Gość: Madziara IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 09:51 Czy popierasz działalność Czarka Mończyka ? Wyślij sms TAK lub NIE na nr 0690/1PLN + vat do wygrania randka z Czerwonym Diabłem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Madziara Re: Jestem Jaki Jestem IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 09:55 wstałeś lewą nóżką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Jestem Jaki Jestem IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 09:55 wstałeś lewą nóżką? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Jestem Jaki Jestem 25.04.04, 09:58 nie po prostu i Mońsczyk i Wiśniewski to sa na koncu listy osobów (zaraz obok qczi :P) które mnie interesuja, ktorych pseudointeligenckie slowa mam ochote sluchac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: Jestem Jaki Jestem IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 10:00 czyli nie weźmiesz udziału w plebiscycie? ivica napisał: > > nie po prostu i Mońsczyk i Wiśniewski to sa na koncu listy osobów (zaraz obok q > czi :P) które mnie interesuja, ktorych pseudointeligenckie slowa mam ochote slu > chac za późno! już wziąłeś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jestem Jaki Jestem 25.04.04, 10:05 ivica napisał: > > nie po prostu i Mońsczyk i Wiśniewski to sa na koncu listy osobów (zaraz obok q > czi :P) które mnie interesuja, ktorych pseudointeligenckie slowa mam ochote slu > chac > > :) - a jakie ty masz mniemanie o sobie choptasiu ? bo np. QCZI - to ty nie dorastasz nawet do piet a kija bejsbolowego sobie juz kupiles ? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Jestem Jaki Jestem 25.04.04, 10:08 nie az tak nie bede ciebie nasladowal mein Fuhrer Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Jestem Jaki Jestem 25.04.04, 10:27 ivica napisał: > nie az tak nie bede ciebie nasladowal mein Fuhrer - tak sie zwracasz Mirku w Ratuszu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara to jest plagiat! IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 14:21 Pokaż swoją twarz.. cos tam dalej, cos tam dalej la la la kiedys było to nawet do posłuchania - w wersji niemieckiej, niejaki Berger śpiewał "Zeig mir dein Gesicht" "Jenny" Falco też uszło... "Facet to świnia" - die Arzten..."Manner sind Schweine".... co następne Misiu? - jaką kolejna niemiecka piosenkę przerobisz i podpiszesz swoim imieniem ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara dla fanów Czarka i Joanny Naturalny IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 14:27 polecam str www.czarekmonczyk.com.pl/index.php :)))) Odpowiedz Link Zgłoś