unsatisfied6 16.04.04, 12:24 jak to było ... cholera , zapomniałem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unsatisfied6 Re: znacie ten dobry dowcip o amnezji 16.04.04, 12:41 unsatisfied6 napisał: > jak to było ... > cholera , zapomniałem . a pamiętacie te posty wspierające nasz współudział ataku na Irak ? Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: znacie ten dobry dowcip o amnezji 16.04.04, 20:16 unsatisfied6 napisał: > a pamiętacie te posty wspierające nasz współudział ataku na Irak ? Oczywiście, że pamiętamy! I filmy, którymi wspieraliśmy agresję na Afganistan... A o amnezji było tak: przychodzi baba do lekarza i mówi: panie doktorze mam kłopoty z pamięcią, - od kiedy? - co "od kiedy"? Polynomial-C p.s. Nie żebym się czepiał, ale nie "ataku" tylko "zbrodniczej napaści". -- VERBUM DIMISSUM CUSTODIAT ARCANUM Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: znacie ten dobry dowcip o amnezji 16.04.04, 23:30 polynomial napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > a pamiętacie te posty wspierające nasz współudział ataku na Irak ? > Oczywiście, że pamiętamy! > I filmy, którymi wspieraliśmy agresję na Afganistan... > A o amnezji było tak: przychodzi baba do lekarza i mówi: panie doktorze mam > kłopoty z pamięcią, - od kiedy? - co "od kiedy"? > > Polynomial-C > > p.s. Nie żebym się czepiał, ale nie "ataku" tylko "zbrodniczej napaści". > > -- > VERBUM DIMISSUM CUSTODIAT ARCANUM Nie, żebym się czepiał, ale: SI VIS PACEM PARA BELLUM... Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: znacie ten dobry dowcip o amnezji 17.04.04, 12:14 lokator napisał: >> SI VIS PACEM PARA BELLUM... Jaaasneee... Od razu zabijmy ich wszystkich. Przynajmniej nie zgwałcą nam wnuków za 150 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wamal Re: znacie ten dobry dowcip o amnezji IP: *.proxyplus.cz / 213.17.208.* 19.04.04, 12:08 Odpowiedz Link Zgłoś