Dodaj do ulubionych

Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy?

06.11.10, 15:57
No coż, Łada to nieciekawa marka i powinna już zejść ze sceny.
Obserwuj wątek
    • piotrulek31 Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 16:35
      Łada wychodzi z założenia że jak mnie u Dombrowicza nie wybiorą to może w Po się uda ale niestety PO odkryło jego nielojalność.Może pan Łada pobierał nauki u" posła" Czarneckiego który juz obleciał wszystkie istniejące partie.
      Nieciekawa marka powinna ze sceny zejść
      • frych47 Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 18:16
        piotrulek31 napisał:

> Może pan Łada pobierał nauki u
        > " posła" Czarneckiego który juz obleciał wszystkie istniejące partie.

W SLD chyba jeszcze nie był.
    • zdrajca1 Jaka Łada- takie wyproszenie. 06.11.10, 19:22
    • majster.fin Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 19:49
      Ludzie dąbrowicza to mają tupet. Nie dość że srają we własne gniazdo to jeszcze szpiegują. V kolumna to przy nich pikuś
    • akuku007 Łada wyp(at)roszony 06.11.10, 20:57
      to największe NICO na bydgoskiej scence "politycznej" - zausznik KonDoma i jego słup wyborczy, były referent w magistracie a obecny prezes ADMu, karierowicz i aparatczyk, jak widzę jego przetłuszczoną facjatę na plakatach to ogarnia mnie przerażenie, że coś takiego ma reprezentować mieszkańców w radzie miasta, jestem przekonany że to próba przed skokiem do sejmu, patrząc na jego karierę widzę wszystko co najgorsze w naszym życiu społecznym
      Łada - niech spada!
      • zbydzio Re: Łada wyp(at)roszony 06.11.10, 21:12
        Łada, tak nie wypada,
        za grosz honoru, prestiż spada...
      • gwido.pl Re: Łada wyp(at)roszony 06.11.10, 22:55
        zgadzam się z Tobą akuku007 w całości. ten mierny człowiek łada powinien być co najwyżej stojakiem dla mikrofonu Dombrowicza, a nie prezesem adm a wczesniej dyrektorem najważniejszego wydziału w urzędzie miasta. poza tym, że łada nie ma rozumu - za co trudno go winić, to jest bucem i po chamsku odnosi się do podwładnych.
        nieciekawy człowiek
        nie wiem dlaczego wyborcza robi mu reklamę i o nim w ogóle pisze
      • akuku007 Re: Łada wyp(at)roszony 08.11.10, 11:12
        chciałbym serdecznie przeprosić za mój wpis i nieprawdziwe fakty które zostały tam podane - otóż nikuś kandyduje do sejmiku a nie do rady miasta! moje zniesmaczenie jest tym większe że taka miernota jak on, ma czelność ubiegać się o mandat i prosić mieszkańców tego miasta o swój głos, mam jednak nadzieję że on i całe ugrupowanie które reprezentuje zostanie wreszcie zepchnięte w nicość politycznego bytu.
    • jan_z_wolna Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 21:58
      "Silne samorządy i silni działacze samorządowi są niewygodni dla partyjnych przywódców. W polskich samorządach partie realizują wyłącznie interesy swoich szefów, którzy stoją wyżej w partyjnej hierarchii. O idei oddawania władzy ludziom na szczeblu lokalnym wszyscy zdążyli już zapomnieć." Igor Janke, rp.pl

Boli Was chłopcy prawda!
    • gwanonimowy Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 06.11.10, 23:29
      I bardzo dobrze,

prawda jest taka, że połowa prawie komitetu Pana Dombrowicza należy do PO. I tak sobie po cichu siedzą w tej partii (jak był jeszcze widoczny układ toruński) i mają nadzieję, że jak Dombrowicz przegra, to ostaną się na swych stołkach, bo są w PO! Prawda jest taka, że głosując na Dombrowicza - tak tak - głosujecie na Toruń właśnie (on i jego ludzie są gwarantem lobby platformy toruńskiej) - przykład:
      "Łada należy do Platformy. Jednak działa w konkurującym komitecie wyborczym Dombrowicza "Miasto dla Pokoleń" i jest jego kandydatem do sejmiku województwa. Sam Zegarski tłumaczy, że Łada został przez niedopatrzenie zaproszony przez toruńskie struktury partii."

• krzysszkot Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 07.11.10, 04:21
      Co za żałosna kreatura.Jak na załączonym obrazku.Jak cała działalność Dobrowiszczyzny.Kaczyński się kłania.
    • friedmar Łada do prokuratora! 07.11.10, 07:07
      za czyje pieniądze ADM wysyła wyborczą agitkę Łady?
      kto z tysięcy mieszkańców nie dostał autopromocyjnego pisma łady ze zdjęciem z plakatu i mottem synergicznie wpisującym się w hasło dombrowicza?
      dla mnie maksymalna żenada - i dombrowicz i łada powinni się z tego tłumaczyć, choć najprawdopodobniej obaj te wybory wygrają, mimo, że bydgoszcz i obstawione przez nich urzędy traktują jak prywatny folwark
    • newsnews Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 08.11.10, 13:29
      Tak to jest, jak we władzach i generalnie polityce zaczynają się panoszyć gó...arze... Asystent prezia jest magistrem od paru miesięcy. Żenua.
    • stop_kondomowi Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 08.11.10, 13:48
      świniak nie ma honoru...
      być w PO i działać na rzecz głównego konkurenta???
      skoro jest nielojalny to niech wylatuje na zbity pysk!!!
      tak samo jak Waszczykowski... był nielojalnym podwładnym Sikorskiego a więc wyleciał, a potem jeszcze płakał że go zwolnili!!!
      dzisiaj za to pokazuje jakim jest ohydnym pisuarem!!!
    • an59za Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 08.11.10, 16:57
      I bardzo dobrze. To piesek Kondoma. W dodatku na ciepłej posadce w ADM. Lizidup
    • jachta100 Re: Łada wyproszony z konwencji PO. Co to znaczy? 09.11.10, 18:28
      Donosicielem to on był,będzie i pozostanie!!Taka jego wstrętna osobowość.Przecież on nic innego nie potrafi robić.Tak go uwielbia KonDom!!!,że na koniec dał mu ADM!!!Łada lepiej się oklej jak 8 lat temu.Tam ci wewnątrz tej fury było lepiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka