18.10.24, 06:21
poproszę polecajkismile
od lat rajstopy zakładałam okazjonalnie
jednak od jakiegoś czasu przeprosiłam się z kieckami i rajstopy są w częstszym użyciu- idzie zima więc szukam fajnych rajstop, które przede wszystkim dobrze trzymają się na pupiesmile
kupiłam ostatnio jakieś marketowe , 40 den -3 pary od razu bo i cena mnie zachęciła
i doooopa- zjeżdżają z tyłka choć nie są za małe (tak sądzę)
które firmy mają rajstopy z wysokim , naprawdę wysokim stanem? ja mogłabym pod same uszy je wyciągać nawet, bo nie cierpię gdy rajstopy mi zjeżdżają i muszę co rusz je podciągać

Obserwuj wątek
    • eva_evka Re: rajstopy 18.10.24, 10:50
      Gatta.
    • dorotakwiatkowska13 Re: rajstopy 18.10.24, 12:10
      Marks&Spencer (moim zdaniem najlepsze) i czasem bywały takie w Tchibo, ale nie wiem, czy teraz mają jeszcze taką ofertę.
    • krwawy.lolo Re: rajstopy 18.10.24, 12:17
      Gugiel sugeruje rajstopy na szelkach.
    • imponderabilia20 Re: rajstopy 18.10.24, 18:43
      Ja nosze zwykle 60 czarne z Marylin i tylko te w zimie
    • ichi51e Re: rajstopy 18.10.24, 18:57
      Wzięłam sobie kiedyś abonament rajstopowy co miesiąc dostawałam 2 pary czarnych z wzorkami a w wakacje jakieś giezla wakacyjne. Fajne to było sama bym w zyciu takich nie kupiła. Jak ktoś nosi to polecam.
    • clio_yaga Re: rajstopy 18.10.24, 19:03
      Mnie się najlepiej trzymają na tyłku rajstopy z Calzedonia, i mają fajny wybór w kolorach.
      • ichi51e Re: rajstopy 18.10.24, 20:18
        Calzedonia też potwierdzam dobre. Ostatnio kupiłam i była zaskoczona jak w ogóle nie haczą.
    • brenya78 Re: rajstopy 18.10.24, 21:01
      W zeszłym roku kupiłam calzedonii z kaszmirem i mile mnie zaskoczyły wysokością stanu.
    • brenya78 Re: rajstopy 18.10.24, 21:03
      Swego czasu kupowałam też Calvina kleina w temacie, ale to były świetne rajstopy, że stanem nagrywającym cycki prawie. Tylko potem im się skład zepsuł i zrobiły się świecące jakieś. Możesz zajrzę co robią teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka