madziara_pl Brudna pupa blues 12.05.04, 07:23 Szczypie pupa, bo w pieluszce się rozparła zmartwień kupa. Opuchnięta biedna pupa. By ją dojrzeć, zbędna lupa. Winowajcą pewnie zupa, albo w zupie z jagłów krupa. Obolała cała pupa, ani usiąść, ani upaść. Do kąpieli szoruj, pupa, bo ze złości będę tupać! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl pupa Brada Pitta 12.05.04, 07:26 Naga pupa Brada Pitta Rzesze wielbicielek Brada Pitta z pewnością rezerwują już bilety na jego najnowszy film "Troja", ponieważ w początkowych scenach aktor jest kompletnie nagi. Film wejdzie na ekrany kin 14 maja. Jedna z fanek gwiazdora, która widziała przedpremierowy pokaz filmu w Los Angeles, na widok obnażonego Pitta dosłownie zaniemówiła z wrażenia - cytuje amerykański magazyn "Star". Film zaczyna się od sceny, w której 40-letni nagi Brad (Achilles) leży w łóżku z dwiema kompletnie nagimi kobietami. Aktor leży na brzuchu, więc jego nagie pośladki są bardzo dobrze widoczne, po czym kamera pilnie podąża za nim, kiedy wstaje z łoża. "Gdyby kamera została obniżona o kilka centymetrów, zobaczylibyśmy Brada w pełnej okazałości. Oglądając "Troję" miałam wrażenie, że jego twórcy chcieli sprawdzić, jak dużo scen z nagim lub częściowo nagim Bradem Pittem można zmieścić w jednym filmie. Straciłam nawet rachubę scen z jego gołą pupą" - opowiada zachwycona kobieta. nwg.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=543 Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: pupa Brada Pitta 12.05.04, 07:28 hyhy zeby tak jeszcze brad pitt mi sie podobal... ale to dobrze, ze wiecej pokazuja jego drgiej twarzy ;) niz tej laluniowatej japencji;D Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: pupa Brada Pitta 13.05.04, 21:25 > Jedna z fanek gwiazdora, która widziała przedpremierowy pokaz filmu w Los > Angeles, na widok obnażonego Pitta dosłownie zaniemówiła z wrażenia - cytuje > amerykański magazyn "Star". to ja pójde i sprawdze i moze ku uciesze niektórych tez zaniemówie Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: pupa Brada Pitta 20.05.04, 08:39 łał... p....upa Achillesa fajna pupa ...ale zeby zaniemówic Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: pupa Brada Pitta 20.05.04, 09:55 vviosna napisała: > i co, jak tam parys? i hektor :) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: pupa Brada Pitta 20.05.04, 10:07 eee, tam, orlando rzadzi ;)) kto gra hektora? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: pupa Brada Pitta 20.05.04, 10:15 vviosna napisała: > eee, tam, orlando rzadzi ;)) > kto gra hektora? :)))))) eric bana orlando nie pasował mi w roli lalusiowatego parysa :)) chociaz facet sympatyczny a brad pitt? ciałko ciałkiem, klata gładziutka, tylko pachy nie ogolone :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: pupa Brada Pitta 20.05.04, 11:01 i tak najlepszy był drewniany koń .......dodawany do popcornu :) bydle 4cm x 4cm :))) na sznureczku :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: pupa Brada Pitta 20.05.04, 11:05 hihi ;) powinni zrobic takie do hepimila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: pupa Brada Pitta 20.05.04, 13:39 Rany.. :x Brad Pitt? Orlando? Bana? Film przesadzony, sztucznie napompowani panowie, ewentualnie wycwiczeni do filmu, gwarantuje Paniom z gory, ze za 2 tygodnie beda wygladali jak tradycyjni Amerykanie ;) Jedyne co sie rzucilo w oczy, to zolte stringi pana siedzacego obok na siedzeniu.. az wzdryga czlowieka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: pupa 12.05.04, 07:28 (_!_) zwykla pupa (__!__) gruba pupa (!) cienka pupa (_._) plaska pupa (_X_) pupa ocenzurowana (_$_) pupa wartosciowa [_T_] pupa kwadratowa (_:_) pupa dziwna (_@_) cyberpupa (_?_) pupa tajemniczna (_#_) pupa skaleczona (_%_) pupa z hemoroidami Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz22 Re: pupa 20.05.04, 16:17 dawno temu nie widziałem tak zabawnego postu.będę cię chętnie czytał w innych wątkach.miłych nadchodzących wakacji.moja pupa(jeśli się nie obrazisz: ~%%~ co ma nieudolnie znaczyć "pupa brada PITa" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: pupa 21.05.04, 10:27 forumowicz22 napisał: > dawno temu nie widziałem tak zabawnego postu.będę cię chętnie czytał w innych > wątkach.miłych nadchodzących wakacji.moja pupa(jeśli się nie obrazisz: ~%%~ co > ma nieudolnie znaczyć "pupa brada PITa" ;) nie wiem czy zaczac sie cieszyc.... Odpowiedz Link Zgłoś