Gość: europejka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 08:43 Kolejna tajemnica na forum? Zna ją ktoś dobrze? Ciekawa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madziara Re: Kim jest Madziara? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.04.04, 08:47 ooooooooooooooooooooooooooooooo to jaaaaaaaaaaaaaaaa! jak wrócę z pracy to poczytam co napiszecie robaczki o mnie :)))))) pozdrawiam i miłego dnia życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 09:03 coz miala ciezkie poczatki (zygolo) ale teraz juz chyba w porzadku... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 09:15 Gość portalu: europejka napisał(a): > Kolejna tajemnica na forum? Zna ją ktoś dobrze? Ciekawa jestem. Madzia to mloda, ladna kobieta, studentka, ktora takze pracuje zawodowo. Bardzo inteligentna i dowcipna, umie sie bawic, ale gdy trzeba - bardzo odpowiedzialna. i ma ladna bluzke, ktorej o dzis jej zazdroszcze. wiecej nie napisze ;) tylko pozdrowie Madzie ;) aaa i ma fajna xywe ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 09:17 czyli ma wszystko czego tobie brak... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 10:18 ivica napisał: > czyli ma wszystko czego tobie brak... tobie za to z wymienionych cech tylko inteligencji i dowcipu brak, reszta ok, zwlaszcza sukienke masz zajeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Kim jest Madziara? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.04.04, 14:32 dzięki moja kochana Wiosenko !!!!!!!!! ja tez Cię lubię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 15:43 a ja Cielubie, bo umiesz rozkrecic kazda impreze!! Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kto widzial Madziara? 19.04.04, 19:22 Gość portalu: Madziara napisał(a): > dzięki moja kochana Wiosenko !!!!!!!!! > ja tez Cię lubię :))) nie ma za co slodka Wegierko !!!!!!!! ja ciebie bardziej ;) o dizaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 09:35 dlatego wlasnie jej zazdroszcze zastanawiam sie tylko dlaczego mojej 'drugiej polowki' mi nie zazdrosci moglaby, no nie ?? skubana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 09:51 Madziara to żeńskie stworzenie,któremu odpowiadam na posty w dziale kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 18:11 madziara to po prostu madziara ja to wiem i ona to wie... buźka! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 19:19 madziara,ach madziara... hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Kim jest Madziara? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.04.04, 21:28 dzisiejszy dzień uważam za udany - miałam swoje 5 minut :)) niestety nic nowego się o sobie nie dowiedziałam - szkoda :(( ale w końcu jakaś Madziara to nie Ivica na aktórego temat powstał wręcz poemat. pozdrawiam i spokojnej nocy życzę a jutrzejsza gwiazdą zostanie.....?????? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 21:38 moze moja swinia? hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Kim jest Madziara? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.04.04, 21:41 ty sie leczycz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Kim jest Madziara? 19.04.04, 22:15 dobrany z nas duet;) hhhhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Kim jest Madziara? 20.04.04, 03:30 Madziara? Istota dziwna... odważyła się przyznać publicznie, że po alkoholu ją mdłości opanowały - no koniec świata! Może nawet zwymiotowała!? Straszne... bo nie od dziś wiadomo, że u mężczyzny to gorszące ale u kobiety? To chyba tylko wątpliwch obyczajów ( no nie będę tu I. na moim gg cytować!) Bo wiadomo - co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie- jak powiadała moja babcia... Ale po GG z Ivicą do dziś mnie gryzie. Sumienie! 20 lat temu dali mi śliwowicę, głowę mam mocną ale - raz- nie widzę powodu by nadużywać a dwa to draństwo miało 70% - a rodzina z tych... co to nie daj Bóg odmówić czegokolwiek do picia lub jedzenia... No i wyobraź sobie Ojro!! Jakbyś się bez przypadek upiła... o tym na forum gadać...! O przypadkach mogę dużo.... szczególnie wina własnej roboty o smaku kompotu są podejrzane... choć pyszne (hi hi... alem teraz mądra)... Jeszcze jedno E Ci odpowiem... tylko dlatego, że To TY zadałaś pytanie...... Mnóstwo moich przyjaciół płci obojga ma dzieci w wieku : 18 - 26 i... myśl sobie co chcesz ale wiem że za taką qczi wszystko by oddali... o Madziarzwe nie piszę... zbyt mało wiem... Za to moja chrześnica miała kłopot ze skończeniem studiów... cała rodzina płaciła... Za co? By nie mieszkała w akademiku itd itp Bała się pójść na dyskotekę... z kumpelami ze studiów... w końcu od narkotyków nogła się wyłgać ale ma wstręt do alkoholu (tata alkoholik)... Nie znam Madzary oczywista ale jak dla mnie jest niesamowicie idealna na tle swojego rocznika i stoi twardo między ścianami... narkotyki, seks, wóda - many many many many many... Ona jeszcze usiłuje być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara elodio elodio IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.04.04, 07:38 Zastanów sie Twoje wyobrażenie o świecie nie musi być prawdziwe / A twoje wyobrażenie o bliskich może być po prostu głupie / Nie mówię tobie co masz robić ale zastanów się nad sobą / Zanim uczynisz komuś krzywdę / Jak łatwo mówić coś o innych / Jak łatwo pluć komuś w twarz / Jak łatwo głupio i uparcie wmawiać komuś swoje racje / Zastanów się nad sobą / Zanim uczynisz komuś krzywdę / Spójrz na siebie jeszcze raz pomyśl / Nadęty gówniarz czy odpowiedzialny człowiek / Czy tak bardzo chciałbyś mieć rację / Czy boisz się przyznawać do błędów Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Madziara? 20.04.04, 07:49 Trafność niektórych Jej postów poraża wręcz (vide post wyżej pt. "elodio, elodio") Dobrego dnia A Ty, Elodio, zanim wtrącisz swoje 3 grosze do wątków, o których nie masz bladego nawet pojęcia, albo... zwykła ludzka przyzwoitość karze przemilczeć po tym, od której strony dałaś się TU poznać - zastanów się choć chwilę. To w końcu "tylko FORUM" a my jesteśmy TYLKO ludźmi. Ile można?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Kim jest Madziara? IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 08:24 elodia napisała: > No i wyobraź sobie Ojro!! Jakbyś się bez przypadek upiła... o tym na forum > gadać...! > O przypadkach mogę dużo.... szczególnie wina własnej roboty o smaku kompotu > są podejrzane... choć pyszne (hi hi... alem teraz mądra)... > Jeszcze jedno E Ci odpowiem... tylko dlatego, że To TY zadałaś pytanie...... > ??? Elodio, czy mowisz do mnie? Spojrz na IP. Jesli tak, to powiem, ze jestem abstynentem, wiec przypadki upicia sie mi sie nie zdarzaja :-) pozdrawiam Ojro (ale ta przez "€" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest Madziara? 20.04.04, 10:17 pic to jedno. chwalic sie tym to drugie. chełpić na forum dyskusyjnym miasta Bydgoszcz to trzecie. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Kim jest Madziara? IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 10:27 zbuntowany_kaloryfer napisał: > pic to jedno. > chwalic sie tym to drugie. > chełpić na forum dyskusyjnym miasta Bydgoszcz to trzecie. > amen. Tak jest, Panie Kaloryferze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Kim jest Madziara? 20.04.04, 10:26 ejjj, hola, hola.... łapy precz od madziary, zwłaszcza te świńskie zadziorne koptyka... ;-) no! tako rzekłem! nos pasaramos.... Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: Kim jest Madziara? 20.04.04, 10:32 tak sie uwalic zeby rzygac to czwarte. tak sie uwalic zeby rzygac i móc sie tym pochwalic to piąte. tak sie uwalić zeby rzygac i chelpic sie tym na forum dyskusyjnym miasta B. to juz szoste :-) (siodmego juz nie będę wymyslał to taka niezobowiązująca zlosliwostka). Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Kim jest Madziara? 20.04.04, 12:36 Gość portalu: Madziara napisał(a): > dzisiejszy dzień uważam za udany - miałam swoje 5 minut :)) > niestety nic nowego się o sobie nie dowiedziałam - szkoda :(( > ale w końcu jakaś Madziara to nie Ivica na aktórego temat powstał wręcz poemat. > pozdrawiam i spokojnej nocy życzę > > a jutrzejsza gwiazdą zostanie.....?????? uwierz popularnosc jest czasami meczaca ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Wariacja nie na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:04 Z nickiem madziara kojarzy mi się imię Magda. Być może jest to nieuprawnione skojarzenie, ale potraktuję je jako luźny pretekst to następującej zabawy: Jakie Magdy z filmów, bajek, książek itp. utkwiły Wam w pamięci? Moja lista jest krótka: - Magda - żona Czterdziestolatka (z rozkoszną rolą A. Seniuk) - Magda - dżdżownica, koleżanka Pszczólki Mai Czy Wasza lista jest dłuższa ? Pozdrawiam Gall (Madziarę przepraszam za zmianę lub próbę zmiany poświęconego jej wątku) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Wariacja nie na temat 20.04.04, 12:15 madziara corka madziara czyli wegierka czyli sliwka robaczywka;) Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Wariacja nie na temat 20.04.04, 18:32 magda to taka dziewczyna, której sie oświadczyłem jak miałem 13 lat, ona 12..... nic z tego niue wyszło... ichaaaa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Wariacja nie na temat 20.04.04, 20:34 wnie czoraj zatkalo sie ucho i wpadl w oko fajny sprzedawca. potem szlam do domu i minelam przystojnego pana. on mial taki kijek i cos dlubal w kontenerze. nie rzucilam sie,chociaz cale cialo drzalo z uniesienia. zebralam sie w sobie ostatkiem sil i mu odpuscilam. boje sie nastepnego razu. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Wariacja nie na temat 21.04.04, 01:11 to mowisz, tyciarku, ze ci kontener zadrzal? czy sie uniosl... bo juz nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Wariacja nie na temat 21.04.04, 08:06 nastepna ktora nie potrafi czytac.to juz trzy.same kobiety.juz zaczynam sie bac. analfabetyzm wtorny? trzeba brac na wech ;))))))))))))))))))) albo lepiej nie. masz przeciez problemy ze zwieraczami;) dziewczyny lubia brąz ta ta tra ta hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś