Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:08 jak mi sie uda z paleniem Krzyżak, nazwa pająków zaliczanych do rodziny krzyżakowatych (Araneidae). Pochwycona w sieci ofiara jest paraliżowana przy pomocy jadu, a następnie owijana przędzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fore Re: rzucam jedzenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:20 Czy w ramch solidarności tez muszę??:)))) Wolałabym nie:)))) Chociaż będę musiała. Z rozpedu rzuce jeszcze picie - pierwsza, pierwsza:))))!!! PS Jak Ci idzie z tym rzuvcaniem palenia???? Powiedz, że Ty tez nie zapaliłeś od rana ani jednego papierosa,please! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: rzucam jedzenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:25 od rana jeszcze nie palilem, boli a picie rzucilem 15 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: rzucam jedzenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 14:27 Spoko spoko, ja jeszczepiję - herbatę, soki itp. ALe może juz niedługo uda mi się rzucić:)))))) Ale najważniejsze , że nie paliłeś - nic tak nie podtrzymuje na duchu, jak świadomość, że inni też cierpią:))))) Pozdrawiam Fore Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: rzucam jedzenie 06.03.02, 15:24 Popieram. Only sex, drugs and rock`n roll! Mick Polynomial Jegger Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia ciekawe zjawisko 06.03.02, 15:33 bardzo fajnie.. cale forum bedzie Wa m kibicowac.. na prawde super sie czyta.. "z pamietnika polpalacza" (pol bo w myslach pewnie sie zaciagacie co?).. ja poprosze jeszcze.. zostane najbardziej goraco kibicka.. i otworze fun club!! trzymam kciuki i prosze o autoryzacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: ciekawe zjawisko IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:42 Od godziny nic innego nie robię, tylk w myslach sie zaciągam i żuję tą cholerną gumę:) Co ciekawe, odstawienie nikotyny spowodowało umnie tzw. głupawkę, z mailowego dowcipu zaśmiewam się jak głupi do sera (czy też głupia). W zwiżaku z tym , podczas kolejnego ataku śmiechu kiwam ręką przyzwalająco na klub:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ciekawe zjawisko 06.03.02, 15:54 dziekuje bardzo.. yzeu ile Ty palilas? (statystyki musze porobic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: ciekawe zjawisko IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:55 10 dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: ciekawe zjawisko IP: *.bsb.com.pl 07.03.02, 10:46 Fajnie jest palić 10 dziennie, a nie 9 albo np. 13, bo dużo lepiej się liczy ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ciekawe zjawisko 07.03.02, 10:49 dobra a jakie palisz i jak dlugo... tzn palilas.. bo oczywiscie dalej rzucasz palenie i z pewnoscia dobrze Ci idzie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: ciekawe zjawisko IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 10:53 Idzie mi rewelacyjnie:)))))) Wczoraj tylko dwa:)))))) No wiem, wiem, że niepedagogicznie itp., ale zdarzyło się:( Dzisiaj walka od nowa:) - czyli 0 od rana:))) kasia, a jakie Ty statystyki robisz, bo zaczynam się bać?:) Palę około 10 lat (magiczne te dzieisątki). Resztę zdradzę, jak mi powiesz, po co Ci to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ciekawe zjawisko 07.03.02, 10:57 no jak po co? do fan clubu.. musze na czyms zarabiac nie?? wiec bede rozsylac informacje... "z pamietnika palacza" opublikuje.. no i oczywiscie biografie Twa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: ciekawe zjawisko IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:02 Upss, na miom cierpieniu zarabiać. Ja tu się łaskawie zgadzam na fanclub - adoracja, słowa uznania, pochwały, pomnik może mały itp. - a tu proszę, taka pazerność:) Czyli dobrze, ze byłam czujna. Nic więcej nie napiszę. Zadzwonię do TVN i tam sprzedam moją historię:) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: ciekawe zjawisko 07.03.02, 11:05 ale ja biore tylko 40% reszte Ty wiec i tak jestes do przodu... i prawa autorskie i prawa do korekty zostawiam Tobie.. nigdzie takich warunkow nie dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia do Fore!!!!! 07.03.02, 11:10 mam cudowny pomysl!!! ale musze zostac twoim menagerem ;) stworzymy program telewizyjny (scenariusz dokladniej mowiac) "Jak rzucilam palenie" na pewno znajdzie sie kupa chetnych o odobnych a jednak nie takich samych historiach.. Ty jako doswiadczona zyciowo i po przejsciach bedziesz prowadzaca.. coby widzowie i goscie Ci ufali i mieli pewnosc, ze pokrewna dusze znalezli!! rewelacja.. zgadzasz sie oczywiscie... bierzemy sie do roboty.. na poczatek masz zakaz rozmowy z mediami ;) jedyna forma porozumiewania sie jest forum... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:13 I nie mogę nawet wysłać sms'a do Ewy Drzyzgi??????? Czy nie jestes tyranem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 11:26 chyba tytanem chcialas napisac.. tak tytanem pracy... acha na diete przejdz... duzo marchwi jedz to cere bedziesz miala lepsza.. ;)) cos z wlosami trzeba zrobic.. hmm i na silownie Cie zapisac. widzialas jak sie drzyzga poprawila.. jak do TV trafila?? wiec do roboty... dluga droga przed nami przy takim podejsciu ;) z Twojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:30 Że co??? Że marchew??? Że jaka cera???? Doskonałość chcesz ulepszać??????? Gimnastyka - a czy ja gimnastyk jestem???????? Ma się jeden mały nałog (miało- do niedzieli) a tu od razu myslą, że nie wiadomo co:) Nic z tego droga Kasiu. Żadna kosmetyczka, żadna gimnastyka - jak chcesz dobrze zacząć współpracę, to prosze mi otworzyc kartę w księgarni na Starym Rynku (kujawskiej, czy jak jej tam)- limit minium 5000 - na poczatek nie można przesadzać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 11:31 ooo jak karte? potrzebuje konkretow zeby zadowolic swoja klientke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:42 Stałego klienta, debetową, kredytową, złotą, srebrna - nie wiem, ważne, ze spłaca manager:))) Jak nie prowadzą, to może warto im o tym pomyśle wspomnieć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 11:48 chcesz karte w bibliotece??? he he moge Ci moja skserowac.... biala jest ale jak sie oczy przymknie to wyglada jak platynowa... przed chwila sprawdzalam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:53 No to widzę, że dobrze zrobiłam, ze jednak wyslałam tego smsa do Ewy Drzyzgi :)) Karta z biblioteki, no wiesz....., jakbym nie miała:) Manager i nie lizus, niedobrze:( Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 11:55 nie ogladalas ostatniego odcinka polskiego odpowiednika "Szpiatlu na peryferiach"??? ja bede taka sama.. widzialas jak daleko zaszli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 11:58 Chodzi o "Na dobre i na złe"? Niestety nie widziałam:( Innych tez nie widziałam - tylko TVN Fakty PS Wysłałam też smsma do Tomasza Lisa - tak na wszelki wypadek:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 12:04 dzieki fore! tym wlasnie sposobem przyczynilas sie do wzrostu bezrobocia... zadowolona jestes? nawet zasilek mi nie przysluguje.. ide sie powiesic na jakies 5 minut.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:26 Jakbym była młodym, cynicznym yuppie, to bym się z satysfakcją zapytała: "I jak się wisiało na własne życzenie?" Ale, że dzisiaj nie jestem to powiem w te słowa: Deroga Kasiu, wypij sobie kawę i zjedz coś slodkiego , a ja w tym czasie przejrzę bazę ogłoszeń o pracę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 12:29 jestem na diecie!! :)) wiaderko kway dzis wypilam :)) ok juz sobie powisialam.. i sie odcielam wlasnie.. polecam hrk jezeli szukasz pracy... troche pracochlonne ale bardzo skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:41 Wiem, nigdy nie chciało mi sie wypełnić tych wszystkich formularzy:))) Może dlatego, że mam pracę i nie miałam silnej motywacji. Ale może w ten weekend:)) Ale nic więcej, bo z nowu pod pozorem fanclubu będziesz opracowywac buisness plan:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 12:44 dobra... juz sie poprawilam.. juz nie bede... teraz bede sie relaksowac pijac wode mineralna.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 12:54 Tylko bez bąbelków, bo ta z bąbelkami tuczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 12:58 oczywiscie, ze bez babelko.. wszystko z babelkami jest bleeee... zaba z babelkami, woda z babelkami, cola z babelkami.. bleee... tylko kapiel z babelkami jest fajna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:02 #kasia napisał(a): > oczywiscie, ze bez babelko.. > wszystko z babelkami jest bleeee... zaba z babelkami -?????????????? ?????????????? Ja przepraszam, ja może opuściłam jakiś odcinek "z kamerą wśród zwierząt' ale czy żaba ma bąbelki????????????????? Dlaczego nie mówili o tym na biologiii?? Spisek?? Znowu?? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 13:08 no przeciez nie jest gladka nie??? tylko jakas taka chropowata, ma brodawki a brodawki wygladaja jak babelki nie? www.karpatka.gal.pl/plazy/zdalma.htm mozesz sobie poogladac.. w szczegolnosci to drugie zdjecie,,, babelki jak sie patrzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:18 ok, już umówiłam się z okulistą - ja NIE WIDZĘ ŻADNYCH BĄBELKÓW NA TYCH ŻABACH!!! aaaaaa, nie, nie, nie zawiązujcie mi rąk, albert, albercik?????!!!!!! Ciemność widzę, widze ciemność!!!!! aaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: do Fore!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 13:26 Chciałabys:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: do Fore!!!!! 07.03.02, 13:28 no no Ty?! przeciez jestem Twoim najwierniejszym kibicem.. tylko spac mi sie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Jak Wam idzie?? 08.03.02, 10:23 sloneczka? trzymacie sie? czegos Wam trzeba? czekoladki? lodzikow? paczkow? lizakow? wody mineralnej? marchewek? moge sie zaoferowac jako dostawca :)) pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Jak Wam idzie?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 10:28 Czekoladki i paczkę fajek:))) Serio: dzięki za troskę, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Jak Wam idzie?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 11:15 niezle, 60 godzin bez papierosa poprosze o slonecznik nieluskany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Jak Wam idzie?? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 13:56 Ted, od nieluskanego brudza sie paznokcie:)) Ale rozumiem, ze to Ciebie nie martwi:) Ja tylko luskany:) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: rzucam jedzenie 11.03.02, 09:26 nowa dostawa dobrych wiadomosci?? wspaniale Wam idzie prawda?? trzymam kciuki :))) pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® 70 godzin IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 09:53 bez dymka i zegar caly czas tyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: no i jak??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 09:19 Witam i serdecznie pozdrawiam moja farbowana fankę, co chciała mmnie oskubac z forsy:)))))))))))))))))))) Co do papierosów: Przegrałam bitwe, ale nie wojnę:))))) Co oznacza, że dalej próbuję!!!!!!!! Ale Ted jest chyba lepszy - bo on nic, a mnie się 1-2 w ciągu dnia zdarzyło : ((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: no i jak??? 12.03.02, 09:24 ZARAZ OSKUBAC!! chcialam troche przyjemnosci Ci dostarczyc.. coby na cos sie to rzucanie przydalo.. i bylo jako tako produktywne... wypraszam sobie tez farbowana!!! sama natura!! ja sie zamartwiam co z moja idolka sie dzieje.. czy do kotlowni nie zeszla i sie nie zaczadzila.. a ona mi na dzien dobry od takich.. no ale nic.. jestem wiernawa wiec kciuki trzymam dalej i goraco kibicuje :))) pozdrawiam bardzo serdecznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: no i jak??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 09:36 No ok, ok - może faktycznie zbyt ostro jak na dzień dobry:)) Więc inaczej: witam Kasię, jak Kasia się dzisiaj czuje? Mam nadzieje, że wyśmiennicie, tego życzę. Ile papierosów Kasia dzisiaj wypaliła i dlaczego?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: no i jak??? 12.03.02, 09:40 dzien dobry Kochana Fore.. czuje sie wysmienicie i pogoda nastraja mnie optymistycznie :)) co do papieroskow.. musze Cie zmartwic Kochanie.. jak juz pisalam tendencja jest nmalejaca.. od jakis 5 dni pale okolo 2-ch papieroskow dziennie i to tez mi z trudem przychodzi.. dzisiaj nie zapalilam zadnego.. hmm.. czesciowo to Wasza zasluga :)) pozdrawiam serdecznie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: no i jak??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 09:47 Kochana Kasiu Cieszę się , że się dobrze czujesz i że Ciebie nastraja:) Oby tak dalej. Ja tez nie zapaliłam dzisiaj ani jednego papieroska - ale nie ma się czym chwalić - bo to dopiero 9.30.:))) Ide sobie zrobic szatańska czarna kawę - jakoś człowiek przeciez musi żyć:))))) Pozdrawiam i przesyłam usciski Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: no i jak??? 12.03.02, 09:53 a pij pij... byle Ci serducho nie padlo.. bo nie bede miala komu kibicowac.. pozdrawiam rownie serdecznie.. i sle caluski do Milej Fore :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: no i jak??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 10:13 #kasia napisał(a): > a pij pij... byle Ci serducho nie padlo.. bo nie bede miala komu kibicowac.. > > pozdrawiam rownie serdecznie.. i sle caluski do Milej Fore :)) kolezanki!!!, spoko, nie mam co prawda nic przeciw odmiennym orientacjom sexualnym ale moze nie na forum, ok? za 12 godzin bedzie tydzien bez dymka (0,00) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: no i jak??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 10:18 Kolego Tedzie!!!!!!!!!! My - to znaczy Kasia i ja jesteśmy dzisiaj optymistyczne, bo nas nastraja. samopoczuciem swym dzielimy się z resztą forumowiczów, nieważne w jakiej orientacji:))))) Czy uściski i buiaki to już jest TO?? I co - bo ja to trochę niezorientowana jestem:))))) Nie chciałabym przez niewiedzę swą urazić uczuć religijnych - kogokolwiek:)))) Czy kolega TED może nam nakreślić GRANICĘ??:))) Pozdrawiam Kasię i całuję w policzek kolegę TEDA Perwersyjna Fore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: no i jak??? IP: 194.204.138.* 12.03.02, 10:18 phi.... brak dymu odslania Ci jakies wyimaginowane obrazy!! to sa zwykle przyjacielskie serdecznosci.. ha ha (jesli o mnie chodzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: no i jak??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 10:32 no i co krzycza, przeca mowie ze nie mam nic przeciwko buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: ??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 09:12 Witam Drogą Kasię, powiem krótko: trwa wojna. Wojna cywilizowanego świata głębokiej refleksji, podtrzymywanej dymem z papierosa i czarną kawaą a nieujarzmionym, z głębi ziemii wypływającym, tzw zdrowym stylem życia: ciało, sport, ruch. Jako powiadał Św. Augustyn: zwierzece z anielskim walczy. Taki to raport skrzypiącym piórem spisałam, czoło marszcząc i wargi zagryzając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: rzucam jedzenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 09:30 Gdzie jest moja fanka? Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: rzucam jedzenie 13.03.02, 09:33 jestem jestem... fanka ma dzisiaj dola giganta wiec radosnie nie bedzie... ale kciuki trzymam.. flaga za oknem powiewa.. RZUC PALENIE!!! pozdrawiam serdecznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: rzucam jedzenie IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 10:12 Ajajajajajajajajaj, niedobrze, fanka z dołem gigantem:)) A może jakiś lód waniliowy w polewie pomógłby? Uściski Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia Re: rzucam jedzenie 13.03.02, 10:29 nie pomoze.. :((( ale dziekuje za usciski... do jutra mam nadzieje, przejdzie.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia raporcik IP: 194.204.138.* 14.03.02, 09:11 dzis bez dola.. jak idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: raporcik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:22 Cieszę sie z tej bezdołowości:)) Jak idzie - wczoraj trzy:(((, wiem, fanka zawiedziona:((( buuuu Dzisiaj 0 ( ale dzień dopiero się zaczyna) W każdym razie nie zamierzam iść do wstrętnego przybytku kioskiem/sklepem zwanym, chociaż nogi same co jakiś czas w kierunku dzrwi idą:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: raporcik IP: 194.204.138.* 14.03.02, 09:25 jak nie przestaniesz jarac to mi kciuki odpadna.. a jeszcze mi sie przydac moga.. :)) zart.. spokojnie na pewno dasz sobie rade :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: raporcik IP: 194.204.138.* 14.03.02, 09:34 jak nie przestaniesz jarac to mi kciuki odpadna.. a jeszcze mi sie przydac moga.. :)) zart.. spokojnie na pewno dasz sobie rade :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: raporcik IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 09:57 I ten wyważony głos rozsadku spowodował, ze cisnęłam w kat portfel i siadłam na pupie przed monitorem. Dzięki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® 216 godzin IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:22 i caly czas rosnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: 216 godzin IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:29 i o to przkład "Jak hartowała się stal":))))) Gratulacje i całusy śle "miętka" Fore:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: 216 godzin IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 11:37 tez kiedys rzucalem 'stopniowo', efekt byl taki ze jeszcze 8 dni temu musialem to robic ca 40 razy dziennie nadal mi sie chce ale juz sobie nie wmawiam ze jeden nie zaszkodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: 216 godzin 14.03.02, 12:29 Trzymaj się Ted:) ja trzymam kciuki za Ciebie.Uda Ci się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia dla Fore!!!!! IP: 194.204.138.* 14.03.02, 15:00 www.ohmygoodness.com/cgi-bin/m/www_f/Cards/smoking/smokingsection.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Dla Kasi IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 15:30 www.ohmygoodness.com/cgi-bin/m/www_f/Cards/kiss/Animated/snakehug.gif? moreurl=/Cards/kiss/index.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Dla Kasi IP: 194.204.138.* 14.03.02, 15:32 czad :)) nowa forma dialogu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Dla Kasi IP: 194.204.138.* 14.03.02, 15:36 czad :)) nowa forma dialogu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Fore!! :)) IP: 194.204.138.* 14.03.02, 15:46 www.ohmygoodness.com/cgi- bin/m/www_f/Cards/halloween/Animated/pumpkinkisses.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia iiiiii? IP: 194.204.138.* 18.03.02, 08:55 jak idzie mojej ulubienicy??? pozdrowionka i caluski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Fore prosze o raport.. IP: 194.204.138.* 20.03.02, 09:06 cos mi sie wydaje, ze maly kryzysik?? jakas pomoc potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Fore prosze o raport.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:27 Przegrałam na parę dni:((( Krzyzysik jak cholera:((((( Musisz poszukać innej ulubienicy:(( Wstyd:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Fore prosze o raport.. IP: 194.204.138.* 20.03.02, 09:35 no cos Ty.. przegrana bitwa nie oznacza przegranej wojny... bierz sie w garsc i do dziela... a na zachete i otrzezwienie: www.ohmygoodness.com/cgi-bin/m/www_f/Cards/smoking/smokeout.jpg przeciez sie nie dasz takiemu wstreciuchowi prawda? :))) pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore Re: Fore prosze o raport.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 09:47 Mogę jutro wziąć się w garść??:))) Ale dzięki, jak to mówią: www.ohmygoodness.com/cgi-bin/m/www_f/Cards/friendship/treasure.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Fore prosze o raport.. IP: 194.204.138.* 20.03.02, 09:58 :)))))))))))) mozesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś