Gość: [B]B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 00:37 muzyka.onet.pl/mr,922238,wiadomosci.html moze zagraja w PL BzW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nortia Re: Black Sabbath 20.05.04, 13:51 A nie mogli 4lata temu? ;) Teraz to juz przesyt dzwiekow na wytrzymaloscia organizmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Black Sabbath 20.05.04, 14:07 oj dziecko a ty choc wiesz co to Black Sabbath ?? :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Black Sabbath 20.05.04, 23:43 A nie mogli 4lata temu? ;) albo 69 dni temu?! :) taaak, kiedys namietnie sluchalam BS... Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Black Sabbath 20.05.04, 23:45 ojro1 napisała: > "A nie mogli 4lata temu? ;)" < to napisala Nortia, ja-Ojro, zacytowalam w moim wpisie wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Black Sabbath 21.05.04, 10:10 ivica napisał: > oj dziecko a ty choc wiesz co to Black Sabbath ?? > > :PPPP > czy w BS śpiewa tata tej sławnej piosenkarki Kelly ? ;))))))) Can you help me occupy my brain? Oh yeah Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Black Sabbath 21.05.04, 19:30 Aaa to sie stary odezwal :PPP A dziecko czasem wie, co to BS ;) I czasem sluchalo..mocno I mi tu nie wciskac, ze ja cos tam.. No! :P Ojro - a mogli i te 69 dni temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
ojro1 Re: Black Sabbath 23.05.04, 10:38 nortia napisała: > Ojro - a mogli i te 69 dni temu :) < Tak, magia liczb i dziwne zbiegi niewytlumaczalnych logicznie powiazan cyferkowych: liczac wstecz dojdzie sie do 13-go, a wiadomo: 13-go nawet w grudniu jest wiosna; stad 69 dni ;-) Mowiac prosciej: 13 marca byla sobota i ja bylam w Polsce, zatem pojscie na koncert BS lezaloby w sferach mozliwosci, przynajmniej tych teoretycznych. A dzisiaj? - dzisiaj poszlabym na koncert Dylana... Milej niedzieli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Black Sabbath 23.05.04, 23:41 :) A tak tez podejrzewalam, zes odwiedzila Polske w tym czasie, stad napisalam, ze mogli i te 69dni temu :) Mi sie ostatnio zbieraja checi na stare koncerty T.Love..jakos teksnie.. A niedziela niezwykle mila byla, Tobie milego tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Black Sabbath 22.05.04, 09:37 ...other bands play, MANOWAR KILLS .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Black Sabbath IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 07:36 cd muzyka.onet.pl/mr,931772,wiadomosci.htmlbzw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [B]B Re: Black Sabbath IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 07:37 muzyka.onet.pl/mr,931772,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Black Sabbath IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.04, 00:42 Chcialam zamowic CD Black Sabbath, te, na ktorej jest Changes, nie znam jednak tytulu plyty :-(((( Ktos moze pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Black Sabbath IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.04, 00:45 13-tka jest dla mnie pechowa, dlatego wpisuje sie jeszcze raz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Black Sabbath 20.07.04, 00:56 Black Sabbath vol 4 -wydana w 1972 roku. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uropejka Re: Black Sabbath IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.04, 01:12 zinekk napisał: > Black Sabbath vol 4 -wydana w 1972 roku. > > > Pozdro Dzieki :-) Nareszcie moge zamowic, nareszcie bede miala Changes. Zinekk, powiedz komus, kto jest w poblizu, by dal Tobie buziaczka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Black Sabbath 20.07.04, 01:17 Ok. Już dała ;p Ogladamy horror ;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Black Sabbath IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.04, 01:21 zinekk napisał: > Ok. Już dała ;p Ogladamy horror ;)) Pozdrawiam. Jaki horror? Na jakim programie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Black Sabbath IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.05, 12:47 16.06.2005r. Black Sabbath z O.Osbournem przyjezdzaja na koncert do Monachium (Olympiahalle); oczywiscie ide, juz mam zamowione bilety :-) Wybiera sie ktos z Was na koncert? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Oczywiscie !! 07.04.05, 18:19 Wybieram sie na ten koncert !!! : ))))) Razem z moim kuzynem z Berlina, bilety tez juz mamy, ponadto wybieram sie na U2 w Polsce. Ja nie moge przegapic takiego koncertu jak Black Sabbath z Ozzym. To absolutna klasyka, wydałbym ostatnie grosze, by ich zobaczyc. Pozdrawiam Cie Euro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Oczywiscie !! IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.05, 22:55 zinekk napisał: > Wybieram sie na ten koncert !!! : ))))) Razem z moim kuzynem z Berlina, bilety > tez juz mamy, ponadto wybieram sie na U2 w Polsce. < Ojej! Super! :-)) Domyslam sie, ze idziesz na koncert w Lipsku (?), bo blizej z Berlina, a chyba w Berlinie nie bedzie koncertu (?). Ja ide tutaj, w Monachium, i juz sie doczekac nie moge :-) Planujesz jakis satanistyczny stroj i makijaz? ;-PP Opowiesz mi pozniej, jak bylo, ok? > Ja nie moge przegapic takiego koncertu jak Black Sabbath z Ozzym. To absolutna > klasyka, wydałbym ostatnie grosze, by ich zobaczyc. > > Pozdrawiam Cie Euro !< A ja zupelnie przypadkowo przeczytalam w gazecie, ze beda w Europie, a kilka dni wczesniej pomyslalam, ze gdyby BS przyjechalo do Monachium, to na pewno pojde, i masz!, beda! Zreszta tutaj bez przerwy sa ciekawe koncerty, moznaby chodzic co tydzien :-) Pozdrowki, Zinekk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk W Lipsku. 30.04.05, 11:03 Wybieram sie z kuzynem na koncert w Lipsku, bowiem w tym miescie mieszka tez moj chrzestny. Pojdzie na koncert razem z nami. Ciesze sie strasznie, ze bede mogl posluchac na zywo te legende hard rocka i metalu. Poza tym ciesze sie , ze odwiedze w lipsku reszte mojej rodziny. Zamierzam ubrac glany i koszulke zespolu. Krzyzy zadnych nie zabiore, bo sie krzyzy brzydze, w jakiejkowlwiek postaci.Brrr.. Pozdrawiam Cie Euro !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: W Lipsku. IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.05, 10:45 zinekk napisał: > Wybieram sie z kuzynem na koncert w Lipsku, > > Zamierzam ubrac glany i koszulke zespolu. > > Pozdrawiam Cie Euro !! < Tak myslalam, a szkoda, bo zaprosilabym Cie w Monachium na dobra kawe ;-) 13 czerwca w Monachium jest koncert Bossa, bilety rozeszly sie w ciagu 40 minut!!! (jakies trzy tygodnie temu) Pozdrawiam Cie w deszczowy i pochmurny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Boss :) 06.05.05, 23:54 Boss jest coll. Nosi kowbojki, ma sześć kolczyków w uchu. Normalnie , kazdy taki koles miałby u mnie przechlapane, ale u niego to pasuje. Ma swietne piosenki i jest wizytówka zwykłych ludzi z New Jersey. No i zachwycił onegdaj pudla o imieniu Jon Bongiovi, który teraz śni sie po nocach gimnazjalistkom. Jakbys zaproisiła mnie na kawe, pewnie przegadalibysmy kilka godzin o muzyce i ksiązkach :) Ja tez bym Cie na kawe zaprosil. I byłby to dla mnie na pewno miły wieczór. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Boss jest cool :) 06.05.05, 23:56 Boss jest cool. Poprawiam to , by uprzedzic moich wszystkich fanów, którzy chcieliby mi za to szpilke wsadzic w oko, lub gardło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Boss :) IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.05, 12:34 zinekk napisał: > Jakbys zaproisiła mnie na kawe, pewnie przegadalibysmy kilka godzin o muzyce i > ksiązkach :) < Oj, mysle, ze tak, pogadalibysmy, m.i. o Hlasko, nie? :-) Ale na forum tez sie fajnie rozmawia, musi byc "tylko" mily partner i ciekawy temat na pogaduszki, a wtedy jeszcze bardziej smakuje wirtualna kawa, czy herbata. Jak ostatnio bylam w Bydgoszczy odwiedzil mnie moj przyjaciel (jechal z Gdyni do W-wy), wpadl na kawe i .... zostal 2 dni, ktore w calosci przegadalismy, i jeszcze bylo malo! To sa takie mile, spontaniczne spotkania, i wtedy uswiadamiam sobie, jak dobrze miec przyjaciol! milej niedzieli, Zinekk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biviana Re: Black Sabbath IP: *.gdynia.mm.pl 30.04.05, 17:14 BS bez OO nie ma! Są tylko jego dzieci, w Bydgoszczy: zmarłe Fatum i Lord Vader! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Black Sabbath IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:30 muzyka.onet.pl/mr,1148168,wiadomosci.html Dobrze, ze bylam na koncercie; nie wiadomo, czy nadarzy sie jeszcze okazja zobaczenia BS w starym skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Black Sabbath 15.02.06, 13:53 Gość portalu: €uro napisał(a): > muzyka.onet.pl/mr,1148168,wiadomosci.html > Dobrze, ze bylam na koncercie; > nie wiadomo, czy nadarzy sie > jeszcze okazja zobaczenia BS > w starym skladzie. ojro jesli to ciebie dzis widzialem na mostowej to przepraszam ze sie nie przywitalem... zamyslony bylem pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: €uro Re: Black Sabbath IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.06, 22:19 ivica napisał: > ojro jesli to ciebie dzis widzialem na mostowej to przepraszam ze sie nie > przywitalem... zamyslony bylem > > pzdr. < Witam Cie i przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje. Tak, data zgadza sie: bylam w tym czasie w Bydgoszczy, ba!, nawet w tych godzinach zmierzalam w kierunku Sowy, wiec calkiem mozliwe, ze mnie "ostatnim" katem oka zauwazyles ;-) Ja Ciebie nie widzialam, tez bylam zamyslona, a poza tym, jak ide ulica rzadko sie rozgladam, raczej patrze w siebie, niz na ludzi ;-) pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś