1-wolne 06.11.10, 15:57 No coż, Łada to nieciekawa marka i powinna już zejść ze sceny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrulek31 Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 16:35 Łada wychodzi z założenia że jak mnie u Dombrowicza nie wybiorą to może w Po się uda ale niestety PO odkryło jego nielojalność.Może pan Łada pobierał nauki u" posła" Czarneckiego który juz obleciał wszystkie istniejące partie. Nieciekawa marka powinna ze sceny zejść Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 18:16 piotrulek31 napisał: > Może pan Łada pobierał nauki u > " posła" Czarneckiego który juz obleciał wszystkie istniejące partie. W SLD chyba jeszcze nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
majster.fin Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 19:49 Ludzie dąbrowicza to mają tupet. Nie dość że srają we własne gniazdo to jeszcze szpiegują. V kolumna to przy nich pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
akuku007 Łada wyp(at)roszony 06.11.10, 20:57 to największe NICO na bydgoskiej scence "politycznej" - zausznik KonDoma i jego słup wyborczy, były referent w magistracie a obecny prezes ADMu, karierowicz i aparatczyk, jak widzę jego przetłuszczoną facjatę na plakatach to ogarnia mnie przerażenie, że coś takiego ma reprezentować mieszkańców w radzie miasta, jestem przekonany że to próba przed skokiem do sejmu, patrząc na jego karierę widzę wszystko co najgorsze w naszym życiu społecznym Łada - niech spada! Odpowiedz Link Zgłoś
zbydzio Re: Łada wyp(at)roszony 06.11.10, 21:12 Łada, tak nie wypada, za grosz honoru, prestiż spada... Odpowiedz Link Zgłoś
gwido.pl Re: Łada wyp(at)roszony 06.11.10, 22:55 zgadzam się z Tobą akuku007 w całości. ten mierny człowiek łada powinien być co najwyżej stojakiem dla mikrofonu Dombrowicza, a nie prezesem adm a wczesniej dyrektorem najważniejszego wydziału w urzędzie miasta. poza tym, że łada nie ma rozumu - za co trudno go winić, to jest bucem i po chamsku odnosi się do podwładnych. nieciekawy człowiek nie wiem dlaczego wyborcza robi mu reklamę i o nim w ogóle pisze Odpowiedz Link Zgłoś
akuku007 Re: Łada wyp(at)roszony 08.11.10, 11:12 chciałbym serdecznie przeprosić za mój wpis i nieprawdziwe fakty które zostały tam podane - otóż nikuś kandyduje do sejmiku a nie do rady miasta! moje zniesmaczenie jest tym większe że taka miernota jak on, ma czelność ubiegać się o mandat i prosić mieszkańców tego miasta o swój głos, mam jednak nadzieję że on i całe ugrupowanie które reprezentuje zostanie wreszcie zepchnięte w nicość politycznego bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_z_wolna Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 21:58 "Silne samorządy i silni działacze samorządowi są niewygodni dla partyjnych przywódców. W polskich samorządach partie realizują wyłącznie interesy swoich szefów, którzy stoją wyżej w partyjnej hierarchii. O idei oddawania władzy ludziom na szczeblu lokalnym wszyscy zdążyli już zapomnieć." Igor Janke, rp.pl Boli Was chłopcy prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
gwanonimowy Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 23:29 I bardzo dobrze, prawda jest taka, że połowa prawie komitetu Pana Dombrowicza należy do PO. I tak sobie po cichu siedzą w tej partii (jak był jeszcze widoczny układ toruński) i mają nadzieję, że jak Dombrowicz przegra, to ostaną się na swych stołkach, bo są w PO! Prawda jest taka, że głosując na Dombrowicza - tak tak - głosujecie na Toruń właśnie (on i jego ludzie są gwarantem lobby platformy toruńskiej) - przykład: "Łada należy do Platformy. Jednak działa w konkurującym komitecie wyborczym Dombrowicza "Miasto dla Pokoleń" i jest jego kandydatem do sejmiku województwa. Sam Zegarski tłumaczy, że Łada został przez niedopatrzenie zaproszony przez toruńskie struktury partii." Odpowiedz Link Zgłoś
krzysszkot Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 07.11.10, 04:21 Co za żałosna kreatura.Jak na załączonym obrazku.Jak cała działalność Dobrowiszczyzny.Kaczyński się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Łada do prokuratora! 07.11.10, 07:07 za czyje pieniądze ADM wysyła wyborczą agitkę Łady? kto z tysięcy mieszkańców nie dostał autopromocyjnego pisma łady ze zdjęciem z plakatu i mottem synergicznie wpisującym się w hasło dombrowicza? dla mnie maksymalna żenada - i dombrowicz i łada powinni się z tego tłumaczyć, choć najprawdopodobniej obaj te wybory wygrają, mimo, że bydgoszcz i obstawione przez nich urzędy traktują jak prywatny folwark Odpowiedz Link Zgłoś
newsnews Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 08.11.10, 13:29 Tak to jest, jak we władzach i generalnie polityce zaczynają się panoszyć gó...arze... Asystent prezia jest magistrem od paru miesięcy. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
stop_kondomowi Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 08.11.10, 13:48 świniak nie ma honoru... być w PO i działać na rzecz głównego konkurenta??? skoro jest nielojalny to niech wylatuje na zbity pysk!!! tak samo jak Waszczykowski... był nielojalnym podwładnym Sikorskiego a więc wyleciał, a potem jeszcze płakał że go zwolnili!!! dzisiaj za to pokazuje jakim jest ohydnym pisuarem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an59za Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 08.11.10, 16:57 I bardzo dobrze. To piesek Kondoma. W dodatku na ciepłej posadce w ADM. Lizidup Odpowiedz Link Zgłoś
jachta100 Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 09.11.10, 18:28 Donosicielem to on był,będzie i pozostanie!!Taka jego wstrętna osobowość.Przecież on nic innego nie potrafi robić.Tak go uwielbia KonDom!!!,że na koniec dał mu ADM!!!Łada lepiej się oklej jak 8 lat temu.Tam ci wewnątrz tej fury było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś