#kasia 27.04.04, 19:49 czy ktos ma dzisiaj big problem z w/w?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane Re: gadu-gadu 27.04.04, 19:58 W/w dziś w wyjątkowo świetnej formie ;) (przynajmniej moje) Pozdros Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: gadu-gadu 27.04.04, 20:00 no wlasnie.. a ja sciagnelam cholerne ulepszenie i sie wy.... mowi, ze wygenerowal blad i sie zamyka.. sciagnelam starsza wersje.. i przynajmniej moge sie zalogowac, ale ni czlonka nie dziala.. a niech to ges kopnie Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: gadu-gadu 27.04.04, 20:06 Ja tez przyznaję obydwa komunikatory bez zarzutu. Choc wolę tlen to gg dzis sie spisuje jak złoto. Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia buuuuuu 27.04.04, 20:07 na tlenie gg tez sie nie zalacza ;( trojany wirusy programy do pupy taki internet Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: buuuuuu 27.04.04, 22:45 i gg i aim dzis bez zarzutu, jak zreszta prawie zawsze swego czasu gg mi sie wieszalo, wariowalo, nie dzialalo, dziwnym zbiegiem okolicznosci wlasnie wtedy, gdy ljane mi zawracala tylek, ze chce 'pogadac ze mna' hihi ale to nic, tyciarek ponoc dwa razy zmienial numer gg, bo ljane go nekala ;) a najlepsze bylo, gdy wszyscy szli na impreze do basi, a nie chcieli zaprosic ljane ;) hyhy, ktora wpraszala sie i wpraszala ;) w koncu sie wprosila ;) zaprawde, wysoka cene placicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: buuuuuu 27.04.04, 23:15 i wiedza takie rzeczy dzieci z rozbitych rodzin... hhhhhh o dzizaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuuuuu Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.04, 04:45 vviosna napisała: > i gg i aim dzis bez zarzutu, jak zreszta prawie zawsze > swego czasu gg mi sie wieszalo, wariowalo, nie dzialalo, dziwnym zbiegiem > okolicznosci wlasnie wtedy, gdy ljane mi zawracala tylek, ze chce 'pogadac ze > mna' hihi > ale to nic, tyciarek ponoc dwa razy zmienial numer gg, bo ljane go nekala ;) > a najlepsze bylo, gdy wszyscy szli na impreze do basi, a nie chcieli zaprosic > ljane ;) hyhy, ktora wpraszala sie i wpraszala ;) w koncu sie wprosila ;) > > zaprawde, wysoka cene placicie ;) Czy ty jestes wychowana wsród szympansów? Kim trzeba byc by bez powodu, bez związku z tematem pisac plotki rodem z magla obczerniajace kogoś , po co to ???? a to chyba o tobie, co?: "bowiem osoby o których słysze jacy sa wspaniali i tylko wspaniali-zawsze okazuja sie swiniami" Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: 28.04.04, 08:02 >Czy ty jestes wychowana wsród szympansów? mozliwe. a do ktorego przedszkola chodzilas? pytam, zeby sie upewnic Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 28.04.04, 09:21 vviosna napisała: > >Czy ty jestes wychowana wsród szympansów? > > mozliwe. a do ktorego przedszkola chodzilas? pytam, zeby sie upewnic tak prawde mowiac wychowywalam sie wsrod Bulgarek. tatus dosc szybko zrozumial ze trzy glupie suki w domu to o trzy za duzo ;) mamusia nigdy nie miala czasu no i macie to co macie ;) hhhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: gadu-gadu 28.04.04, 05:43 Wiem, że to już nie ten dzień, ale zarówno wczoraj, jak i dzisiaj gg mi smiga jak należy. da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: gadu-gadu 28.04.04, 09:25 na szczescie moja 'druga polowka' zastepuje mi ojca ;)))))) bo szycie jest piekne, oh, jakie piekne hhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
zbuntowany_kaloryfer Re: gadu-gadu 28.04.04, 13:14 u mnie tez gg chodzi bez zarzutu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: gadu-gadu 29.04.04, 14:04 Kasiu mnie się o uszy obiło, że tylko ta najnowsza wersja będzie chodzić a starsze nie... może jednak jeszcze raz spróbuj tą nową:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl nie ma, nie ma GG :((( 30.04.04, 07:42 pomocy! po włączeniu gg wyskoczylo mi cos o aktualizacji i skorzystałam. tylko że mi gg zniknelo - mam prostokącik bez tekstu. co jest ???? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: nie ma, nie ma GG :((( 30.04.04, 08:00 oo no wlasnie, ta aktualizacja rozwala progra.. ja do tej pory, mimo sciagniecia najnowszej wersji, nie uruchomilam programu.. i z tlenem tez mi nie dziala :( Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: nie ma, nie ma GG :((( 30.04.04, 09:08 orientuje sie ktus czy mozna odzyskac stara wersje i kontakty ???? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: nie ma, nie ma GG :((( 30.04.04, 09:19 znalazlam stara wersje, zainstalowalam, efekt tylko taki, ze moge ja uruchomic, widze liste kontaktow, ale ciagle jestem nieaktywna Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: nie ma, nie ma GG :((( 30.04.04, 09:22 własnie zainsalowalam stara wersje i działa :))) kontakty sa i jestem aktywna Odpowiedz Link Zgłoś