietaj,pilka jest okragla,nie da sie
        oszukiwac i wszystkie z nia zwiazane akcepty,to fajna zabawa.cos widac,ze po
        wielkiej i z sukcesem demonstracji jakas cisza wsrod was kibicow nastala.
        • Gość: WKS'74 Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 08:23
          Ten tekst o Nowaku skąd pochodzi?
          • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 20.10.04, 14:52
            trenera zwolnionego z Legii ??? Warszawa ??? haha moze lepiej Camacho.
            • Gość: Yaraz www.nowaksoccer.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:15
              Tekst pochodzi ze strony
              www.nowaksoccer.com/
              Może rynkowo powiesz cos nam na jej temat:D?Jak tam rozgrywki MLS trwają?Edu
              dobrze miesza:DDD?
              • Gość: rynkowo Re: www.nowaksoccer.com IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 19:00
                Yaraz ty wiesz na ten temat wiecej niz ja.gratuluje.
                ja natomiast nie wiem ile jest pilkarskich klubow na terenie miasta prucz
                zawiszy i chemika.daj mi na to odpowiedz.
                no i co aktualnie sie ma w stowarzyszeniu zawiszy? jak tam przygotowania z
                wyjazdem do ladnego znina sie maja,szczegolnie od strony treningu?
                pewnie kazdy trener bedzie dobry,chciaz do konca jesieni.kazdy punkt jest na
                wage zlota.
                ciekawie tez bedzie za kilka dni w gdansku.Yaraz czy razem z torunczykami
                jedziesz wspomoc tkp? wiem,ze interesujesz sie poczynaniami tej druzyny.brawo.
                przeciez to to samo wojewodztwo.jeszcze raz brawo.
                • Gość: Yaraz Re: www.nowaksoccer.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:11
                  Pedze juz nawet samolot zarezerwowalem na lot do Gdanska:> <ROTFL> Ja tymczasem
                  widze ze rynkowo zarywasz madziare i inne na watkach i teraz tam jestes
                  bardziej aktywny od czasu gdy cie zapytalem o Piotra Nowaka.
                  THE TRUTH IS OUT THERE
                  • Gość: rynkowo Re: www.nowaksoccer.com IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 19:22
                    nie ma to nic wspolnego z pn.Yaraz od kiedy wy staliscie sie wiecej anemiczni
                    [mimo ze demonstracja sie udala i te piekne zdjecia z niej tez[milo bylo sobie
                    popatrzec na stare dzieje no i ty na zdjeciach tez]],nie zostalo mi nic innego
                    jak rowniez podyskutowac z innymi na inne tematy.czlowiek nie sama pilka zyje.
                    sam to dobrze wiesz,bo tez piszesz tu i tam o innych sprawach.nie rzucajac w
                    szkole kamieniami w przeszlosci,wyszlo nam na dobre.wiec korzystajmy z tego i
                    idzmy w swiat ludzi i nas otaczajacych problemow.Yaraz powaznie tkp potrzebuje
                    pomocy w dopingu,bo na traugutta bedzie goraco.dla dobra wojewodztwa.trzymaj sie
                • Gość: Yaraz Re: www.nowaksoccer.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:14
                  W ogole a ten pseudonim to od rynkowego podejscia czy od Rynkowa stacji PKP,czy
                  w koncu od Rynkowa miasta???
                  • Gość: rynkowo Re: www.nowaksoccer.com IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 19:27
                    Yaraz ja zawsze w wielu wpisach zapraszalem do Rynkowa.tam naprawde pieknie i
                    mozna odpoczac i nawet pograc w pilke.i jest tam fajne powietrze.
    • Gość: Yaraz CIEKAWOSTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:14
      Jako ciekawostke podam że 31 lat temu w druzynie Zawiszy zadebiutował Zbigniew
      Boniek.[INFO za dzisiejszym dodatkiem bydgoskim Wyborczej]
      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.telco.ras.pl 20.10.04, 23:23
        przepraszam ze Wam przeszkodze w dialogu, ale mamy nowego trenera. zostal nim
        grajacy obronca Zawiszy Robert Tomczak. funkcje bedzie pelnil do konca tej
        rundy. a co do ciekawostek to dzis urodziny obchodzi nasz wychowanek Wojciech
        Lobodzinski, ktory coraz lepiej radzi sobie w ekstraklasie, co mnie bardzo,
        bardzo cieszy. Wszystkie najlepszego!
        • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 23:34
          ja tez gratuluje tego trenera i niech mu sie wiedzie jak najlepiej.moze mu sie
          uda jeszcze cos uciulac do konca jesieni,bo tego potrzeba.tylko grajac,musi
          dawac dobry przyklad walki do konca,bo koledzy musza go przeciez sluchac i tez
          na niego beda patrzec.wiec powodzenia.
          • Gość: rynkowo Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.proxy.aol.com 22.10.04, 00:07
            chlopcy z torunia potrzebuja pomocy na traugutta.pomozecie?
            • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:10
              No no <rotfl>
    • Gość: Yaraz Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:34
      Dzięki staraniom Stowarzyszenia i uzyskanej akceptacji dyrektora firmy ENEA
      będziemy mieli kolejną okazję obejrzeć mecz Zawiszy przy sztucznym oświetleniu.
      W dniu dzisiejszym działacze Sadownika Waganiec w rozmowiem telefonicznej
      wyrazili ustną zgodę na grę przy światłach. Zatem:
      SOBOTA, 30 PAŹDZIERNIKA 2004, GODZ. 17.00.
      ZAWISZA BYDGOSZCZ - SADOWNIK WAGANIEC.
      Można napisać, że to kolejny historyczny mecz Zawiszy. Po raz pierwszy
      niebiesko-czarni zagrają bowiem przy światłach mecz ligowy na własnym
      stadionie. Serdecznie zapraszamy wszystkich kibiców.
      Info za www.zawiszafans.com
      • Gość: pawson Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.telco.ras.pl 22.10.04, 15:48
        rynkowo czy Ty się dobrze czujesz, czy się z własnym chujem na łby
        pozamieniałeś ?
        chłopacy z Torunia potrzebuja pomocy - Ty rynkowo już przechodzisz samego
        siebie. utworzyłeś swój wątek o tym samym tytule i myślałem że tam się
        zagnieździsz na stałe, ale coś Ci nie wyszło. czyżby nikt za Tobą nie podążył?
    • Gość: wiktor Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:41
      ole, ole1
    • Gość: waldek Re: ZAWISZY NIE ODDAMY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 23:59
      AWISZY NIE ODDAMY!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka