Dodaj do ulubionych

Panie Krotoss

IP: 212.122.215.* 28.05.04, 20:45
na czym to sie bylo w kinie?

ja o Coolerze

calkowicie zgadzam sie z tym, ze Alec Baldwin zagral role swojego zycia,
niezwykle utozsamiony, przekonywujacy, rozbrajajacy, z zasadami, z
przyjemnoscia patrzylo sie na ten kunszt i szczegoly dopracowane..

William H. Macy genialnie obsadzony, dopasowal sie do roli i byl
przekonywujacy, posiadacz niesamowitego i rozbrajajacego usmiechu.. :)

Maria Bello znana w Polsce z serialu Panstwo Schmit [polsat lub tvn niedawno
znowu wyswietlal] jak zwykle piekna z urzekajacym usmiechem, aktorstwo na
wysokim poziomie..

sam film: nie jest lekka lektura na wieczor, nie da sie przy nim relaksowac,
fabula mimo pozornej prostoty dosc zawila i meczaca..
mimo to polecam

Obserwuj wątek
    • Gość: [B]B Re: Panie Krotoss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 11:21
      moge ja?

Troja: jak dla mnie kino batalistyczne na dobrym poziomie.Gorsze od Gladiatora,
      ale przyzwoite - z przekonaniem polecam. Nie wiem dlaczego czepiaja sie urody
      Heleny... hmmm, pewnie mam spaczony gust

Monster: mimo szumnych recenzji i wielu pozytywnych opinii znajomych, wyszedlem
      z kina zawiedziony i rozdrazniony.Wogole nie relaksujace kino... ale nie tak
      dolujace, jak Magnolie (nigdy wiecej!) - nie polecam

Pojutrze: niezle efekty. Poza tym bajka jakich malo:-)Kino dla relaksu.Z lekka
      doza nieufnosci - polecam.

BzT
      • Gość: #kasia Re: Panie Krotoss IP: 212.122.215.* 29.05.04, 12:28
        ze sie powtorze:

calym sercem i dusza polecam Dziewczyne z Perla
        oskar dla Scarlett w 100% zasluzony, w Miedzy slowami pokazala juz wielki
        kunszt, ale tu jest sama dla siebie klasa..
        film interesujacy, wciagajacy, mimo, ze tematyka ani lekka ani popularna..

jednym slowem: polecam
        • krotoss Re: Panie Krotoss 31.05.04, 00:18
          o dziękuje, za wywołanie :) Cooler tak.. miałem wybór Cooler lub wariaci z
          karaibów, wybrałem to drugie i zysky chyab tylko taki iż opiszemy oba filmy.

Choć ja nie mam za bardzo co opisywać, Francuzi w swej bucie stworzyli
          szkalujący USA film, gdzie najlepsze gagi pokazano już w zajawkach a reszta
          była poniżej poziomu nawet absurdalnego chumoru w'kiepskich'. Jedynie ciekawie
          obserwowało sie francuskie analogie w filmie, gdzie chciano stworzyć ściśle
          amerykański klimat. No i chyba jedyny film francuski, gdzie zamiast Alcatela
          pokazują jak gość dzwoni Sony-Ericssonem, i gdzie jeżdzą głównie amerykańskie
          autka (w dorym tego slowa znaczeniu ^^). Główny bohater jednak nie omieszkał
          być wielbicielem marki Renault i jej kultowego modelu Fuego ;)

Film na wieczór w małym ekranie - w dzień ze słabą oglądalnością :]

ps. Troja.. szkoda piasć przerost genialnego dzieła nad tym co próbowano
          zrobić, wtłaczając to w ramy 2,5 godzinnego filmu, bez efektów w stylu
          przyczajony tygrys-ukryty smok, choć takie opisywał pierwowzór. podobał mi sie
          tylko Pitt za skocznośc i jego podwładny, za oddanie, i Priam za b.dobrą role i
          aktorstwo. A i jeszcze Ajax za młot, reszta spłycona do postawy naiwnej
          bajeczki, tak naiwnej jak buźka Orlanda i jego łuczek.
          • #kasia Re: Panie Krotoss 31.05.04, 19:06
            wywolany zostales nie bez powodu, standardowo mnie nie "poznales" :))
            • krotoss Re: Panie Krotoss 02.06.04, 00:07
              ee ostanio to Ty mnie nie poznałaś ;D (a teraz ściąłem włosy - back to
              milimetry) Ale w tym wypadku, naprawde nie zauważyłem - wybacz, może to może
              przez efekty w sali kinowej.. jakaś para za przeproszeniem sie nudziła, ale
              chyba nie dbają zbytnio o higiene osobistą. Wybaczcie szczegóły, ale musiałem
              podać powód, dla którego mogłem być po seansie odurzony :0

Ps. fajnie sie spóxnia na film i wchodzi z jasnego od razu w ciemnie, szukając
              potem za pomocą koórki numeru swojego siedzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka