Dodaj do ulubionych

Apel o zlikwidowanie tego forum

IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 16.07.03, 22:26
To forum już się definitywnie wybrało - króluje tu tylko bezpostaciowy bełkot.
Obserwuj wątek
    • Gość: Do LW Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.vc.shawcable.net 16.07.03, 22:44
      To go nieczytaj INTELIGIENCIE-SZPAGATOWY z "GLOSU FURMANA"-Get Lost.Realny.
      • Gość: Lesio Bełkoter Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 16.07.03, 22:49
        Dziękuję za ten post...potwierdza on moją tezę. Jeszcze raz dzięki!
        • leutnant Re: Apel o zlikwidowanie tego forum 17.07.03, 01:01

RANO BĘDĘ W TOALECIE /STOLEC REGULARNY/ BĄDŻ ŁASKAW PODRZUCIĆ SWOJĄ
          TEZĘ ,PRZYDA SIĘ,JAKBYŚ RĘKĄ JESZCZE USŁUŻYŁ,BAŁA BY PEŁNIA SZCZĘŚCIA WYPŁOCHU
          ZZA WIELKIEJ WODY.
      • Gość: oberleutnant Uwaga na "leutnanta"! IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 18.07.03, 17:55
        XYZ - wiadomość zaszyfrowana, leutnant ukradł kod.
    • adelmus Re: Apel o zlikwidowanie tego forum 17.07.03, 02:20
      Wiesz! tego typu fora sa wspolczesna Agora ( sic! niezle
      pasuje do nazwy spolki wydawniczej :-)) i poziom w duzym
      stopniu zalezy od jego uczestnikow , wiec nie marudz na
      jego niski stopien , tylko pisz i w ten sposob go podnos
      ....nic nie powstaje z niczego ( ale truizm :-)))
      pozdrowienia ze Szczecina
    • Gość: Lesio Bełkotliwy Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 17.07.03, 10:30
      Dalej żadnych racjonalnych przesłanek za utrzymaniem tego foruma...
      • Gość: skeptic Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.proxy.aol.com 17.07.03, 17:50
        Gość portalu: Lesio Bełkotliwy napisał(a):

> Dalej żadnych racjonalnych przesłanek za utrzymaniem tego foruma...
        To juz bylo walkowane,poszukaj sobie w historii forum...
    • Gość: jj jestem za IP: 62.233.168.* 17.07.03, 17:24
      • Gość: Lech Padluch Re: jestem za IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 17.07.03, 17:48
        Bóg zapłać, dobry człowieku!
    • Gość: oberleutnant Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 18.07.03, 22:50
      Tego forum nawet zombie nie chcą odwiedzać
      • Gość: Normalny Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.vc.shawcable.net 18.07.03, 23:16
        Zobi i ty Wcale nie musicie tu ZAGLADAC-PROSTACZKI....A moze tak KUNIA,BERET i
        BAT by chcial-WISTA-WIO?????
      • filut Filutku Profesorze 19.07.03, 13:41
        Co Cię tak roznosi? Wszędzie Cię pełno, tylko ksywy różne.
        Walnął byś piffko, abo i sztery (ywentulnie pińć). Nie widzisz podstępny
        sadysto, że niektórzy traktują Twe posty poważnie i podniecają się niezdrowo.
        Kto i za co ich będzie leczyć? Kasa pusta.
        Pozdrawiam Cię wielonickowcu
        Fil
    • Gość: skepticawielbicie Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 20.07.03, 10:00
      Protestuję przeciwko likwidowaniu tego forum! Gdzie, by się wówczas produkował
      nasz ukochany "skeptic"....
      • Gość: filut Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.crowley.pl 21.07.03, 07:12
        Gość portalu: skepticawielbicie napisał(a):

> Protestuję przeciwko likwidowaniu tego forum! Gdzie, by się wówczas
        produkował
        > nasz ukochany "skeptic"....

Wreszcie się nawróciłeś Profesorze F.
        Pozdrawiam Fil
    • jantarowa Re: Apel o usunięcie Bełkotera (ntx) 20.07.03, 16:39
      • Gość: Marek Re: Apel o usunięcie Bełkotera (ntx) IP: *.vc.shawcable.net 21.07.03, 18:57
        Mocno POPIERAM-Poprzednika-Niech BELKOTER napelni USTA WODA na ZAWSZE.
        • Gość: Lechu Bełkoterek Re: Apel o usunięcie Bełkotera (ntx) IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 21.07.03, 19:26
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Mocno POPIERAM-Poprzednika-Niech BELKOTER napelni USTA WODA na ZAWSZE.

A czemu nie bourbonem..hę?
          • Gość: Marek Re: Apel o usunięcie Bełkotera (ntx) IP: *.vc.shawcable.net 22.07.03, 23:19
            Ale jestes "Inteligient z Gazowni",a jeszcze jedno przeciez CHCIALES LIKWIDACJI
            TEGO FORUM to po co tu ZAGLADASZ??????
    • ewa997 Re: Apel o zlikwidowanie tego forum 23.07.03, 03:45
      Gość portalu: LW Bełkoter napisał(a):

> To forum już się definitywnie wybrało - króluje tu tylko bezpostaciowy bełkot.
      >JESTEM ZA A NAWET PRZECIW!
      • Gość: lesiowaty Re: Apel o zlikwidowanie tego forum IP: *.Red-81-35-184.pooles.rima-tde.net 23.07.03, 09:43
        ewa997 napisał:

> Gość portalu: LW Bełkoter napisał(a):
        >
        > > To forum już się definitywnie wybrało - króluje tu tylko bezpostaciowy beł
        > kot.
        > >JESTEM ZA A NAWET PRZECIW!

Dziękuję za znakomity bełkot. Coś i kogoś mi to przypomina...ale za cholerę nie
        pamietam kogo.
    • Gość: Howgh! Howgh! Widzisz barani króliku... IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 06.08.03, 18:15
      i nieudaczny polucniku...NA MOJE WYSZŁO!!!! Sam teraz chcesz się ciąć i na linę
      targać z rozpaczy, że cie wszyscy olewają. Dam dobrą radę, jako żem katolyk z
      duszy, serca i mowy, jest ciepła woda w Bałtyku, idź się utop, teraz się nie
      zaziębisz!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka