gwamoniak 28.07.11, 13:48 Gdzie jest S5 "pawelku" ?, podczas wyborow przekonasz sie jak bydgoszczanie odplacaja za klamstwa wyborcze z przed roku.... Ja pamietam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znadbrdy Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 13:57 To się nazywa selekcja negatywna. Rzecznika z gorszą autoprezentacją i mniejszymi kompetencjami trudno sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
solipiwo Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 14:15 znadbrdy napisał: > To się nazywa selekcja negatywna. Rzecznika z gorszą autoprezentacją i mniejszy > mi kompetencjami trudno sobie wyobrazić. Niekoniecznie- Myślę,że człowiek bez osobowości, miałki i nie przywiązujący się zbytnio do swoich obietnic ,oraz do tego co mówi,może ładnie realizować propagandę PO i spodoba się wyborcom Platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
marsianin Paweł Olszewski wodolej klubu PO 28.07.11, 14:13 A jakie bajeczki tym razem usłyszymy? , cierpi pan na amnezję? . To pan jako poseł , zapewniał bydgoszczan że powstanie nowa droga S5 ...... , o reszcie obietńic nie wspomnę bo to wstyd dla pana i blamaż dla POpaprańców . Na osobńików z PO i PISuaru nie głosujemy. Kto głosuje na PO - ten głosuje na toruń , to hasło wyborcze jak najbardziej trafne....... Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny22 Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 14:32 Brylować na salonach jest dużo łatwiej niż wykonywać prace organiczne dla swego elektoratu. Ciekawe czy elektorat to doceni? Odpowiedz Link Zgłoś
minister_1 Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 14:57 Panie pośle co z S5? Co w minionej kadencji zrobił Pan dla swojego okręgu? Przełom 2007/2008 - wypowiedź archiwalna posła Olszewskiego - w 2011 pojedziemy S5 z Nowych Marz do Poznania! Ach polityka... Odpowiedz Link Zgłoś
clarissa.vaughan A Krzysztof Tyszkiewicz 28.07.11, 15:21 człowiek związany z wstydliwym dla PZPO Pawłem Piskorskim(którego tak naprawdę i prokuratura mogła tylko cmoknąć) nie znajdzie się nawet na warszawskiej liście wyborczej. Ale cóż kariera 31 latka rozwija się "błyskawicznie" a jak jeszcze Grażyna Ciemniak go poprze to cała Bydzia oszaleje na jego punkcie.Ponoć tata z wójkiem Romanem na senatorów będą kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
farcry555 Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 17:57 Podajcie mi proszę Państwo, choć jedną rzecz, jaką dla Bydgoszczy zrobił ten młody człowiek. No bo chyba coś zrobił, skoro jest na takim stołku za tak duże pieniądze ? Widzę , że w Bydgoszczy kwitnie polityka prorodzinna .Są ludzie, którzy bez względu na ustrój zawsze są na garnuszku podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
niejestemnanie Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 19:44 Nie wierzę... po prostu ręce opadają. Pamiętam cwaniaczka z liceum, niczym się nie wyróżniał. Dzięki koneksjom rodzinnym i pewnemu kanclerzowi pewnej prywatnej uczelni wyrósł na naszą rodzimą gwiazdę. Bydgoszcz może być dumna ze swego "prawdomównego' i "złotoustego" przedstawiciela. Jak wierzyć w demokrację, kiedy takie persony dochodzą do władzy a porządni ludzie nie mają pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
dalla26 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 22.08.11, 20:25 Heh, tez pamietam go z liceum (ten sam rocznik, ale inny profil). Mial spore powodzenie u dziewczyn (nie wiem, dlaczego?!). Stolek dostal pewnie na zasadzie " czesc Donek, tu Wiesiek, sluchaj chlopie, jest taka sprawa, czy nie moglbys tam mojego Pawelka jakos wypromowac? chlopaczyna bardzo sie stara, daj mu cos na zachete, na pewno zdobedzie duze POparcie dla partii w regionie " ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tapry Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 19:55 Paweł - wykidajło- Olszewski. Syn "starego" Olszewskiego, znanego komucha, który za młodu zmienił nazwisko. Dlaczego to zrobił? Mam nadzieję, że bardzo dociekliwi dziennikarze GW zapytają o to "starego" Olszewskiego. A co do młodego. Od trzech miesięcy pajacuje w telewizji. Zna się na wszystkim, czyli na niczym. O czym zapewniał w temacie budowy trasy S5, wszyscy wiemy. Co zrobił dla Bydgoszczy i regionu, wszyscy wiemy- nic nie zrobił. Pajac. Jego dziadek w grobie się przewraca jak słyszy jakim nazwiskiem posługuje się wnuk. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 20:11 Wypisz, wymaluj Eugeniusz Kłopotek Odpowiedz Link Zgłoś
ax222 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 29.07.11, 06:46 Mój drogi, ma wielką prośbę: oświeć mnie i innych wyborców co do losów przodków tego nieudacznika. Mamy prawo wiedzieć, kogo wybieramy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1-wolne Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 20:08 Jeśli tacy awansują w PO to znaczy że partia robi bokami. NIE GŁOSUJ NA PIERWSZYCH Z LISTY, BO NIC SIĘ NIE ZMIENI. Odpowiedz Link Zgłoś
farcry555 Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 20:16 uczciwi ludzie chyba nie muszą zmieniać nazwiska ? Odpowiedz Link Zgłoś
dan1-000 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 21:01 w/po 1968 roku wiele osob zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
ababyd Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 20:42 Ze zdumieniem, kolejny raz, czytam Wasze wpisy. Bardzo ważne głosy, sądzę, że powinny dać wiele do myślenia, nie tylko nowemu rzecznikowi. Wasze opinie mogą być pomocne, ale zależy jak będą potraktowane? Jak zwykle żałuję, że jesteście Anonimami, ale i tak wykazaliście mało ostrożności. ŁĄCZY NAS BYDGOSZCZ Z powagą, Andrzej Adamski. Odpowiedz Link Zgłoś
panna0 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 20:47 Pamietam co Olszewski obiecywal (oszukiwal) bydgoszczanom i dam mu odpowiedz przy jesiennych wyborach. Jestem bydgoszczaninem i nie glosuje na .... PO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dan1-000 "Dam sobie rękę uciąć ..." 28.07.11, 21:06 "Poseł PO Paweł Olszewski przekonuje, że informacje o zmianie rządowych projektów są "totalną bzdurą". - Dam sobie rękę uciąć, że trasa powstanie zgodnie z dotychczasowym harmonogramem. Rozmawiałem przed chwilą z wiceministrem infrastruktury Radosławem Stępniem. Otrzymałem zapewnienie, że S5 będzie budowana tak jak zakładano do tej pory - twierdzi poseł." Więcej... bydgoszcz.gazeta.pl/bydgoszcz/1,48722,9833871,S5_pojedziemy_w_2024__Po_drodze_zmarnuja_sie_miliony.html#ixzz1TQd3SsgB Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 21:07 Temu Panu to radzę, aby zachowywał klasę w każdym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarrod01 Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 23:25 Młody Olszewski wypłynął tylko dzięki koneksjom swojego tatuśka, bo sam prezentuje poziom poniżej zera. Dziwię się ludziom z Bydzi, że na niego głosowali... Efekty tego są widoczne - przez 4 lata (p)osłowania nie zrobił nic dla naszego miasta. Pewnie się niestety jesienią znowu zdziwię bo ludzie z nieznanych mi bliżej powodów kolejny raz zagłosują na tego lenia, który ma nasze miasto głęboko w d... Odpowiedz Link Zgłoś
bruce_kee Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 28.07.11, 23:56 Forumowicze mają pecha, że oduczyłem się już rozgadywać to czego nie trzeba, bo inaczej podzieliłbym się ciekawą anegdotą (zresztą zdaje się, że to prawdziwa historia) o pośle Olszewskim. Ale cóż, 3. miejsce gwarantuje wybór. Tusk postraszył dziś, że jak nie wygra PO, to będą w Polsce zamachy jak w Norwegii, no to wystraszony elektorat "młodych, wykształconych" pewnie tłumnie ruszy odpędzić zagrożenie, stawiając w popłochu krzyżyki tam gdzie najlepsze numery na liście. Poseł Olszewski nie ma się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
dalla26 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 22.08.11, 20:29 Spora czesc wyborcow glosuje na tych, ktorych znaja. P.O. wie, co robi, czesto pokazujac sie w TV - zdobywa elektorat, ten, ktoremu wlasciwie wszystko jedno kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysszkot Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 29.07.11, 00:03 gratulacje Panie Pawle, niech Pan nie słucha tych durnych malkontentów z Bydzi, oni zamiast się cieszyć ,że ktoś w końcu jest bardzo wysoko, jak ludzie z Wrocławia ,że maja Zdrojewskiego, to zrzędzą.normalne wiejskie matołki.jeszcze raz brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
brods Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 29.07.11, 01:56 do - krzysszkot , nie zrzędzą tylko wytykają temu palantowi że z gęby robi dupę , a zasady i honor są mu obce. zamiast za politykę zająłby się pisaniem bajeczek dla pOSŁÓW z sejmowych ławek. Prawda jest taka że łatwiej oderwać od koryta świnię niż pOSŁA. Co do Ciebie , to zapewne przed chwilką wróćiłaś z chlewika , być może wyprowadziłaś kury szcz... ?, i sama nie wiesz co napisałaś wiejska babo.......... Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny22 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 29.07.11, 02:35 A może krzyszkot napiszesz za co te gratulacje winien elektorat panu Pawłowi? Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 29.07.11, 07:42 krzysszkot napisała: > gratulacje Panie Pawle, niech Pan nie słucha tych durnych malkontentów z Bydzi, > oni zamiast się cieszyć ,że ktoś w końcu jest bardzo wysoko, jak ludzie z Wroc > ławia ,że maja Zdrojewskiego, to zrzędzą.normalne wiejskie matołki.jeszcze raz > brawo. Schetynę To nie ma porównania bo oni pamiętaja o swoim mieście ESK czy EURO2012 Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 29.07.11, 07:45 krzysszkot napisała: > gratulacje Panie Pawle, niech Pan nie słucha tych durnych malkontentów z Bydzi, > oni zamiast się cieszyć ,że ktoś w końcu jest bardzo wysoko, jak ludzie z Wroc > ławia ,że maja Zdrojewskiego, to zrzędzą.normalne wiejskie matołki.jeszcze raz > brawo. Nie zła wazelina. Odpowiedz Link Zgłoś
ax222 Paweł Olszewski rzecznikiem klubu PO 29.07.11, 06:42 Jak można traktować poważnie partię, której rzecznikiem jest pospolity kłamca???? Tak, tak mój drogi - S5 pamiętamy. Lud wychodzi z ciemnoty i pewnego pięknego dnia kopnie w d... takich paniczów bez dorobku jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś