Dodaj do ulubionych

kto ma buty

22.09.13, 11:14
:) witam

mam pytanie kto ma buty na zime czy deszcz nawet dla swojego psiaka ,bo tak sie zastanawiam poniewaz może wtedy troche mniej bym myla łapki po kazdym wyjsciu w deszcz a i w zimi przed ta ....solą,co myślicie ?

Obserwuj wątek
    • dziewczyna1983 Re: kto ma buty 22.09.13, 15:11
      Witam, Ja uwielbiam mojego psika i chcę dla niej jak najlepiej. Wręcz traktuję traktuję ja jak moje kolejne dziecko. Ale... niedaję się zwariować. Rozumię ubranko ok. może faktycznie jak temp. spada bardzo poniżej zera to można założyć. Ale butki to już nie.Takie jest moje zdanie. Ja moja po każdym spacerku myję i niejest to problem. Pozdrawiam :-)
      • an3czka2 Re: kto ma buty 23.09.13, 18:29
        Butów im nie trzeba, ale kupić należy glicerynę, zwykłą kosmetyczną i smarować dość mocno przed wyjściem na śniegową aurę. Po powrocie zmyć łapki porządnie i powtórnie nałożyć cienką warstewkę na poduszeczki. Ja tak robię i nie mamy problemów z obolałymi czy popękanymi poduszkami. Odpukać, nigdy nie pękła poduszeczka żadnej z moich małpek.
        Pozdrawiam Ania.
        • 9czarna Re: kto ma buty 24.09.13, 12:03
          Zgadzam sie jak najbardziej z Ania;)
        • mamaneluni Re: kto ma buty 01.10.13, 23:09
          To musi być gliceryna? Czy wazeliny tez można smarować?
          • maria0511 Re: kto ma buty 02.10.13, 18:41
            Można ja smaruję "Wazeliną białą" do nabycia w aptece to jest taki krem Maria
          • an3czka2 Re: kto ma buty 03.10.13, 13:38
            Tak, małe przejęzyczenie, to ma być wazelinka, taka najzwyklejsza.
            Ania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka