Gość: Bolesław IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.05.04, 22:00 Jak mozna porownywac srednie osob z takiej prywatnej uczelni z wymaganiami jakie stawia sie nam na Akademii Ekonomicznej w Poznaniu, czy moim kolegom na Politechnice? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jegomiosc ???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:20 Zapraszam ta dziewczyna na AGH na robotyke i i nformatyke, na pewno jej poziom nie bylby wyzszy niz 3 i o ile by sie utrzymała. Nie wiem skad bira sie Ci wszyscy naiwni któryz wala sie do WPSTiH??? Przeciez ile może byc hoteli w Bydgoszczy czy w regionie w którym potrzebuja młodych, ze słabo znajomościa jezyków, niedoswiadczonych marketingowów??? Dla mnie ta szkoła to jedna wielka parodia ze studiów. Jako liceum czy gimnazjum byłoby w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: ???? 09.05.04, 15:39 zazdrośc... jedna z przywar narodowych Polaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soe-WPSTiH Re: ???? IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 10.05.04, 20:54 Nie jestem w stanie powiedziec ze studiowanie na WPSTiH jest badz nie jest parodią,jednakze mam swiadomosc - jak i pozostali nasi studenci(i co przytomniejsi studenci szkol panstwowych) - ze zadna inna uczelnia nie daje swym studentom tylu mozliwosci podnoszenia wlasnych kwalifikacji,co WPSTiH.Dla niektorych studentow szkol panstwowych sam fakt studiowania prywatnie kojarzy sie z czyms wymagajacym placenia sporej kaski przy jak najmniejszym wysilku szarych komorek.Gówno prawda- wszystko zalezy od podejscia do nauki.Życze sobie, a takze innym znajomym mi i nie znajomym studentom wszelkiego rodzaju uczelni by mieli takie podejscie,zapał i szacoonek do nauki jak moja przyjaciółka - Joanna Splitter.Resspeckt! PS.Niektorzy mogli by przez chwile pomyslec nim cokolwiek na forum skomentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OKi_WPSTiH Re: Primus Inter Pares - Joanna Splitter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 15:50 Jak to "z takiej prywatnej uczelni"? To obraza całej naszej uczelni tak o nas mówiąc. Wszystkim wydaje sie ze jest pieknie i kolorowo u nas. Faktem jest ze uczelnia uczeli nie równa ale myslac ze u nas jest łatwiej pod kazdym wzgledem mija sie z prawda. A tak oza tym średnia to tylko jeden z elementów brany pod uwage w ogólnej punkltacji Primus Inter Pares. Znam Asie i wiem ile kosztuje ją wysiłku i poświecenia własnego wolnego czasu aby aktywnie działąć w kołach naukowych i zdobyc taką średnią. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Primus Inter Pares - Joanna Splitter 09.05.04, 17:29 dlaczego ludziom sie wydaje ze jak szkola prywatna to student nic nie robi, zalki dostaje za kase a we łbie ma siano ????? no i kadra wykładowców beznadziejna... tylko ze na wiekszosci prywatnych uczelni wykladaja Ci Wasi wspaniali z AB czy ATR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soe Re: Primus Inter Pares - Joanna Splitter IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 10.05.04, 20:20 Joanna Splitter na prezydenta!!! Odpowiedz Link Zgłoś