t.king 07.05.04, 14:30 wątki o zboczeńcach lub o zboczeniach...powodują bardzo dużą ilościowo "dyskusję" to może oznaczać,...że piszący tutaj są zboczeńcami.... to tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane Re: forum bydgoskie 07.05.04, 14:35 Podobnie, jak wątki na wszystkie inne społecznie kontrowersyjne tematy (lista w wątku obok) Może dlatego, że... jesteśmy ludzmi, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: forum bydgoskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 14:43 wypowiadales sie w tych watkach? tak sobie tylko pytam, z ciekawosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: forum bydgoskie 07.05.04, 14:43 t.king napisał: > wątki o zboczeńcach lub o zboczeniach...powodują bardzo dużą > ilościowo "dyskusję" > to może oznaczać,...że piszący tutaj są zboczeńcami.... a ty jesteś w takim razie jaki? szurnięty?! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: forum bydgoskie 07.05.04, 14:46 rozumie iz jako piszacy tutaj rowniez zaliczasz siebie do zboczencow ?? Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: forum bydgoskie 07.05.04, 14:53 ja jestem ponad te całe zboczone dyskusje.....no może z wyjątkiem odpowiadania ivicy........ Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: forum bydgoskie 07.05.04, 14:54 skoro fakt ze bronie praw gejow i mam swoje zdanie oznacza ze jestem zboczona to fajnie - jestem zboczona i to bardzo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: forum bydgoskie 07.05.04, 15:03 plan jest taki: -traktujmy gejów jak ludzi drugiej kategorii! -potem przyczepimy sie do żółtków, czarnuchów, łysych, grubych, psycholi, staruchów, kiboli, chorych na AIDS, bezdomnych, fanów Ich Troje i Baru, zielonych, pryszczatych, tych z łupieżem, pachnacych inaczej, wysokich, z żylakami, zwłaszcza na odbycie, i..... -aż w końcu nikt nie bedzie mogl spokojnie wyjsc na ulice ! poza tym panowie - przyznajcie ze widok dwoch kobiet w sytuacji wiadomo jakiej kreci was że ho ho.. tylko wstyd sie przyznac, co ???? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
t.king Re: forum bydgoskie 07.05.04, 15:10 no i potwierdziłaś własną diagnozę... a tych pachnących inaczej rzeczywiście bym deportował.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gej Re: forum bydgoskie IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.04, 21:58 t.king napisał: > no i potwierdziłaś własną diagnozę... > a tych pachnących inaczej rzeczywiście bym deportował.... JA jestem sam gejem i nie pachne inaczej. chcesz powochac? Odpowiedz Link Zgłoś
re-volt Re: forum bydgoskie 07.05.04, 15:45 madziara_pl napisała: > poza tym panowie - przyznajcie ze widok dwoch kobiet w sytuacji wiadomo jakiej > kreci was że ho ho.. tylko wstyd sie przyznac, co ???? :)))) eeee tam zaraz wstyd... ;-) same przyjemnośći, he he Odpowiedz Link Zgłoś