Dodaj do ulubionych

Targi Osielsko

16.03.11, 15:39
Witam, czy ktoś może słyszał co to takiego Targi Osielsko? Dostałem od nich ofertę wystawienia się i nie wiem czy traktować to poważnie? Coś mi się wydaje że to za tanio. Boję się, że określeniem TRAGI nazywają jakiś kiermasz, chociaż piszą że zorganizowane i zabudowane będzie tak samo jak na normalnych dużych targach - z tych takich ścianek. Chcę się jutro tam wybrać, ale ciekaw jestem czy może ktoś z użytkowników może coś o tym powiedzieć...
Z góry dziękuję

Henryk Marczak
Obserwuj wątek
    • bydziooutsider Re: Targi Osielsko 18.03.11, 07:09
      Pierwszy raz słyszę! Uważałbym na to.
      • bielawy_bydgoskie Re: Targi Osielsko 18.03.11, 09:12
        Witam ponownie,
        śpieszę donieść, że wprowadziłem chyba swoim pierwszym wpisem trochę niepewności co do Targów Osielsko więc czuję się w obowiązku to wyprostować - zwłaszcza że prawdopodobnie będę wystawcą ;-)
        Otóż byłem w ich siedzibie na Toruńskiej w Bydgoszczy. Mieszczą się tam gdzie Sport Factory - obok jest biurowiec. Całkiem ciekawy pomysł. Robią to pod patronatem Wójta Gminy więc chyba nie musimy się martwić że to jacyś oszuści. Opowiedzieli mi dokładnie o co chodzi i jak to możliwe, że udział w targach może być taki tani. Bardzo otwarci - sami powiedzieli że to przecież nie targi poznańskie, ale w sumie idea mi się podoba. Twierdżą że chodzi o to aby w tych targach mogły wziąć udział także małe firemki - takie nawet jednoosobowe jak ja. W sumie fajnie bo nie da się ukryć że taka forma promocji najlepiej się sprawdza, a my małe firmy nie mamy budżetu na udział w wielkich targach za grube tysiące. Tutaj ceny są cholernie rozsądne i ja się piszę. Jak wcześniej pracowałem na etacie w trochę większej firmie niż moja, szef też pomyślał o targach ale jak się dowiedział ile musi wybulić za sam udział to się za głowę złapał, a tutaj można nawet dwumetrowe stoiska brać.
        Za chwilę wysyłam zgłoszenie, mogę więc spokojnie polecić chociaż miejsc już nie zostało za dużo - pojedyncze stoiska.
        Zapraszam do mojego stoiska 2-3 kwietnia w sali GOSIRu w Osielsku, jak mi powiedzą jaki mam numer stoiska to dopiszę ;-). A w ogóle to można o tym poczytać na www.targiosielsko.pl
        Pozdrawiam

HMarczak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka